Jag glömde säga..

Jag har världens sötaste barn!







Den vanligaste kommentaren jag får är: "Är dom tvillingar?". Även fast Tindra är ett huvud längre än Milian. Men och andra sidan får jag den frågan oftast när dom sitter i vagnen och då ser dom ju ungefär lika stora ut. =)


Nu ska vi plugga!!

Idag hade jag intruduktionsföreläsning av första kursen. M och jag tog bussen ut tillsammans för han började också kl 15.00. Slutade vid 17.00 och fick skjuts av Ms mamma som också var ute på Universitetet. Barnen var på dagis till halv sex, sista barnen kvar. Usch, känner mig så dum att låta barnen gå så långa dagar. Men det kommer bli så nu eftersom vi har många eftermiddagspass.

Får reda på exakt hur mitt schema kommer att se ut imorgon kl 07.00. På torsdagar har vi ingen lektion, utan det är en inläsningsdag och på fredagar har vi seminarium. Så mycket vet jag! =)



Jag och M shoppade lite studiematerial här om dagen. Syns det att vi tar detta på allvar! =)


Kickoffen!

Ja, nu har man avklarat de två intruduktionsdagarna och kickoffen. Fyy fasen va kul jag har haft det. Även fast jag inte kunde vara med på allt, men det blir ju så när man har två barn. Har träffat så jäkla härligt folk´, jag hoppas att det kommer att bli fler fester med alla godbitar.

Vi har haft en massa roligt för oss, lekar, vinbrännboll med böghög, fontänbadning (som resulterade i förkylning och ont i halsen), efterfest med kakor, och en galen turk! =) Tänker inte skriva en massa strunt, det finns så mycket at berätta om. Jag slänger in lite bilder istället! =)




Samling med Samlag 102! (vi bestämde oss för att grupperna 2 och 10 skulle bli sammanlagda, vilket resulterade i namnet "Samlag 102") 



Kärt folk!



Vi hälsade på alla som vi gick förbi. "Hej Heeej"



Turken! =)



Efterfest!



Efterfest, (suddiga bilder från min mobilkamera)



Kakor!!



Vår fina gruppbild! Fråga mig inte vad jag gör.. Haha!
Strax efter bilden är tagen dyker "turken" med huvudet först.


En lång dag...

Idag har jag jobbat, direkt efter jobbet hämtade jag barnen från dagis. Allt hade gått jätte bra. Fröknarna tyckte att Tindra hade utvecklats jätte mycket, pratade jätte bra, bredde si macka själv, tog på sig ytterkläderna själv osv. Och Millemannen hade börjat prata han med minsan. =) Vi gick hem til min mamma, hon skulle nämligen färga håret på mig. Svart, som vanligt! Sen bjöd hon på kvällsmaten också..

Just nu sitter det ett helt gäng killar och tar upp båda våra soffor och tittar på när Liverpool möter Manshester City.. Kul!.. Njaa.. Jag smet undan när det blev för livat och satte mig här istället. Imorgon ska vi upp tidigt. Barnen ska vara på dagis tjugo i åtta och jag ska ta bussen till Universitetet 08.05. Spännande! Nästan lite pirrig i magen. I veckan kommer det vara Kick Off, så det kommer nog bli ganska kul. Ska inte dricka för mycket bara. Snälla Isabelle och mamma ställer upp som barnvakter, bara för den här veckan.. =)


Pysseldag...

Idag drog vi hem till min mamma. Fast det var bara mina syskon som var hemma, för mamsen jobbar i stort sätt hela dagen idag. Sen drog M hem med Mille och skulle kolla på fotboll. Jag, min syster och Tindra satte oss ner och hade lite småpyssel för oss. Tindra tyckte det var jätte kul. Det får vi göra om! =)

Vid fyra kom vi hem och Ms föräldrar och syskon kom på en fika. Vi bjöd på hemmagjord choklad milkshake med grädde och mini-marshmallows. (?) Tindra och Mille är fortfarande uppe i varv och spriger omkring och busar här i lägenheten. Vi alla ska i säg tidigt idag. M ska vara på universitetet kl 9 och jag jobbar. Så det blir tillbaks till dagis för barnen efter tre veckors ledighet.



Tindra målar en fjäril. (Diademet som Tindra har på sig gjorde vi idag)



Pyssel pågår...


Memories!!


Goofy...

Idag vaknade vi tidigt. M var uppe redan kvart över sju. Redan då låg man halvaken i sängen. Sen ringde dom från jobbet och ville att jag skulle hoppa in och jobba. Men M ska ju på sin introduktionsmöte idag och kommer att vara iväg större delen av dagen. Så det blev inget med det. Jag jobbar ju både imorgon och på lördag.

Nu håller vi på att göra oss iordning. Vid tolv traskar vi bort till min mamma. Mina syskon fåt passa barnen n kort stund medans jag är på lägenhetsvisning klockan ett. Hoppas det går bra. De enda kraven vi har är att man kan sätta in tvättmaskin och diskmaskin. Sen såklart att den är fräsch, eller att man får tapesera om. Sen att rummen är stora nog för att barnen ska kunna dela rum.



Haha! Vilken klockren bild!! =)


Lägenhetsvisning imorgon...

Slapp dag idag, har inte haft något speciellt för oss. Jag har slingat blonda slingor i Ms hår, i tuppkammen. Ska strax börja med maten. Det blir inget mindre än tacos. =) Imorgon är det inskrivning för M på Universitetet. Och jag ska på lägenhetsvisning på Vasavägen. Jag hoppas att den är fin och lagom stor för oss. Och om vi får den blir det inflyttning redan den 1:e November. Perfekt! Då kommer vi kunna spara in lite pengar några månader innan vi beger oss ut i världen tillsammans. Vart och när vet vi inte än, men utomlands ska vi! =)

Bjuder på dagens look:

Gissa hur mycket denna look gick på?!!
79 kr för både toppen och kjolen. Tack för den! =)


Storhandlat...

I dag var M iväg på lite ärenden under förrmiddagen. Sen kom Isabelle över och kunde passa barnen medans jag och M tog bilen till City Gross för att månadshandla. Så nu är både kylen, frysen och de båda skafferierna fyllda med mat! Just the way i like it! Nu har vi precis ätit, barnen tittar lite på barnprogram nu innan dom ska läggas och både jag och M kan pusta ut efter en hektiskt dag.

Nu ska vi bara mysa och titta på So you think you can dance..


En nyklippt morsa...


Nu har vi klippt oss...

Nu är vi precis hemkomna från stan. Jag och M har klippt oss.  på New Style, Båda blev skit nöjda. Fick 100 kr rabatt dessutom för vi känner henne lite. Barnen var jätte duktiga också. Tindra fick sin lugg klippt också och satt helt stilla.

Sen shoppade vi lite också. Jag handlade en kjol och en topp på ren på BikBok. Och sen en skogshuggar-skjorta på Gina, som jag tittat på innan. Nu håller vi på med maten här. Det blir pannasås från Italien med skinka och pasta. Gott Gott!



Denna blev det..


Tindra klättermus...

Tindra har blivit en riktig liten klätterapa!











Älskade Nova Star!!

Denna höst bara måste jag fixa lite nya Nova Star kläder åt barnen!
Man blir aldrig besviken på deras kvalitet och så är dom ju såå snygga! =)






Hela höstkollektionen finns att köpa på Babyshop.se från och med den 18:e Augusti.


Playtime!!

Igår innan vi drog hem till Ms föräldrar kom Isabelle på besök och vi passade på att gå ut en runda med barnen till lekplatsen. Vi packade med oss jordgubbssaft och en massa frukt som vi kunde fika på..


Åka rutschkana är kul..



Tindra puttar på lillebror



Mille med sitt nya Reebok set från Grekland..



Tindra gungar med Isabelle



Bad ass! Haha!



Tindra puttar på Milian när han ska gunga



Syskonen.. =)



Mille älskar att gunga



Blomma i håret...


Att dyrka eller inte...

Vi tog precis en fika med Ben & Jerrys glass, jordgubbssaft och kaffe till oss vuxna. Sebbe kom hit också för en stund sedan. Ni kan ju gissa vad som händer strax?! Joo, Liverpool spelar. Så det kommer att samlas ett litet gäng Liverpoolfanatiker här strax. Och ungarna tvingas på sina Liverpool tröjor. Jag blir väl den enda som inte kommer ha på en sådan..


Våra barn blir uppväxta till att dyrka Liverpool..Haha!


England till hösten..

Vecka 44, då det är höstlovet kommer vi att åka till England tillsammans med Ms familj och hälsa på lite släktingar där. De flest från England har ju inte träffat barnen än, så det ska bli kul. Sen har jag inte fått se så mycket av England de gånger jag har varit där. Men nu ska vi passa på att åka in till London och eventuellt en tripp upp till Liverpool. M och dom ska förmodligen gå på match om dom spelar den veckan.






Dagen ett..

YES! Min första lediga dag nu. Såå härligt! Idag har vi bara slappat, städat lite, lekt och myst. Nu sitter M och kollar på fotboll och jag sitter också framför tvn fast med laptopen i knäet och tittar runt på olika bloggar. =) Lite senare idag ska vi hem till Ms föräldrar och äta mat. Det blir grillat! En bra början på en ledig vecka! =)


Bild från Grekland..


Varför?!!

Jag vaknade av att det spöregnade ute, och då menar jag verkligen SPÖregnade!! Och jag ska behöva ut och cykla i detta vädret strax. VILL INTE!! Hade mycket hellre velat ta bussen, men självklart har vi inga kontanter ute. Äger inga regnkläder heller. Ser verkligen inte fram emot detta! BUHUU! Men nu har jag bara en dag kvar sen är jag ledig i en vecka med M och barnen. Jag får tänka så istället, bara idag, bara idag... Faan! Nu börjar det åska också... Jag vill INTEE!!!


En rolig liten tjej...

Tindra har så roliga saker för sig nu för tiden, hon hittar på sina egna lekar, går och sjunger för sig själv och hittar på sina egna sånger. Typ som "Bä Bä, lilla Längben har du någe baaaajs!" Sen fnittrar hon. Hon har även riktigt roliga uttryck ibland. Som innan idag när Isabelle skulle hem så frågade Isabelle efter en hejdåkram. Men då sa hon:

- "Nääj, Däää behövs intee. HEJ DÅÅ!"



Hur gick detta till?!

Mille var inne i vårt sovrum och tittade på Musses klubbhus,
när det var slut kom han ut så här:




Blöjan liksom gick och släpade i baken på honom. Och karrborrbanden som håller ihop blöjan var fortfarande ihopsatta. Nu till min fråga: Hur fasen lyckades han med det?!! =)


Pappa är bäst!!

Mina barn har blivit så himmla pappiga de senaste veckorna. Det är bara pappa som duger ibland, speciellt om kvällarna. Det är bara M som får natta barnen, helst samtidigt då den ena inte vill vänta på att pappa ska komma.

Jag tycker nästan lite synd om honom, för jag vet hur jobbigt det var när barnen hade sin mamma period. Milian var speciellt jobbig, jag kunde inte gå på toaletten utan att han värld rasade samman och den bästa platsen på jorden var i mammas famn. Samtidigt är det skönt att lätta lite på tyngderna man bär på axlarna.

Jag är väldigt tacksam över hur bra vi ändå har klarat detta och hur bra vi har uppdelat alla uppgifter. Även fast det har varit jobbigt ibland och den ena har fått ta den tygnsta börden, har man ibland kunnat överbelasta saker till den andra.

Jag är tacksam över att vi är två, att vi är en familj...





Självklart jobbar man när solen skiner...

Idag har det varit så otroligt härligt väder, men som vanligt har jag jobbar. Men när jag slutat var vi ute med barnen sen stund och lekte vid lekplatsen nedanför oss. Isabelle har varit här också och lekt med barnen. Kan tänka mig att barnen har saknat henne nu när hon har varit iväg i nästan fyra veckor. =)

Nu håller vi iallafall på med maten, det blir Ms goda hemgjorda hamburgare. Ikväll tar vi det bara lungt. Ska försöka läsa lite i den nya Twilight boken. Har inte blivit så mycket av det, för jag har varit så trött om kvällarna.


Sagt av barnen:

M ropar på Tindra...

- Pappa! Du få vänta! Jag ee upptagen!!

Tygleksaker..

Lagom till flytten kommer vi att åka till Ikea och köpa in lite nytt till vår nya lägenhet. Vi ska bland annat köpa in en ny byrå, lite gardinstänger, hyllor och eventuellt en ny säng. När vi ändå är där ska vi passa på att köpa deras nya matleksaker i tyg åt barnen. Jag har länge letat efter nått liknande i anntingen tyg eller träd men inte hittat något kul. På Ikea går det att köpa för 79kr/set.





Vill ha från Bikbok...




Oreos och flytt på g...

Nu sitter jag och slappar med datorn i knäet. Jag måste snart bort och pumpa cykelen som jag lånar, om jag ska kunna ta mig till jobbet imorgon. Vi fikade på te och Oréos innan. Vi köpte mini-oréos i Grekland och det tog bara några sekunder sen var det bara smulor kvar. Så vi köpte ett paket igår, och det känns som det inte kommer att räcka länge. =)



Jag har glömt att berätta att vi håller på att leta lägenhet. Eftersom både jag och M har kommit in på Universitetet kommer vi ha lite mindre pengar en vanligt, detta gör att vi måste hitta en billigare lägenhet, vilket är lättare sagt en gjort när det gäller en fyra. Vi vill ju fortfarande bi här på Hovshaga. Så vi kommer istället att flytta till en trea. Sparar ca 2000 i hyra då. Visst, barnen får dela rum igen, men så länge rummen är tillräckligt stora så funkar det tills både jag och M är färdigutbildade och har fått jobb. Och som det ser ut just nu är det lättast att få lägenhet i det området som min mamma bor på. Så om allt går som det ska flyttar vi i december, januari. =)

Det känns trist att behöva lämna denna fina lägenhet, men den har sina nackdelar också. Och i nuläget blir den för dyr för oss.

Bara 3 dagar kvar..

Nu sitter jag här färdig att möta en dag på jobbet. Gick upp i god tid för att hinna duscha, (jag brukar inte duscha på morgonen, brukar inte ha ork till de), men eftersom det blev sent igår och jag var för jäkla trött så.. Nu har jag bara tre dagar kvar på jobbet, sen är jag ledig tills nästa helg. Sen börjar skolan. Ska bli väligt intressant och självklart kul! Im soo ready for this!! =)  

Nä, nu ska jag dra mig. Tar bussen till jobbet idag. Helt meningslöst inlägg jag vet, men bättre lycka nästa gång! Haha!


Bajs bajs!

Vad ska vi hitta på idag?

Idag är jag ledig och vi har varit väldigt sega nu under förmiddagen, men nu håller vi på att göra oss iordning. Vi ska ner till Ms föräldrar och låna deras bil. Ska handla på City Gross och eventuellt drar vi till Leos Lekland sen. Vi får se lite, vad dagen har att erbjuda. =)

Nu ska jag göra iordning mig...



Sist vi var på Leos Lekland..


Helgen lite kortfattat...

Helgen har varit trevlig. Det blev lite oplanerad fest i torsdags med ett gäng. Satt uppe till fem på morgonen, sen ringde det på dörren vid åtta. Jag trodde att det var någon granne som hade mage till att klaga. Men så var det ju inte, utan det var viasat snubben som skulle installera Viasat till oss. Han log lite när han fick se hela bordet full med ölburkar och Sebastian i bara fillingar i soffan. Fest lr?! Haha!

I fredags var vi i stan och kollade lite, slutade på akuten. Inte så kul, men inget allvarligt som tur! =) Jag skulle upp och jobba på lördagen och jag hade bara fått ca 7 timmars sömn de senaste två dygnen. Jag var som ett vandrande lik. Somnade halv tio den kvällen.. Igår var det jobb och sen kom Ms föräldrar hem till oss och vi bjöd på kvällsmat. Dom kom ju hem efter fem veckor ute i Europa nu.

Idag har det också varit jobb. Suck! Men imorgon är jag ledig, så jag och M har bunkrat upp med lite gott och två filmer vi ska se. Vi ska se Horsemen och Hachiko. Barnen sover redan. =)

Småshopping efter jobbet gillar vi!

Efter jobbet passade jag på att shoppa loss lite i stan själv. Man får passa på när man är själv. Totalt omöjligt att gå i stan med båda barnen, speciellt när man är själv och ska prova kläder. Det går liksom bara inte.

Det är ju super rea överallt i stan, men det blev inget på rean trots allt. Det mesta var uttömt tyckte jag. Men jag hittade ett par snygga leggins och en party tunika. Så jag är mer en nöjd! Och även fast det inte var på rean så gick det bara på 198 kr. =)

Ikväll kommer det hit ett gäng killar och ska ha kräftskiva här har M bestämt. Jag tror jag låser in mig i sovrummet med laptopen. Haha! Nä, lite social ska jag faktiskt vara! =)


Det blev dessa godingarna! Tunikan finns inte med på hemsdan tyvärr, men den är svart med strassstenar över axlarna och neråt. Skit snygg! =)


YES!!!!

Jag är så jäkla glad! Jag kom in på Universitetet! =) Hur nice är inte det?! Jag trodde verkligen inte att jag skulle komma in och hade inga höra förhoppningar, men det gick ju! Ha! Ingenting är omöjligt!


Vackert!


So you think you can dance - Fix you - Robert & Allison from Laura U on Vimeo.

Jag grät som en liten baby..


En liten chamör..

M och barnen mötte upp mig på jobbet när jag slutade. Barnen charmade allihopa där, speciellt Mille. Han är en riktig chamör. Han kommer att bli en liten hjärtekrossare när han blir stor. =) Sen ick vi på stan lite, men M skulle på möta och båda barnen ville inte sitta still i vagnen så det blev inget shoppande. Tänkte höra med mammsen om hon ville shoppa med mig nu någon dag. =)

M tog Tindra och stack på mötet, jag och Mille tog bussen ner till Ms föräldrar för att mata katterna. Sen gick vi hem. Nu sitter jag här och Mille har somnat i vagnen. M och Tindra har inte kommit hem än, men dom kommer väl snart. Imorgon är jag ledig från jobbet iallafall. =) Ska vila upp mig!









Ny design!?

Jag är i stort behov av en ny design till bloggen!. Men är inte alls bra på sådant och min tid räcker absolut inte till. Så om ni är bra på sånt eller vet någon som är, hör av er till mig!

Jag kan tänka mig att betala en liten summa för besväret också! =)

Hej Augusti!

Vi hälsar Augusti välkommen, och hoppas på att sommarvädret kan titta förbi en sista gång. De senaste dagarna har jag sett att löven har börjat falla från träden. Usch, tiden går för fort ibland! Nästa månad fyller jag år också. =/

Igår åkte jag och M inlines med barnvagnarna. Barnen tyckte det var jätte kul. Det gick ju mycket snabbare än vanligt. Sen får man bra träning också. Vi åkte upp till mamma, tog en kopp kaffe och snackade skit. =) Fick låna tyngder av henne också, som behövs till ena Zumbaskivan.

Nu sover båda barnen. Jag ska städa undan här lite. I eftermiddag är det Liverpoolmatch och då kommer lite folk hit. Sen ikväll blir det myskväll med familjen. M jobbade sista natten i natt, så nu har han 3 veckors semester (igen).


RSS 2.0