Dagarna rullar förbi..

Vi har haft fullt upp dom senaste dagarna. Hela denna vecka har et varit inskolning för Milians del, och det har gått jätte bra. Nästa vecka ska jag gå med honom en eller två dagar, sen ska han få vara där själv i någon timme, sen ökas det med en timme om dagen. =)

Sen har det varit plugg för min del, fick mina efterlängtade böcker igår. Tog nästan två veckor, så nu ligger man efter i två veckors arbete. Pust! Till helgen blir det att råplugga!!

Igår var det äntligen dags för Milian att gå på sin 1års kontroll på BVC, det blev uppskutet av några anledningar. Allt såg bra ut, han vägen 9800 g och är 61,5 cm lång. Han ligger lite under sin kurva i vikten och långt över i längden. Sen fick han två sprutor också, och det var inte populärt!

Så idag fick han vara hemma från dagiset, stackaren har fått lite feber, förmodligen från sprutan. Ikväll ska vi på resturang. Ms farmor och farfar har varit på besök här i Sverige, och det har blivit som en liten tradition att dom bjudet hela familjen på Kina resturang. Det är inget man tackar nej till! =)


Mammas stora lille gosse!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0