Fredagsmys...

Jag har faktiskt varit ledig sen i Onsdags men har inte gjort så himmla mycket. Pluggat lite, städat lite och donat i hemmet, tränat, handlar kläder och vinterskor till barnen.. Idag har jag pärlat lite pärlplattor med barnen, pluggat lite, tränat ett intensivt 20-minuters pass, räknat lite på vår resebudget inför Floridaresan.
 
Ikväll lagade jag Nachos till kvällsmat. Barnen uppskattade det väldigt mycket kan jag säga och jag med för den delen. Tindra sa att hon skulle äta 1000 portioner. Haha! =) Nu ska jag och barnen burra ner oss i min sherpafilt i soffan med lite gottis och titta på X factor.
 
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!
 

En paus...

Måste ta en paus från allt plugg. Sitter just nu och skriver på en hemtenta. Puh! Sitter och pimplar kaffe, äter kakor och pumpar NRJ! Haha! Jag måste ha musik på om jag ska klara av att sitta och plugga i flera timmar, annars går det inte! Har haft ett par hektiska veckor med mycket skola och en massa annat som ska fixas. Känner att jag inte har kunnat koncentrera mig så mycket på skolan som jag kanske borde. Men det beror på att vi håller på att fixa allt med Florida och göra.
 
NU har vi iallafall bokat resan, och håller på att fixa med boende! =)) Vi kommer att åka från Sverige den 27:e December, sen stanna natten över i London och ta flyget därifrån till Orlando. I Orlando ska vi gå på Disney World och Sea World, sen åker vi ner västkusten och firar nyår där, sedan ner till key Largo där vi kommer att spendera 1 vecka för att sedan avsluta vår resa i Miami/Fort Lauderdale. Ska stanna där i 5 dagar.. Sen åker vi hem den 14:e. =) Längtar sjukt mycket och det är nästan svårt att koncentrera sig på annat när man längtar till något så mycket!
 
 

RSS 2.0