Vi har njutit av att sommaren är här...

Det har inte blivit så mycket bloggande de enaste dagarna. Vi har varit sjuka, och sen kom solen så vi har varit ute och njutit av den. Vi var hunnit med en del, en förmiddag på stan och strandbjörket med barnen. Träffat och sagt hej då till Frida, Tuva och Flora. Dom flyttar hem till Gävla idag. Barnen var på Leos lekland med Isabell och hennes kompisar, och jag och M passade på att storhandla.

Vi har varit på stranden två dagar i rad med och utan barnen.
Barnen firade midsommar på dagis i torsdags med jordgubbar och glass. =) P kvällen var vi ett gäng hemms hos oss, grillade och festade lite. Vi drog ut och spelade fotboll allihopa sen på kvällen. Haha! Riktigt trevligt var det faktiskt! Som sagt vi har hunnit med en del att göra, M har ju semester nu också så!

Igår var det ju midsommar. Vi var hemma hos Lennarth och Ingrid hela dagen. Vi plockade bommor och gjorde en midsommarstång. Grillade och åt jordgubbar med grädde. Väldigt trevligt var det! =)

Nu är vi hemma och storstädar och slappar lite. Ska ut en runda strax med barnen. Sen vid fem ska vi hem till mamma och grilla. Imorgon blir det jobb. Sen på Måndags åker jag och Älsklingen till Göteborg och stannar där tills Onsdag. Mamma kommer att ha barnen. Vi ska på Liseberg, shoppa och bara vara tillsammans! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0