Om nio dagar säger vi hejdå till Sverige!!

Vi vaknade upp i torsdags för två dagar sen till ännu en trist grå och regnig dag. Vi kände att vi hade fått nog av det tråkiga vädret och satte oss och kollade billiga resor till varmare länder medans vi åt frukost. När vi hittade flygbiljetter ner till Athen för bara 398 kr var saken klar!! Ms familj är ju nere i Grekland nu, och campar där vi var förra sommaren. Så vi kunde inte låta bli att boka en resa ner. Så vi åker on nio dagar, den 25:e börjar vi resan men är inte framme försen tidigt på morgonen i Athen. Klockan tre på morgonen för att vara exakt. Vi åker nämigen nattflyg både dit och hem. Sen åker vi hem den 6:e Augusti. Så vi kommer att vara där i tio hela dagar! Hur nice är inte det då?!!

Vi trodde att vi skulle få vara hemma hela sommaren och göra några utflykter istället för att vi bestämde oss för att inte jobba mer, men tack vare att vi hittade så billiga flygbiljetter och tack vare att Ms familj redan är där nere så får vi i stortsätt boende och mat gratis. =) Och i år kommer vi inte bo på ett hotell utan vara med och campa. Hur coolt är inte det, att campa i Grekland liksom! Haha! Men jag är lite orolig för alla äckliga småkryp som finns där måste jag medge!

Dock kom vi på att både mitt och Ms pass hade gått ut. Så igår var vi hos polisen och fixade nya. Dem nya passen har vi senast på fredag. Så det har löst sig! Tur att vi såg det bara!

Bilder från förra året när vi var där:







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0