It´s Valborg you know...

Trots att vi har varit lediga nu, så har det ändå varit fullt upp. Igår kom min farmor och Mats upp från Blekinga och hälsade på. Sedan spenderades kvällen framför datorn med plugg. Idag har vi handlat och röjt undan lite här hemma, självklart har vi varit ute i det unnderbara vädret också!

Just nu sitter vi ute på vår balkong och myser. Om en stund kommer några nära och kära och vi ska grilla, dricka lite öl, (vin för mig) och fira valborg. =) Hoppas ni får en trevlig varborg!





Yaay!


In Kommer Ting...




Gissa vad jag gör?! PLUGGAR!! Åh, blir så trött! När ska det ta slut? Eller en liten paus åtminstonde?! Vi har segat, pluggat och inte gjort så mycket vettigt idag. Var ute en sväng för lite frisk luft med barnen. Spelade fotboll, kastade boll i basketkorgen och så. Lyssnar på Kapten Röd och försöker få lite plugg gjort..


Idag är sängen min bästa vän...

I morse gick det inte alls att komma upp ur sängen. Hade ont i varenda led i kroppen och kände mig inte alls utvilad. Skulle ju egentligen på två föreläsningar idag, men det blev inget. Gick upp vid tio och åt lite frukost, sen blev det en powerwalk i hopp om att jag skulle piggna till lite. Fick bara ont i huvudet och blev ännu tröttare. Har legat i sängen sen jag kom hem. Ska försöka ge mig på lite plugg, men först behöver jag lite energi i form av mat!



Random bild från London som jag lekt lite med.. =)


Tvättat och städat hela dagen lång...

De senaste två dagarna har jag knappt haft en lugn stund. Igår satt jag uppe och pluggade till halv tolv. Sen idag efter seminariet jag hade, har vi tvättat och storstädat hela lägenheten. Vi till och med tvättade sofftyget, vilket tar sin lilla tid. Vi ville få det gjort nu innan helgen så vi slipper ägna helgen åt att städa. Det räcker att vi måste plugga i helgen. Har en tresidig rapport som ska in på söndag. PUST!!


Vår inte allt för praktiska vita soffa. Har en tresits med.
Just de, kuddarna är nya. Blå-vit raniga.. =)


Idag står det ett seminarium på schemat, t...

img_0447 (MMS)

Idag står det ett seminarium på schemat, tio till tolv går jag idag. Så just nu står jag och väntar på bussen. Sen har jag en del att göra. Jag ska ringa banken och fixa med mitt bankkort. Jag kan nämligen inte handla på de via internet. Skit konstigt!! Sen ska jag posta ett paket och om tiden räcker till ska jag köra mitt träningsschema.. :)


Jump...


Haha! Testar att lägga in en animerad bild. Så denna bjuder jag på!
För att göra en animerad bild använder jag mig av programmet PhotoScape.
Jag redigerar alla mina bilder där också. Och det bästa är att det är gratis att ladda ner!

P.S Det är en konst att hoppa och försöka se snygg ut samtidigt. Haha!


Värme...



Shiiit! Tittade nyss på temperaturvisaren ute och den visar 17,3 i skuggan. Så härligt! Dock såg jag att det skulle bli regn resten av veckan, så passa på att njuta idag! Snart kanske man kan börja använda den här söta blommiga playsuit som jag köpte på New Look i London..



Att hämta krafter...

Det är alldeles för härligt väder ute idag för att sitta inne hela dagen för att plugga. Så jag och M begav oss ut en stund i förrmiddags för att njuta av vädret lite och för att hämta krafter för den sista intensiva dagen med plugg. Känner mig faktiskt inte jätte stressad av tentan som jag ska ha imorgon, känns som jag kan det mesta. Men nu ska jag inte säga för mycket, för annars kommer det säker gå tvärtom!



Två överlyckliga barn...

Jag pluggade fram till ca sex, men några korta pauser för att äta och hämta barnen. Sen dess har vi städat lite här hemma. Hemmet har förfalligt lite här då både jag och M har råpluggat. Men nu ser det okej ut igen! =)

Nog om de, tänkte visa er lite bilder från England som jag inte visat än. Dagen (söndagen) efter festen åkte vi alla in till centrala London. Jag och Isabelle tog tunnelbanan till Oxford street för shopping, medans M och barnen gick till ett litet tivoli i närheten där dem hade karuseller och annat kul. Barnen fick bland annat träffa Musse Pigg och Mimmi. Dem blev hur glada som helst, nästan så att jag önskat att jag med där istället för på Oxford street. =)








=)


Ibland är det bra att ha en bror...

Nu ska jag sätta på en kopp kaffe och stoppa i mig lite frukost. Sen blir det att råplugga som in i!! Kommer förmodligen att sitta större delen av dagen idag, med kortare pauser (med kanske något litet blogginlägg). Fick låna två böcker av min bror igår, han läser ju naturbruk just nu och typ samma saker som jag läser. Läste den ena boken igår och det är precis det som vi har gått igenom. Skit bra ju!



Nej, min bror heter inte Martin.. Haha!


Ny bloggdesign...

I brist på annat roligt och omitivation till plugg har jag suttit och fixat och donat med bloggen. Fick till slut fram en ny bloggdesign som känns lite mer fräschare än den förra. Den nya designen känns lite mer sommrig också, vilket är skönt! Ge mig mer sommar!! =) kan ni inte se den nya designen? Uppdatera sidan!



Vad tycks?


Skirts..

Känns inte kjolar väldigt inne just nu? Jag tror i alla fall att kjolen kommer att bli årets sommarplagg och the thing to wear nu i sommar! Allt från skinnkjolar, spetskjolar, plisserade kjolar, långa och asymmetriska, gärna lite transparenta när de gäller de längre modellerna. Själv är jag på jakt efter en svart plisserad kjol á la skoluniform.. Samt en långkjol, som är halvtransparent..



Svart plisserad kjol från Bershka..



Lång, halvt transparent långkjol med slitsar från Zara..


The sun in my face...

Usch! Har inte kommit igång med pluggandet än. Känns knappt lönt att börja heller, för om ca en kvart måste jag börja sortera tvätt. Vid tre ska jag nämligen tvätta. Och jag är själv nu med barnen fram till sju, och jag ska försöka plugga mellan rundorna jag går ner med barnen till tvättstugan. PUST!

Jag mötte iallafall barnen, min mamma och syster innan och vi gick en runda i skogen. Det var skit härligt väder ute och jag kände mig nästan lite överklädd. Men nu har det bara blivit grått och trist ute..







Min morgon...

Ligger i sängen nu och äter lite lösgodis (min frukost). Vaknade vid halv tio och det var såå skönt med sovmorgon och att vakna av sig själv. Det bästa är att man kan ligga och dra sig inte inte behöva gå upp med en gång och fixa frukost till en viss son som måste ha frukost en sekund från det att han vaknar. Jag lovar, det första han säger direkt när han har vaknar är "FRUKOST!! MAMMA!!!". Om man tar för lång tid på sig så går han upp och dukar fram sin egen frukost. Haha! Sötnos! =) 

Jag och M hade det riktigt trevligt igår! Vi åt på Sit & Go, fick dock stressa i oss maten för att hinna med bion. Filmen var faktiskt jätte bra. Hade inga höga förhoppningar då jag hört lite blandade recensioner om den. Men helt klart en film som man ska se på bio!





För 6 år sedan...

Nu har vi lämnat barnen hos min mamma och jag och M har kvällen för oss själva. För 6 år sedan blev det nämligen vi två! =) Helt sjukt att tiden har gått så snabbt. Vi har upplevt så mycket tillsammans. Vi har två helt underbara barn, vi har gjort härliga resor och vi har de här små härliga vardagliga stunderna tillsammans..

Detta firar vi med romatiskt middag ute på en resturange och en film på bio. Dock är det ingen romantisk film överhuvudtaget vi ska se, vi ska nämligen se battleship. Haha! Men lite romatik kanske finns i den?

Vi blir upphämtade om 25 min, så det är lite stressigt nu... Hörs senare!


Colour washed jeansshorts..

Jag har ju knappt visat er vad jag köpte för något under vår lilla shoppingspree i London. Dessa goingar var en av de saker som fick följa med mig hem. Ett par jeansshorts som hör och häpnad passade mig. Ännu ett pluspoäng för att de är coulorwashed och härligt trashiga. Shortsen är från Bershka (min favoritaffär!) och kostade 19.99 Pund. Köpte även ett par mörkblåa jeans där för samma pris.



Kalla mig överambitiös...

Puh! Blev nyss färdig med dagens pluggande.
Hade mycket hellre ägnat den tiden åt mina barn. Men om jag klarar av tentan får jag sommarlov tidigare istället och alltså extra dagar att spendera med mina barn. Och jag tror nog att dem klarar sig en helg utan min närvaro hela tiden. Och kalla mig överambitiös om ni vill, men jag har till och med framställt ett pluggschema och vad som ska göras varje dag. Haha!

Nuxe Huile Prodigieuse...



I julas fick jag ett gåvopresentkort till amazon.co.uk från några av Ms släktingar i England. Efter ett hett tips köpte jag denna produkt som tydligen ska vara helt fantastisk! För både ansikte, kropp och hår..

Lördag...

Idag sov vi ut till ca halv tio. Såå skönt! Sedan dess har vi ätit frukost och sen har jag och M suttit och pluggat, vi har båda prov på onsdag, medans barnen har suttit och kollat på halva Toy Story 3 och halva Trassel. Haha! Intresset varar inte längre än så idag. Lite senare ikväll ska barnen hem till min mamma iallafall. Varför berättar jag i ett annat inlägg. =)


Fredagsmys på hög nivå...



Lite Per Morbergs lasange, lite godis och chips. En tecknad film och deckade barn.
Nu fortsätter kvällen tillsammans med M framför några avsnitt av Alcatraz.


Tikka Masala..

Jag blev överlycklig när jag letade inne i kylskåpet efter infrysta rester och hittade en portion Chicken Tikka Masala längst in. Detta får bli min plugg-lunch! Yes! En timmes pluggning kvar innan man ska hämta barnen. Puh!


Bandeau bikinis..

I sommar vill jag ha dessa två bikinis när jag ligger och steker vid sjön..


Från Gina Tricot 79 kr/99 kr 


Goder morgon på er!

Sitter här med en kopp kaffe och försöker vakna till och tagga inför plugg! Jag kör sten hårt med pluggandet inför tentan nu på onsdag. Jag vill verkligen klara den, om jag gör det så slutar jag skolan redan den 26/5. Och det skulle inte sitta helt fel!

Det kunde vara lite finare väder ute dock, rengnigt och grått. Barnen var så söta när vi gick till dagis idag. Gick hand i hand under deras barnparaply. (som typ är från 80-talet eller nått) =)





Suddiga bilder från min iPhone..


Finnare väder för sommriga kläder, tack!

Fick nyss hem ett brev från H&M med ytterligare en bonuscheck. Det är sjukt hur mycket man handlar på h&m egentligen. Det finns typ allt, för hela familjen. Super bra ju! Tycker dem har börjat få in så himmla söta kläder där nu också. Vitt och pastell som känns så där härligt sommrigt! Önskar bara att vi kunde se mer av det fina vädret, så man kan börja använda alla härliga vår och sommar kläder.


Här är mina favoriter från H&M:


Silver...


Delicato...

Dagen har inte bjudit på något intressant, förutom plugg plugg och plugg. Har gjort färdigt en kompletteringsuppgift på ett seminarie jag missat. Sedan har jag börjat plugga inför salstentan vi ska ha nästa vecka på Onsdag. Så nu har jag sex dagars ledighet att planera min pluggtid på. Vill dock inte plugga hela helgen, måste ju ta lite ledigt.

Det mest intressanta idag har varit min och Ms förmiddagsfika.. =)


Något fult blir fint...

En gammal (från förra året) jeansskjorta, som sitter som en sopsäck...




Några klipp med saxen...




Och Voila! En super snygg jeansväst!




Vad tycks?! =)


The Suite..

Måste bara visa den extremt lyxiga suiten som Rolf (han som fyllde år) hade på hotellet. Extremt nice! Eftersom vi inte skulle störa gästerna, höll festen bara på till tolv. Men ett gäng partynissar och vi begav oss upp till hans suite för lite efterfest med champange och tårta..


Vardagsrummet som hade tre tv-apparater...



Uteplatå med utsikt över centrala London...



Utsikten...



Utsikt med Big Ben i bakgrunden...



På efterfesten drog dem upp alla ballonger som fanns på festen.
Vi fyllde halva vardagsrummet med ballonger. Haha!


Ombre!

När vi var inne i affärerna på Oxford street fanns det mycket kläder med färgskiftningar. Allstå så kallade Ombre färgning. Där färgerna övergår till varandra och blandas så att säga. När vi var inne på New look blev jag lite kär i den här extremt snygga linnet. Älskar materialet som är av 100% cupro och att det är lite genomskinligt. 



Ombre!


Victoria´s secret...

Vi hade lite tid på oss på flygplatsen nu på hemresan. Eftersom vi hade haft det stressigt på Oxford street och inte hunnit gå i så många affärer ville jag kolla runt lite på terminalen vi var på. Så jag går mot smink och parfym avdelningen i en av taxfree shopparna. Och gissa vad jag hittar där?! En hylla full med Victoria´s secrets parfymer och dyligt! Detta finns ju annars inte att få tag på, förutom i USA! Överlyckliga jag köpte därför med mig två väldigt väldoftande ting.. =)



Pure Seduction Daily Body Wash &
Pure Seduction Fragrance Mist
för ca 166 kr


Pics from the party...

Hotellet som festen var på var helt galet fint! Har aldrig varit på så fint hotell någonsin. När vi först kom fram fick vi champange och det minglades för fullt. När klockan slog åtta öppnades dörrarna till "the ballroom". Där det var hur fint som helst. Det kändes som man var på en fest taget från O.C typ.. Haha!
 Här kommer några bilder:


Lokalen...



Seating



Dem hade hyrt en hapist som spelade medans vi åt...



Scenen och dansgolvet...



...som snabbt fylldes med folk som var danssugna.



Gruppbild på the Meakins.. (långt ifrån alla dock)


Back in Sweden!

Heeeey! I'm back! Resan hem var sjukt jobbig! När vi skulle åka ut med flygplanet på avfartsbanan tvärbromsade planet plötsligt. Det var tydligen något tekniskt fel med datorerna. Ni kan ju gissa hur rädd M blir, som vanligvist hatar att flyga. Jag trodde ett tag att han skulle resa sig upp och gå av planet. Haha! Sen var barnen väldigt jobbiga hela resan hem, dem sprang omkring som vildar och vägrade lyssna. Var får dem all ork ifrån?! Vi var hemma ganska sent, så det blev pizza till kvällsmat, sen bums i säng!

Vi har iallafall haft det super bra i London! Jag hade inte så många luckor över till bloggning dock. Vi har gjort en del under helgen om man säger så! I lördags var det fest som sagt! Och shiit vilken fest alltså! Det var nog det sjukaste jag har varit med om! Ska visa bilder från ett annat inlägg, så kanske ni förstår. Sen i söndags åkte vi in till centrum. Jag och Isabelle shoppade lite på Oxford street medan dem andra var på ett tivoli i närheten.





Time for some shopping...

Vi hade det riktigt trevligt igår och det blev sent. Kom inte i säng förrens vid tre, så är ganska seg idag! Ska visa bilder och skriva mer om festen sen. Nu håller vi på att göra oss iordning, för strax ska vi ta tunnelbanan ner tillbaka till hotellet. Det ligger ett nöjesfält i närheten som barnen och dem ska gå till. Sen ska jag och Isabelle dra till Oxford street. Så det blir (lite) shopping! Me like!  =)


The pond...

Jag orkade aldrig blogga igår. Planet var över en timme försenat, vilket gjorde att det blev ganska sent. Vi var framme vid sju och sen åt vi världens godaste kinamat. Idag har vi tagit det lungt bara. Vi gick till en liten damm med barnen som ligger här i närheten. Barnen fick mata ankorna och de andra fåglarna med lite bröd. Sen har M och kompani varit och sett en Liverpool match på en av pubbarna här i närheten. Nu ska vi äta lite sen lunch här, sen måste vi börja göra oss iordning till festen ikväll. =)

Just de! Det är verkligen vår här borta. Alla buskar har löv, några träd också. Och blommor överallt. Det är så fint! =)



Så här ser gatorna ut där vi bor. Super mysigt och typiskt engelskt!



The Pond!



Matar fåglarna



En fågel! (haha)



Tredje gången gillt...

Tredje gången gillt sägs det bli bra! Och det blev det ju verkligen nu när det gäller klänningsinköp inför London. Detta är den tredje klänningen som jag har köpt/beställt och detta blev den bästa! Älskar den! Den är mycket finare på och helt underbar! Kommer visa en outfit bild innan festen...



Mycket på gång..

Det har varit mycket att göra idag! Lite förberedelser inför kommande "projekt", och nu återstår packningen inför London. Känner mig lite småstressad nu. Vi har tvättat hela dagen, så allt måste vikas och in i gaderoberna. Vi måste städa undan här lite, det är ju inte roligt att komma hem till en stökig lägenhet efter man har varit iväg och rest. Sen måste vi packa ner allt som ska med, men kommer inte packa ner så mycket. Vi åker ju hem på måndag. Sen kommer det nog shoppas en del där om jag känner mig själv rätt. =)


Fick ett mejl från Nelly igår kväll att mi...

img_0134 (MMS)

Fick ett mejl från Nelly igår kväll att min klänning hade lämnat deras lager, och att de skulle ta upp till 2 arbetsdagar innan den kommer fram. Har inte fått något avi än, vilket gör att den förmodligen kommer att komma imorgon. Men nu när vi gick in och kollade när vi ska ta tåget ner till Köpenhamn imorgon, så ska vi tydligen åka redan strax efter elva. Detta gör att jag inte kommer hinna få min klänning. Därför blev det panikshopping nummer två idag ! Först på Grand Samarkand, hittade ingenting och förlorade hoppet. Sen skulle M ner till stan så tänkte att jag kunde lika bra gå runt och kolla, hade inga höga förhoppningar överhuvudtaget. Tills jag går förbi Vilas skyltfönster och ser världens finaste klänning. Den sitter perfekt och fick med mig den sista i storlek xs i den färgen jag ville ha. Jag är överlycklig!!! Ni ska få se klänningen sen när jag kommer hem! :)


Svettig och osminkad!

Idag steg vi upp vid halv nio, skönt att få sova lite längre! Sen lämnade jag barnen på dagiset klockan tio. Och nu har jag precis gjort mitt träningsschema. Fyy vad jobbigt det var! Känns i hela kroppen. Jag har ju fortfarande träningsverk från i förrgår när jag gjorde dem. Men det är bara att bita ihop. Nu ska jag äte frukost nummer två! =) Lite kaffe, gröt och så.

Jag bjuder på en dålig cambild så länge, där jag är helt slut efter träningen och osminkad.. Varsågoda!



Morgondagens outfit...

Detta kommer att bli morgondagens outfit. Haha! Och nej, jag brukar inte bestämma dagen innan vad jag ska ha på mig. Men idag var detta vad jag satte på mig först, för att sedan ångra mig och leva en hel dag i mjukiskläder istället, då jag bara skulle vara hemma. =) Så detta får alltså bli morgondagens outfit istället!



//Svarta jeans från Gina Tricot, kabelstickad pullover från Zara, och leopard skjorta från H&M//


Min festoutfit...

Jag har spenderat hela kvällen med att plugga i stort sätt. Inte jätte trevligt men välbehövligt! Men nu får det vara nog. Jag börjar inte förens vid ett imorgon och har därför några timmar på mig att förbereda mig mer. Så det är ju skönt! Föresten tänkte visa vilken outfit jag kommer att ha på festen i London på lördag. Hoppas som sagt bara att klänningen kommer innan fredag.



+ några silvriga smycken..


Havregrynsgröt..

Kom hem för en stund sedan, jag och M var ute och gick en powerwalk på en timme och en kvart. Även fast det inte är super härligt väder ute just nu, blåsigt och småregnigt, så var det ändå härligt att vara ute och gå. Åt nyss en portion havregrynsgröt och strax ska jag gå upp till mamma. Rasmus ville ha hjälp med en läxa och behövde ta lite bilder på olika biotoper, och behövde alltså vår systemkamera. Och det är ju precis det som vi håller på att gå igenom på Universitetet. Haha! Vi läser ju typ Kemi, Fysik och Biologi just nu, det känns som man är tillbaka på högstadiet. =) Men det är intressant iallafall, sen kan man väl alltid diskutera varför vi förskolelärare ska veta detta. Men de ska vi inte gå in på nu..


Projekt: "Gå upp i vikt"

Dem som har kännt mig sen länge vet att jag alltid har varit smal och nästan snäppet under smal, alltså för smal, enligt mina egna åsikter. Och ni ska bara veta hur tufft det är att gå upp i vikt! Precis lika svårt det är som er som försöker gå ner i vikt, om inte svårare! Jag har alltid fått höra från folk: "Shiit vad smal du är!" , vilket faktiskt sårar. Jag har inte valt att bli så här smal, jag har bara blivit så och är född att bli så, naturligt smal. Folk har till och med frågat mig om jag har haft anorexia. Nej! Absolut inte! Vad är det som gör att det är så mycket mer okej att fråga någon om de har anorexia än att kommentera att en annan person väger för mycket. Man skulle ju aldrig säga till en överviktig att "Nä, du ska nog inte ta den kakan, du väger ju lite för mycket!"

Efter två barn har jag återgått till min vikt som jag vägde innan jag blev med barn och samma vikt som jag har haft sedan jag gick i nian.. !! Och då jag ska lägga till att jag inte har tränat genom åren. Kroppen har förändrats, allt blir slappare. Ni som har fått barn, förstår precis vad jag pratar om! =)

Därför har jag nu bestämt mig. Jag ska gå upp kilo och inte lite kilo. Mitt mål är mellan 8-10 kilo. Nu tänker nog några att "fan vad lätt det kommer att bli". Men nej, det kommer att bli tufft för mig! Tänk jag har inte gått upp ett enda kilo på snart 10 år, trots två graviditeter.

Detta kommer jag att uppnå av träning, och framför allt styrketräning. För att bygga upp muskler för att dels bli större (och därmed lägga på vikt, då muskler väger mer än fett) men dels för att öka hungern, så jag äter med. Sedan ska jag äta 6 gånger om dagen. Det är det viktigaste! Och äta regelbundet. Sedan kommer jag också att köpa proteindrycker. Nu ska jag alltså inte super träna och bli nästa Kissie eller bygga upp värsta musklerna, utan bara komma i form och tids nog gå upp i vikt.

Isabelle har gjort ett träningsschema till mig som jag ska göra varannan dag, som tar ca 30 minuter. Idag gjorde jag det och det var super jobbigt, men jag är jätte inspirerad och framförallt motiverad! Så nu kör vi! Ni kommer kunna följa hur det går för mig här på bloggen. Kommer dock inte lägga ut min vikt någon av gångerna, utan bara hur mycket jag har gått upp. Detta för att inte skapa några spekulationer om hur mycket man ska väga och inte.


Helgens påskfirande...

Igår var vi upptagna hela dagen. Under förmiddagen höll vi på att jobba med ett hemligt projekt (som egentligen inte är ett projekt, men något som jag inte kan berätta om just nu). Sen under eftermiddagen till sen kväll var vi hemms hos Ms morbror och hans fru. Vi åt jätte god mat och hade trevligt! Barnen var helt vilda! =) Tänkte visa lite bilder från helgens påskfirande:


Påskmiddag hos Ms föräldrar..






Barnen busar...



Barnen letar efter påskägg...



Tindra hittade sitt...



Mille med...



Goooodis! =)


Nu befinner vi oss hos Ms föräldrar. Vi sk...

img_6124 (MMS)

Nu befinner vi oss hos Ms föräldrar. Vi ska äta lite påskmiddag här och ha trevligt! Vi får se om påskharen kommer med några påskägg till barnen. Dem är väldigt förväntansfulla här! :) Vi kommer hem någon gång under kvällen. Då ska jag och M mysa ner oss i soffan med en bra film.


Matchi matchi...


Idag matchar jag nagellack med min söta skjorta utan armar från H&M.
Nagellacket är Kicks egna märke, färgen heter Mint Gelato.
Detta bär jag tillsammans med en svart kavaj och låg hästsvans. =)


Femstjärnigt...

Nu är det mindre än en vecka tills vi åker till London. Vi ska ju som sagt på 50-års fest, det är nämligen Ms farbror som vi bodde hos sist vi var i London som fyller år. Han har tydligen hyrt ett hotell för hela festen men underhållning, mat och allt för 60 gäster. Jag och M var inne och kikade på hotellet som festen ska vara på och höll på att sätta i halsen. Det är tydligen ett femstjärnigt lyx hotell mitt i centrala London. Fick lite panik nu, för nu inser jag att den klänning som jag hade tänkt ha känns alldeles för vardaglig i de här sammanhangen. Gick in på Nelly.se och panik shoppade en klänning, som jag hoppas få innan fredag! SNÄLLA!!


Från utsidan...



Lobbyn



Mer av Lobbyn


Eric Saade är iallafall inte så Popular i mina ögon...

Milian har blivit som besatt! Har tar min mobil så fort han ser att den ligger framme, och går in på Youtube.com (Alldeles själv) sedan vill han att jag ska söka på något speciellt, men oftast är det redan framme när han går in på Youtube. Mille har nämligen blivit ett stort fan av Eric saade. Han lyssnar på Popular och Manboy hela tiden, så pass så att både jag och M går och nynnar på låtarna hela tiden. Haha!

Och på tal om Eric Saade, är det inte helt sjukt att han tar 1495 kr för att man ska få en autograf och en bild av honom?! Vet han inte att majoriteten av hans fan är under 18 år? Jag har svårt att tro att dem har egna pengar till detta och det blir alltså vi föräldrar som får stå för kalaset. Det blev ju en del ramaskri om detta och hans svar på detta var att flera internationella kändisar gör så och att han hade fått förfrågan om detta av hans internationella fans. Jo men visst, Rihanna, Beyonze osv, har gjort detta. Men tror han allvarligt att han kan jämföra sig med dem?! Nej tack!


Blommigt...




Idag har jag invigt denna skönhet från H&M som fick följa med mig hem för någon dag sedan.  


Paisleymönstrat..

Ni har väl inte missat H&Ms nya kollektion, där större delen av kollektionen har det berömda paisleymöntret. Vi känner mer igen mönstret på de gamla snusnäsdukarna från förr. Och som de flesta trenderna, så kommer allt tillbaka igen. Och då är vi inne i en ny era av detta mönster. Jag är dock inget för detta mönster på just kläder. Inom hårdrocken har dessa snusnäsdukar med paisleytryck varit väldigt aktiv sen flera år tillbaka. Jag och M har därför ett helt lager med sådanna som man knöt runt huvudet eller bara hade instoppat i bakfickan. Jag har börjat använda det igen och tycker det är rätt så snyggt faktiskt, och man kan matcha dem på olika sätt...






Två sätt att matcha snusnäsdukarna på:






Vad roligt att ni hittat hit..

De senaste dagarna har jag fått fler och fler besökare här på bloggen. Jätte kul att ni hittar hit! Jag har fått lite kommentarer också vilket är ännu roligare, fortsätt gärna så. Tänkte svara på två som jag fått.


Sara:
Hej, hittade hit av en slump. Kul med systemkamera, när du lär dig inställningarna kommer du tycka det är såå kul!
Söta barnen var som påskkärringar, ska ni ha fler barn? Är bara nyfiken då jag själv planerar mitt första :)

Svar på kommentar: Vad kul att du hittade hit! Ja, inom en relativt snar framtid vill vi ha flera barn. M vill ha fyra (?), men då brukar jag påminna honom att det trots allt är jag som ska klämma ut dem. Men vi får väl se. Nu går studierna först iallafall, så om tre år kanske det är dags igen. =) Vad kul! Barn är det mest underbaraste som finns. =)


Karin: Åh, vilket snyggt band!
Söta små barn du hade, och vad tätt de kom. Ska ni ha fler barn? Jag och min sambo planerar vårt första barn, såg att ni rest lite med barnen. Vi tänkte resa lite mer först men vi längtar efter barn och då kan man väl resa också. Ni verkar ju ha jätteskoj.!

Svar på kommentar: Tack så hemskt mycket! =) Ja, som jag skrev i den förra svaret så vill vi absolut ha fler barn, men efter båda har studerat klart.

Visst kan man resa med barn! Resorna blir kanske lite mer annorlunda än om man hade åkt själv utan barn. Men vi ser absolut inga problem med det! Vi älskar att resa med våra barn och dem älskar det lika mycket. Vi är ju ganska så välberesta. Milian var bara 10 månader när vi gjorde en 18 timmars resa till i Australien. Sen har vi varit två gånger i grekland och nu om en vecka ska vi åka till England, vilket blir den tredje gången vi åker dit med barnen. Många kanske hindras och drar sig för att åka med så pass små barn, men jag anser att det fungerar precis lika bra. Det är ju självklart flygresorna som kan bli lite jobbiga. Men med mycket böcker, filmer, målarböcker och andra saker som håller barnen sysselsatta, fungerar det kanon. Ett annat tips är nässpray innan start och landning, för att slippa trycket i öronen. Fungerar super bra! Lycka till med familjen! =)



Det blev lite stressigt, så jag hann inte ...

img_8658 (MMS)

Det blev lite stressigt, så jag hann inte blogga innan vi åkte. Vi är på väg till Ms föräldrar för lite påsklunch. Vet inte riktigt när vi kommer hem, men jag lovar att blogga mer då. Jag har fått massor med inspiration till att blogga tack vare systemkameran. :) Vill önska er en trevlig långfredag så länge!


Vi har haft påskkärringar på besök idag...

Ja, påsken är ju här nu. Idag har det varit Skärtorsdagen och mina barn ville gå påskkärringar. Och Mille envisades om att han skulle ha kjol han med! Hehe! Så det fick han självklart ha. Sen gick vi upp till min mamma och där fick dem godis..Annars har vi inte så mycket påskpynt framme. bara det som barnen har gjort på dagis typ. Vi kommer ju knappt vara hemma under påsken så.


Barnen har målat och klistrat på fjädrar på plastägg. Tindras till vänster och Milles till höger..



Och här har vi påskkärringarna.






Tesbilder med Canon EOS 600D..

Nu har mitt påsklov börjar och det ska bli såå härligt! Jag har inget jobb inplanerat (än så länge) och inget plugg (i stort sett). Jag kommer inte ihåg sist jag var ledig fyra dagar i rad med varken jobb eller plugg.. De måste vart sen i Julas när vi var i England. =)

Ja, som ni vet har vi skaffat oss en systemkamera. Jag har velat ha en nu i flera år. Kameran vi köpte är iallafall en Canon EOS 600D. jag har hört att den ska vara väldigt bra. Den är ganska dyr, strax under 9000. Men vi fick den till ett kanon pris. När vi köpte den fick vi den sista i lagret, så vi hade tur! Just nu har vi bara testat den och kört lite med auto och de olika färdiginställda alternativen. Såg att någon hade kommenterat att vi skulle lära oss att fotografera manuellt för att få ut mer av kameran. Självklart! Det är tanken! Detta kommer bli min nya stora hobbie! Jag kommer ägna min sommar åt att jobba och att lära mig kameran så mycket som möjligt. =)

Här är några testbilder med auto..














Guess what? Vi har blivit med systemkamera...

img_2974 (MMS)

Guess what? Vi har blivit med systemkamera!! Wie! Jag är såå nöjd! Detta bli min och Ms gemensamma påskpresent.. :)


Jag kör lite "trotsa det kalla vädret" stu...

img_7540 (MMS)

Jag kör lite "trotsa det kalla vädret" stuk och har ett hippieband på mig idag.. Sitter på bussen just nu och bara de är ett under. Vaknade nämligen kvart i sju, så det blev väldigt stressigt! Fick springa till bussen med mina högklackade boots. Hann precis med bussen. Idag går jag till fem.. Segt!


Girly Girly..

Steg nyss upp ur ett varmt välbehövligt bad. Nu sitter jag i soffan och skulle titta på Top Model Sverige. Det är ju tisdag idag och det betyder Girlylicious på tvn hela kvällen. Men insåg att dem har bara en tråkig tillbakablick på Top Model så det var inte lika kul. Så sitter här vid datorn istället. Funderar på att sätta på lite Big Brother och titta på det istället, har ju missat en del avsnitt. Vet inte, har tappar intresset lite för BB nu för tiden. Vet inte vad det beror på, för när jag väl tittar på det så är det ju rätt så underhållande.. Aja, nog om det!

Ska gå och lägga mig tidigt ikväll iallafall. Jag har en jobbig dag framför mig imorgon. Imorgo går jag nämligen från åtta till fem.. En föreläsning och två praktiska övningar..


Dagens Accessoarer...

Har länge letat efter ett par nya solbrollor, då de jag köpte förra året har fått lite repor i glaset. Sjukt irriterande! Så det fick bli ett par från H&M. Lite ovanliga kanske, men gillar dem.. =) Sen blev det lite enkla silver ringar och två armband i lite indian tema. Vilket vi kommer se mer av i sommar. Hos Kyssjohanna.se finns det massvis med liknande armband och skärp, dock för en dyrare peng. 






Har mellanlandat här hemma...

Är hemma och mellanlandar en snabbis. Om en timme ska jag ta bussen tillbaks till Uni. Hade en föreläsning mellan 08.00-10.00. Sen tog jag bussen till stan och fixade med lite. Sen gick jag inom H&M. Blev lite smått och gott därifrån. Det finns massa fina vår/sommar kläder i affärerna och det får en att längta ännu mer till sommaren! Nästa lektion är obligatoriskt och börjar vid två. Känns så trist att dem lägger det så dumt, jag har liksom fyra timmars "håla" mellan föreläsningen och den vi ska ha nu i eftermiddag. Känns ju inte jätte pepp! Nu ska jag få i mig lite food, sen blir det till att springa till bussen igen. Pust!



Den här sommriga toppen fick följa med hem bl.a.. =)


Jeansshorts dilemmat löst..

Ja, hittar man inga jeansshorts i affärerna som passar en, får man helt enkelt fixa sina egna.


Klippte av ett par gamla utsvängda jeans som satt ganska löst.



Sen vikte jag upp kanterna.. och så här blev resultatet...




(Ignorera kläderna som ligger på golvet.. haha! )


Leo är lite läskig...

Igår var jag med barnen på kalas och kalaset var på självaste Leos lekland. =) Så barnen hade super kul! Självklart! Dock va Mille lite rädd för Leo. När han kom ut och skulle hälsa på alla barnen ville inte Mille gå närmare en två meter, och när jag frågade honom om han skulle vinka så virrade han på huvudet snabbt. Haha! Annars gick helgen åt att vårstäda som jag berättade om innan. Så här fint som vi har nu, kommer jag inte ens ihåg sist vi hade det.. haha!





RSS 2.0