Millepillen!

Lille Millemannen har börjat prata som tusan nu. Mille har varit lite senare med att prata än vad Tindra var, fast Tindra var ju väldigt tidig, och det är hon fortfarande. Men nu så börjar Mille komma ikapp. Han säger inte bara ord, utan som t.ex. igår, då sa han:
"Tiiittaaa Muuuse Dääääh" (titta musen där)

Alltså en tre ords mening. Helt utan för varning! =)

Han härmar storasyster i allt verkligen. Om hon ställer sig upp och börjar dansa, så gör han likadant. Om hon börjar med ett hyss, ska han göra efter. Haha! Han ser upp till syrran.



Mysplutt!


Shit vad jag måste plugga nu...

Dagarna flyger förbi. Har varit i skolan nu Måndag och Tisdag. Hade seminarie igår och det gick skit bra! Ska he det på fredag igen, och då ska vi läsa fyra kapitel, typ fem artiklar och tre olika läroplaner. Kan tänka mig att allt tillsammans är på över 300 sidor. Jag har två dagar på mig! Tufft!

Idag ska vi storhandla. M ska på jobbmöte nere i stan, så medans han är där ska jag nog shoppa lite. Har 400 kr kvar att slösa från mina födelsedags pengar. Ska eventuellt köpa en ny ögonskugga, eller typ nagellack eller nått. Vi får se. Ska försöka övertala M att vi ska handla lite nya kläder åt barnen. Tindra behöver byxor och båda behöver lite tjockare tröjor, hoodies och koftor.


En bild från helgen. Me and Magda


Är e fest lr?!

Nu är det helg! Och för första gången på länge ska vi lämna barnen hos min mamma och har fest här hemma. =) De komer att komma en del från Ms klass, sen blir det jag och Magda. Naajs! Jag är riktigt peppad! Och ännu peppad blir jag om jag lyssnar på go musik:


Vattenkoppor here we come!!

Idag började man tidigt ute på Universitetet nämligen kl 08.00. Så fick ta bussen redan tjugo över sju, riktigt segt! Men det tar ju över en halvtimme härifrån till universitetet. Det är liksom på andra sidan växjö. Sedan fick vi information om vår VFU, praktik. Jag hoppas verkligen hamnar i Växjö, man kan ju hamna över hela växjö stift. Typ ända ner i Lessebo och upp till Gnosjö!? Men dom borde ju ha lite överseende när man har barn tycker man!

Efter elva hade vi fyra timmar till nästa föreläsning, fick skjuts hem av Sofia. Men bestämde mig att hänga med M ner till stan direkt efter jag kom hem. Han skulle ändå ner dit. Så det blev lite shopping idag. Fyndade bl.a ett par skor för 99 kr, och dom kostade egentligen 449 kr. Tack!

När jag blev färdig ringer dom från dagis och säger att Tindra har fått små plitor över rumpan och ner på låren, och dom tror att det kan vara vattenkoppor. Great! Skippar sista föreläsningen och tar bussen hem för att hämta barnen. Var precis nere vid BVC och mycket riktigt, Tindra har fått vattenkoppor, och det är bara en tidsfråga innan Mille har det också. Så nu blir det till att stanna hemma en tid, jag och M får turas om och vi kommer nog behöva en del hjälp av våra nära och kära nu.

Nåja, detta brände jag nästan alla mina födelsedagspengar på:

Jeans med skinndetaljer



Mysig kofta



Classy skjorta med svart sidenband



Dagens fynd!


Vi har små sjuklingar här hemma..

Milian drabbades först, och sen Tindra. Stackars Tindra har legat med nästan 40 graders faber hela helgen. Så det har inte blivit mycket till vila denna helgen. Jag har sömnbrist känner jag. Usch! Och imorgon är det tillbaks till skolan och föreläsningar. Då måste man vara någorlunda pigg. Idag har båda barnen varit feberfria iaf..

Just nu är det Liverpool match här hemma. Magda kommer snart och håller mig sällskap. Sen får vi se vad som händer. Spelkväll kanske?! =)


Mina små sjuklingar!


Jaha, då var man 23 år..

Igår fyllde man år och blev helt plötsligt ett år äldre. Usch! Jag känner mig jätte gammal! Det är liksom inte kul att fylla år längre! De är tur att man ser yngre ut än vad man är. Det är vad jag brukar få höra från folk iallafall. =)

Morgondagen var bra. M och barnen kom och sjöng för mig på morgonen med en stor raket nertryckt i en Ben&Jerrys glass. Haha! Jag fick en kamera av M och barnen. Åhh, jag blev så glad! Magda kom på besök också, och Isabelle och Ms föräldrar kom senare på kvällen och tittade förbi. Jag ska firas av mamma och mina syskon nästa helg. Mamma jobbar hela helgen och mina syskon är nere i Skånelandet.

Hittills har jag fått pengar, kamera (en Nikon Coolpix S1000pj), presentkort på Gina Tricot, mascara, örhänge, halsband och en cool förstoring med kort på vår lilla familj. =) Jag ska nog köpa mig ett par skor för pengarna och lite kläder. =) Vill gärna ha en ny parym också, min Ralph Lauren är helt slut! =( Ska nog köpa mig Armani Code, en av mina favoriter!


Fick rosor av Älsk..


Min nya vän, den har projektorfunktion. Skit coolt!


Sen ska jag nog köpa mig:


Parfym



Gråa converse kanske?!


Nästa hollywoodfru?!

Fullt upp nu om dagarna. Dom närmaste veckorna kommer inte att bli bättre. Vi flyttar nämligen om lite mindre än tre veckor. Idag hade vi lägenhetsvisning och det är ett par stycken sm kan flytta in redan nu i slutet av september. Så skönt! Vi packade även våra första kartonger idag, 12 stycken med bara böcker, cd-skivor, filmer och tv-spel. Puuh! Vi har så jäkla mycket kvar. Eftersom vi bara har packat ner sånt som har stått undangömt så känns det som om vi inte har kommit någonstans.

Som sagt, det är mycket i skolan för både mig och M. M hade prov bara en vecka efter han började och nu ska han ha prov på tio kapitel om mindre än två veckor. Jag har en del också. Har bl.a prov den vecka vi flyttar. =( Sen fick jag reda på att det kommer att vara ca 200 sidor i veckan som vi förväntas att läsa. Vi räknar med extremt tuffa år på universitetet. Men sen vi vår framtid säkrad (förhoppningsvist). Vi flyttar till Australien, eller kanske USA. M får ett välbetalt jobb på något fett bolag och jag blir den nästa hollywood hemmafrun. Haha!


Inläsningsdag..

Idag har både jag ch M haft inläsningsdag = pluggdag. Vi har suttit här vid köksbordet och varit totalt osociala med varandra. Suttit nerborrade i våra böcker, antecknat flitigt och knapprat på tanggenterna på våra datorer. Ja, jag har glömt att berätta. Vi skaffade en mini-laptop till mig. Så vi båda kan sitta och plugga samtidigt.
 
Nu känns det i huvudet att man har suttit och läst större delen av dagen. Har nästan huvudvärk. Nu ska jag sätta mig och umgås med mina barn lite. När dom har somnat fortsätter pluggandet. Har en uppgift till imorgon.

Fortsätter att kämpa... 

La grand finale..



Nu ska jag titta på So you think you can dance. De är ju la grande finale ikväll.
Jag hoppas på kent eller Lauren, vem vill ni ska vinna? =)


Hur ska detta gå?

Usch, har suttit och kollat igenom mitt schema och lite nu under kvällen. Och jag har verkligen bara eftermiddagsföreläsningar. Slutar oftast kl fem, och för Ms del är det likadant. Och detta blir ett stort problem för oss då dagiset stänger halv sex. Och det går ingen passande buss. Mamma kommer att ställa upp när det behövs och jag tror Ms syrra också kan det om det behövs, men ändå. Det skulle vara så mycket lättare om vi hade förrmiddagsföreläsningar istället.

Nu kommer vi iofs ha detta schema fram till höstlovet, så vi får hoppas på att nästa kurs ser bättre ut. Tycker inte om att ha barnen på dagis så sent. Dom är verkligen sist kvar av alla barnen. Man hinner bara hem och ge dom mat sen är det dags för nattning i stort sätt. Mina små pluttar!


gammal men mysig bild på dom! =)


RSS 2.0