Det börjar närma sig...

Dagarna bara rullar på nu. Julen och Florida närmar sig med stora steg. Det är liksom bara 30 dagar sen påbörjar vi vår stora resa. Kom på en sak... De senaste fyra nyårsaftnar (säger man så? haha) har vi bara firat nyår hemma en gång.  Nyårsafton 2009/2010 var vi i Australien, året därefter var vi hemma, förra året var vi i England och nu kommer vi att vara i USA. =)
 
Här om dagen fixade vi hyrbilar under resa. Vi kommer ju som sagt åka runt en del, så som vi gjorde i Australien. Man vill ju se så mycket som möjligt! Allt på resan är fixat nu ialafall. Vi ska bara göra en ESTA regristrering via internet, man måste göra det när man ska resa till USA annars kommer man inte in i landet. Sedan ska vi prata med vårt försäkringsbolag och se hur bra vår reseförsäkring är. Vården i USA är jätte dyr och därför måste vi ha en bra försäkring om någon av oss skulle behöva söka vård av någon anledning..
 
Föresten gjorde en karta över hur vi kommer att resa i Florida. De svarta prickarna visar var vi ska stanna några dagar.. =) Den streckade linjen är vägen ut till Key West. Vi kommer att göra en dagsutflykt dit och köra över alla borar som leder rätt ut i havet. När man är i Key West är man närmare Cuba än vad man är Miami. Lite häftigt! =)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pappa

Tillhör dom andra 17.30 procenten :)

2012-12-25 @ 17:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0