We´re back from sunny Austalia!!

Nu har vi äntligen kommit hem från en jobbig 28 timmars resa. Tro det eller ej kom vi försent till Gaten som hann stänga och vi kom inte på det plan vi skulle med. Paniken bröts ut, men det löste sig till slut och vi kunde åka bara några timmar senare med en annan rutt. Vi fick ta flyget till Tokyo istället och sen från Tokyo till London, London till Landvetter.


Flyplatsen i Tokyo.


Vi var ganska trötta! =)

Visstelsen i Australien har varit helt underbart! Vår sista vecka i sydney spenderade vi mest med att ströva omkring i den stora staden, vi var på Bondi Beach en dag och Coogee Beach en annan. Tyvärr var inte vädret så lyckat, det var fortfarande varmt men molnigt. Det blev bara 3 fulla stranddagar för vår del på hela resan. Vi åkte ju runt och såg en massa medans det var fint väder också såklart. Man vill ju se så mycket som helst när man besöker ett land, en kontinent, man aldrig har varit i förr.

På Ms födelsedag åkte vi Jet Boat som gick i över 100 km/t runt i Sydney hamn och blev något blöta! =) Vi spenderade två dagar med att shoppa en massor, var bla på en marknad som hette Paddys Market som låg innomhus under ett fyra våningsshoppingcenter. Där hittade vi en massa kläder åt allihopa, smycken, klockor, souvenier, presenter, väskor, leksaker, fårskinnssaker. Jag köpte migg ett par UGGS för ca 650 svenska kr och sen köpte vi ett fårskinn för under 200 svenska kr.


Jet Båten vi åkte med!



Paddys Market!

Jag har så otroligt mycket att berätta om men jag slänger in lite bilder och skriver en mening eller två. Annars skulle jag kunnda skriva ett hur långt inlägg som helst! =)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0