Nytt inom skönhet...


Förra veckan fick jag hem ett paket som jag beställt från bangerhead.se. Beställde hem lite produkter till mitt sönderslitna hår. Köpte moroccanooil som man har hört väldigt gott om, och kan helt klart rekomendera den! Gör verkligen underverk för mitt hår! Sedan köpte jag även Lanza Healing Strength Neem Silk Serum, ett värmeskyddande serum som gör håret otroligt glänsande och mjukt. Ett tips till alla så som jag fönar sitt hår efter varje tvätt.
 
 
 

Snart helg..

Dagarna bara springer förbi, speciellt när man är i skolan varje dag. Snart är det helg igen. jag har ett seminarie på fredag mellan åtta och tolv, sen är jag ledig. Imorgon ska jag firas av min familj. Sen på lördag ska jag på kräftskiva med jobbet. Ska bli kul! Måste bara fixa en glutenfri tårta tills dess. Var nere i stan och hittade en tårta faktiskt. Men är lite tveksam om jag ska köpa eller göra en själv. Vi får se! =)
 

Glada barn!

Igår åkte vi till Liseberg med barnen, och det är faktiskt första gången dem var där. Behöver jag säga att dem hade jätte kul! =) Tindra och Mille var så sjukt glada och uppspelta. Mille sprang omkring och bara skrek. Haha! Vi åkte nästan alla barnkaruseller och Tindra den våghalsen åkte Lisebergsbanan. Hon är ju precis över längdgränsen vid 110 cm. Och hon tyckte den var super kul! "Mamma, den gick super fort", sa hon när vi möttes upp efteråt. Hon åkte med M medans jag och Mille åkte en betydligare lugnare karusell. =) Vid niotiden åkte vi hem efter en heldag där. Barnen (och vi) var super trötta! Båda somnade fem minuter efter att vi hade börjat köra hemmåt.
 
Hemresan var dock inte rolig. Både jag och matthias var supertrötta och vi fick kämpa för att hålla oss vakna. Vi fick till och med stanna vid ett flertal gånger för att gå ut och röra på oss och försöka piggna till. Vi tog till och med en powernap på tio minuter. Det kändes som vi aldrig skulle komma hem. Men det gjorde vi, klockan halv två på natten! Helt sjukt! Men helt klart värt det, för det var länge sedan barnen var så glada! Titta själva:
 

God morgon fredag!

Idag steg vi upp vid sju, lämnade barnen på dagis vid nio. Nu har jag ätit frukost och druckit mitt morgonkaffe. Ett måste för att kunna klara av dagen! =) Ska strax sätta igång med pluggandet. Funderar på om man skulle träna lite också. Kanske få ta det lite senare efter jag hämtat barnen. Lättare att plugga när dem är på dagis ju.
 
Jag har verkigen kommit igång med min träning nu och det känns så jäkla bra! Det beror bland annat på att jag har hittat ett roligt sätt att träna på. Att vara ute och springa varannan dag är inte min grej alls. Jag har alltid älskat att dansa, så varför inte träna på det sättet och därför har jag börjat med Zumba. Har testat det någon gång innan, men kom aldrig igång med det helt. Men det har jag gjort nu. Dansar minst varannan dag ibland flera dagar i rad. Så fort jag har tid. Nu har dem ju släppt en ny dvd samling, så nu har jag 8 olika rutniner att köra på. =)
 

"Jag vill ha Kissies vovve!"

Haha! Måste bara berätta om en rolig grej som hände nyss. Jag kickade runt på lite bloggar och hamnar på Kissies blogg. Mille ligger här brevid mig och småsneglar på min dator. Medans jag bläddrar neråt på hennes blogg dyker en bild på hennes hund upp. Varpå Mille utbrister:

- "Jag vill ha DEN vovven! En sån riktig!"

Undrar om jag skulle genomföra en kup á lá sno-kissies-vovve. Vi mammor gör ju vad som helst för våra barn right?! Haha!


Ny header!

Slängde snabbt upp en ny header. Tyckte den förra var lite för rörig och tröttnade på den sjukt snabbt. Tog bara en bild från sommaren, kanske inte passar så bra in nu när det är på väg att bli höst. Så får ha en liten photo session någon gång framöver..Den här får duga så länge. =)


33-35!

Inför skolstarten och hösten, (och självklart tackar jag Nelly för den underbara rean också) kände jag att det var dags att fylla på min skosamling med lite nya höstskor. Ville ha ett par sneakers med platå, som är ett måste inför denna höst! Sen ville jag ha ett par boots. Känner mig väldigt nöjd, speciellt tack vare att bootsen gick på 200 kr respektive 120 kr. Fynd eller vad!
 
 

"Heeeeeeeeeeeeeeeeeej!"

Det känns som det krävs ett extra långt "Hej" från mig på grund av min frånvaro här på bloggen. Precis som när man träffar en nära vän som man inte träffat på flera veckor. Typ så känns det nu också! Vi kan väl säga att jag har tagit sommarlov från bloggen också, Men de senaste dagarna har jag verkligen saknat att blogga. Vill dela med mig av vad som händer i mitt liv och det är ju den främsta anledningen till varför jag började blogga. Dels så att folk som jag känner men bor långt borta ska kunna följa mig och sedan också för min egen skull. Det är så kul att ha allt "dokumenterat" och kolla tillbaks på vad som har hänt och vad man har gjort under årets lopp. Jag har trots allt bloggat till och från i snart 5 år. Shit! Fem år?! De är en femtedel av mitt liv. Helt sjukt!
 
Nu har skolan börjat igen och man slängs in i pluggandet och vardagen så som det har sett ut sen jag bestämde mig för att börja studera på universitetet. Ett tufft men viktigt beslut i mitt liv. Under sommaren har det hänt en del saker, som jag känner att jag inte vill ta upp här än. De närmaste vet och det räcker gott och väl för mig. Och då jag inte vet hur situationen kommer att se ut framöver, så väljer jag att ha det så. Hoppas ni förstår..Men nu är jag tillbaka som vanligt igen. Och ni kommer fortsätta att följa ca 5% av mitt liv. Spännande va?! Haha! Och självklart blir det det bästa 5% av mitt liv som jag kommer att blogga om. För visst är det så? Alla bloggare/bloggerskor tar upp allt det bra i livet, man vill inte visa sig sårbar för då är man rädd att andra ska bilda uppfattningen av att man är svag. Men jag anser dock att det är precis tvärtom. Man är stark om man vågar visa sig sårbar! En tjej som vågar visa detta inom bloggvärlden, och som är bland dem i toppen, är Tyra Sjöstedt. Hon är en av mina favorit bloggerskor, verkligen!
 
Oj, det här inlägget flöt verkligen ut i andra saker nu. Hehe! Det enda jag egentligen ville göra var att säga hej och att jag är tillbaks! Det märks att man inte bloggat på ett tag nu, har för mycket att skriva om. Men jag avslutar nu!
 


RSS 2.0