Skomania...

Idag sov jag och Matthias ut då ingen av oss skulle upp tidigt. Så himmla skönt! Idag lämnade vi barnen hos Ms föräldrar en stund för att dra upp till Grand Samarkand. M är ju på fest ikväll så han ville köpa något nytt att ha på sig. Och jag hade två presentkort att handla för. =) Köpte bland annat lite smink inne på Kicks och en kandelaber inne på Chili. Syper fin! Sedan... åh får lite ångest.. Köpte jag mig ett par skor.. Jag kan verkligen inte gå in i en skobutik utan att komma ut med ett par.. Suck! Hittar jag inga snygga är det inga problem, men hittar jag ett par snygga bara måste jag köpa dem, annars går jag och har ångest och mår dåligt för att jag aldrig köpte dem.. Sjukligt! Haha!
 
Nu är det iallafall strax dax för Mellomys med barnen. Vi har bunkat upp med lite godis och läsk, så det ska bli mysigt! =)
 
 
 
De här underbara skorna fick följa med hem! =)
 
Ögonskugga + pensel samt Lumene vitamin C Dry Skin Comfort Radiance Cocktail.
Ett riktigt booster för mig som har torr hud. Har hört mycket gott om denna, så ska bli kul att se om den uppfyller förväntningarna.. =)
 
 

Nytt i badrumsskåpet...

Jag hämtade ut ett paket från bangerhead här om dagen som innehöll lite smått och gott! =) Bland annat Revlon Nutri Color Creme Färgbomb, Olay eye make up remover, Big Sexy hair torrschampoo, Maroccanoil light och OPI nagellack "Honk if you love OPI". Sen fick jag en testprodukt från Redken, schampoo och balsam dock för dem som har lockigt hår..?!
 
 

Sportlov..

Idag är både jag och barnen lediga. Så nu har även barnen fått lite sportlov. Vi hade en liten sjukling här hemma igårkväll (Mille), men han verkar vara bättre idag. Ingen feber nu på morgonen iallafall, så det var ju skönt. Men vi får hålla oss inomhus idag. Jag ska försöka plugga lite, sen har jag lovat Tindra att dem ska få måla med fingerfärg. Under helgen ska vi baka lite cupcakes också och inviga vår nya muffinsform som vi köpte på Ullared. =) 
 
Imorgon ska vi storhandla och åka in till MIO för att betala förskottsbetalningen och titta på ett nytt soffbord. Sedan ska vi sätta oss ner och planera inför barnens kalas. Dem ska få ha sitt första kalas för dagiskompisarna iår, och dem vill ha maskeradkalas. Så det är en del att fixa inför det.
 
 
 
Kanske skulle ta och klä ut mig till Polis på barnens kalas?! =)

Beställt ny soffa...

Yes, förra veckan var vi inne på Mio för att titta på en ny soffa. Vår vita trea och två har vi haft sedan vi bodde på björnbärsvägen och det är så sjukt skitig och tyget håller på att gå sönder. Vitt och barn är ingen bra kombination! =) Inne på Mio hittade vi iallafall en super fin och stor soffa som vi ville ha. Så nu har vi beställt den och den kommer att komma det 8:e mars. Så himmla skönt! Dock måste vi köpa ett nytt soffbord också då det som vi har nu är för stort. Den nya soffan är grå och är en hörnsoffa med schäslong.
 
 
Här är soffan fast i en annan modell men ungefär denna gråa färg har den..
 
Ungefär denna modell fast den är en hörnsoffa med en extra plats..  =)
 

Uttråkad eller vad?!

 
Man vet att man är uttråkad när man istället för att plugga sätter sig och fular sig med webbcamen.. Alltså...ibland kan man fråga sig varför jag inte får en roll i en av de här filmerna som handlar om dem här hillbilly freaken, som ser lite lustiga ut så där.. Tror ni jag hade fått en roll? Haha! Knappt att jag vågar ladda upp dem här.. Men det bjuder jag på.. =)
 
 
 
 

Kortfattat..

Skrev nyss ett långt inlägg, som bara försvann. ÅÅh blir så arg! Och nu måste jag gå så jag hinner inte skriva... Men kortfattat:
 
- Jag har lov=Skönt!
- M har mycket!
- Ska gå och hämta paket nu!
- Har beställt ny soffa
- Har skickat efter att framkalla några kort, gammla och nya.
- Har storstädat
 
 
Mille liten plutt!
 

Stay..

Som sagt, vi håller på att lära oss att spela piano i den nya kursen jag har börjat. Och måste säga att det är sjukt kul! Vi får lära oss att spela med båda händerna, melodi och ackord (komp). Jag har ju turen att ha en privat pianolärare här hemma som hjälper mig lite, spelar i princip varje dag.. =)
 
På tal om det, så har jag fastnat helt för Rihannas nya låt "Stay", så nu har jag lärt mig den på pianot också. Känner mig så duktig! Fast den var ju inte så svår som tur var, men ändå.. =)
 
 

OBH Nordica curling iron 19mm...

Våran lilla shoppingresa till Ullared igår blev riktigt bra. Det är tur att man bara åker dit en gång om året unegfär, annars skulle man bli fattig. Vi fick en massa bra saker med oss hem iallafall! Vi köpte regnställ och vårjackor till båda barnen. Prestenter till både, dem fyller ju år snart. Sen blev det en hel del andra "bra-att-ha" saker, heminredning, nya saker till köket. Jag köpte bland annat en ny hårfön då vår förra gick sönder för någon vecka sedan. Sedan köpte jag en locktång från OBH Nordica. Nu när jag börjar få lite längd på mitt hår vill jag kunna göra fina lockar! =)
 
Näh, nu måste jag sätta igång med kvällsmaten.. Hörs senare! =)
 

Imorgon ska det shoppas...

M kom precis hem från jobbet. Vi ska sätta på ett avsnitt av Supernatural, har fastnat helt och hållet på den serien. Vi kollar varken på tv eller film längre på kvällarna längre. Det finns trotsallt hela åtta säsonger och vi är på säsong fem än så länge och då har vi ändå tittat minst ett avsnitt varje kväll sen vi kom hem från Florida..
 
Imorgon ska vi upp i tid.. För jag och M ska till Ullared! Det var ett tag sedan jag var där sist, typ över ett år sedan. Skandal!! Haha! Vi ska handla lite presenter till barnen för dem fyller ju år snart. Sen kommer det bli en massa annat, det brukar ju bli så. M säger att han bara ska köpa galgar. Psst.. Vi får väl se hur det går med det.. Jag vet nog allt att det finns en liten shopaholic hos honom med.. Det bevisade han tydligt när vi va i USA. =) 
 
 

Sea World & Disney World..

Nu kommer första delen av bilderna från vår Florida resa. Flyget landade i Orlando och där spenderade vi våra första dagar i Florida. En dag på Sea World och en dag på Disney World. Vädret var sådär. Några gånger under vintern (Florida har ju också vinter där borta, när vi har det) kommer det kalla nordanvindar och temperaturen kan sjunka med upptill 20-25 grader. Men oftast bara längre upp där Orlando ligger. Det kan alltså vara 30 grader ena dagen och endast 6 grader dagen efter..
 
Och självklart kom den lagom andra dagen vi var där och skulle gå på Disney World. Fast å andra sidan var det ganska skönt att det inte var jätte varmt när man är på en stor nöjespark, så det gjorde inte så mycket.
 
Precis satt oss på det stora flyget mot Orlando. Sjukt seg resa var det, då vi åkte över dagen och resan tog ca 9 timmar. Men alla hade varsin liten tvskärm och ett x antal nya filmer,tv-serier och dokumentärer att titta på. Så det gick så bra så! Barnen var även jätte duktiga. Dem sov någon timme och tittade på barnfilmer, målade i sina målarböcker som vi hade med oss och spelade spel.
 
Första dagen i Orlando var det Sea World som gällde.
 
 
Vi såg bland annat showen med späckhuggare. Riktigt häftigt! Men häftigaste var ändå delfinshowen som var som att befinna sig i en livslevande Disney film. En massa fina papegojjor flög ovanför våra huvuden, en massa människor kom in med flaggor som dem svägnde med i luften, alla sjöng och det sprutade vatten och delfiner hoppade...Ja hela köret! =)
 
 
Barnen ville ta kort med späckhuggaren.. Lägg märke till var Mille håller sin hand. Det var några bakom oss som skattade gott åt detta, inklusive vi.. Haha!
 
 
Nästa dag var vi på Disney World. Ms föräldrar och syster åkte till Universal Studios istället eftersom dem har varit på Dinsey World i Paris vid några tillfällen och det är typ samma. Sen har dem lite vildare karuseller där. Denna dagen var riktigt kylig, tror det var 10 grader bara. Så vi fick slänga på oss de varmaste vi hade.
 
 
Barnen var sååå nöjda! =)
 
 
Förutom att åka alla karuseller tittade ci på den berömda julparaden och fick se alla de kändaste Disneyfigurerna.
 
 
Tindra blev överlycklig när hon fick se alla prinsessor...
 
 
Och långben var också där.. Och många fler..=)
 

Hårprodukter...

Nu sitter jag här igen..
 
Ms "Liverpool-kompisar" har kommit hit och om någon timme börjar matchen så jag har kurrerat mig i köket med min kära dator. Men det är farligt för jag har både äppelpaj från igår och nybakta semlor här.. Blir nog att ta sig lite av båda. =) Ska strax lägga mig inne i vårt sovrum och titta på tv.
 
Just det, beställde hem lite saker från bangerhead.se nyss. Har tänkt attt jag skulle göra det sen vi kom hem från Florida. Min Maroccan Oil som jag köpte i höstas och som jag hade över halva flaskan kvar i, råkade spillas ut i min resväska på vägen dit. Panik! Så himmla störande! Så jag har bara använt mig av Lanzas Silk Serum, vilket iofs har fungerat jätte bra, men det är något speciellt med Maroccan Oil! =) Sedan beställde jag torrschampoo som är en räddare i nöden och andra småsaker, samt Revlon Professional Nutri Color Creme. Har hört mycket gott om dessa och då jag fick det med rabatt tänkte jag prova på.. Beställde hem färgen 1003 Pale Gold. Vill ju bli av med mina färgskiftningar och gå mot det mer varma ljusblonda hållet. Så vi får se hur det blir! =)
 
 
 
 

Ingen inpiration..

Ja det var inte igår man skrev här, och denna gången kan jag inte skylle på att jag inte haft tid, för det har jag! Skandal! Men jag har tappat suget för att blogga lite och känner man att man inte har lust till att göra något eller att man ska göra något bara för att man måste blir det inte lika kul längre. Tyvärr..Och sen så har jag fastnat helt för Instagram. Det är ju trots allt som en microblogg. Så om ni vill kan ni gå in och kika där om ni vill följa mig där instagram.com/sarahthelander..
 
Men jag tänkte kika in här och uppdatera för er som följer mig här, vet att ni är några stycken iaf.. =) Som sagt Floridaresan, vad ska man säga.. HELT underbart! Det var så jädrans skönt att komma iväg och kände att vi verkligen behövde och förtjänade det. jag har tyvärr inga bilder att visa er just nu, då alla bilder ligger på Ms dator och jag har inte tid att föra över alla bilder till min dator nu. (Vi tog några hundra) Men jag lovar att fixa några inlägg om vad vi gjorde i Florida. Promise!
 
Sen har jag börjat en ny kurs, Musikdidaktik. Och kan ju säga att denna kursen är den roligaste vi har haft på hela utbildningen. Vi har liksom bara praktiska lektioner, vi lär oss spela både gitarr och piano, samt lite bas och trummor, vi har röstverkstad där vi ska få lära oss att sjunga på rätt sätt och så vidare. Sjukt kul är det iaf! Nästa vecka har vi "sportlov" men vi ska läsa en bok och skriva ett paper på det under tiden.
 
 
 
 
Insta pics

RSS 2.0