JUMP!!

Efter kvällsmaten vid sextiden drog vi ut med barnen till vår lilla kulle här på området. Barnen fick springa av sig lite. Jag och M tittade på solnedgången. Sen började vi nörda oss med att ta hoppbilder mot solnedgången.. Haha!


M posar så fint! =)



Jump!!



I can fly...


Ny Design..

Har skaffat mig en ny design på bloggen. Det var verkligen på tiden, eller hur?!
 Jag har gjort den helt själv, duktig jag är va?! =)


17 November...

Vi var nyss i affären en runda och köpte lite gott till ikväll. Jag köpte lite lösgodis och jag måste säga att godispåsarna är världigt snygga, eller hur?! =) Någon mer än jag som längtar till Breaking dawn part 1 kommer på bio? Jag måste se den på bio!



Inte dagens outfit..

Jag brukar inte lägga upp outfit bilder på mig själv. Men jag måste ju visa hur mina nya byxor sitter. =) Detta är alltså inte dagens outfit, utan jag bara slängde på mig detta när jag kom hem för att visa er. Hehe!






Tidig morgon...

Steg upp vid sex imorse, som jag har gjort de senaste tre veckorna typ (med unadtag av kanske två dagar bara). Lämnade barnen på dagiset kvart i åtta sen tog jag bussen till universitetet. Hade en bild lektion, rätt så trist. Fattar inte hur de små barnen skulle kunna göra de vi gjorde. Verkar vara mer för de lite äldre barnen. Men men..

Efter universitetet stannade jag till i stan och in på Gina, var tvungen att se om mina "dröm" byxor hade kommit. Och visst hade dem de! Och gud, dem satt som en smäck.. Väääldigt taijta och väääldigt snygga! =) Sen köpte jag en matchande magtröja till. Kunde verkligen inte låta bli. Så nu även fast det var löning nyss, blir det inget mer shoppande för min del nu en månad frammåt. Vill spara lite pengar till England i jul också, Oxford street here I come...



Miss Gaga..

Jag har inte varit det största fanet av Lady Gaga, visst hon är cool och hon vågar sticka ut.. ordentligt!
Men hennes senaste låt You & I, är så grymt bra!


Alltså...

Jag typ döööör. Jag har hittat höstens absoluta måste! Typ dog lite när jag såg dem. Ett stort plus är att dem finns i min sorlek! F*n att jag inte har pengar nu.. Åååh!


The Family...








<3


Bland kottar och barr...

Nyss hemkommen från skogen..Slänger upp ett par bilder som berättar vad vi gjorde.. Nu sitter barnen och äter lite mellis, (frukt) och tittar på barnprogram. När vi kom uppför trappan sa Tindra: - "Mamma! Nu är jag helt slut!" Och det är inte så konstigt, dem sprang i skogen, sprang upp för en stor kulle och rullade, sprang, gjorde kullebyttor (både framlänges och baklänges) ner för den om och om igen.. Vi stötte på lite djur också..Och fyllde såklart våra spannar med en massa intressanta fynd..


- "Kom Lillebroo" sa Tindra..



Barnen ritade i sanden med pinnar...



T som är Tindra..



M som är Milian. Eller som Tindra sa "M som är lillebrooo"



Vi hittade svampar..



Och ett annat litet djur.. Vad kan de vara?



En liten humla som inte kunde flyga...



Jag och barnen...



Upp för kullen...



Ner för kullen



Rulla!



Rulla, rulla, rulla...



Våra skogsfynd...


Ut till skogen vi vandra...

Är nyss hemkommen från jobbet. Sitter just nu med ett glas apelsinjuice och en chokladboll. Om en stund ska jag, M och barnen bege oss ut. Det är så härligt väder idag! Solen skiner och det är nästan 20 grader. =) Jag har planerat att vi ska till skogen och se vad vi hittar, för ett litet projekt här hemma. Vi tar spannen med oss ut och så får vi se vad det blir.. Ni får se mitt lilla projekt lite senare.. =)

Idag vill jag inte plugga, utan bara vara med familjen, kanske läser lite ur en supertrist bok ikväll innan det är läggdags bara..


Bild lånad från Magda, från i sommras.. =)


Världens mat...

Igår körde vi på kinesisk mat, idag ska vi äta något riktigt typisk amerikansk. Och vad tror ni de är? Hrm... Hamburgare såklart, vad annars liksom?! =) Imorgon kanske vi skulle köra på lite Indisk Ckicken Tikka Masala, och kanske något Italienskt på fredag som typ, parmainlindad kyckling..Eller varför inte lite Grekisk Souvlaki. Mmm! Tycker det är så sjukt kul att prova rätter som är från andra länder.. Själv har jag blivit en riktigt sucker för Indisk mat. Jag skulle kunna äta det varje dag, även fast vissa rätter är så starka så att munnen domnar...


(Bild lånad från Google)


Älskade barn...






Ni är det dyrbaraste jag har,
mitt allt, mitt Nr.1.
Ni är den största gåva,
de finaste jag vet.
 


Barnens kryp in...

Tänkte börja visa er lite hur vi bor. Jag har ju redan visat vår nya säng så ska visa er hur resten av vårt sovrum ser ut. Men tänkte först börja med att visa hur barnens rum ser ut just nu.. Det är ganska fullpackat tack vare alla deras leksaker och de faktum att dem delar rum. Funderar på att köpa en våningssäng till dem lagom till dem fyller år.. Så det blir lite mer plats åt dem. Men så här ser det ut just nu iallafall:


Välkommen in!



Tindras säng...



Milles säng och bord + stolar...



Spelar fiskspelet som barnen fick av Manos i Grekland..



Yey, got one! =)


Den stora svarta...

Sprang en runda in på H&M efter jobbet idag. Jag fick ju ett presentkort där av Magda i födelsedags present. Hittade en ganska enkel men snygg collage tröja med fladdermöss armar och "lappar" på armbågarna. Sen hittade jag mig en ring och ett armband. Armbandet måste jag dock byta ut då jag upptäckte att det tydligen var sönder nu när jag kom hem. Så störande! Men iallafall ringen kommer att bli min nya favorit.



Coconut...

Kom precis upp från ett lång och varmt bad. Det var så otroligt skönt och efter att ha skrubbat, tvättat och rakat mig känner jag mig som en helt ny människa. Smörjde in mig med en av mina absolut favorit produkter ever.. Nämligen Delon+ Coconut Body Butter! Huden blir super mjuk och man doftar fantastiskt.


God kväll!

Inatt fick jag inte mycket sömn alltså! Jag låg och hade sån rethosta och det var helt omöjligt att sluta. Har typ träningsvärk i magen och jätte ont i halsen nu för att jag har hostat så mycket. Så idag efter jobbet gick jag till apoteket och köpte hostmedicin mot rethosta. Så jag hoppas jag får mer sömn inatt. Ska upp och jobba till tolv sen skola direkt efter för en musiklektion.

Nu håller jag på med maten, vi ska äta egengjord kinamat idag. Tindra fick bestämma vad vi skulle äta. Jag har i en massa olika grönsaker. Böngroddar, paprika, minimajs, bambuskott, champinjoner, lök, vattenkastanjer och kött såklart. Till detta ska vi ha en speciell kryddblanding från Santa maria med smaksättningen ostron och vitlök och kokosmjöl.. Kommer nog bli smaskens.. =)


ljus ljus ljus...

Haha! Det blir många inlägg idag. Typ 10 st! Men jag tar in på förlorad tid och har ju sååå mycket att berätta.. Och vet ni vaad? Vår router fungerar nu, så nu kan vi sitta och titta på tv och vara ute på internet samtidigt. Sensation! Haha!

Måste ju berätta att jag färgade håret här om dagen också, så nu är jag ultra blond.. Måste färga det en gång till bara. M vill att jag ska bli typ platina, men nääh. Inget för mig kanske...Men här får ni två helt nya bilder på mig, tog dem nyss med camen.. haha!







Haha! Har knappt något smink på mig, bara gammal kajal..


Dance as if you just don´t care...

Puh! Idag har inte varit en bra dag. Jag hade tänkt att plugga och bli klar med mina restuppgifter, men har jag blivit de? Svar nej! Vill egentligen inte gå in på vad det är, men blir så irriterad bara. Hur kan man ha Hasselnötsbuskar på ett dagis liksom?! ÅH!

Nog om de..Jag och M åkte in till Grand Samarkand för jag skulle titta på de fina skorna som jag visade i förra inlägget. Men när jag väl tittade på dem igen, så var dem nerslitna i sidan och var inte alls bra gjorda. Det förstörde allt. Så drog in till Gina Tricot istället.. Och vad tror ni inte jag hittar där?! JO, ett par jeans som satt skit bra. Det händer typ aldrig mig. För några dagar sedan gick jag och finkammade varje affär för ett par jeans i demin, utan några framsteg. Så trots missnöjet med skorna, blev jag endå så otroligt nöjd! =)

Nu ska jag bara ha ett par mörkblåa.. =)



Detta fick följa med hem idag..


Vår nya säng...

Lovade ju att lägga ut en bild på vår nya säng, men har liksom inte haft tid alls för bloggen de senaste veckorna. Men nu har jag sooo here you go...



Inte världen bästa bild ( måste köpa mig en systemkamera snart)

Måste ha!

När jag var på Grand Samarkand i lördags var vi inne på dinsko för mamma och syster skulle köpa nya skor. Och tror ni inte att skogalna Sarah hittar sig ett par. Köpte aldrig dem men nu ångrar jag mig så sjukt mycket! Det kliar i mina fingrar... Ska jag eller inte?!

Midcut boot


Vår vardag...

De har gått en månad sedan jag och M började skolan igen och gick tillbaka till våra vardagsrutiner. Det har gått förvånatsvärt bra med barnen. Dem har kommit in i jätte bra rutiner nu. Dem somnar (oftast) kring åtta, nio tiden och vaknar kring sju, åtta på morgonen. Ibland får man väcka dem lite tidigare om de ska vara på dagiset till frukosten.

Jag har ju fortsatt att jobba på hotellet nu, de dagar jag är "ledig" och inte har några föreläsningar eller seminarie på universitetet. Det har faktiskt blivit en del jobb, jag snittar minst två dagar i veckan. Denna vecka kommer jag dock att jobba fem dagar. Jobbar i stortsätt varje helg. Men måste börja vara ledig också lite känner jag. Är jag inte i skolan så jobbar jag. I lördags var den enda dagen på skit länge som jag inte hade något inplanerat överhuvudtaget. Om jag fortsätter så här så kommer jag snart gå in i väggen. Så jag ska ta det lite lugnare nu nästa vecka.

Alla pengar jag tjänar in på extrajobbet kommer jag att lägga undan på ett sparkonto som kommer att gå till en speciell sak, bara för mig själv. Vad det är berättar jag inte än men det lär ni märka sen..

Måste ju även berätta att vi har en resa till England inplanerad. Vi kommer förmodligen att fira jul och nyår i England. Det kommer att bli sjukt kul och mysigt! Längtar faktiskt redan. =) Det är ju faktiskt lite mindre en tre månader till jul nu ju.




Haha! Glada barn..


Snälla... Kan jag bli frisk snart?!

Helgen var bra, me det var verkligen fullt upp! I lördags drog jag och barnen till Grand Samarkand med min mamma och syster. Shoppade två tröjor och ett par leggins med mocka inslag (älskar dem), sen köpte jag ett halsband, puder och två nagellack. Jag har fastnat för en av hösternas färgen, nämligen rostfärgen.. Roströd, rostorange..Tycker det är super snygg till ett par mörka jeans.. =)

Senare under dagen kom Frida på besök. Det var jätte trevligt att träffa henne. Har ju inte träffast sen hon flyttade upp till Gävle, för 1,5 år sedan typ. Vi konstaterade att tiden har bara sprungit iväg. Jag fattar inte?! Det är skönt att dagarna går snabbt ibland, men åren gör ju de med?!

Igår jobbade jag till två, sen vid tretiden kom Magda på besök. Det var så länge sedan vi träffades nu. Så det blev en del girltalk om både de ena och de andra. Haha! Dessutom var M med på ett hörn, eller...han var nog den som var mest delaktig i vårt girltalk.. Haha! Senare på kvällen drog vi hem på söndagsmiddag hos Ms föräldrar..

Just nu sitter jag hemma, jag är såå förkyld! Det går aldrig över och det är så sjukt jobbigt! Nu har jag liksom fått jobbig rethosta också.. Nu ska jag plugga, har två restuppgifter som ska lämnas in..



Saknar mitt långa hår ibland. Fast en klippning var välbehövd faktiskt!
Tur att mitt hår växer som ogräs..=)


Jävla skit!

Här var det länge sedan man skrev. Det har hänt så sjukt mycket att jag knappt orkar berätta. Jag var ju på Ulared, firade min födelsedag, låg bakis i två dagar, varit sjuk och tappat rösten, jobbar ihjäl mig(har jobbat varje helg sedan jag började plugget + alla dagar jag inte är i skolan, sen har jag varit på föreläsningar, haft grupparbete och redovisning, pluggat och läst en massa böcker osv osv. Har aldrig en lugn dag.

Här om dagen var vi i stan och handlade nya höstkläder åt båda barnen. Dem fck nya höstskor också och mössor. Så där flög 2000 spänn upp i luften. Men de senaste två dagarna har varit förjävliga rent ut sagt. Vi köpte en router så vi skulle kunna få trådlöst internet här hemma + en jävla sladdgrej som jag knappt vet vad den är till för, ca 1500 spänn upp i luften. Men problemet har varit att vi har IpTV också vilket också går genom internet. Så de två senaste dagarna har bestått av konstant telefonkontakt med alla möjliga människor för att försköka fixa detta år oss. Utan någon vidare framgång. Så nu ska vi tydligen bort och köpa någonting som förmodligen kan lösa allt. Så ytterligare 1000 spänn till den skit saken!

Fredagsmyyyys...

Imorse gick vi upp tidigt. Barnen fick frukost, fick bada och sätta på sig fina kläder. Mille fick lite vax i håret så han fick tuppkam och Tindra fick en toffs i håret. =) Egentligen var barnen lediga idag från dagiset (jag brukar ha dem lediga på fredagar om jag är hemma). Men idag hade dem fotografering på dagiset. Så halv nio skulle Tindra fotograferas och kvart i nio skulle Mille fotograferas. Sen hämtade jag dem vid halv tio.

Nu är jag nyss hemkommen från intervjun med min VFU-lärare. Allt gick bra och det var roligt att träffa alla barnen igen. Dem hade vuxit allihopa! =) Funderar på att skriva så mycket som möjligt på mitt arbete redan nu ikväll. Så man har det färskt i minnet liksom. Sen vet jag inte om jag kommer ha så mycket tid för plugg nu i helgen. Imorgon vid åtta åker vi till Ullared. Sen på kvällen ska vi ha lite fest här hemma. Sen på söndag kommer Ms familj och firar mig på min födelsedag. På måndag firar jag med min del av familjen, då ingen kan på söndag.

Men ikväll blir det fredagsmyyyyys... ;oP


Hektisk dag!

Shiiit! Det är första gången jag sitter ner idag och jag nästan skakar så stressad jag känner mig. Men nu ska jag försöka koppla av och stressa ner mig. Var ju på jobbet idag till två, sedan fikade vi på äppelpaj och vaniljglass då någon hade fyllt år. =) Efter det sprang jag ner med två svarta sopsäckar med pant som vi fått in på jobbet. Sen snabbt med bussen hem för vi skulle tvätta vid tre. Sen har jag hållt på att tvätta nu till sju.

Mellan rundorna ner till tvättstugan har jag donat med en massa andra saker. Jag har handtvättat allt som ska handtvättats inklusive våra soffkuddar. Jag la ut all studentlitteratur på blocket som jag känner att jag inte längre vill eller behöver ha. Två stycken har redan hör av sig, det går snabbt! Jag har skrivit ner alla frågor som jag ska ställa till min VFU-lärare imorgon. Vi har kollat igenom ekonomin för att räkna ut hur mycket jag kan ta med mig till ullared, sen ringde vi Ms mamma för att planera ullared. Sen har jag lagat mat.. Puuh!

Det låter kanske inte som jätte mycket. Men samtidigt som jag har gjort allt detta har jag varit mamma också. Tröstat barnen när dem har slagit sig, bytat bajsblöja, gjort iordning fika, tvättat av dem, satt på en film åt dem, målat med dem, skällt på dem när dem har bråkat osv osv...


Tindra med hennes "bebis"



Och Mille med han vovve.. =)


Snaaart helg...

Om tio minuter ska jag ta bussen ner till stan och jobba. Seeen tar jag helg. Ska intervjua min VFU-handelare imorgon bara. Hela min helg är uppbokad! På lördag åker jag till Ullared med Ms mamma och mormor. Ska inte handla så mycket. Men dem skulle ner så då kan man passa på att hänga med och köpa biligt smink och så. Sen hittar man alltid något mer, det brukar vara så! =)

Sen på söndag är det min födelsedag, yepp 11 september. Lätt att komma ihåg! Så det blir nog lite firande då. Funderar på att baka Jamie Olivers chokladpaj. Blev tippsad om den på jobbet igår.. =)



Miliano Meakin...

Usch! Denna dagen har det varit full fart på. Vaknade vid sju av att chefen från hotellet ringde mig och frågade om jag kunde hoppa in och jobba. Men jag skulle ju till BVC med Milian på 2,5 års kontroll vid nio. Så jag jobbade efter de och kom hem för en stund sedan. Det gick jätte bra på BVC. Milian var inte alls blyg och han tyckte allt var jätte kul, speciellt när han skulle sparka fotboll. Han älskar det! Han kan sparka fotboll mot en vägg helt själv i över en timme utan att tröttna. Sen har han ju en fotbollsfanatiker till pappa också.. Vi har kanske en liten zlatan i familjen, en Miliano Meakin.. Haha! =)

Nu ska jag försöka läsa så mycket jag orkar resten av dagen. Har en del att göra nu. Någon dag innan helgen ska jag intervjua min VFU-handledare, skriva en rapport om det och sen påbörjar vi en gruppuppgift..Imorgon ska jag jobba också. Puh! Ingen lugn stund här!






Har jobbat hela helgen...

Kom nyss hem från jobbat. Jag har jobbat hela helgen så det har inte varit en jätte rolig helg precis. Sen har jag varit dunder förkyld också. Det var inte lätt att jobba igår alltså. Jag kunde knappt andas! Men idag är det lite bättre iallafall. Jag hoppas att det går över till imorgon och att det är fint väder då. För då ska vi ha rörelsen ute i tre timmar. Och nu när jag redan är super förkyld vill jag absolut inte bli sjukare!

Just nu håller jag på att laga mannagrynsgröt. Vi håller på att tvätta nu också. Sen ska jag försöka plugga lite också. Och framförallt ägna tid åt mina barn och sambo. Har knappt varit med dem nu i veckan känns det som..



Jag är kär...

...i vår nya säng! Jag ligger i den just nu och myser! Jag skulle egentligen ha ett seminarie nu under förmiddagen. Men jag så botten förkyld så det finns inte. Känner mig riktigt seg! Vaknade några gånger under natten av att jag knappt kunde andas. =/

Det blev en hel del på IKEA igår. Ändå lyckades vi hålla oss inom vår budget och de vi hade tänk handla för. Duktiga vi är va?! Jag har slängt ihop ett liten utplock av de vi köpte med oss hem:



Här kan ni se vår nya säng. Vi köpte ett vitt överkast och prydnadskuddar som går i svart och vitt. Hela vårt sovrum går i svart/vit med en stänk av lila. Vi har någon slags färgtema i alla rum, utan barnens och badrummet typ. I vardagsrummet har vi svart/vit med en stänk av limegrönt. I köket har vi mest svart och "trä"färgat.

Förutom de ni kan se på bilden köpte vi:
Överkast
Fler prydnadskuddar
Vita skira gardiner
Ny bäddmadrass som täcker hela sängen, 180x200 cm
Lakan som täcker hela sängen.
Två svarta nattduksbord
Svart ljusfat med lila blockljus
Vita blockljus
Plastpåshållare till köket
Hyllannordning för köket där man kan hänga krokar m.m.
Kryddställ för hyllannordningen
Ny taklampa till sovrummet
Vas + lila prydnadssand
Doftljus, vanilj och päron

Jag lovar att jag ska ta kort på vår nya säng och vårt nya sovrum så fort vi har fått iordning här. För just nu ser det ut som ett krig i hela lägenheten! Det känns som vi har flyttat på nytt typ..


RSS 2.0