Shop ´till you drop!

Det blir ett snabbt blogginlägg nu innan jag och M ska göra oss iordning för sängen. Imorgon ska vi nämligen upp i tid och åka till Ikea. IMorgon är vi båda lediga och vi känner att vi vill åka nu innan allt drar igång på riktigt i skolan. Då har vi nog varken tid eller lust att dra till Ikea på vår enda lediga dag!

Idag drog jag ner en runda på stan igen. Hittade bl.a. ett par nya höstskor på Dinsko. Sen hittade jag två tröjor och en kofta och lite smink och så.. Det är tur att jag fyller år snart, för just nu ser det lite tomt ut på mitt konto. Ouups! =) Nä, nu sitter M och väntar på mig i soffan..

God natt så länge...


Ankle boot
Dessa skorna blev de!
Mycket snyggare i verkligenheten också tycker jag! =)


Nu har det satt igång!

Igår var första dagen på andra året av min utbildning. Vi hade rörelse, vilket betyder att vi springer omkring i en gympasal och leker typ. Igår var vi tåg! Ja, väldigt seriös utbildning jag går va?! Haha! ;oP

Idag är det introduktion, ska slänga i mig lite gröt sen med bussen. Börjar ett och går till fyra. Imorgon och på torsdag är vi lediga. Känns som en lagom vecka att börja med. Men sen drar det igång! Vi ska till Ikea nu någon av de närmsta dagarna också. Ska förnya vårt sovrum lite, med ny säng och lite annat. Vårt sovrum har verkligen kommit i sista hand, men nu är det dags att bli ändring på de!

Måste ha nya UGGS!

Usch! Mina UGGS somjag köpte i Australien för snart två år sedan är ganska utslitna! Och jag är sååå ledsen!! =(( Så nu innan snön kommer (ja, det är faktiskt inte långt kvar nu) så måste jag införskaffa mig nya! Dem är absolut dem bästa vinterskorna jag har haft någonsin! Jag fryser alltid om mina fötter i vanliga fall, men har ALDRIG gjort de i mina UGGS! Så ja, dem är verkligen värda 2000 spänn! Har hittat en sida som fraktar skorna från Austalien men rätt så bra priser! Kan bara inte bestämma mig vilken färg jag ska välja..



Dem förra var ju i "chestnut". 
Jag velar mellan den eller "sand" och "chocolate".. Hmm?!
 


Är helgen redan över?!

Min sista lediga helg innan jag börjar skolan igen har gått så himla snabbt! I fredags kom min bror och en av hans polare. Så vi satt på balkongen och drack lite och snackade skit. Det var ju tydligen tropisk natt och det kändes faktiskt!

Igår vaknade jag och var så jäkla shoppingsugen. Så efter många om och men tog jag mig ner till stan själv. M skulle hjälpa philip att flytta och barnen lämnade vi hos Ms föräldrar. Jag var på jakt ute efter ett par svarta jeans. Och det hittade jag plus lite annat. Lite bastoppar också, känns som man inte kan få för mycket av de. Efter en runda på stan promenerade jag hem till Ms föräldrar. Där stannade vi tills kvällen och fick kvällsmat där innan vi blev hemtjutsade.

Just nu sitter jag och tittar på reprisen av So you think you can dance, missade ju det igår! Shiit! Sen ska jag göra lite amerikanska pannkakor till lunch. Idag är planerna att städa, baka bullar och plugga. Visar bilder på vad jag fick hem mig ifår från stan lite senare...



Min första lediga dag...

Idag har det varit min första lediga dag på en vecka. Har jobbat extremt mycket dem här två senaste veckorna med bara två lediga dagar totalt. Jobbade nu sex dagar i rad sist, sen ledig idag och jobba torsdag och fredag igen. Sen har jag bara helgen på mig att vila upp mig innan skolan börjar.

Den här veckan har vi inskolat Tindra på hennes nya avdelning. Mille går ju kvar på samma. Allt har gått väldigt bra. M var bara med första dagen, sen har båda barnen gått själva. Idag gick dem klockan 10.00-14.00. Mellan dem fyra timmarna hann vi ringa ett par ärenden, fixa inkomstanmälan till dagiset, pluggat, duschat, plocka iordning i lägenhetenosv.

Efter vi hämtade barnen åkte vi ner till stan, M skulle in i stan på ett ärende, så jag och barnen gick till Linnéparken och lekte på lekplatsen där. Båda barnen sprang omkring som två vildar och bara skrek. Som dem aldrig hade varit på en lekplats förut.. Haha!

Nu står maten på spisen och chokladbollar i kylen till efterrätt. Dock kom Tindra och Mille nyss ut från köket fullt med pärsocker och choklad runt deras munnar.. Hrrm! Dem hade proppat i sig alla chokladbollar utom tre på en liten tallrik. Vilka tjuvar alltså!!



Gungar



Tittut!



En konstig fågel...



Mille rider på katten(?)



Åker karusell!



Wiee!!



Leker med sanden...



En liten damm vi hittade...




Grekland del 2, Nafplio...

En av utflykterna vi gjorde i Grekland gjorde vi till den gamla staden Nafplio. Verkligen jätte mysig stad! Jag hittade världen snyggaste stråhat, men det blev aldrig att jag köpte den för vi hade bara två dagar kvar i grekland. Och med tanke på hur vädret såg ut hemma, så hade jag ändå inte fått någon användning för den. Vi satte oss på ett av dem många stora torgen och köpte något att svalka oss med. Jag köpte en färskpressad vattenmelonjuice.. Mmm! 


Bjuder på lite bilder:


Welcome to Nafplio...



Mysiga gränder...






Me and the kids...



Nafplio hade också en borg högst upp på ett skit högt berg...



Varje gränd var full med små mysiga cafeér och resturanger...



Krims Krams...


Lördag mitt i veckan...

Vi måste verkligen skaffa en router(?)!! För just nu går vår boxer via internetuttaget, och just nu har vi bara en sladd. Så anntingen får man titta på tv eller vara ute på internet på datorn, för det går inte att göra det samtidigt. Och här hemma är det alltid någon som vill titta på något, så det är inte ofta an får chansen att vara ute på internet nu för tiden. Skit störande! Så nästa månad ska en router inköpas så vi kan göra både och, samt att vi får trådlöst till våra datorer..

Jaha, vad har hänt sen sist då? Jag har jobbat, igår var min enda lediga dag den här veckan, så vi hade lördag mitt i veckan i tisdags och köpte hem en massa gott och tittade på film. Idag var jag tillbaks på jobbet och kommer att jobba nu sex dagar i rad. Segt! Men, pengarna skadar inte! Speciellt nu när vi har en englandsresa inplanerad inom en snar framtid.. =)

Just nu ligger hela familjen utslagna i vår säng och tittar på en långben film. Efter kvällsmaten proppade vi nämligen i oss lite blåbärsmuffins som jag bakade innan. När barnen har somnat ska jag och älskling titta på en film, vi får se vilken det blir...



Paralio Astros...

Bjuder på lite bilder från den mysiga byn som vi bodde precis vid utkanten av...






Lite suddiga bilder, men det var solnedgången första dagen i Grekland...



Fin utsikt från ett av bergen som omringar byn...



På berget finns ruiner av en borg som en gång har funnits där...



Me and the kids...



Ruiner...



Underbar utsikt...






Tindra.. =)



Far med sina två små...



Stranden vid campingen...

Blueberrys...

Tänkte uppdatera här på bloggen lite fort. Vid 22.00 börjar en film på tv1000 som jag helst vill se. The book of Eli.. Är den bra?

Jaha, vad har vi gjort sen sist då?! Jag har ju jobbat en del. Har haft lite helg nu och sen ska jag jobba på måndag och nästa helg. Igår var vi ute i nästan två timmar här i skogen. Vi gick till vårt numera hemliga blåbärsställe. Där hittade vi så mycket stora blåbär att vi fick med oss en hel hink med oss hem! =) Så det blev blåbärspaj till fika och två påsar med blåbär som vi frös in.

Idag har vi varit hemma hos min mamma. Några släktningar från Södertälje kom och hälsade på. Det är andra gången jag har träffat dem tror jag. Det är konstigt hur en människas död kan föra människor närmare varandra. Alltså människor som man knappt hade kontakt med innan.


Grekland del 1, Stranden...

Jag har knappt skrivit om Grekland eller vad vi gjorde där här på bloggen. Skäms på mig! Men jag har haft fullt upp sen vi kom hem. Har jobbat nu två dagar i rad, sen ska jag jobba imorgn också. Men jag måste ju berätta lite om vad vi har gjort! jag delar upp vår greklandresa i olika delar så det inte blir för mycket på samma gång..

Kanske ska till en börja med nämna att Ms farfar hade åkt ner till grekland bara några dagar innan oss, (han skulle vara där samtidigt som oss) andra dagen han är där ramlar han och bryter lårbenet. Vilket gör att han hamnar på en sjukhus 5 mil från Paralio Astros. Så det blev två dagar som vi åkte dit och besökte honom. Han fick ambulansflyg tillbaks till England nu och har opererats och mår bra! Så de första dagarna i Grekland var stämningen lite tryggd pågrund av detta.

De flesta dagarna spenderade vi på stranden. Det var ett par riktigt varma dagar med 55 grader i solen. Helt sjukt, det gick knappt och ligga på stranden utan man var tvungen att vara i vattnet. Båda barnen var som små fiskar. Mille var till en början lite försiktig men framåt de sista dagarna blev han lika galen som Tindra. Båda barnen bara gick ut i vattnet med sina badringar och struntade i om dem bottnade eller inte. Tindre lärde sig att "snurra" med sin badring också utan att nudda sanden, vilket hon tillbringade de sista dagarna åt. Jag fick en luftmadrass som jag flöt omkring med och M fick privatlektioner i vindsurfing av en av dem som bodde på campingen...

Så här får ni lite strandbilder:


Mille chillar i skuggen och äter chips...



Tindra gör detsamma! =)



Mille påväg in från ett dopp...



Konstig sten som det fanns fullt av i vattnet...



Tindra ligger och flyter...



Klart vatten...



Barnen Leker med alla deras badleksaker som dem fick av Manos...



Matthias vindsurfar...



Hela familjen är ute och flyter...



Det är väldigt ansträngande att ligga på stranden och inte göra någonting!

Min nya frisyr...

Ja, jag klippte mig i Grekland! Och det blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag ville ha strax över axlarna, så jag fortfarande skulle ha långt hår, och sedan ville jag ha lite uppklippt. Men nu har jag typ kort hår. Håret går precis till axlarna och det är uppklippt jätte mycket. Väldigt ovant från att gå till att ha super långt hår till detta! Så här kort hår har jag aldrig haft. Sen måste jag skaffa en rullborste så jag kan göra samma frisyr som frisören gjorde på mig efter klippningen. För just nu ser det inte ut likadant som det gjorde då.. Men men jag slänger in en liten bild så ni får en liten hum om hur det ser ut...


Före                                                           Efter
        


Det possitiva är att hon klippte bort allt det slitna och det som var orange/blondt...

Hälsningar från Grekland!

Nu funkar internet här på campingen, dem har ju sånt trådlöst wifi här. Men det funkar ju sådär, vi är ju trots allt i grekland! ;oP Jag har inte tiden till att skriva ner exakt vad vi har gjort, man vet inte hur länge till jag har internet. Men vi har haft det kanon fint här nere! Alltid fint väder med 40 grader i skuggan och minst 28 grader i vattnet! Jag klagar inte! Vi har mest chillat på stranden varje dag. Men nu någon av de kommande dagarna ska vi ut på lite utflykter! =)

Här kommer lite bilder som visar hur underbart vi har det här! =)



Campingens egna privatstrand



Surfing



Utsikt över Paralio Astros



Barnen är glada! =)


RSS 2.0