Ja, jag lever...

Slänger in ett snabbt inlägg bara för att visa att jag lever typ. Öland var ju kanske inte jätte lyckat, tyvärr. Jag blev sjuk, riktigt sjuk! 40 graders feber, som sen visade sig vara halsfluss. Fick penicillin av fabror doktor och har knaprat de i snart tre dagar nu.

Imorgon ska jag försöka mig tillbaks till dagiset, har ju bara två dagar kvar där nu. Men kommer förmodligen att få ta igen de dagar jag har missat nu, så jag kommer ju tillbaks! =) Sen ska jag till öland igen i helgen. Jag hade ju ett litet ärende som jag egentligen skulle fixa förra helgen, men som sagt blev jag sjuk. Nu lät jag hemlighetsfull va?! Haha! Nä men, saken gäller ett sommarjobb..

En liten Mini-semester..

Det är full rulle med VFUn, det är så roligt att vara med barnen. Men slut blir man! Haha! Lite jobbigt att jag har sån problem med pollen också. Går omkring och nyser och känner mig tung i huvudet hela dagarna. Kanske borde köpa medicin?! Men funkar det? Jag har hört att det inte hjälper så bra på alla?

Till helgen ska jag och barnen och min mamma och syskon till öland och vara där för en liten mini-semester. Det ska bli skönt att komma iväg lite. Jag har bara varit hemma sedan vi åkte ner till min farmor över en dag i julas. Nu hoppas vi bara på att det ska bli fint väder. Just nu ser det inte jätte lovande ut, men så länge det inte regnar så...



Grillning på balkongen..

!!! Detta inlägg skulle ha pulicerats för tre dagar sedan, (i söndags) men som vanligt är det krångel med blogg.se... !!!


Vilken härlig dag det har varit idag!
Vi fick lite sovmorgon imorse och fick sova tills tio. (Och tur var väl de för igår satt vi uppe sent och snackade skit och drack lite med fredrick.) Idag har vi varit ute i det fina vädret, var uppe en runda vid affären och köpte lite gott och det som behövdes för att vi skulle kunna äta lax idag. Mamma har ju lämnat kvar sin elgrill sedan sist hon var här och vi grillade tillsammans. Så vi passade på att använda den nu och grillade vår lax i folie och lite majs också.. Det blev skit gott! Så vi satt där ute på balkongen och åt också.. Ååh! Det är så härligt! Tills nästa sommar ska jag göra iordning ordentligt på balkongen, skaffa trallgolv, plantera blommor, jordgubbar och tomater osv.. Måste även fixa en lampa av något slag att ha där ute, för det finns ingen nu konstigt nog.. (!?) 



Grillning pågår...




Lite utsikt från vår balkong..



Mums!! =)



Americano shorts...

Tycker dem är fett snygga! Vill ha ett par i sommar!



En mini-picknick...

ÅÅh, jag hittar inte min kameraladdare. Fett störande! Så det blir inga roliga bra bilder här på min blogg idag heller.. Måste hitta den nu, den måste ju vara någonstans!

Men iallafall..Äntligen har det fina vädret kommit tillbaks. Idag har vi varit ute vid sjön med barnen. Det är så härligt där, knappt något folk och en egen liten strand för oss själva. =) Idag tog vi med lite äppelklyftor och chokladbollar att fika på. Sen har vi stor städat hela lägenheten, alltså verkligen vårstädat ALLT!! Så skönt!





Pepparchips!

Alltså jag tycker inte om chips och köper aldrig det! Ibland kan jag ta några få lättsaltade chips, men inte för många. M köpte hem en ny chipssmak som vi aldrig har köpt innan. Peppar chips! Och fy vad gott det är! Det smakar typ kött, haha! och köttälskare som jag är, så gick detta chips hem hos mig! =)



Vår valborg...

Det har varit en väldigt lugn helg för att ha varit valborg. I fredags hade jag ju omtenta och pluggade i stort sett resten av dagen. Igår tog Ms familj hand om barnen, så jag och M kunde åka själva till Grand Samarkand. Dem hade ju sin Grand opening. Jay Smith och Minnah från idol var där och spelade. Och fy fasen va Jay hade gått ner i vikt, han va riktigt smal. Kände knappt igen honom, men het var han iallafall! ;oP Sen blev det en del shopping. Köpte två bastoppar inne på Gina, ett par byxor, ett par shorts och ett maglinne och lite hårsnoddar. (Kan visa bilder senare) Glömde dock köpa nytt puder, mitt är snart slut. Så måste fixa de innan det tar slut!

Senare på kvällen åt vi på Hong Kong med Ms familj, skit gott! Sen åkte vi upp vid Mariakyrkan och kollade på majbrasan en snabbis. Sen hem och deckade direkt typ. Idag har vi städat och bara slappat. Var uppe hos mamma nyss, hon bjöd på pizza! =) Imorgon börjar jag min VFU igen, ska vara på dagiset i tre veckor nu. Skönt att komma dit nu igen, speciellt nu när det inte är snö och blask ute längre..



RSS 2.0