Resor, resor, resor..

Ja, som ni säkert har förstått är vi i vår lilla familj lite resgalna. (Det kommer från matthias sida av familjen). Vi hinner knappt komma hem från en resa förens nästa resa börjar planeras. Men nästa resa som det snackas om just nu är lite speciell. Det är nämligen så här att vi är bjudna på bröllop. Det är Matthias kusin från England som ska gifta sig. Och Bröllopet ska vara i inget mindre än Zambia, Afrika! (Brudens familj bor där) Så hela släkten är bjudna dit. Detta är vår dagliga diskussion. Ska man eller ska man inte?! Det känns som Zambia är ett land man annars aldrig kommer att åka till. Så det vore väldigt dumt att inte åka. Sedan tillhör det att under den så kallade "bröllopsveckan", så ska alla på en safaritur och eventuellt ett besök till Victoria fallet. Detta kommer att bli en upplevelse gånger hundra typ.
 
Sen kommer vi till kostnaden. Boende och mat och utflyckterna behöver vi inte stå i. Utan det blir flygbiljetterna som går på cirka 25 000 för oss fyra. (Det är inte jätte billigt). Sedan tillkommer kostnadet för en massa vacciner som ska tas och visum som ska fixas uppe i Stockholm. Matthias tar examen nu till sommaren, sedan vet vi inte hur framtiden ser ut för honom gällande jobb och så. Så det är ju den största delen till varför vi velar..
 
Ja, som ni förstår står vi inför ett litet dilemma. Men hur häftigt vore det inte att få uppleva Afrika, och här snackar vi riktiga Afrika!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0