Mina!!

Dessa skönheter kommer bli mina snart. Kommer att få dem i slutet i Maj, men det är värt att vänta på. Speciellt när man bara betalar 390 kr för dem! Ohh yeees! =)


Nu har jag varit duktig!!

I morse hade jag min omtenta och det kändes bra! Det var ju exakt samma frågor, vilket jag inte trodde. Så jag kunde det och det känns ju skönt! =) Nu sitter jag här hemma och ska skriva det sista på den individuella uppgiften. Hoppas jag blir klar snart!

Imorgon ska jag unna mig själv lite shopping på Grand samarkand, för att  fira att jag har varit så duktig och att denna hemska vecka är över! Dem har ju sin grand opening nu i helgen. Jay Smith kommer visst dit. ;oP Och han är ju grym!


The lonley island...

Mina nya idoler! Haha! :oP


Colours...


Reed lips...




"Nya" shorts...

Jag hoppade dagens föreläsning. Kände att jag behöver tid att plugga här hemma istället. Så nu har jag fyra timmar på mig innan barnen ska hämtas. Ska läsa en massa och bara ta in så mycket jag kan.

Just de, grävde fram ett par gamla fula jeans som jag har haft sen jag var typ 17 eller nått. Slitna som tusan och med utsvängda ben.. Haha! Har lite dåligt med short här hemma, så klippte av byxorna och gjorde ett par short av dem istället. Blev mycket bättre! =)









Dåligt pluggväder!!

Igår var vi ju vid sjön med barnen och njöt av det fina vädret. Barnen lekte vid vattnet och kastade stenar och hälsade på ankorna som kom simmandes förbi. Själv låg jag och solade samtidigt som jag pluggade. Jag har kommit på mig själv att det går inget vidare med pluggandet när det är så här fint väder! Idag är det över 20 grader i skuggan! Helt sjukt fin är det. Vi har redan varit ute en runda och jag känner mig väldigt frestad att gå ut igen, men måste verkligen plugga! Just de, har jag sagt att jag hatar vår balkong också?! ;oP








Första frukosten på balkongen...

Idag hade vi vår första frukost på balkongen. Även fast vi inte har så mycket sol på vår balkong var det jätte varmt och härligt! =) Nu ska vi ner till sjön med barnen. M och barnen ska spela lite fotboll och jag ska lägga mig i solen och läsa ett kapitel till min omtenta.. Jag kan inte vara inne och plugga idag, det är för fint väder! =)




Magtröja...

Jag klippte av en gammal sunkig hårdrocks t-shirt till en kanske lite mer trendig magtröja..
Och detta blev resultatet! Vad tycker ni?


Jädrans pollen!!

Det är så fint väder ute och då ska man ju vara glad över att våren äntligen har kommit för att stanna! Men nääädå, då ska man gå och snuva ihjäl sig, snora, nysa och ha ont i bihålorna på grund av äckliga pollen!! Varför kan man inte bara få njuta av det härliga vädret!! Sitter inne och pluggar nu med en kopp iskaffe, hade velat sitta ute men känner att jag inte pallar med det just nu.. BLÄÄÄÄ!!!


Glad påsk!!

Det är riktigt skönt att ha lite påsklov från skolan, även fast jag har en massa plugg kan man ta det lungt ändå och inget stress. (än så länge iallafall) Det har varit strålande väder hittills så vi har passat på att vara ute varje dag. Här om dagen tog jag och barnen bussen ner till stan och mötte upp M. Vi shoppade nya vårskor till barnen och underkläder till dem båda. Mille har ju också börjat vilja springa utan blöja och vill också har "trosor", som han säger. Så vi kände att det kanske är dags att köpa lite boxershorts till honom, så han slipper springa omkring i syrrans rosa Hello Kitty trosor.. Haha! =)

Idag har vi tagit det lungt här hemma. Jag och barnen satte oss ner för en stund sedan och målade ägg. Mille fick måla sin äggkopp som han fick av dagis, han hann inte måla det på dagiset, för vi bestämde att ha barnen hemma. Jag var ju trots allt färdig med grupparbetet.

Idag ska vi hem till Ms föräldrar, vi kommer typ äta där varje dag nu i helgen. Barnens farfar fyller ju år imorgon också, så då blir det lite firande. Sen på söndag är vi bjudna på påskmiddag hemma hos Lennarth och Ingrid. Fullt upp! Och mellan allt detta ska jag försöka hitta luckor till plugg. Har en omtenta och en individuell uppgift och jag har tills nästa fredag, alltså om en vecka, på mig.



Här om dagen när vi var ute...



Dregglis målar sin äggkopp. =)



Tindra ville måla med fingerfärg...



Resultatet!


Bländad av solen...

Shit, glömde mina nyinköpta solglasögon i morse. Det behövs nu, jag får så ont i huvudet annars!


Det är duvbajs på vår grill!!

Sitter i skolan just nu. Vi hade rörelse innan och strax ska vi jobba lite med gruppuppgiften. Det är riktigt fint väder ute idag, det skulle bli uppmot 20 grader hörde jag. Härligt! Så jag vill fort hem och hämta barnen och njuta av det fina vädret. Man skulle ju passa på att grilla. Men vår grill är infekterad med duvbajs!! Mindre trevligt! Ikväll kommer M hem också, han har ju varit iväg sen i onsdags. Barnen har frågat efter honom varje dag, så dem kommer att bli jätte glada. =)



Sitt inte lottlös!!

I morse vaknade vi och det var molning ute, men frammåt lunch sprack det upp och det blev strålande väder. Idag kom Magda på besök och vi drog med oss barnen ner till Strandbjörket. Barnen sprang omkring och lekte, vi hälsade på ankorna (som mest bestod av fiskmåsar) och tog oss en fika i solen. När vi kom hem var vi helt slutkörda, båda barnen somnade och jag och Magda var inte långt ifrån. =)

Ikväll kom mina syskon hit, jag lagade lite chili con carne med nachos, cream fraiche och guacamole. Mums! Vi har suttit och spelat bingolotto för min mamma brukar göra de, men hon jobbade ikväll så vi fick spela åt henne. Haha! Nu, är det dags för big brother. Sen måste jag försöka mig på att läsa igenom några sidor, som visst inte bara var några.. Pust!


Photoscape...

Jag har hittat ett jätte bra program där man kan redigera sina bilder.
Och det bästa? Det är helt gratis!


Före:


Efter:


Jag är helt slut!!

Jag kom precis innanför dörren med båda barnen. Dem ville bestämt gå hela vägen hem och absolut INTE åka vagn, så det tog sin lilla tid. =) Denna vecka har det varit fullt upp. Har vi inte haft föreläsningar har vi arbetat med ett grupparbete. M åkte till England igår och kommer hem nästa måndag, så jag kommer vara själv med barnen nu. Och det är ju lite stressigt! Stress med att lämna dem och stress med att hämta dem. Och dessa jäkla bussarna som inte kan sköta sina tider! Sen känner jag mig stressad för jag inte hann få alla mina böcker i tid, och alltså inte hunnit läsa igenom alla. Fattar inte varför vi ska ha så sjukt mycket böcker! Nu beställde jag böcker liksom för 1300 spänn! Det är inte billigt att vara student, som om vi inte hade det fattigt nog liksom! Aja, nu ska jag inte klaga!

Vi har kommit långt i grupparbetet iallafall, så vi kommer förmodligen ha långledigt nästa vecka i ett par dagar. Onsdag - måndag, så vi får ett litet påsklov trots allt. =)



God natt!


Hey ho! Let´s go!



All my life I've been good, but now?
I am thinking what the hell..


Skogsmullar...

Här kommer en bildbomb från igår när jag var ute med barnen.. =)


















Strålande...

Det har verkligen varit strålande väder hela helgen, och det är såå underbart!! Äntligen är våran här och man börjar se att det har kommit små knoppar på träden också. Jag känner även av pollen, går och nyser hela tiden. Haha! Men jag hoppas att det inte blir så farligt. Ett tag kunde jag ju inte vistas ute överhuvudtaget. De senaste två åren har jag klarat mig iallafall. =)

Igår var jag ute med barnen en lång runda. Vi stannade först på en av lekplatserna här i området, sen gick vi in till skogen. Barnen tyckte det var så kul! Dem plockade kottar, pinnar och stenar. Och lille Mille var så duktig, han gick hela tiden! Sen gick vi hem till min mamma och hade årets första grillning. Mums!

Idag har jag storstädat i lägenheten, har till och med sopat och gjort iordning på ballkongen. Vill köpa lite blommor och sånt att ha där också, men vi får se. Måste först och främst slänga ut lite skit som vi har där nu. Vi åt nyss pannkakor och nu ska jag sätta mig ner och läsa om Visuell perception.. Låter kul va?!



Trötter...



Lille Mille var så trött att han somnade i sackosäcken
när dem tittade på räddningspatrullen innan ikväll. =)


RSS 2.0