Pimplat te och pluggat...

Nu har jag suttit här framför datorn sedan jag kom hem från jobbet (kring halv tre) och pluggat. Medans jag har pluggat har jag pimplat te som en svamp. Vilket har resulterat i konstant toalettbesök var femte minut typ. Det går ganska bra med pluggandet, har kommit halvvägs iallafall, och jag började idag. Alltid ute i sista minut, jag vet. Men nu känner jag mig inte lika uppstressad iallafall. Restrerande av kvällen ska jag läsa och skriva lite mer. Ms bror kommer hit och dem ska kolla på match så jag tar en dejt med datorn då.. Vi hörs senare! =)


De blir mycket mobilbloggande nu känner ja...

img_4528 (MMS)

De blir mycket mobilbloggande nu känner jag. Men jag har så otroligt mycket att göra den här veckan, och då är det väldigt effektivt att blogga från mobilen.. Är på jobbet just nu, slutar ju vid två som vanligt men efter jobbet ska vi fika här. En arbetskamrat fyller år idag och ska bjuda på tårta. Mums! :) sen måste jag hem fort och PLUGGA!!


Powerwalk...

Är det bara jag som känner att dygnets 24 timmar inte räcker till?! Dagarna bara rullar förbi och man hinner inte göra allt som man tänkt. När jag kom hem från jobbet ställde jag mig direkt framför spisen och gjorde Amerikanska pannkakor. Sedan gick jag och M en lång powerwalk.

När jag var i England så köpte ju jag mig ett par ordentliga jogginskor, och då lovade jag mig själv att komma igång med träningen. Och idag var faktiskt andra gången vi är ute på en powerwalk den här veckan. Visst är jag duktig?! =) Vi är ute och går i rasktakt i en timme ganska så exakt. Det känns så skönt att äntligen komma igng med träningen. Inte för att jag behöver gå ner i vikt, men utan för att man mår så himmla mycket bättre.


Mina fina Puma jogginskor som är så otroligt sköna! Dessa fyndade jag i England för endast 18 pund.


Nu var första dagen avklarad av fem dagars...

img_8552 (MMS)

Nu var första dagen avklarad av fem dagars arbete på hotellet. Är ju ledig hela nästa vecka, för vi ska skriva ett arbete tills på torsdag. Så jag har ett par intensiva dagar framför mig med både jobb och plugg. Det är tur att jag bara jobbar sex timmars pass, annars hade det aldrig gått! Nu står jag iallafall och väntar på bussen. När jag är hemkommen ska jag fixa lite amerikanska pannkakor, som vi ska mumsa i oss.. ;)


Tonights outfit...








Just ni intar jag soffläge med min super m...

img_7249 (MMS)

Just ni intar jag soffläge med min super mysiga pläd. Idag har jag varit med syrran och shoppat lite. Fyndade lite på rean, vilket aldrig är fel. Köpte även en present till Isabelle som hon ska få i kväll. Vi ska hem till Ms föräldrar vid halv sju för middag och ytterligare mer firande.. De tar aldrig slut. Haha! Sen har vi varit på venissage i Araby Park Arena. Stod sedan och frös i väntan på bussen, som var tjugo minuter försenad. Hur svårt ska de vara egentligen?!! Nog om de, nu ska jag dricka min kopp med varm oboy och läsa senaste numret av Chic..


Trashade jeans, flaggtema och nitar...



Här är mina favoriter från allas våran Gina Tricot.
Det som jag suktar efter just nu är trashade jeans, jag hade några stycken när jag gick i gymnasiet och var en badass hårdrockare. Men tyvärr har jag vuxit ur alla de jeansen, har bara ett par vita kvar (som kommer användas så fort våren närmar sig, då det är hett med både trasigt och vitt demin).
En anna sak som känns extra hett är toppar med flaggtryck och då framförallt den brittiska sorten.
Väskan som är lite chanel inspirerad är helt klart värda sina 200 kr, ska dock kolla upp om själva "handtaget" är av längre sort. Shortsen som visas på bilden har jag redan provat, och dem satt inget vidare tyvärr. Men oj så snygga dem är!


Total Repair...

Idag var det dags för jobb. Kommer att jobba imorgon också och i helgen. Det blir mycket jobb nu. Kommer jobba en del nästa vecka också. Då startar ju melodifestival-veckan, så det kommer att vara fullt i princip varje dag från tisdag-söndag.

Idag har vi vecko handlat på City Gross, lagat mat och pluggat. Min dag har inte varit mycke mer intressantare än så, tyvärr.. =) M är iväg och kollar match och kommer hem kring elva. Så jag sitter själv här. Ska tappa upp ett bad och koppla av och testa min nya inpackning som jag köpte idag. Mitt hår har blivit så stripigt och jätte konstigt. Inte alls som det brukar vara. Testde en annan hårinpackning, men tyckte det inte gjorde någon skillnad. Om inte detta hjälper nu måste jag få professionell hjälp?!!



Dagens..

Idag var nog den segaste dagen hitills i skolan. Vi hade en sjukt tråkig föreläsning. Sen skulle vi egentligen ha en till på eftermiddagen, men vi blev varnade av andra att det också var trist. Och att allt endå skulle läggas ut på en sida som vi alla har tillgång till, så det avgjorde saken. Jag skippade eftermiddags föreläsningen och drog ner till stan för lite shopping. Köpte mig lite smått och gott. Köpte även varsitt klädesplagg till mina söta barn.

Kvällen kommer att spenderas med att läsa, så jag inte sparar allt till sista dagen (torsdag). Kommer ju som sagt att jobba nog både imorgon och på torsdag. Så blir inte jätte mycket tid över till plugg.. Nå ja, de får gå! =)





Idag gick jag med två ljusbarn till dagis....

img_8736 (MMS)

Idag gick jag med två ljusbarn till dagis. Barnen ville gå själva till dagis idag, så de fick dem. Dem gick så lungt och höll mig eller varandra i händerna hela vägen. För ett halvår sedan var det fullkomligt omöjligt. Mille vägrade att hålla i handen då.. Men nu har dem blivit så duktiga! :) sitter på bussen nu och kommer att komma tidigt till Uni. Men måste till bibblan och skriva ut lite papper. Slutar vid tre idag igen, sen blir det jobb imorgon och kanske på torsdag också..


Nya boots...

Här om dagen köpte jag ett par nya boots som jag kollat in innan. Kunde inte låta bli! Dessa fick följa med hem till mitt allt för fulla skoställ. Dock vill jag inte använda dem än på grund av all snö som oturligtvisst kom nu.


Så här ser dem ut just nu (bilden gör inte skorna rättvisa dock), men jag kommer att göra om dem lite. Köpte även med mig ett vattenskyddande vax som jag ska gno in hela skorna i. Detta kommer att göra att "trä" klacken kommer att bli mörkare och att textilen på skon kommer att bli mörkare och mer se ut som svart skinn. Tror det blir jätte bra! Kan visa resultatet vid ett senare tillfälle. =)


Veckans första dag...

Idag var jag på universitetet mellan 9.15 - 15.00. Ganska segt, och jag va så himla trött och gäspade titt som tätt. Sen hem och hämtade barnen, dem fick gå hela vägen hem för dem sa att dem ville de. De tog sin lilla stund att komma hem för dem skulle stanna och leka med snön och kasta snöbollar på varandra. Så när vi kom hem sa Tindra: "Mamma jag fryser! Kan vi göra varm choklad?" Sagt och gjort. Vi värmde oss med en kopp varm choklad och lyxade till de med lite grädde och mini-marshmallows.

Nu under kvällen har vi ätit hamburgare till kvällsmat, sedan tog jag mig ett varmt bad. Så skönt! Nu har jag tänkt att läsa lite. Har ganska mycket att läsa tills ett seminarium som vi ska ha på fredag. Sedan blir det att koppla av till en bra film med M. =)


Mmm...



Dagens kvällsmat.. Gott!


Just nu är det full pulkaåkning på tomtaba...

img_9252 (MMS)

Just nu är det full pulkaåkning på tomtabacken  pågång.. Barnen älskar de! :) Dem tjoar och skrattar hela vägen nerför backen..


Vår söndag...

Idag har det varit tvättning på shemat, från 11.00 till 15.00. Strax kommer Ms mamma och hämtar oss. Vi ska hem till dem och fira Isabelle som fyller år idag. Så det blir lite tårta och sånt gott! =) Sen lovade jag barnen igår att vi skulle åka pulka, så det blir det idag på tomtabacken. Lite större backe än vad vi är vana vid. Men det tycker säkert barnen bara är kul! =) Sen ikväll ska jag och M gå på bio. Vi ska se The Darkest Hour i 3D. Det verkar fet! Så vi får se!

Nu måste jag dra, hon är påväg nu.. =)

Mor & dotter bilder...

Ja, så här kan de se ut när man fjantar sig framför camen...











Vår lördagkväll...

God kväll på er allihop!

Idag har det varit jobb för min del till två. Sen stressshoppade jag lite, hade en halvtimme på mig. Haha! Köpte mig ett par svarta jeans, en beige mösterstickad tröja och en svart hålstickad tröja. Kan visa bilder sen. =) När jag sedan kom hem fick jag ställa mig direkt i köket vid spisen. Har fixat en liten mini-buffé här hemma. M har bjudit hem ett gäng grabbar som ska kolla fotbollsmatch ikväll.

Jag och barnen flyr kaoset strax. Vi drar oss hem till min mamma som bor två minuter bort. Nära och bra! =)







Har köpt massor av nya snygga silverringar. Kan visa er bättre bilder på allt vid ett senare tillfälle!


Superpresentkort...

Jag fick världens grymmaste julklapp från jobbet nu när jag kom tillbaka efter jul, jag missade ju julfest och alltihopa när jag var i England, så fick den nu. Det vi fick var ett superpresentkort hos Presentkorttorget.se. Där finns ett visst urval på butiker som man kan välja att lägga sina pengar på. Man kan välja att dela upp summan mellan olika presentkort eller ta allt på samma. Riktigt bra julklapp måste jag säga! Så tack käraste jobb för den! =)



Jag valde att lägga min summa på 450 kr på ett presentkort på Bikbok..


Hemmakväll...

Nu har vi avnjutit en god fredagsmiddag. Det blev lax, potatis och romsås. En klassiker hemma hos oss och lika gott varje gång! Barnen ligger i sängen och fick varsin liten godisskål, dem brukar få det fredagar eller lördagar här hemma, och ibland båda dagarna. =)

Jag och M ska strax slänga oss i soffan och sätta på en bra film med en massa gott och onyttigt. Igår såg vi en riktigt bra film, Real Steel hette den. Rekomenderas! Dock en väldigt pojkaktig film med robotar, boxning och sånt. Haha! Vi får se vilken film det blir ikväll. Det som känns mindre kul dock är att jag ska upp imorgon för att jobba, lite segt så där när man har fått värsta helgkänslan. Men det är bara att bita ihop! Jag är ledig på söndag iallafall.


Svar på kommentar:

Lollo om Boogieman...:
Hej Sarah! Tyckte du hade en fin blogg, tittar nog tilbaka igen.
Undrar bara, såg att du fick dina barn ganska tätt? Var något av barnen planerat?


Tack ska du ha! =) Japp, det är inte ens ett år mellan mina barn till och med. Tindra är född den 9:e Mars och Milian kom den 4:e Mars ett år efter, men han var faktiskt beräknad till den 9:e. Har en ganska rolig berättelse om det faktiskt som jag kan ta vid ett annat tillfälle. Nog om de.

Varken Tindra eller Milian var planerade, jag åt till och med p-piller när jag blev gravid med Tindra. Men tålde dem typ inte för jag spydde upp dem varje natt, så jag var ju inte skyddad till 100%. Med Milian hann jag aldrig börja med något preventinmedel. Vi "chansade" en gång och det var allt som krävdes! Men jag är lika glad för de, för nu har jag två av de underbaraste barnen i världen! Mitt allt! <3



Senast i gaderoben...


Här är två nya tillskott i gaderoben...

          
Köpte ju en snygg skinnkjol för mitt presentkort jag fick i julklapp.
Sen igår köpte jag en snygg spetstopp bl.a...


Dagarna rullar förbi..

Det har varit fullt upp om dagarna nu. Måndag, tisdag var det hel dagar i skolan. Har precis börjat en ny kurs som vi går med en massa andra lärare, tror vi är totalt ca 150 studenter. Onsdag var jag ledig, och det spenderades en stund i stan med lite shopping och resturangbesök med M. Sen hem och läsa. Idag jobbade jag till ett och sen blev den en till runda på stan. Köpte dock inget, duktig jag är va?! =) M klippte sig och skulle köpa en klocka för sina födelsedagspengar, så jag höll honom sällskap. Sen har jag suttit här vid datorn och läst och pluggat. Puh!

I morgon har jag ett seminarium mellan 8.15-10.00. Sen ska jag möta mamma i stan. Såg ett par skor (jag vet vad ni tänker) som är to die for! Så ska nog köpa dem. =)

Boogieman...

The boogieman kom och rövade bort mig!!!




Haha! ;oP


Festligheterna fortsätter...

Tog ett lång och varmt bad nyss, borstade tänderna (för andra gången idag) för att få bort allt vad bakis heter. Strax blir vi upphämtade av Ms föräldrar. Ikväll blir det nämligen mer festligheter. Det blir tre-rätters middag och tårta. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!!






My bad...

Ja, alltså sorry! Det har varit fullt upp. Skolan satte igång med en gång när vi kom hem från England. I tisdags hade vi redovisning och sen på torsdag hade vi muntlig eximination på allt som vi har lärt oss inom inriktningen. Så det har varit mycket. I Onsdags fyllde M år och igår jobbade jag och sen hade vi feeest! Hade riktigt trevligt! Tog en massa goofy kort och herregud säger jag bara!! Inget som jag kommer att dela med mig här på bloggen tyvärr. Kanske hittar någon bild. Haha! Kan bjuda på en bild på mig själv där vi ser vilken outfit jag hade på mig igår.. Shoppade ju loss lite här om dagen, hade ju ett presentkort på H&M.. =)


Ignorera mina vita ben! Haha!


Usch! De va inte alls roligt att gå upp i ...

img_5521 (MMS)

Usch! De va inte alls roligt att gå upp i morse. Vi var hemma strax efter åtta igår och då var mamma och syskonen hemma hos oss och det blev julklappsutdelning. Sen tog vi en fika, sen skulle jag testa mitt nya danssspel på Kinect. Stod i en timme och höll på, och så jäkla otränad jag är, så jag trodde att jag skulle dö! Det jag inte tänkte på var att jag är förkyld, vilket resulterade i ett tryck i bröstet och huvudvärk. Sen släng på endast fem timmars sömn på de så har ni en liten aning hur jag känner mig idag! Sitter på bussen till universitetet nu, hoppas att det inte drar ut på tiden. Måste vila!!


Sista dagen..

Ja nu har vi kommit fram till den sista dagen här I England. Tycker att de här 2,5 veckorna ha gått extremt fort. Speciellt när vi var i London. Känner att vi inte hann med allt som jag hade velat göra under tiden vi var där. Vi hann bland annat inte se Phantom of the Opera, vilket är lite av en besvikelse. Men Rolf (Ms farbror) sa att vi var välkomna fler gånger. Så jag hade gärna velat åka till London i sommar och stanna i några dagar så vi kan göra allt som vi vill göra.. =)

Igår var vi i Cambridge och shoppade upp våra sista pengar, har bara några få hundralappar kvar nu. Vi handlade mest presenter, till mina nära och kära och till Richard och hans flickvän som har stått ut med oss så pass många dagar. Haha! =) Vi lyckades hitta till Primark igår också och shiit vad billigt det var. Jag vågade inte gå överallt för då hade jag typ ruinerat mig själv. Med det blev strumpor, underkläder, en stickad tröja, en skjorta och en massa kläder till barnen. Tindra fick bland annat en vårjacka, i fejk päls.. =) Så nu vet vi det, att Primark ska vi gå in i i början av resan och inte i slutet.. Haha!

Idag har vi bra tagit det lungt och jag har försökt att få lite pluggat. Usch! Har ju inte blivit mycket av det nu under tiden vi har varit här. Nu ska vi strax äta kvällsmat. Det blir lamm, potatismos, mintsås, kokade grönsaker och yorkshire pudding. Sjukt gott ska det bli!


Några bilder (2) från London city...

Tänkte visa er lite bilder när vi gick omkring i London City och tittade på Buckingham Palace och Big Ben m.m. Det var riktigt kallt denna dagen, så efter vi hade gått ute i ca två timmar letade vi upp ett mysigt café och tog en kopp varm choklad, pizza och en stor bit av en chokladkaka. Puh! När vi sedan kom tillbaka till Ms farbror som vi alla bodde hos, fick vi mer mat. Höll på att dö! Haha!

Nog om de, nu lite bilder:


Fontänen vid Buckingham palace...



Jag, Isabelle och barnen framför Buckingham Palace...


Kan inte ladda upp fler bilder konstigt nog. Provar igen när vi har kommit hem. Internet här har inte varit det bästa..


Westfield - ett paradis...

Igår var det tänkt att vi skulle så på lite sightseeing här i London och titta på buckingham palace, big ben och så. Men vädret var inte det bästa, det spöregnade. Så istället ändrade vi på planerna och åkte till Westfield istället. Paradiset! =) Europas näst största shoppingcenter. Dock hade vi det knapert med tid. Jag, Isabelle och Tindra praktiskt taget stressshoppade ut och in i varje butik. Vi hade bara strax över två timmar på oss. Så jag fick inte shoppa så mycket som jag kanske hade velat och tänkt mig. Men jag hittade tre par byxor, en tröja, ett linne och en svin cool väska samt lite kläder åt barnen. Så jag är nöjd! Dem har sviin billiga barnkläder här i England, ungefär hälften så dyrt som i Sverige..

Idag ska vi bege oss ut på sightseeing istället.. =)


En isrink mitt i shoppingcentret



Stooort!



Dagens shoppingpåsar..


New Years Eve...

Vi har haft två underbara dagar i London. Hade jag fått bestämma hade vi varit här fler dagar. LIte mer och göra här i London än i den lilla byn vi bor på utanför Cambridge. Nyår var helt perfekt! Vi firade med Ms släktingar och på ett traditionellt engelskt vis. Med hattar, smällare, tutor, ballonger, konfettiregn, den engelska nyårssången + dans, snittar, champange, god mat, vin, baileys, nyårsraketer, thailändska papperslyktor (dem fungerade inte), nyårstårta och ännu mer dans. Alla, även de gamla, var uppe på dansgovet och dansade in det nya året. Sedan såg vi nyårsraketerna från London City live på tvn. Helt klart ett nyår som jag kommer att minnas!

Här kommer lite bilder, från min iPhone, bättre bilder får ni vänta med tills jag kommer hem igen.. =)


Tindra vid deras helt underbart fina gran...



Isabelle och Tindra med ballonger



Me and my hat...



The cake...



Skålar in det nya året...


Nu hälsar vi det nya året välkommet och hoppas att det kommer bli bättre än det förra året och att jorden inte går under.. =)


RSS 2.0