Awsome Chain Sweater...

Fanny Lyckman har släppt en egendesignad kollektion för Estraduer. De mesta är snyggt men en allt för vågad stil för mig. Även om jag ibland önskar att jag kunna bära sådanna kläder ibland. Men som förskollärare passar det nog inte sig att ha ett linne där det står "Fuck" på. hade jag gått gymnasiet, så visst..
 
Meen, jag har lyckats kärat ner mig i en tröja. Fullkomligt älskar den!
 

Påsklov!

Yes, jag och barnen har påsklov denna vecka. Jag har inga lektioner och knappt något att plugga heller. Så bestämde mig för att ha barnen hemma denna vecka och bara spendera hela veckan med mina barn. Kommer inte ihåg sist vi hade det så. Det är lite som att gå tillbaks till att vara mammaledig igen. Har verkligen sett fram emot denna vecka. I helgen jobbade jag lite och vi storhandlade och lite så, så då hann vi inte göra så mycket. Men igår var vi en runda på Hovshaga bibliotek för där hade dem en fotbollssagostund. Två tjejer från Haif (heter dem så?) var där och läste sagor och berättade lite om hur det är att spela fotboll. Sedan fick barnen färlägga fotbollsteckningar.
 
Efter det gick vi till affären och köpte med oss lite fika hem. Sen var vi uppe hos min mamma en stund också. Idag har vi inte gjort så mycket. Jag pluggade lite, städat lite och vikt tvätt. Sedan var vi ute en sväng i skogen och skulle se om vi hittade några vårtecken. Hittade små små knoppar på något träd, men inga vårblommor eller någonting. Kan inte våren titta fram snart?! Det är ju trots allt påsk!!
 
Imorgon ska vi iaf måla äggkoppar, som Tindra fick i present från en av hennes kompisar när de hade kalas. Sen får vi se om det blir en runda ner till stora biblioteket, det skulle vara en trollkarl där. Men vi får se, blir eventuellt hemma och bakar istället. Barnen får bestämma! =)
 

Resor, resor, resor..

Ja, som ni säkert har förstått är vi i vår lilla familj lite resgalna. (Det kommer från matthias sida av familjen). Vi hinner knappt komma hem från en resa förens nästa resa börjar planeras. Men nästa resa som det snackas om just nu är lite speciell. Det är nämligen så här att vi är bjudna på bröllop. Det är Matthias kusin från England som ska gifta sig. Och Bröllopet ska vara i inget mindre än Zambia, Afrika! (Brudens familj bor där) Så hela släkten är bjudna dit. Detta är vår dagliga diskussion. Ska man eller ska man inte?! Det känns som Zambia är ett land man annars aldrig kommer att åka till. Så det vore väldigt dumt att inte åka. Sedan tillhör det att under den så kallade "bröllopsveckan", så ska alla på en safaritur och eventuellt ett besök till Victoria fallet. Detta kommer att bli en upplevelse gånger hundra typ.
 
Sen kommer vi till kostnaden. Boende och mat och utflyckterna behöver vi inte stå i. Utan det blir flygbiljetterna som går på cirka 25 000 för oss fyra. (Det är inte jätte billigt). Sedan tillkommer kostnadet för en massa vacciner som ska tas och visum som ska fixas uppe i Stockholm. Matthias tar examen nu till sommaren, sedan vet vi inte hur framtiden ser ut för honom gällande jobb och så. Så det är ju den största delen till varför vi velar..
 
Ja, som ni förstår står vi inför ett litet dilemma. Men hur häftigt vore det inte att få uppleva Afrika, och här snackar vi riktiga Afrika!
 
 
 
 
 
 

Milian 4 år!!

Ja, tänk vad tiden går fort. Kan inte fatta att Mille redan fyller 4 år idag, känns som det var igår han var en liten plutt. Men för mig kommer han alltid att vara en liten plutt. Iallafall så länge han är minst. =) Så idag blev han väckt med "skönsång", tårta och presenter. Av oss fick han en onepiece (se bilden), spidelmannen gubbar, spindelmannen memoryspel och tre pussel och en radiostyrd Rory racerbil. Behöver jag säga att spindelmannen är favoriten?! =)
 
Sen var det iväg till skolan och det blev lite stressigt där. Missade den buss jag egentligen skulle åka med sen glömde jag min plånbok hemma. Åh! Idag stod Musikteori, pianolektion och röstverkstad på schemat. Och imorgon är har jag gitarrlektion i en timme. =) Det blev plötsligt inte lika jobbigt att ta sig till skolan längre..
 

Vårt "nya" vardagsrum...

Ja vad har hänt sedan sist?!  Inte så mycket kanske. Dagarna i skolan bara rullar iväg, känns som veckan knappt börjat för att sedan ha helg igen. Men det är ju skönt!  =) Igår kom äntligen vår nya soffa och soffbord. Sen vr vi och veckohandlade lite på City Gross. Fick med oss två  limegröna prynadskuddar till soffan också. Så dem matchar vår ryanmatta nu. Tänkte visa er lite bilder på vårt "nya vardagsrum". Tänk vad en soffa och soffbord kan göra. Det blev så fint och vi är så himmla nöjda!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0