Shiiit!

Här va det länge sedan man skrev. Har blivit färre och färre uppdateringar här på bloggen. Anledningen är att vi inte har haft något fungerande internet på över en månad nu! I början fick vi låna min brors dator och hans mobila internet. Men sen drog jag, M och barnen till öland och jobbade där. Nu har vi iallafall sagt upp vårt mobila internet hos 3. Och nu har vi fixat nytt internet.

Sommarens planer ser lite annorlunda än vad vi hade tänkt just nu. Istället för att jobba hela sommaren på öland, så bestämde vi oss för att jobba bara juni och sen få nio veckors semester istället. M tar ut pappaledighet resten av sommaren och tack vare de vi jobbat ihop i juni så klarar vi oss resten av sommaren och har till och med en liten semesterkassa att hitta på saker med barnen med.

De senaste dagarna har vi chillat i det underbara vädret. Vi har varit vid sjön, varit nere i stan och shoppat, varit i strandbjörket. Idag ska vi grila här hemma. Vi storhandlade igår och köpte med oss en stor flintastek, färska majskolvar, grill hallumiost och marshmallows. Sen ska vi ha jordgubbar med vispgrädde till efterrätt.. Mmm! Jag älskar mat ibland! Haha! Ms syssling kommer hit också sen ska vi ner till sjön och dem skulle fiska.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0