Det börjar närma sig...

Dagarna bara rullar på nu. Julen och Florida närmar sig med stora steg. Det är liksom bara 30 dagar sen påbörjar vi vår stora resa. Kom på en sak... De senaste fyra nyårsaftnar (säger man så? haha) har vi bara firat nyår hemma en gång.  Nyårsafton 2009/2010 var vi i Australien, året därefter var vi hemma, förra året var vi i England och nu kommer vi att vara i USA. =)
 
Här om dagen fixade vi hyrbilar under resa. Vi kommer ju som sagt åka runt en del, så som vi gjorde i Australien. Man vill ju se så mycket som möjligt! Allt på resan är fixat nu ialafall. Vi ska bara göra en ESTA regristrering via internet, man måste göra det när man ska resa till USA annars kommer man inte in i landet. Sedan ska vi prata med vårt försäkringsbolag och se hur bra vår reseförsäkring är. Vården i USA är jätte dyr och därför måste vi ha en bra försäkring om någon av oss skulle behöva söka vård av någon anledning..
 
Föresten gjorde en karta över hur vi kommer att resa i Florida. De svarta prickarna visar var vi ska stanna några dagar.. =) Den streckade linjen är vägen ut till Key West. Vi kommer att göra en dagsutflykt dit och köra över alla borar som leder rätt ut i havet. När man är i Key West är man närmare Cuba än vad man är Miami. Lite häftigt! =)
 
 
 
 

Tänkte visa lite bilder..

 
Var ute i över en timme och fotograferade med min Canon för en stund sedan. Detta är andra gången jag är ute och fotograferar manuellt. Har inte alls haft tid att lära mig det tyvärr, och har jag haft tid har det varit dåligt väder. Men det är ju skit kul och fotografierna blir sååå mycket bättre om man fotograferar manuellt. Är i första stadiet av att lära mig de olika funktionerna och vad dem gör och hur dem påverkar varandra. Det bästa sättet enligt mig själv är att testa sig fram. =)
 
Här får ni några av bilderna som jag tog idag. Jag har fixat dem lite snabbt i Photoscape men känner att jag behöver ett bättre redigeringsprogram. Något tips? Tyvärr var jag tvungen att förminska dem,vilket gör att kvaliteten blir sämre. Hade för högt ISO tal också tror jag, därför blev bilderna lite korniga.. Nåja..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Instagram

Ja, äntligen har jag fått igång min iPhone och har spenderat halva dagen med att pyssla med min mobil. Känns som jag har fått en helt ny. Haha!! Jag till och med bloggar från mobilen via blogg.se appen, vilket jag inte har kunnat innan. Hur som helst tänkte jag berätta att jag även har skaffat mig Instagram. Tror jag kommer att fasta för de. =) sarahthelander heter jag på Instagram, så följ mig gärna där också! Föresten tipsa mig gärna om roliga och bra appar både för mig och barnen!


Första dagen...

 
Detta är första dagen på vääldigt länge som jag inte måste plugga inför något! Hade nästan glömt hur det va att ha en helt ledig dag. Fast, så ledig är jag kanske inte. Håller på att tvätta för fullt just nu. Sen har jag äntligen regristerat min iPhone. Haha! Det var på tiden, men de va något fel på ditt Visa kort, men nu är det fixat iallafall. Så nu håller jag på att uppdaterar den också. Det tar sin lilla stund. Om en stund ska jag duscha och göra mig iordning. Vid fyra ska jag nämligen på arbetsintervju. Wish me luck! =)
 
 

I blame the...

Aah, shit va dålig jag äär! Men jag blir fan knäpp på den här kursen som vi läser nu. Detta har vart den värsta hitills. 100 böcker som ska läsar och 500 uppgifter som ska göras..typ.. Förutom det ska man klara av vardagen också, ta hand om barnen och hemmet och så. Kan ju säga att de sistnämna håller på att förfalla! M har börjat jobba också, så han jobbar varje tisdag ocg torsdag kväll, samt vissa helgen. Och där imellan ska jag jobba också. Men det har inte blivit så mycket jobb för mig på hotellet. De som har varit sjukskrivna och mammalediga har kommit tillbaka, så då blir det inte mycket jobb över för oss "extrajobbare". Så på tisdag ska jag faktiskt på en "jobbintervju" på ett annat hotell här i stan.
 
Tiden går så sjukt fort. Det är bara 45 dagar kvar till Julafton och BARA 48 dagar kvar tills vår resa mot Flooridaah börjar! Vi åker den 27:e December till London och stannar där över natten hos Rolf (Ms farbror) och firar lite jul med några av släktingarna där. Sedan dagen efter lyfter flyget vid 13.00 mot Orlando! Längtar så sjukt mkt!
 
Just nu sitter jag här och skriver färdigt en hemtenta som ska in på Måndag, ligger lite efter. Hade en hemtenta som tog det mesta av min tid förra veckan. Vill verkligen klara den, men det kändes bra så.. *ta i trä* =) Ska hämta barnen vid fyra sen ska vi ha myskväll framför X Factor, imorgon jobbar jag till två. Sen på söndag är det farsdag och det ska ju firas! =)
 
Bjuder på en väldigt färsk bild på osminkade mig..
 

RSS 2.0