Nu packas det för fullt!

Ja, och vi är snart klara med packningen. Har bara några saker kvar. Sen kommer det nog kännas som vi har glömt hälften, men vår packlista har gåtts igenom flera gånger så allt ska vara med! =)

Jag kom precis ut från en lång dusch och tagit på mig mina resekläder. Jag känner mig ovanligt ren faktiskt! Härligt! Jag tror vi kommer att åka kring två inatt, så vi får se om vi hinner och kan få någon timmas sömn iallafall. Jag kan ju sova i bilen, M ska nog köra en bit men sen kan ju han sova han med. Han ska ju ta lugnande för att han är så otroligt flygrädd. Så vi får se hur detta kommer att gå!

Jag börjar känna mig väldigt pirrig och nervös. Det var ca 10 år sedan jag var på solsemester och jag har aldrig åkt flygplan så länge och sen så har jag inte varit utanför Europa. Så det här kommer bli hur häftigt som helst! =)






Snart bär det av...

Det är bara tre, nästan två dagar kvar tills vi åker! På måndag natt åker vi från Växjö med bil till Landvetter och påbörjar vår 28 timmars flygresa mot Melbourne, Australien. Vi har fyra dagar inbokade på hotell där och 7 dagar i Sydney. Resten av tiden har vi inget bokat och kan åka lite fritt runt omkring.

Vi har börjat få lite resfeber nu, men allting är fixat. Måste bara ringa lite samtal och posta lite brev. Dagen innan julafton fixade vi en till vagn för 50 spänn. Billigt och bra, och den var knappt använd så där gjorde vi verkligen en bra affär! Packlistan är skriven och imorgon ska vi spendera dagen med att städa, tvätta och plocka fram den mästa som ska packas ner.

Nu känns det pirrigt, och det ska bli underbart att få komma till solen och värmen!! =)


Pepparkaksbak:



Vinnarna från Neutrogena tävlingen:

Efter all julstress kan jag äntligen pressentera dom två vinnarna från mina lilla Neutrogenatävling!

Och dom två vinnarna är:

Jessica!

och

Malin!

Vinnarna drogs i slumpgeneratorn och dom som länkade fick dubbla chanser..


Grattis till vinnarna!!

Jag har mejlar vinnarna och tack till er som var med och tävlade!


Vad fanns i julklapparna då?!


Till Tindra:
Dockvagnen från oss
Spisen från mormor
Kastrull från mina syskon
Tinky Winky docka som låter från oss
Hästen från Richard och Julia



Till Milian:
Bil från mina syskon
Elefant som låter och hoppar från mormor
Liten leksakssaxofon från oss
Aktivitetsleksak från Richard och Julia



FisherPrisher Skolbuss till Tindra från oss
Laugh and Learn Puppy till Milian från oss
Traktor med bonde och djur som låter till Milian från oss
Pussel till Tindra från oss
Målarblock och kritor till Tindra från mina syskon
Musse Pigg målarbok till Tindra från Richard och Julia
Kläder till Milian från mormor



Lala docka som låter till Tindra från Isabelle
Paddington nalle till Milian från Isabelle
Iggle Piggle docka till Tindra från Sebbe
Två gosedjur till Tindra från gammelmormor
Ett gosedjur till Milian
Iggle Piggle båt på hjul till Tindra från farmor och farfar
Brio bil till Milian från farmor och farfar
Två böcker åt båda barnen från Richard och Julia.

Milian fick också en boll från gammelmormor och en monstertruck från Sebbe, som jag inte hittade då jag tog korten. =) Detta året blev det inte så mycket julklappar för vi står inför en minnesfull resa som det behövs gott om pengar till. Men barnen fick jätte mycket iallafall och dom är så nöjda och glada!

Vi fick pengar av väldigt många sitället för julklappar just pga att vi ska resa till Australien. Jag tror vi fick strax över 4000 kr samanlagt och det är ju inte fyskam. =)


Tack för allt!


Bilder från Julafton:


Liten tomteflicka påväg till farmor och farfar för att önska en god jul!



Dags för julmaten!



Nu kommer jultomten!
Tindra var i bara blöja då hon hade kladdat ner sin lilla tomteklänning.



Tomten hälsade på Milian och Tindra sprang och gömde sig. Hon var livrädd!



Men det var ju Sebastian som var tomte. =)



Dags för julklappsöppning!!



Tindra fick en dockvagn som MakkaPakka fick provåka i.



Tindra fick massor av paket!!



M skruvar ihop Tindras spis som hon fick av sin mormor.



Sen var det dags för julgodiset! =)


Skrivet den 24:e December:

Det blev något fel på uppdateringen och detta inlägg uppdaterades aldrig:


23.00 på Julafton.

Nu blir det ett väldigt sent inlägg.
Julafton har varit trevligt! Var uppe tidig och gjorde egen risgrynsgröt för första gången och det blev gott. Fast det tog så lång tid så vi åt det till lunch istället. Halv elva blev Tindra hämtad för att följa med hennes farmor och gammelmormor till Kyrkan och titta på Isabelle som skulle sjunga.

Sen vid halv två var vi hemms hos Ms föräldrar och tog en Julefika och fick träffa alla. Var hemms till fyra och började med maten. Vid sex kom tomten och Tindra blev så jäkla rädd alltså! Jag har aldrig sett henne så rädd. Hon skrek och skakade! Stackars gumman! Sebastian var ju tomte, men han var tvungen att ta av sig masken för stackars Tindra var skräckslagen. Och då gick det ju bättre. Barnen fick en massa av juklappar och dom lekte hela kvällen. Sen deckade dom båda. Magda kom också förbi en stund. =)


Uppesittarkväll med Bingolotto...

Idag har vi varit på stan och köpt dom sista julklapparna. Julrean har redan kommit igång lite, så fyndade ett par byxor för 50 spänn till Tindra. Sen blev det Take Away på Hong Kong. Nu har vi uppesittarkväll med Bingolotto och vi har varsin bingolott, jag, mamma och M.

Nu håller vi tummarna för att vi vinner någon fin julklapp! =)

Vinnare för min tävling drar jag senare ikväll..


Min vinst..

Föresten idag fick jag äntligen hem ett fint paket från Litenpålandet.se. Kommer ni ihåg att jag vann en tävling från dom? Det här kom med i paketet:



Nova star Hood Dress Purple 400 kr
Geggamoja Topeline Lime/röd. 179 kr


Nova Star hoddien har jag kollat på länge och känt och klämt på men tyckte att priset var för högt och jag älskar geggamoja mössorna och deras kläder med för den delen.
Så jag blev ju självklart jätte glad när jag vann den här underbara tävlingen!
Tack så hemskt mycket! =)


Julkaos!!

Imorgon kommer vi ha så mycket för oss så det kommer nog inte bli något bloggande förrens kanske sent imorgonkväll. Imorgon ska jag väcka M vid tolv, (som jobbar natt inatt) och göra oss iordning, äta lunch och sånt. Sen drar vi ner till stan och ska inskaffa lite julklappar. Vet ungefär vad vi ska köpa.

Sen ska vi till City Gross och inhandla lite julmat. Och det kommer vara fullpackat där, så det är inget jag ser fram emot. Idag när M var där för att lämna av sin bror som jobbar där, fanns det inte en enda parkeringsplats ledig. Och vid rödljusen tog det minst en kvart innan M kom fram. Detta var klockan tolv idag och det kommer bara bli värre ju närmare jul vi kommer.

Skulle vilja hinna med att baka lite pepparkakor också, men vi får se om tiden räcker till.

Näh, inget bra på tv. Så nu ska jag passa på och slå in lite paket medans barnen sover. Har slagit in mer än hälften men har fortfarande nio paket kvar. Pust!



Bio besök för första gången på 2 år..

Ja, det har ju inte blivit mycket till bloggande nu dom senaste dagarna. Det händer så mycket nu innan jul och innan resan. Så otroligt mycket som ska fixas och trixas med och jag irriterar mig på att hur mycket man än tänker på att man ska göra det i god tid sparas det alltid i sista sekunden. 

Igår var vi hos Ms föräldrar som vanligt och åt middag. Sen undrade Isabelle och hennes kompis om dom skulle passa barnen så kunde vi få en kväll för oss självaoch gå på bio. M hade ju fått en biocheck från sitt ena jobb. Och visst får man passa på, så vi gick och såg 2012. Jag tyckte den var jätte bra, jag älskar katastroffilmer och den här var ju verkligen katastroffilmen nummer ett! =) Det var första gången på över två år som vi gick på bio tillsammans. Senaste filmen var På smällen och jag var gravid med Tindra. =) 

Sen idag har vi yrat omkring inne på ÖB. Köpte oss ett knivställ med fem knivar, en lykta med ljus, inslagspapper en vattenkanna och annat nyttigt. Haha! =)

Magda kom förbi en stund också för att säga hej då. Vi kommer sakna dig här!




Mammas pojk...

Milian har blivit så mammig dom senaste dagarna. Jag ska gå och bära honom hela dagarna om han hade fått välja. Men det går ju inte. Så fort jag sätter ner honom slänger han sig raklång på marken och börjar storgråta. Och när jag är inne med dom och leker på deras rum och måste gå ut för att fixa med någon annat, kommner han ålandes efter mig och börjar gråta. Lilla gubben! =)

Tindra var också så här i den åldern och det gick över lagom till Milian föddes och då blev hon pappig istället. Han har ju haft en väldigt pappigperiod nu så nu är det väl min tur. =)



Mammas pojke!


Ut i snön..

Vi åt lunch för ett tag sedan och nu sover Milian lunch. Tindra sitter inne på vårt rum och kollar på Musse Pigg. Hennes favoriter är Musse Pigg, Nalle Puh, Teletubbies och I drömmarnas trädgårds figurerna såklart! =)

När Milian har vaknat ska vi dra på oss kläderna och ut i kylan. Måste ner till affären och posta två brev och hämta ut lite pengar till bussen. Tänkte att Tindra skulle få leka och känna på snön lite också. Vi har ju tyvärr ingen pulka till henne, men Ms föräldrar har kvar en gammal pulka så vi kanske får låna den sen någon dag. Sen får Tindra vår gammla snowracer av mamma idag. =)


Kanske skulle skaffa oss en sån här?
Babypulkan Froggy finns på babyland.se för 149 kr.


Uppe tidigt idag..

Idag väckte M oss innan han skulle gå till jobbat. Vid kvart i sju för att vara exakt. Och det märks att barnen inte är vana vid att gå upp så tidigt. Dom sover just nu, men jag ska väcka dom snart igen. Dom ska inte få sova mer än vanligt idag bara för att dom steg upp tidigare än vanligt. Vi ska börja gå upp tidigare nu och få in tidigare rutiner. Tindra ska snart börja på dagsis, så det behövs.

Idag vid fem ska vi möta mamma i stan. Mina syskon ska ner till skåne nu och vi kommer inte träffa dom något mer nu förren vi är hemkomna från Australien. Så ska säga hejdå till dom. Sen tar jag bussen med mamma hem till Rottne. =)


Vi tävlar lite...

annacill täv me byx

Jag tävlar om ett par jeans från Annacill.se hos Familjebloggarna
Tävla HÄR du med!

_______________



Jag tävlar om ett presentkort värt 400:- hos Slitagekids i Nikitas blogg,
Tävla
HÄR du med!



________________



Klätt julgranen...



Stressiga dagar..

Dom senaste dagarna har varit lite stressiga. Mycket som behövs fixas och donas med nu innan jul och innan vi åker också såklart! =) Har varit och handlat en massor. Köpte tre tre tavlor inne på ÖB som hänger ovanför vårt köksbord nu, och det blev så fint! 

Igår gick jag ut i källaren och hämtade upp vår plastgran. Tycker det finns inget mer enkelt som en plastgran, sen är det mycket snyggare också. =) Hehe! Så vi pyntade den igår, och båda barnen hjälpte till. Tindra tyckte det var hur kul som helst! 

Imorgon ska jag och barnen hem till min mamma. M ska ha fest här hemma med grabbarna, och vi blir bortskickade. Sen på söndag ska vi förmodligen ner till min farmor och fira en tidig jul med mina släktingar från pappas sida. Vi får hoppas att vädret tilllåter det bara!



Våra nya tavlor i köket..


Imorgon blir det jobb och sen julstök..

M jobbar ikväll till 21.00. Jag hoppas på att barnen somnar i god tid idag. Har haft ont i huvudet hela dagen och nu börjar jag bli trött! Känner att jag egentligen behöver mer sömn än vad jag får. För varje dag som går blir jag bara tröttare och tröttare. Kan det vara för att det är vinter och mörkt ute konstant?!

Imorgon ska jag jobba, förmodligen sista gången nu innan vi åker, så man får ju stå ut med det. Sen blir det en massa julpyssel här hemma. Vi ska baka lussebullar och klä julgranen. =) Mysigt!


Presenter från Prag..

Idag har jag varit på städhumör. Har städat och hållt på och donat hela dagen i stort sätt. Har inte kunnat diska bara. Har så förbannat ont i mina fingertoppar, och dom är påväg att spricka när som. =(

Igårkväll var trevlig. Det blev god mat och efterrätt. Barnen fick lite presenter. Ms mamma, morbror och hans syster var ju i Prag nu i veckan och kom hem igår. Milian fick en lien brandbil som tjuter och låter. Tindra fick en Upsy Daisy tröja, och ni kan ju gissa hur glad hon blev! Hon slet av sig klänningen som hon hade på sig, och ville genast ta på sig den nya tröjan. Sen stod hon och speglade sig resten av kvällen hemma hos Lennath och Ingrid. =)

Vi fick en flaska Baileys med den nya smaken kaffe. Den ska jag och mamma prova på Julafton har jag bestämt! Hehe!



Sen fick jag en stor påse Turkisk peppar och en söt handmålad Julkula. Fick en julkula för två år sedan när dom var där också. Den hänger så fint i vårt köksfönster och nu får den äntligen sällskap. =) Näste år har jag och M bestämt oss för att följa med till Prag. Ms familj åker alltid dit nu kring julen och det ska tydligen vara jätte mysigt där.





Lucia..

Jobb idag igen. Känner mig skit trött, men håller på att göra mig och barnen iordning nu. Ska på födelsedagsfest snart.

Det är ju Lucia idag, men jag har varken sett eller hört något Luciatåg. Dom sände ju Lucian från Växjös Domkyrka imorse klockan 07.00 på Svt1. Men jag såg inte det, var påväg till jobbet då. Det kommer igen nu vid sex, har satt det på inspelning så vi kan sitta och kolla på det sen. Förra året fick vi ju komma in bakvägen och sitta uppe på läktaren.

Magda och John kom förbi innan idag också. Magda hade med sig julklappar åt barnen. Dom blev så glada! Tindra fick kläder och typ babushkadockor fast teletubbies. Hon älskade dom! =) Mille fick en mjukboll och en stor nyckelpiga som låter och blinkar. Du är för snäll Magda!


Seperationsångest...

Jobb idag från 08.00 till 14.00. M kom och mötet mig efter jobbet med båda barnen. Jag saknar dom så mycket varje dag jag jobbar. Känns jätte konstigt att vara ifrån dom. Har vant mig vid att alltid ha dom hos mig. Men det kommer ju bli så, man kommer vara ifrån dom bara mer och mer nu. Speciellt nu när Tindra ska börja på dagis och jag ska börja studera. Kommer kännas jätte konstigt att inte vara en desperat hemmafru längre. (Fast så desperat är jag kanske inte men..) =)

Köpte en present och skulle egentligen upp till resebyrån där vi beställt resan och fixa visum och lite sånt, men dom hade stängt. Så vi får ta den på måndag istället. Har precis ätit middag nu. Börjar redan bli skit trött. Ska jobba imorgon och sen ska vi på fest. Och jag kommer vara såå trött. Pust!

Nu ska jag ta mig ett varmt bad och läsa min underbara bok! =)



Silvrigt smyckesträd..

Snart kommer mina syskon. Tänkte att vi skulle gå ut och gå en liten runda. Ska hämta ut ett paket och vill till Netto också. Såg att dom sålde ut jätte fina smyckesträd i färgerna silver och guld. Vill ha en i silver!

M jobbar till nio, sen visste han inte om han skulle komma hem direkt eller om han skulle hem till hans bror, han skulle kanske ha fest ikväll eller vad det var. Själv ska jag och mina syskon och mina barn med för den delen, köpa massa gottis och julmust och kolla på Idolfinalen.

Den missar ni väl inte?!



Inte riktigt en sån här men nästan..


Lite vinster..

Igår var det jobb för min del. När jag kom hem ställde jag mig och stekte pannkakor, sen la jag mig i soffan och somnade och sov i nästan två timmar. Va så otroligt trött! Kanske inte så konstigt, när vi gick och la oss halv tre.

Idag kommer mina syskon hit, kommer nog inte träffa dom mer innan vi åker till Australien. Dom ska ju ner till Skåne snart. Sen åker vi den 28:e. Bara 17 dagar kvar! Woho! =)

Föresten fick jag ett trevligt samtal igår. Det var någon från Lajbansson.se som ringde för at berätta att jag hade vunnit och kom på 10:e plats på deras tävling. Jag vann 100 kr och det är ju aldrig fel såhär till Julafton. Så vi får se vad jag hittar där. Sen har jag vunnit en annan tävling också hos Agnes. Där jag vann en valfri tröja från Nova Star och en valfri mössa hos Liten på Landet.

Ska jobba imorgon och på Söndag också. Sen på söndagkväll ska vi till Lennarth och Ingrid på fest. Dom har båda fyllt år och brukar slå samman och fira deras födelsedagar samtidigt.

FÄRGGLATT BOWLINGSET - FÖR MINDRE BARNAKTIVITETSLEK MED 20 LJUD MED BONDGÅRD - 31X24 CM FRÅN 12 MÅNADERFÖRVARINGSLÅDA PÅ HJUL, TRÄ

Vad ska man välja?!


Före/efter bilder..

Före klippningen:



Efter klippningen:




Och Ms efterbild:




Vi är nöjda! M är inte van vid sitt korta hår bara. Men det kanske inte är så konstigt. Vi fick rabatt hos frisören också. Vi fick betala 520 kr tillsammans, när det egentligen skulle kostat 640. Det tackar vi för! =)


God morgon!

M väckte oss idag. Han börjar nu vid tio och ville ha sällskap innan. Han är ju inte hemma förren vid elva ikväll. Han jobbar till åtta och sen ska han hem till sin bror och kolla fotboll. Jag och barnen ska träffa Frida och Tuva idag, annars har vi absolut ingenting för oss. Min mamma och syster kommer lite senare under dagen också. Dom ska till Victorias nya skola tidigt imorgon, och ville slippa ta en av dom tidiga bussarna från Rottne. Dom ska ju flytta in i stan nu. Dom ska bo här på Hovshaga, så vi kommer bara bo ca tio minuter från varandra.  =)

Jag börjar känna av all julstress nu. Vi kommer handla en del julklappar iallafall, men det är bara kul tycker jag! Älskar att handla julklappar till folk, speciellt till barnen. Det är ju skit kul nu med julen när man har barn. Innan hatade jag julen, men det har vänt helt och hållet. =)

15 dagar kvar till Julafton
19 dagar kvar till Australien


Bilder kommer senare idag på våra nya frisyrer. Ska bara ta en bra bild på mig själv..=)


Klipp klipp..

Igår drog vi ner till stan och fixade en del grejer. Både jag och M klippte av oss håret. Hehe! Lite inpulsivt, men det behövdes verkligen! Jag har fått kortare och uppklippt, lite rockigt som jag gärna vill  ha det. Och håll i er nu!! M har klippt kort, väldigt kort. Han har typ 5-7 cm långt dom längst. Så han har alltså inte långt hår lägre. Men det blev faktiskt snygg, bara lite ovant. Jag har ju aldrig sett honom i kort hår sedan vi blev tillsammans för snart 4 år sedan. =)

Jag kan visa bilder på oss senare. Nu måste jag byta bajsblöja..

Rottne besök och favorit serier..

Igår var mamma här och vi åkte tillsammans ut till Rottne med båda barnen. M skulle ju ändå jobba natt och mamma var själv. Mina syskon har varit nere i Simrishamn hos Victorias pappa. Så vi hade myskväll. Åt Tacos, tittade på Rodinson, åt julgodis och gottade oss. Sen låg vi och läste innan vi skulle gå och lägga oss. =)

M kom och hämtade oss i Rottne innan idag och vi åkte hem till Ms föräldrar. Tindras Farmor och Isabelle ska ner till Prag och vara där i en vecka, så dom vile träffa barnen innan. Tog en fika och vi hade med oss lussebullar som vi bakade här om dagen.

Kom hem för en stund sedan. Har dammsugat en runda i lägenheten och diskat upp all disk. Nu är jag helt slut. Skulle bara vilja slå mig ner i soffan och bara glo på tv resten av kvällen. Puh! Det är iallafall mycket bra på tv idag. Torsdagar och Söndagar är min och Ms favoritdagar när det gäller tv tittande. =)

Mina favorit TV-serier är helt klart Desperate Houswives, Glee, Fringe, Supernatural och So you think you can dance.



   

 

Vilka är era favorit Tv-serier?



Peter Jihde är för skön!

Calle och Erik Foto: Daniel Ohlsson/TV4


Kollat på Idol ikväll såklart.

Erik och Calle är i final. Måste ju säga att jag blev lite chockad att Erik hängde löst ikväll. Han var ju överlägset bäst! Fy fan vilken röst han har! Tycker Peter Jihde är så jäkla härlig också. Och jag har suttit och skrattat hela kvällen. Några av dom citat som har hört under kvällens eftersnack:

"Ja, nästa fredag får ni se mig och Erik i världens största boll" Sagt av Calle.

Peter Jihde utbrister precis innan det blir reklam "Jaha nu blir det väl reklam och nu måste jag gå och bajsa!".


Milian - 9 månader!

Tänk, det är bara 3 månader kvar sen fyller min lille plutt 1 år, och fem dagar efter det så fyller Tindra 2 år. Det är inte klokt!

Idag är det den 4:e December, och idag fyller Milian 9 månader. Det är bara 20 dagar kvar till julafton. Och bara 24 dagar kvar tills vi sitter på ett flyg påväg till Australien. Längtar!



Storkille snart ju! =)


9 roliga saker om Milian:

1. Milian är fruktansvärt kittlig! När man kittlar honom på baksidan av låren precis där blöjan sitter, skriker han som en tjej. =)
2. Vi säger nästan aldrig Milian till honom här hemma. Oftast är det under betäckningen "Mille" han går under. Men han har en massa konstiga smeknamn också. Dom vanligaste är Milkos, Milkon Nilkon, Urban, Milton, Mille Monk m.m.
3. Han har sagt båda "Mama" och "papa"! Duktig pojk!
4. Han är livsfarlig när han sitter i sin gåstol. Är det inte att han springer rätt i en så man får blåmärken på hälarna så är det att han klättrar ur gåstolen.
5. Milian älskar sig storasyster, kanske inte är någon nyhet. Men när dom ligger och sover tillsammans i vår säng, så är det han som ligger och håller om Tindra och inte tvärtom. =)
6. Han älskar att spela piano. Får han chansen springer han alltid in i vårt arbetsrummet (där vi har pianot) och reser sig upp mot det och börjar klinka.
7. Milian har börjat resa sig upp mot allting och till och med går med stöd, men han har inte börjat krypa än. Han har än väldigt speciell stil när han ålar sig fram iallafall och det går undan. Måste lägga upp ett videoklipp på det så ni får se själva. Han visar inte heller några kryppositioner heller. Jag tor han kommer att hoppa över krypandet och fixa direkt på att börja gå istället.
8. Han har börjat digga vilt fram och tillbaka till musik, så vilt att för varje gång han diggar åker han frammåt en bit. Och han kan alltså förflytta sig genom halva rummet när han lyssnar på en låt.
9. Han somnar som bäst när han ligger i sin pappas famn med ansiktet nertryckt i pappas armhåla. Det tar 5 sekunder sen somnar han. Jag vet inte vad det är, men nått måste det ju vara. Ms doft kanske är sövande, vem vet. =)


"Tinnabebis!!"

Det är en väldigt seg dag hemma hos oss idag. M ligger och sover fortfarande och kommer väl göra det några timmar till. Han ska ju jobba natt hela helgen så. Själv känner jag mig skit trött. Låg och läste den förbannade boken till två inatt. Sen väckte M oss vid åtta när han kom hem. Så det kanske inte är så konstigt. Och sen det här tråkiga vädret, grått och mörkt gör ju inte saken bättre.

Mille sover middag nu iallfall och Tindra är påväg. Hon sitter och kollar på Teletubbies. Hennes nya favoritprogram. Går inte en dag utan att hon tjatar om dom! Nästan lite jobbigt. Hon kan vakna mitt i natten och börja prata i sömnen. "Titta Tinnabebis" säger hon! Haha! Tokfia!

Hon kommer ju bli nöjd med hennes ena julklapp. Köpte ju en Tinky Winky docka til henne som blinkar och spelar musik. Hon kommer att älska den! =)


Barbapappa matta!

Barbapappa är mer populärare än förr.
Så varför inte slå till på stort och köpa en mysig och mjuk Barbapappa matta.
595 kr på
Pirajja.se

Matta - Barbapapa

Är den inte underbar?!!


Dagens outfit:

Tindras outfit ikväll:



Pappas boxershorts
Pappas strumpor


Tokunge! =)


Min bok och jag..

Min mamma såg Twilight för första gången för några veckor sedan, och blev så som många andra förälskad i filmen. Förra veckan var hon inne på bokhandeln i stan och köpte hela serien i Twilight böckerna. Hon har redan läst slut första och andra boken. Hehe! Och igår kom hon på besök och hade med sig den första boken till mig. Jag låg och läste lite igårkväll innan jag somnade och läste slut det första kapitlet, hade kunnat läsa mer men var tvungen att försöka somna då jag skulle upp i tid idag.

M jobbar natt inatt, så jag ser fram emot att få krypa ner i sängen eller i soffan lite tidigare ikväll efter barnen har somnat och fortsätta att läsa. Den är ju beroendeframkallad, som dom säger...

Har ni läst böckerna? Vad tycker ni om dom? Beroendeframkallande eller? 



Ikväll är det du och jag boken, du och jag..


Lite shopping och studier inför våren..

Ja, idag var jag ju i stan. Pratade med min handläggare på Centralen och allt gick bra. Jag kommer att plugga på Komvux till nästa år. Kommer börja den 25:e Januari och gå i 20 veckor och jag kommer alltså att läsa fem olika ämnen. Så allt ser bra ut just nu! =) Ska skicka in papprena senast den 8:e December. Om vi inte ska ner till stan imorgon så får jag väl ta det på Måndag.

Ja, sen blev det lite shopping också. Var inne på H&M och hittade lite saker till Mille, och sen Lindex där jag hittade till Storasyster Tindra. =)


Tindras nya kläder..



Kläder åt Lillebror..


Mot stan..

Jag ska strax hoppa in i duschen. Vid tio ska jag vara nere i stan på Centralen, så ska vi fixa ansökan om att få gå lite kurser så jag kan få mitt slutbetyg. Är lite osäker på vad jag ska välja, men jag har ett litet hum om det iallafall. =) Ska åka ner själv, M får ta båda barnen här hemma.

Sen blir det lite shopping åt barnen! =) Skönt att få gå och shoppa lite i lugn och ro själv. Nu måste jag snabba mig..



Konstig gul deg?!




"Pa-Pa" och "Ma-Ma"

Om två dagar blir Milian 9 månader! Stora pojken nu! Bara tre månader kvar sen är min lille 1 år redan. Idag var vi ju på BVC och vägde och mätte. Allt såg bra ut. Han väger nu 9005 g och är 78 cm lång. Det märks i kläderna nu, då han har börjat använda storlek 80 i ganska mycket nu.

Milian har även fått fem tänder än så länge, och dom tittar fram rätt som där är titt som tätt tycker jag. Bara den senaste månaden har det tittat fram tre tänder på honom. Och han verkar inte ha ont eller några andra besvär helller. Så skönt för honom!

Igår sa han även "Pa Pa!" för första gången. Och häromdagen sa han "Ma-Ma" =)

 


Tävling Nr 1!

Nu kommer äntligen min lilla tävling som jag har lovat er!
Jag lovade att jag skulle fira mitt 1000:e inlägg så here we go! =)

Jag är som många andra medlem hos Buzzador där man får chansen att få hem olika produkter och testa dom. För någon månad sedan fick jag hem massor av testprodukter från Neutrogenas nya formula Visibly clear 2-in-1 Wash mask. Man kan antingen ha den och skölja ansiktet med varje morgon och kväll eller ha den som en ansiktsmask.



Nu ger jag inte en men två stycken av mina läsare chansen att få vara med och prova nya Visibly Clear 2-in-1!
Dom två vinnarna får 10 stycken provexemplar var!



Va med och testa nya Neutrogena Visibly clear 2-in-1 hos lillsaraah!
Va med och TÄVLA!!


För att tävla:

1. Lämna en rolig kommentar och glöm inte din mejladdress.

2. För två lotter och extra stor chans att vinna.
Kopiera bilden och texten ovanför och publicera i din blogg.
(Om du inte ha någon blogg tipsa om tävlingen till 3 vänner via mejl inklusive till min mejl)


Tävlingen avslutas den 20 December! Lycka till!!




Lägg gärna till mig på Bloglovin så ni har koll på om ni vinner!



bloglovin


Trött mamma..

Jag känner mig så otroligt trött nu för tiden på kvällarna. Jag börjar gäspa stort redan när klockan är sju. Barnen lever låda och jag vill bara gå och lägga ig en stund. Ikväll var båda barnen i säng till nio iallafall. Så jag fick sätta mig i lugn och ro och kolla på dom desperata husfruarna. Lätt en av dom bästa serierna någonsin! Så bra! =)

M jobbar ikväll till halv tolv, får se om jag orkar vara vaken tills dess, men jag ska försöka. Imorgon ska vi upp i tid. Klockan 10.00 har vi tid hos BVC med Milian. Sen har jag lite samtal och grejer att fixa till mina studier och så. Så i januari kommer jag att sätta igång och plugga in lite ämnen så jag kan få mitt slutbetyg.



RSS 2.0