Va med och tävla!

Tävla om presentkort hos Pixiekids Barnkläder! 

 “Pixiekids Barnkläder har lanserat en ny webshop och firar med tävlingar och erbjudanden under Augusti månad! Klicka på bilden om du vill vara med och tävla.”


Kärleksmums, Chokladbollar, Kanelbullar...

Idag ska jag baka större dele av dagen har jag nu bestämmt! Jag är så himmla sugen på kakor och bullar så det nästan kliar i fingrarna på mig. Jag ska baka Kärleksmums, Kanelbullar, Chockladbollar och kanske Tigerkaka eller rulltårta?! Nu är bara frågan, kommer tiden att räcka till när inte ens M är hemma idag?!

Vi får väl se hur det blir. Nu ska jag diska up disken iaf!



  


Gåvor från Grekland och nytt köksbord...

Vi kom hem sent igår efter en trevlig kväll med mat och gott hos Ms föräldrar. Vi fick en massa presenter som dom hade köpte i Grekland. Tindra fick lite kläder och stora plastdjur och Milian fick kläder, vi vuxna fick 2 flaskor Sambuca och en flaska Crema di Lemoncello. Så nu har vi fyllt på vårt lilla barskåp ännu mer.

Just de, vi var och hämtade bordet igår också vi skruvade ihop det igårkväll när vi kom hem. Och det är riktigt snyggt där inne i köket nu. Nu ska det bara upp en hylla och lite små saker sen är vi färdiga i köket. Självklart ska jag visa en bild på hur det blev, men just nu ligger det en stor diskhög på diskbänken som måste diskas upp först. Så det ser lite trevligare ut!

Igår avslutades mina aktioner på Tradera, och på 6 aktioner känade jag in 199 kr. Tack för det! =) Folk är som galna. Dom köper barnkläder som galningar! Hehe, fast man kanske inte ska uttrycka sig om det när jag själv är likadan. Fast jag köper hellre nya kläder iofs.


Bild från igår innan vi skulle till Ms föräldrar..


Vaknade nyss...

Jag vaknade precis. Åh nej jag har inte sovit natten fram tills nu om ni nu tror det. Som det någonsin skulle hända här hemma liksom. =) Jag somnade med båda barnen när vi skulle få dom och sova middag. Dom sover fortfarande, jag och M håller på och fixa med oss själva och plocka iordning. Halv tre blir vi hämtade och ska hem till Ms föräldrar och äta middag. Det ska bli trevligt! Sen ska vi hämta vårt köksbord idag också. Så det kommer bli fint i vår kök! Härligt!


Mama Wish For...

Nu är det inte långt kvar tills min födelsedag! 13 dagar för att vara exakt. Sen är man 22 år, shit vad det låter gammalt. Jag är inte någon ung mamma längre ju! Fast jag känner mig absolut inte som 22, och folk som träffar på mig tycker att jag ser mycket yngre ut också. =) Har stött på folk som trorr att jag varit 16, 17 år. Ha! Så folk blir lite förvånade när jag berättar att jag inte bara har ett barn, utan två. De ni! 

Ja, så kommer vi till vad jag önskar mig. Slängde ihop en liten önskelista så mina nära och kära vet vad jag vill ha:






Australien till jul?!

Tindra har inte sovit någon middag idag och hon somnade precis. Hon var så himmla trött, ska låta henne sova en liten stund men inte för länge. Då somnar hon sent. M ska ut ikväll, så jag är själv. Hade vart skönt att få ta det lungt lite själv ikväll. Isabelle är här just nu och har varit här ett tag. Ms föräldrar och hon kom ju hem idag från en fem veckor bilsemester runt om i Europa. Nu är det bestämt också att dom ska till Australien över jul/nyår och dom vill ha med oss. Så nu är det till att spara minste lilla öre vi har och M måste få ett jobb annars kommer det aldrig att gå. Hade varit tuff att följa med. Undrar dock hur det blir med två små barn på ett flygplan så länge. Tufft kan jag tänka mig!


Wake Up Dead...?!

Nu över till ett trevligare inlägg kanske.. =) Idag fick jag ännu mer sovmorgon. Fick sova ända tills halv tio och jag fick en mindre chock när jag såg vad klockan var. Hääärligt! Jag vaknade av att Tindra satt och knappade på min mobil och fick igång en låt Ingen mindre en Hardcore Superstar - Wake Up Dead in a Garbagecan. jag har knappt haft tid och lyssna på musik dom senaste månaderna, så vara bara tvungen att sätta på deras platta. Fy så bra dom är! Thats my kind of music!

Ska strax börja med lunchen, det blir pannkakor idag. Tindra loves! Idag kommer några hit vid fyra och ska kolla på match. Jag tror jag kommer sitta vid datorn då..

Vi hörs! 




Mr. Bajsunge...

Japp nu kommer ett typiskt mammainlägg här på min blogg, så känsliga läsare varnas!

Detta är inte klokt! Milian har haft räserskit hela dagen igår och ändå tills nu. Precis innan jag satte mig här bytte jag hans andra skitblöja idag, och klockan är bara kvart i ett. Igår bytade jag och M samanlagt åtta bajsblöjor på honom! Det är inte normalt! Det är löst också, så han är inte som han ska i magen. Om det inte lugnar ner sig får jag ringa BVC på måndag. Han mår annars bra och lider inte av det. Mammas lilla skitunge! =)


Jeans åt barnen...

Jag var hemma strax innan sex idag. På stan hittade jag ett par jeans åt Milian på Kapp Ahl för 129 kr och jag hade en rabattkupong på 25% rabatt, vilket gjorde det ännu billigare. Sen var jag inne på H&M och där hade dom Demin Days och 50 kr rabatt på alla barnjeans. Självklart köpte jag två par jeans åt Tindra. Fick både paren för 250 kr. Billigt och bra!

Idag bev den Chili Con Carne till kvällsrätt, fast inte så starkt då Tindra också skulle äta av det. Tindra älskade dom vita bönorna och det var det första hon petade upp och åt. Hon somnade nu strax innan nio brevid mig i soffan. Hon var trött! =) M är hos sin bror som har fest ikväll, fast han skulle komma hem tidigt sa han. Han ska ju upp och jobba imorgon.



Framsidan..



Baksidan...


(Jag fattar inte vad som har hänt med min kamera, eller mammas vill säga. Bilderna som jag tar blir suddiga och fel ljusinsättning. Jätte skumt!)

Ner till stan igen...

Jag ska strax ner till stan, ska in på Kapp Ahl och kolla efter jeans till barnen. Sen ska jag möta upp mina syskon. Ska hjälpa dom att köpa en födelsedagspresent åt Amelia som fyllde 1 år förra helgen. =) Sen ska dom på tåget ner till skåne.

Måste börja göra mig iordning nu, sen måste jag ner till affären och posta två paket också..
 
Vi hörs senare!


Roligt i brevlådan...

Båda barnen sover och M är iväg i stan på Arbetsförmedlingen. Han är utan jobb just nu. Han har fortfarande kvar extra jobbet i kyrkan, men vi vet inte hur mycket han kommer att få jobba där nu i höst. M har sökt en massa jobb och skickat ut sitt CV till en massa olika företag. Vi får hoppas att någon nappar, annars ser det inte så ljust ut. Det är tur att vi har mycket pengar på vårt sparkonto. Vagnen som vi hade tänkt köpa får vänta tills vi vet om M har fått jobb.

Idag fick jag en massa trevligt i brevlådan. Jag fick bla presentkorten på 250 kr och kläderna från Villervalla. Jätte söta kläder, och det jag gillar mest med Villervalla är att det mesta är Unisex där, både flickor och pojkar som kan ha det. Tindra fick en klänning och Milian fick en body med matchande byxor och en mössa. Funderar på att köpa en mössa åt Tindra också. Jätte söta mössor har dom!


Leksaker så långt ögat kan nå...

Nu måste jag städa undan här lite.
M är iväg på City Gross och handlar, jag måste diska upp och plocka undan. Det ligger leksaker över hela lägenheten. Det kommer bli en väldigt sen kvällsmat idag. Tindra får nog äta färdig burkmat idag tyvärr. Jag har en känsla av att både jag och M kommer dekca tidigt i soffan eller sängen ikväll. Puh, Intensiv dag det här!


Shoppa shoppa shoppa!!

Kom precis hem. Idag blev det stan och shopping för fulla muggar. Fast den här gången inte åt barnen utan mig och M. Vi gick igenom ekonomin och betalade alla räkningar. När vi sen såg att vi hade strax över 10 000 kr över, så tänkte vi unna oss själva något. Vi tog vars 1200 kr och fick shoppa för idag. Härligt! Det är inte ofta vi kan göra så här, men när det väl händer är det himmelriket! Det blev en hel drös kläder till mig. Jag är expert på att köpa stora mänger för pengarna istället för ett fåtal dyra plagg, som M gjorde. =) 

Detta hamnade i mina shoppingkassar:


Fån H&M
Vitt baslinne längre model 69.50 kr
Svart linne 49.50 kr
Guld/Silver armband 39.90 kr
Silver örhänge 19.90 kr



Från Bik Bok
(fick ingen bra bild)
Svart tunika 199 kr
Mörka jeansleggins 149 kr
Svarta leggins med dragkejda 149 kr



Från Gina Tricot
Svart/röd randig tröja 149 kr
Linne med tryck 199 kr
Svart linne med tryck 129 kr.


Nu är jag mer än nöjd! Nu fattas det bara ett besök hos frisören och två par snygga skor, stövlar och ett par partyskor. Sen är man en FAB mamma! =)

Tävla...



Tävla HÄR!!


En lugn stund i badkaret...

Nu har vi precis ätit kvällsmat. Det blev alldaglig stuvade makaroner och falukorv. Inte det godaste för min del, men Tindra älskar falukorv! Barnen ska varva ner nu och det samma gäller för mig. För nu ska jag tappa upp ett varmt bad och kanske tända några ljus och slappna av! Ska fixa för mig själv den kommande timmen. Ikväll åker någon ut på So You Think You Can Dance. Alla är så bra och jag vet inte vem som kommer att åka ut. Men jag tror att Kayla är min favorit bland tejerna och Brandon bland killarna. Svårt när alla är lika bra!



Millah Millah Killah...

Här kommer ett litet videoklipp från innan idag. Tindra och Milian busar med varandra och Tindra överröser Milian med massor av pussar! Hon är en riktigt liten pussgurka hon! Hon leker en egen påhittad lek med honom också. Där hon petar honom på låren och säger: "Millah, Millah, Killah" och sen dyker ner i hans famn och pussar honom. Milian tycker det är hur kul som helst!




Mammas sötnosar!

En liten kolabit...

Idag fick vi sovmorgon, Milian vaknade kvart i nio. Underbart! Fick dock inte sova hela natten då Tindra vaknade vid två och bara skrek, så M fick gå upp och lägga henne mellan oss. Den som får mest sovmorgon av oss är ju M, som fortfarande ligger och sover! Fattar inte hur han lyckas sova med två vakna barn som stimmar och för liv. Själv vaknar jag för minsta lilla.

Fortfarande inget presentkort i brevlådan, men fick en annan trevlig sak. Beställde hem lite kläder åt Milian som han sak ha och växa i från Funkybaby.se. Beställde ett par gröna byxor från Ida.T och ett par gröna strumpor från Katvig, sen hade jag egentligen beställt hem en body från Ej Sikke Lej, men den var missfärgad och det var den enda som var kvar. Såg att dom hade en tröja med likadant mönster men den kosta 30 kr extra. Snälla Marie sa att det var lungt och bjöd på mellankostnaden då jag redan hade betalat för bodyn. Snällt va!? Sen när jag öppnade paketet imorse upptäcker jag att hon har skickat med en liten kolabit. =) Detta gick samanlagt på bara 150 kr. Dom har fortfarande lite utplock från rean kvar, men det är inte mycket så ni får passa på att fynda nu! denna vecka bjuder dom dessutom på frakten!



Kläder och en liten kolabit, kan det blir bättre?! =)



Kläder till lillebror...

Lakrits är gott!

Det blev ingen stan för oss idag ändå. Vi väntar helt enkelt tills jag fått mina presentkort så tar vi allt på en gång istället. Jag hoppas att jag får dom i brevlådan imorgon. Min sambo hoppas inte lika mycket. Han gillar inte alls att gå i stan och fattar inte vad grejen är att gå i stan bara för att kolla, så det är inte ofta jag tar med honom som ni kanske kan förstå. Vem vill ha en gnällande person med sig som hela tiden tjatar:"Vad ska du köpa i denna affären, måste vi verkligen gå in här?!", "Inte en till barnbutik!?, Du har väl köpte det du ska?!" och liknande kommentarer..


Jag har suttit här hela kvällen och lagt in lite nya aktioner på Tradera.
Ta er en till vetja! =) HÄR hittar ni dom!


Snart börjar So You Think You Can Dance och som vanligt kommer jag sitta fastbänkad framför tvn resten av kvällen. Ska ner om till affären och köpa mig lite lakrits innan det börjar. Har kännt sånt sug efter lakrits hela dagen och nu MÅSTE jag bara ha! =)



Nytt från gangstar:

Igår öppnades webshopen hos Gangstar med en massa höstnyheter. Ska jag vara ärlig är jag inte riktigt lika förtjust i denna kollektion som den innan, men visst det ett par riktigt snygga plagg. Här är några favoriter som jag funderar på att köpa hem åt barnen någon gång under hösten:




Vi drar ner till stan...

Idag vaknade Tindra klockan sex. Pust! Tog in henne till oss, och vi sov till åtta. Vid halv nio satte vi oss hela familjen och åt frukost. Idag är det fint ute, så idag ska vi inte sitta inne. Vi ska ner till stan! Ska in på Kapp Ahl och kolla på jeans till nått av barnen. Jag fick inte mina presentkort idag. =( Får dom nog imorgon. Men jag har en rabattkupong på 25% på valfritt barnplagg som går ut idag, så måste använda det. Vi kommer nog gå inom Strandbjörket och så Tindra får leka lite. Bloggar mer när jag kommer hem.

Hej Svejs!


Dagens Milian:
T-shirt från Mexx
Velourbyxa från Katvig

Nu tävlas det lite...

logo 
Jag är med och tävlar om ett presentkort på 300:- från MyKidoo hos Agnes.
Var med och tävla här du också!


___________________


Bodysuit Mini
Hos Bambii kan du vinna ett valfrinn plagg hos Liandlo.se.
Hos Liandlo finns det snygga och ekologiska barnkläder.
va med och tävla HÄR!


_______________________



"Jag vill vinna ett  valfritt pussel fraktfritt från 
lajbansson leksaker, billigaste E-butiken med leksaker för 
barn hos 
Carolina"


_____________________



"Jag vill vinna ett presentkort värt 200kr + fraktfritt från Syster&Bror hos Tant Ulrika!"


______________



"Jag vill vinna ett presentkort värt 200kr + fraktfritt från Lajbansson leksaker - billigaste E-butiken med leksaker för barn hos Tant Ulrika"




"Krokodilen i bilden"

Tindra har så roliga ideér för sig ibland. Idag lyssnade vi på CD-skivan som vi fick tillsammans med "Den Silvriga barnkammarboken", och Tindras nya favoritlåt är "Krokodilen i Bilen". Självklart tar hon upp sin långa krokodilgossedjur och börjar dansa med den.
Hon är för rolig hon!

 

Tindras nya säng:

Jag lovade att visa upp hur Tindras säng blev när man skruvade ner ena sidan,
och så här blev resultatet:



Tindra älskar sin nya säng,
och hon sover jätte bra där med. Antar att hon kände sig instäng när den var spjälar runt hela, och jag faktiskt fatta varför hon inte alls tyckte det var kul. Det som är så bra att sängen är så låg, så skulle hon rammla ner från den skulle hon inte slå sig så värst. Hittills har allt gått bra och det har inte inträffat några olyckor...



Mysa...

Kolla in Stilen...

Milian har börjar ha en väldigt shysst stil när han sitter i sin babysitter, se själva:


Men han är lika glad för det! =)

Äta Sniglar?!!

Jag måste säga att det var väldigt trevligt igår på vår lilla Kräftskiva. Vi åt sniglar till förrätt. Nu rynkar ni säkert på näsan och höjer ena ögonbrynet. Men har ni testat det? Det är faktiskt gott, riktigt gott till och med. Jag tycker att om ni får chansen till att smaka det så ska ni absolut göra det. Sen visst är det lite häftigt att skryta med att man har ätit sniglar!? =) Här kommer lite bilder från gårdagen:


Hela gänget: M, Frida, Victor, Tuva, John, Magda och Tindra.
Milian låg och sov i sin säng..



Äter kräftor...



Tindra och Tuva busar med varann...



Mmm.. =)

(Det gröna är vitlöksmarinad och inget annat)


Stök Trök!!

Idag har det varit en lugn dag. Vi har städat lite, det har ju behövts om man säger så...Just nu sitter det fyra killar med Liverpool tröjor och har invaderat våra soffor och kollar på Fotboll. Behöver jag säga vem det är som spelar ikväll!?
Jag låser inne mig i datorrummet och försöker ignorera deras glädjetjut och deras mindre bra ord. Nu kan jag äntligen sitta vid datorn en stund, utan att bli störd. Jag var nere i affären innan och postade fyra paket. Det är inte klokt! Sedan jag börja sälja på Tradera för ca en månad sen har jag tjänat in nästan 1000 kr, som jag har handlat nya fina barnkläder för. Bra va?! What goes around, comes around, typ...


Stökigt värre!

God morgon på er!!

Här har vi varit vakna sen kvart i åtta. Alla utom M som fortfarande sover.. Tindra var duktig och somna i sin säng igårkväll också. Denna gången utan några problem. Första gången jag skulle natta henne där tog det närmare 45 minuter, igår tog det bara tjugo minuter. Fast inatt vaknade hon vid tre och bara skrek, när man sen gick in till henne var hon knappt vaken. Tror hon drömmde mardrömmar. Stackaren!

Jag kunde inte låta blir att beställa hem lite kläder åt barnen från Villervalla idag. Har länge suktat efter dom och nu fick jag passa på innan det tar helt slut på rea avdelningen. Det blev lite kläder, bla annat den här söta bodyn till Milian och en söt klänning åt Tindra:


Två små tänder...


Milian har fått två små tänder i nedre käken. M upptäckte dom igår och det är precis att man ser dom. Och imorse sög han tag i min knoge och bet till. Och det gjorde nästan lite ont!
Jag är ju glad att han inte ammas längre. Ont!

Vår lille gosse börjar bli riktigt stor. Kan inte fatta hur snabbt det har gått! Om exakt två veckor blir han 6 månader. Jag tycker tiden kan lugna ner sig lite,
för jag hänger inte med riktigt!

Nytt köksbord + stolar och Kräftskiva!!

Tindra var jätte duktig och sov i sin säng hela natten. Jag vaknade av att hon kom in i vår rum tjugo i sju. Det var verkligen bra att vi skruvade ner ena sidan på hennes säng, för nu kan hon själv gå upp och in till oss på morgonen. Just nu håller jag på och städa lite och fixar lunch. M är på Jysk och vi har beställt ett jätte snyggt köksbord + 4 stolar för 2800 kr. Jätte billigt ju! Men vi får inte det förrens om en månad.



Ikväll ska vi få lite gäster, Magda, John, Frida, Victor, Tuva, Nöken (vet inte vad han heter egentligen) och kanske någon till kommer hit. Vi ska ha lite Kräftskiva, jag äter dock inte kräftor. Så jag och Frida kommer att tilllaga en fläskfilé och äta sallad och vitlöksbröd till. Gott Gott! Det kommer nog bli trevligt ikväll!! =)

Nu måste jag städa och röja efter barnen lite, deras leksaker ligger över hela lägenheten.

Inte mycket sömn inatt...

Det var en ganska lugn dag på jobbet idag. Skönt det, för inatt blev det inte mycket sömn. Tindra vaknade förskräckt i sin egen säng klockan tre inatt och var inte alls glad. M fick gå in och hämta henne, då jag skulle upp och jobba. När han precis har lagt Tindra mellan oss i vår säng, vaknar Milian. M går upp och hämtar honom också. Och när han ligger där mellan oss han också vill han inte alls sova. Han ligger och ska peta och sparka på stackars Tindra som försöker somna om. Han håller på i säkert en timme med att sparkas och tar storasysters napp hela tiden, innan han till sist somnar. Jag kan ju säga att jag var ganska trött när min klocka ringde halv sju imorse. Puh! 

Nu är jag iallfall hemma och vi håller på och dona och fixa lite små saker här hemma. Vi har bla skruvat ner ena sidan på Tindras säng, för nu är hon stor nog, och nu kan hon själv ta sig upp och ner i hennes säng. Jag kan visa bild på hur det blev sen...

God natt från oss!

Nu sover båda barnen. Tindra somnade för första gången på länge alldeles själv i sin säng. Hon har annars hatat sin säng och vägrat sova i den. Men idag gick det fin fint! Jag satte på godnatt visor, läste saga och efter många om och men somnade hon. Nu ska jag hoppa in i duschen, imorgon är det jobbdag som väntar...




God Natt!!

Tävla hos Tumadre...

Tävla hos TUMADRE om ett presentkort värde 500:- hos OkiDoki Barnkläder !
Hos Oki-doki barnkläder finner du färgglada barnkläder som man blir glad av och märken som MOLO, Desigual, MeToo, Spöket Laban, Pippi Långstrump, Wheat, Lego samt ekologiska Joha.


_________________________________




Jag vill vinna ett presentkort värde 200 kr fraktfritt från lajbansson leksaker, billigaste E-butiken med leksaker för barn. Tävla hos Tumadre!

Tindra släpper loss...

Tindra blir helt galen och börjat dansa så fort hon  hör Flo Rida - (You Spin Me) Right Round. Ja, ni kan se för er själva, här kommer två videoklipp när hon släpper loss. Den andra videoklippet släpper hon verkligen loss:





Ett mystiskt litet paket...

Igår fick jag ett mystiskt paket på posten. Jag hade ingen anning vad det kunde vara för nått spännande. När  jag sen öppnade och fick se en tuff tröja kom jag på det... Jag vann ju en tävling för några veckor sen, där jag hade vunnit ett valfritt plagg hos Lingon & Blåbär. Men eftersom dom hade haft sommarstängt på sin webbshop kunde jag inte beställa något förrens förra veckan. Jag hade turen att dom fina höstkläderna hade kommit in, så jag beställde en tuff robottröja åt Milian den här gången...



Bilder från igår...




Jobb hela helgen...

Igår kväll var jag helt slut, jag orkade inte göra någonting, och alldra minst orkade jag sätta mig vid datorn. Idag gick jag upp sju och skulle jobba, fick ta bussen idag då det har blivit punktering på bakhjulet på Ms cykel, som jag annars brukar cykla på till jobbet varje dag. Det var så himmla mycket folk på bussen och det blev såklart försenad. Jag kom fem minuter försent till jobbet. Inte det bästa sättet att börja morgonen på. Men som tur äter vi bara frukost det första vi gör på jobbet, så det var ingen större fara.

Jag fick sluta en timme tidigare, så det var skönt. Jag kommer nog decka tidigt ikväll. Jobb imorgon också, sen har jag jour på söndag, så dom kommer att ringa in mig om jag behövs.


Tindra tittar på TV



Och Milian ligger och leker i sitt babygym...

Pappas lilla Liverpool-tjej!!


En ledsen Tindra som vill ha pappas Liverpool tröja på sig...



Woho! Go Liverpool!!

Inte ett moln, så långt ögat kan nå...

Det är inte ett moln på himmlen och ut ska vi. Vi håller på och göra oss iordning nu, sen tar vi bussen ner till stan. Vi ska sätta in pengar på banken som vi fick för vi sålde PA-systemet. Vi fick 6000 för det, helt okej. Sen ska vi till Strandbjörket också, Tindra får leka lite och vi ska mata ankorna. =)

Ut och njut så länge det varar!


Nu börjar det...

Det är lite livat här just nu. Milian har lyckats somna och Tindra är på god väg faktiskt. På ett sätt önskar jag att det inte blir fler mål för Liverpool, för jag är lite rädd för att barnen kokmmer vakna då. Så livat är det här!

Nu börjar iaf So You Think You Can Dance, så jag och Tindra går undan och gömmer oss inne i vår sovrum och kollar på det istället. Det är det 100:e avsnittet ikväll och det ska bli en massa extra danser, deltagare från tidigare säsonger m.m. Detta ska man inte missa!

Kanske skriver lite senare, beror på om jag inte blir för trött..


Lite uppdatering från våra inflyttade gäster...

Jag har ju berättat för er innan att vi har fått ett duvbo på vår balkong. Och för någon vecka sedan var det två små söta duvbebisar i boet. Nu har det inträffat en hemskt olycka. En av dom små trillade ner från boet och dog tyvärr. Jag känner mig nästan som en mini-mamma åt dom, då jag har sett och följt dom, så visst stack det till i lilla mamma hjärtat när jag fick veta det. Stackars liten! Nu finns det bara en kvar och han/hon har börjat bli riktigt stor! Det kommer nog inte dröja länge förrens dom lämnar boet för gott...



Ser ni den?
Ser ni så skitit det är?!


Han tar sig framåt!!

Milian har börjat ta sig framåt....i babysittern. Haha! Han sitter och sparkar så den gungar jätte mycket, och han får en sådan fart att hela babysittern förflyttar sig framåt. Igår satte jag honom i babysittern i hallen när jag skulle dammsuga och han förflyttade sig nästan tvärs över hela hallen. Minst en meter iaf. Knasen! Och det märks att han tycker det är såå kul också!



Dagens Milian i Katvig body och velour byxor.

Barnen sover, barnen sover..

Nu kan jag äntligen blogga lite. M är iväg och fiskar med John och ska vara iväg i några timmar, sen ikväll spelar Liverpool. Jag tror att det kommer att samlas ett gäng killar här då. Själv låser jag in mig i vårt sovrum och kollar på So You Think You Can Dance så fort det börjar. =)

Det är alltså jag och barnen större delen av dagen, och har alltså inte haft tid att blogga förrens nu. Nu sover båda middag så man får passa på. Jag fick en trevlig sak i posten idag. Jag är medlem i H&M Club och handlar man för över 2000 kr där inom sitt medlemsår får man en check på 50 kr, och vi hade handlat för strax över 2000, så nu fick jag en check på 50 kr och det tackar man för! =) Och igår beställde jag hem ett presentkort på 250 kr på Kapp Ahl från Gratisbio.se. Barnen behöver lite byxor och jag tycker dom har billiga och snygga jeans där.

Så nu har jag bestämt att hela familjen ska ner till stan nästa vecka på Tisdag, eller onsdag och shoppa lite, sen stanna till på Strandbjörket så Tindra får leka av sig lite.

Gratisbio har gjort det igen!!

Bättre än så kan det inte bli! Jag har tipsat er om Gratisbio.se förr och jag bara måste göra det igen! Förra månaden beställde jag hem ett presentkort på BR och nu har jag lyckats samla ihop ytterligare poäng för ett presentkort på hela 250 kr.

Hos Gratisbio.se går är det snabbt och enkelt att samla poäng. Just nu har dom ett jätte bra erbjudande, om man blir medlem hos Expert.com och gör en insättning på minst 50 kr så får man 900 poäng. Detta ger dig ett presenkort på 200 kr. Bra va!!

Sen kan man ju också prova turen på Expert.com och vem vet man kankse vinner en slant där med!

För varje 200 poäng du tjänar ihop får du antigen 50 kr i presentkort eller om du känner för att gå på bio så behöver du 400 poäng för en biobiljett. Det är bara att välja och vraka vad du vill växla in dina poäng till.





Har du inte blivit medlem än så bli det HÄR och NU!!
(Låter du mig värva dig får du 75 poäng i välkomstpresent!)
Det här kan du inte gå miste om!!

Nu är Nova Star Höstnyheter här!!

Äntligen! Och ååh va snyggt. Jag är inte besviken!
Synd bara att det ska vara så dyrt, men det är ju verkligen kvalitetskläder
och dom har ett högt andrahandsvärde.
Mina favoriter:




Fleece Hood Grey 449;-
Letter Sweet Red 399;-
Winter Chinos 399;-
Baggy XL Original 399;-
Tshirt Only Red 175;-
Fleece Hood Purple 449;-

Vill ha Vill ha Vill ha! =)

Dom har så kul tillsammans!

Måste visa en super söt video från igår när barnen leker med varandra. Milian skrattar så högt och han tycker det är såå kul. Vad det är som han tycker är så kul har jag ingen anning om, men det spelar ingen roll. Dom kommer att ha så kul tillsammans, Tindra och Milian!


Städa städa städa!!!

Milian vaknade tio över sju och det var ju sådär lagom kul. Gick upp och gjorde en flaska och gav honom det i sängen. Vid åtta vaknade han igen och var inte alls nöjd denna gången tog M honom, men Tindra vaknade då och det var bara till att gå upp. Men M hade lovat mig att jag skulle få lite sovmorgon så han gick upp själv med Tindra medans jag fick ligga kvar me Milian en extra timme och sova ut. Och det var gudaskönt! Sånt behöver man ibland! Jag fattar inte hur mina barn orkar vara vakna till tio på kvällarna och sen upp vid sju-åtta?!

Idag har det varit fullt upp. Vi har storstädat och röjt hela lägenheten hela dagen. Och då menar jag inte det vanliga som att diska, dammsuga och plocka undan. Utan även tvätta, torka golven och listorna, rensa undan överallt, damma, vattna blommorna, bädda rent sängen, vika tvätt m.m. Sen har jag bakat både Chokladbollar och Kärleksmums också. Puh! Jag kom precis ut från duschen och känner mig fräsch och ren efter en hel dag av städning.

Imorgon kommer kanske Frida och Tuva, det var ett tag sen vi sågs. Ska bli kul och se om magen har växt. Hehe! =)



Milian över på att sitta i sin Bumbostol...=)

Lite höstnyheter:

Hos Lykkeliam har det kommit en massa härliga höstnyheter
från både Cupcake och Phister & Philina.
Mycket fint som man vill ha.
Här kommer några favoriter:

Till Tindra:



Till Milian:




Önska kan man ju!

Liverpool spelar just nu...

Jobb idag igen, men nu så är jag ledig, tror jag kommer få jobba nästa helg igen, vi får se. Magda var så snäll att passa barnen idag. För M skulle också jobba i kyrkan idag. Så snällt av dig gumman! =) Jag är lite seg och trött idag. Måste ner till affären, posta tre paket och lämna tillbaka filmen vi hyrde igår, "Bröllopsduellen". Mycket rolig film och jag blir nästan bortskrämd från att gifta mig! Haha! =) Blir man verkligen en sån där Bridezilla som alla säger?!

Nu är det iaf Liverpool som gäller hemma hos oss.
Dom spelar just nu match och alla sitter samlade framför tvn utom jag. =) Jag passar på och sätta mig här istället.


Hela Liverpool gänget!



Lika som bär i sina Liverpool tröjor. =)


 


En liten tröja...

Vilken underbart väder vi har va?! Usch, bara moln och regn. Jag blir så trött! Det har verkligen inte vart mycker till sommar det här året! Den har regnat bort totalt! Vi hade fint i två veckor sen har det regnat och varit tråkigt väder varje dag i stort sett. =(

Det var lungt på jobbet idag med, skönt när man slipper stressa. Men jag vet att vi kommer att få stressa imorgon. Det är alltid så på söndagar. Jag fattar inte varför dom inte tar in mer personal då. Spara pengar antagligen! Efter jobbet gick jag lite på stan. Köpte batterier till min internetdosa och linsvätska, inte så roliga saker att shoppa. Men en rolig sak som jag köpte var en Nova Star tröja åt Tindra. Kunde inte låta bli att gå in på Krokodilia och kolla. =) Nu är det 50-70% rea på över halva butiken och dom har fått in en massa nytt från Molo bla. Ååh, jag vill ha! Haha!


Bild lånad från Babyshop

Va med och tävla!


Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos litenpålandet i Nikitas blogg.
Var med och tävla HÄR du med!


Pita Souvlaki...

Kom hem från jobbet för att tag sedan. Va inne på banken och skulle kolla om dom bytte ut batteriet i internetbank dosan, men det fick man visst göra själv. Och smart sarah hade inte några pengar med sig så hon kunde inte köpa några heller. Ska jobba imorgon också, så får dra in om på Clas Ohlssons efter jobbet och köpa batteri där.

Segt att man jobbar hela helgen, men det behövs. Måste ju säga att det är lite skönt att komma hemifrån också lite. Och mina arbetstider är helt perfekta, börjar åtta och slutar två så jag är hemma till halv tre och då har jag ändå halva dagen på mig att göra saker. Och från halv tre fram till man ska gå och lägga sig hinner man faktiskt med en hel del..
 
Nu ska jag börja göra iordning mat, det blir grekisk hemmalagad pita souvlaki idag. Gott Gott!


Kokodil och pickapiga...

Nu sover äntligen båda barnen och jag hinner sitta här en stund innan jag måste gå och lägga mig. Jag jobbar imorgon och hela helgen. Extra pengar behövs så det är bara bra! =) Tindra utvecklas så snabbt i talet. Hon lär sig nya ord varje dag. Hon har börjat säga fler och fler två-ords-meningar också som t.ex "Mamma bajs", "Mer dricka". Några av hennes nya ord är:

Gosa
Krokodil
- Kokodil
Nyckelpiga - pickapiga
Mobil - Mmbil
Mer - Mee
Borta
Bil
Färdig
- Fäädi
Dricka
- Dicka
Kex
Busa
Detektiv
- Detetiv
Kock




Finns så många fler men där är et utval av dom som hon säger mest. Det är så sött! Varje gång vi äter och när hon är färdig säger hon "Fäädi" och skjuter ifrån sig tallriken, och vill hon ha mer. Pekar hon mot maten och säger: "Mee!"

Frågestund till er!!

Nu vill jag prova en liten grej här på min blogg! Jag vill veta vilka ni är som läser min blogg dag ut och dag in. Jag vet att ni är några stycken. Så nu vill jag att alla som läser här ska svara på några enkla frågor så vi får lära känna varandra. Och för er som jag redan känner så kan ni svara på frågorna iaf:

Namn? Sarah
Ålder? 21, 22 om en månad. Jag börjar bli gammal!
Bor? I en 4:a på Hovshaga i Växjö
Har du barn? Japp två små underverk som gör mitt liv så mycket mer värdefullt!
Har vi träffats? Det kanske vi har...
Jobb/Studier/annat? Går hemma med mina två små och jobbar extra på helger.
Din bloggadress? http://lillsaraah.blogg.se/index.html
Hur hittade du hit? Jadu, jag skriver ju denna blogg så det är väl inte så konstigt?! =)

Kopiera mina frågor och svara på dom genom att lämna en kommentar till detta inlägg!

Dagens Outfit:


Topp från Kapp Ahl
Ballongkjol från Polarn o Pyret
Strumpbyxor från Kapp Ahl




Body från Molo
Byxa från Molo




Böcker hit och böcker dit...

Hela morgonen har bestått av bokläsning. Idag fick vi nämligen paket från barnens Bokklubb. Tindra blev så glad att hon stod och hoppade och pussade böckerna flera gånger! Vi fick hem Den Silvriga Barnkammarboken + CD-skiva, Max Blöja och Här är 1 Elefant med tittut luckor. Jag har redan fått läsa igenom böckerna ett antal gånger och Tindra blev så arg när jag inte kunde läsa för henne när jag var tvungen att göra något annat. Lilla gumman! Hon verkligen älskar böcker!!


Tävlar...

Va med och tävla om ett presentkort värde 300 kr hos http://www.my-baby.se/ .


Va med och tävla HÄR!

Lite tävlingar:

8738_body_rosa_marin_randig
"Jag är med och tävlar om baby/barnkläder hos En Mölnbobos Liv. Kläderna kommer från butiken Kidsbutik. Tävlingen är öppen för alla även er som inte har blogg. Tävlingen avslutas 30 september."



_____________________________



Jag är med och tävlar hos Karin om ett kalaspaket
med valfritt tema till barnkalas från myHeart. Var med och tävla här du med!


______________________


kotteshoppen

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 500 kr hos enburkrussin.se
Var med och tävla här du också!


_____________________

02  
Jag är med och tävlar om ett par Peltor Kid Hörselskydd från Pappaprylar hos Simon.
Var med och tävla här du också!


Mini a ture...

Mini a ture gör jätte söta kvalitetskläder för söta pojkar och flickor. Dom gör drömlika kläder som påminner en gnutta av ett annat välkänt märke How To Kiss A Frog. Jag gillar framför allt kläderna till flickorna, då jag helst klär min lille gosse i mer tuffare kläder. Här är två favoriter som jag önskar åt Tindra:

                         
Söt lila tröja med puffarmar
159;- på rean ord. pris 399;-


Grå blus med broderi
199;- på rea ord. pris 399;-


Bilder från karl-Oskar dagarna:

Jag vet att dom har blivit försenade,
 men här kommer bilderna från helgens Karl-Oskar dagar:







På spaning efter rätt vinteroveraller...

Sommaren är snart över och det börjar bli dags att leta efter vinteroveraller åt barnen. Deprimerande eller hur!? Nu är bara frågan vad man ska köpa? Har hört så himmla bra om PoP overallerna men hur sugen är man på att punga ut 1200 kr på något som barnen kommer att ha en säsong! Visst man kan sälja det på Tradera nästa vinter och få igen lite av pengarna, men det är pengar som inte kommer förrens nästa år. Jag skulle tippa på att det blir en fix overall från Lindex åt Tindra, men sen har jag tittat på en super söt fleeceoverall från Molo åt Milian, men frågan är hur vattentät den är?! Aja, vi får se vad vi hittar för något åt barnen.

Molo--Blå "swim" fleeceoverall


499 kr på Barnlyan

Tindra hoppar studsmatta!!

Måste bara visa ett litet videoklipp på Tindra när hon hoppar på studsmattan,
hon är så otroligt söt.
Hon har ju precis lärt sig att hoppa och hon tycker det är hur kul som helst! =)




Ignorera mitt fula skratt! =)

Intensiv dag...

Det ska bli så otroligt skönt att få kura ihopa oss i soffan och pusta ut efter en intensiv dag. Men först ska jag såklart blogga lite! =) Jag steg upp kvar i sju idag, tog bussen tjugo i åtta till jobbet. Det var inte så stressigt idag utan man kunde ta det lungt och jag fick till och med sluta redan halv ett. Det var ju tur det annars vet jag inte om jag hade orkat med Leos Lekland idag.

Efter jobbet mötte jag upp mamma, Rasmus, Adam, Vicky och Tindra nere på stationen och vi tog bussen tillsammans hem till oss. Tog en snabb fika och gjorde oss iordning, sen gick vi hela vägen till Leos, fast det tog bara 20 minuter ca. Var där och lekte i över två timmar och Tindra tyckte det var hur kul som helst! Vi var hemma tills sex och då hade mamma mat färdig här hemma. Hon hade stannat hemma med Milian, då han fick feber igårkväll efter sprutorna, och han hade fortfarande lite feber idag. Jag tror dock att han är feberfri nu.


Tindra tyckte det var allra roligast att hoppa i hopptornet...



Och på studsmattorna...



Här kryper hon genom en tunnel.

Scrapbooking...

Jag har klister på fingrarna, vi har suttit och scrapbookat hela kvällen jag och min syster. Riktigt trevligt! Sånt här kan jag verkligen inte göra varje kväll tyvärr. Är alldeles för trött för sånt när jag har haft en hel dag med mina två små barn. Dom är mitt allt, men visst tröttar dom ut en. =)
Nu ska vi gå och lägga oss. Jag blev inringd och ska jobba imorgon till ett, sen ska vi till Leos Lekland. jag kommer nog vara TRÖTT imorgon när vi kommer hem därifrån!


Scrapbooking är vad som gäller!






Resultatet!

Dagens shopping...

Dagen har gått fort, väldigt fort. För fort enligt mig! Var och lämnade Tindra hos mormor sen tog jag och min syster bussen tillbaka till Växjö. Vi gick lite i affärer, vi var inne på Polarn o Pyret och jag kom ut med en söt kjol till Tindra som jag länge har suktat efter. Sen var det ju ett stort pluss att det var halva rea priset, som gjorde att kjolen bara gick på 47 kr, när den egentligen kostat 195 kr. Det kallar jag ett kap! =) Sen var vi inne på tiimari där min syster köpte pennskrin och lite annat inför skolstarten, jag köpte inslagspapper.

Sen in på krokodilia och där inne hittade jag mycket snyggt och som jag gärna villa stoppa ner i en påse och ta med mig hem. Jag köpte lite kläder åt Milian den här gången. En piké liknande skorta och en t-shirt från Ikks. Mitt nya favoritmärke till Milian just nu! och sen köpte jag en Body och tillhörande byxa från Molo. 50% rea vilket gjorde det extra roligt! På Ikks tröjorna var det hela 70% rea! Allt gick på strax under 350 kr. Sen gick vi till BR och jag använde mitt presentkort på 100 kr och köpte lite leksaker åt barnen.


Body från Molo
Byxa från Molo
Kjol från Polarn o Pyret



T-shirt från Ikks
Piké skorta från Ikks




Leksaker från BR

Stackars lillebror...

Klockan är redan 12.25 och jag måste göra mig och Tindra iordning. Idag ska hon nämligen vara hos mormor tills imorgon. Vi ska till Leos lekland i morgon! =) Det ska bli kul!

Vio var på BVC innan med Milian, och det gick bra. Förutom att dumma BVC-tanten tog inte en utan två sprutor på Milian,en i varje lår. Fast han var duktig, han sa ingenting vid första sticket, men sen började han gnälla när hon stack andra gången. Stackaren! Nu vägen han 7895 g och är 69,5 cm lång. Han huvudomfång är 43,8 cm. Han växer bra!

Tinden rusar förbi måste börja fixa och packa ner lite grejer som Tindra ska ha med sig. Milian ska vara hemma hos pappa så länge. Sen följer min syster med mig hem, men först ska vi gå på stan och shoppa lite. =) Ska även passa på att kolla lite i den nya barnbutiken i stan. Lilla Skattkammaren tror jag att det heter.

Har verkligen inte haft någon tid att lägga över bilderna från helgen, men jag lovar dom kommer anntingen ikväll eller imorgon..


Storasyster, taget igår...



Lillebror vill också vara med! =)

Seg dag!

Det har vait en seg dag och men den har bara sprungit förbi. Har inte haft tid att sitta här vid datorn knappt någonting idag. Jag är så trött! Vet att det är tjatigt, men jag har jobbat och M har jobbat natt vilket har gjort att jag har tagit hand om båda barnen i stort sätt hela dagen. Och idag har dom inte alls varit roliga. Båda har varit på skrikhumör, och dom smitar av sig på varandra också.

Jag sitter vid tvn nu och försöker varva ner, men det går inte riktigt. För imorgon är det en del som händer. Vi ska upp i tid, 10.40 ska vi va på BVC med Milian som ska vägas,mätas och få en spruta. Sen vid två tar jag med mig Tindra och åker hem till mamma. Hon ska ha Tindra över dagen och natten. Dom kommer nog att ha så kul så! =) Sen följer min syster med mig hem till Växjö. Vi ska gå lite i stan och kolla sen ska vi hem. Sen ska vi ha lite Scrapbooking-kväll. Ska sitta och pyssla och det kommer nog bli kul!

God natt!

Nu är jag trött! Vi kom hem sent igår, (kommer skriva mer om vad vi gjorde och så) och sen steg jag upp halv sju för att jag skulle jobba på hotellet idag. Efter jobbet mötte mamma och Vicky upp mig med mina små barn. Vi gick i stan och kollade lite idag också. De var lite mer marknad och mer för barnen idag. Har tagit en del bilder som jag ska visa också, men jag är alldeles för trött nu.

Kom hem vid sex, och då var det att sätta sig direkt vid datorn och kontrollera alla Traderavinster. Jag har fått sålt nio aktioner och redan tjänat in strax över 400 kr. Det är absolut inte dåligt! Var och vägde två paket och skickade iväg ett. Satte mig vid tvn vid nio och såg att Hotel Rwanda började och jag hade ju fortfarande inte sett den. M såg den härom dagen och tipsade om den. Och den var verkligen jätte bra, och hemsk! Usch!


Nu ska jag gå och lägga mig, mina ögonlock hänger och vill stängas för natten. God Natt!

Karl-Oskar Dagarna, Dag 1!

Idag vaknade vi klockan åtta som igår. Så nu har vi ätit frukost och tagit det lungt. Skönt att slappa lite så här på morgonen och känna att man behöver inte stressa och göra sig iordning. Vid ett tiden kommer mamma och Victoria. Idag är det ju Karl-Oskar dagarna och vi ska ner och kolla lite idag. Ska se om vi kan åka någon karusell med Tindra och kanske dra någon lott och se om vi kan få något/några gossedjur åt barnen. Sen är det ju RIX FM festivalen idag också. Jag är väl kanske inte så jätte intresserad av det, men min syster är ju! =) Jag jobbar imorgon men jag hade tänkt att vi skulle gå ner till stan imorgon också, för det skulle vara mer för barnen då, som mini-zoo, trolleri, ponny ridning, äventyrsbana m.m.

Idag är det strålande väder dessutom, kan det bli bättre?!



Stressig och varm dag!

M kommer strax hem från City Gross, han har handlar för veckan. Och snart kommer hans mormor hit också och ska hälsa på innan hon åker till Grekland med några andra från Ms släkt. Vi var ju ute innan idag, och allt blev så försenat. För helt plötsligt beslöt M sig för att vi skulle städa upp hela lägenheten lite snabbt. Allt går ju inte så snabbt heller när man både ska diska, dammsuga golven, plocka undan leksaker och allt annat som ligger i lägenheten och sammtidigt ha koll på två småbarn. Dessutom ville jag hinna duscha innan. Vi kom inte iväg förrens kvart över tre. Stack till affären och köpte varsin glass, Tindra fick smaka en piggelin och hon var så nöjd så! M orkade inte gå till lekplatsen så jag gick dit själv. Suck! Men men, Tindra fick springa av sig och Milian sov under tiden.

När M kommer hem ska jag ner till ICA, hinner inte baka någoting innan hans mormor kommer så får köpa lite kakor där. Sen ska jag fixa lite annat för jag ska skicka iväg en Tradera vinst åt någon. Har sålt för 80 kr nu och 175 är jag uppe i hittills som går ut imorgon. Nice med lite extra pengar ju!

Sommarvärme!!

Barnen vaknade pigga och redo för att möta dagen klockan fem i åtta imorse. Gäsp! För första gången på ganska länge satt alla vid bordet och åt frukost tillsammans. Annars har M sovit för han har jobbar eller så har jag varit på jobbet. Idag har vi inget inplanerat, vi ska handla lite senare i eftermiddag bara. Vädret är underbart! Jag var ute innan vid nio för jag skulle köpa mjölk i affären, och det var redan jätte varmt då. Så idag ska vi ut igen, och den här gången SKA M följa med! =)





En liten datornörd!

Båda barnen somnade precis, ska låta Tindra sova i tio minuter till bara, annars kommer hon somna sent. Var tvungen att låta henne somna också, annars hade hon bara blivit gnällig. Vi gick ju upp vid nio imorse, sen somnade hon till i en kvart vid elvatiden. Så hon har ju inte sovit mycket idag. M har gått på sin personalfest nu, så jag är själv resten av kvällen. Ganska skönt faktiskt! Då kan jag sitta vid datorn när barnen har sonnat för natten utan att höra en massa tjat om att jag sitter framför datorn för mycket. =)

Lite bilder från när vi var på lekplatsen:


Lillebror fick ligga och känna på gräset lite...



Medans storasyster grusade ner sig själv...


Ni kan ju gissa hur lagom kul det var när jag, utan att tänka mig för, tog av hennes sandaler i hallen. Hela hallen förvandlades till Saharaöknen, och det var bara till att dra fram dammsugaren!


Nu drar vi ut en sväng...

Idag är det lite finare väder, lite molningt men det ser ut att vara ganska varmt, och med att dömma på hur varmt det är i lägenheten så är jag ganska säker på det. Så nu ska vi göra oss iordning för att gå ut till lekplatsen, ska se om jag kan få med mig M också. =) han ska iväg vid fem och äta middag och festa lite med sina nya arbetskamrater. Själv ska jag sitta hemma med barnen och mysa och kolla på So You Think You can Dance såklart! =) Det här var helt klart min favorit från igår, älskar Wade Robson!
 




Ni glömmer väl inte mina aktioner på Tradera, bara två dagar kvar nu. jag har även lagt ut lite fler, och mer kommer att komma. Ni hittar aktionerna HÄR!

Dagens outfit:

Jag vet att jag absolut inte är ensam om att tycka det är roligt att klä sina barn i fina kläder. Att shoppa nya kläder och att leta efter dom häftigaste och sötaste kläderna! Här kommer därför Dagens outfit på barnen, detta är absolut inget jag kommer att fortsätta med varje dag men kanske lite titt som tätt. För visst är det kul!



Trist väder = Trist dag!

Barnen vaknade till strax innan M kom hem imorse, sen kom M in i rummet och Tindra satte sig käpprakt upp i sängen. Hon blev ju jätte glad att pappa hade kommit hem, mindre kul för mig när jag insåg att jag absolut inte skulle få någon sovmorgon. Vi låg kvar och mös i sängen till nio sen gick vi upp. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Det är tråkigt väder ute och jag känner mig lite halvslö. Det blir nog att ta det lungt idag...

Jag ska nog lägga ut lite fler aktioner på Tradera iaf...


Ibland får man önska saker åt sig själv också...



Det är bara att mixa och matcha!

Allt skulle gå på 739,90 kr ink frakt. Inte så farligt faktiskt. Hurra för Gina Tricot!

Vill ha!!

Jag HATAR vår vagn som vi har just nu! Jag kan knappt köra den, den är för tung för lilla mig. =/ Så jag och M har pratat om att sälja alla vagnar vi har och köpa en ny. En Phil & Teds! Tycker den vagnen är så grymt smart, så slipper man den breda syskonvagnen, sen är det en trehjuling med svängbara större hjul. Jag har kollat runt lite på blocket och hittat ganska dyra begagnade, runt 6000-7000 tusen kostar dom. Men nu så hittade jag en jätte billig affär som säljer Phil & Teds för endast 4995 kr inklusive syskonsitsen som annars kostar 995 kr. Det enda man får köpta till är regnskyddet för 395 kr, men det får man 15% rea på. Sen kostar frakten bara 195 kr. Jag blev grymt sugen nu! Men det är snabba ryck, dom har bara ett fåtal kvar och dom säljer bara limited edition färgen "Graffiti". Vilken inte gör mig något då jag tycker det är supercool och snygg!


På lekplatsen igår...

Här kommer lite bilder från igår när vi var på lekplatsen och lekte
och njöt av det fina vädret.
(Var tog det vägen?!)





Våra små duvbebisar...

Vet ni vad?! Häromdagen satt jag i soffan och kollade på tvn. I ögonvrån såg jag att duvan flög iväg. Tittade snabbt ut genom fönstret och såg att hon hade lämnat boet och dom två små söta duvungarna låg där och blottades. Jag var snabb framme med kameran och tog två kort. Försiktigt fick jag smyga mig fram till dom utan att gå för nära, sen smyga tillbaks igen. Har ju fått efterfrågan om kort på dom små bebisduvorna. Så här ser dom ut:



Jag har inte den bästa kameran tyvärr, men man kan ju se dom iaf. Dom har gula fjädrar och har ganska stor näbb. Sådär ful söta är dom! Dom hade konstiga ljud för sig också, typ frässande hika. Jätte skumt!



God eftrmiddag!

Nu sover både Tindra och Milian middag, M sover han med. Så nu har jag tid för mig själv en stund. Härligt! =)

Vi vaknade tio i åtta imorse, Milian ville komma in till oss så la honom brevid mig. En kvart senare kom M hem från jobbet, och då ville båda barnen gå upp till pappa. Vi satt och åt frukost tillsammans. Sen gick M och la sig. Jag gjorde iordning båda barnen och plockade undan lite. Diskade och förberedde pannkakssmeten. Vid elva kom Tuva. Och det gick såå bra att passa henne. Hon och Tindra satte igång och leka och busa direkt! Vid tolv fick dom pannkakor och dom åt jätte duktigt båda två! Det var inte alls någon fara att ha tre barn runt sig, det var bara kul! =)




Fastnade framför tvn...

Jag har gjort mycket idag. För det första så har jag jobbat, slutade vid två och var hemma till halv tre. Tog något snabbt att äta, sen stack jag ut med barnen. Vi gick till lekplatsen och Tindra fick springa fritt. Det märktes på henne att hon tyckte det var kul. Hon lekte med sitt nya hinkset i sandlådan, åkte rutschkanan helt själv, jagade fåglar, plockade stenar och pinnar, gungade, vi blåste bubblor som hon jagade m.m. Sen gick vi till affären och köpte lite smått och gott, bla annat vaniljsås. För direkt när vi kom hem satte jag igång och baka rabarberpaj. Mums! Tvättade lite och lagade kvällsmat. M stack till jobbet strax innan nio. Och jag fastnade framför tvn och kollade precis på Oceans Thirteen. Jag tycker dom filmerna är så bra, och jag hade inte sett den. Och den var bra!



Jag har tagit lite kort idag också, men jag är för trött för att lägga upp dom. Sängen kallar, som sagt mycket gjort idag och nu är jag trött! Imorgon ska vi upp i tid. För imorgon kommer Frida och lämnar över Tuva. Jag ska sitta barnvakt medans dom är iväg på UL. =) Det ska bli kul, så jag får känna på hur det hade varit att vara trebarns mamma. Haha!

God natt!

Äntligen varmt igen!!

Nu har jag kommit hem, men jag ska bara byta om och fixa iordning mina barn. För det är för varmt att vara inne. Vi går helt enkelt till lekplatsen och leker lite. Skriver mer senare...

Tindras potta!!

För någon dag sedan när M var på City Gross köpte han en Potta åt Tindra. Tindra var genast nyfiken på den och skulle sitta på den hela tiden, fast med blöja. Så här hemma har vi börjat lite smått med att hon springer utan blöja en stund och att vi sätter henne på pottan då och då. Försöker förklara att där i ska "Bajset" och "Kisset" vara.

Vi tänkte börja potträna henne redan nu då hon har börjat säga "Bajs" då hon ska bajsa. Och det jobbigaste av allt är att hon har lärt sig hur man tar av sig blöjan. Hon har ännu inte gjort något i pottan, men det har ju bara gått två dagar sen vi köpte den. Det ska bli väldigt intressant och se hur detta kommer att gå..


Tack så mycket!!

Usch, det märks att jag har jobbat och inte haft tid att blogga. Måste ju berätta att jag vann en tävling under tiden jag var nere i Ystad, så det var en trevlig överaskning när jag sen kom hem. Jag vann nämligen ett presentkort på valfri vara hos Lingon&Blåbär. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska välja för något, men jag tror jag vet... =)


Det är ingen lugn helg för mig..

Jobb idag igen, till 14.00. Så jag jobbar ju inte så länge och det är skönt! Men man är sliten när man kommer hem alltså! M jobbar kväll/halvnatt inatt. han börjar vid sju så förhoppningsvisst, om barnen somnar i tid ikväll, så kommer jag få min efterlängtade egentid! Imorgon jobbar jag igen, sen är jag ledig resten av veckan. Skönt! Hoppas på fint väder. Magda kommer nog på Torsdag så då ska vi ner till stan med barnen och titta lite i affärer. Kanske ta en fika på Strandbjörket, det är ju så fint där,Växjös största lekplats ligger precis intill och en liten ankdam. Det tror jag barnen hade tyckt varit kul, iaf Tindra. Milian fattar ju inte så mycket än tyvärr. =)

Är det något bra på TV ikväll?



Jag ska mysa med mina barn ikväll!

RSS 2.0