God eftermiddag!

Här är det lungt just nu.
Milian sover och Tindra springer runt här i lägenheten och leker för fullt. Jag brukar inte få sitta vid datorn för henne, men idag har det gått bra. Hon vill komma  upp i knäet och kika vad jag gör lite då och då bara. Idag har vi inget bestämt. Ska nog bara ta det lungt, och det är ganska härligt det. Det är inte så jätte trevligt väder ute, det regnar till och från men ibland tittar solen fram. =)

Vi köpte en soffa förra sommaren på Jysk, en grå bäddsoffa med shäslong. Den har blivit helt nersutten och man får bjälkar upp i rumpan på vissa ställen, vilket är mindre skönt. M hade varit nere på Jysk och pratat med dom och dom hade sagt det att just dom äldre sofforna av den här modelen hade dom haft mycket problem med, och vi är inte dom ända som hade klagat. Vilket fall som helst så får vi antingen byta ut soffan mot en annan där på jysk eller så får vi pengarna tillbaka. Och vi funderar lite på vad vi ska göra. Kvaliten på Jysk är ju inte det bästa, så det lutar nog mest åt att vi tar pengarna tillbaks och köper en tresits soffa från Ikea istället. Isåfall skulle det bli en svart Eketorp:

Kommentarer
Postat av: Madelene

Han fick värmeutslag för ca 2-3 månader sedan som kliade som tusan! Men Läkaren sa bara att det va just värmeutslag och att orsaken fick man aldrig veta! nU HAR HANS ÖGON BÖRJAT PÅ ATT KLIA OCH RINNA SOM TUSAN! lIIITE LITE UTSLAG I NACKEN, MEN INGET ANNARS. bÖRJAR PÅ ATT TRO ATT DET KAN VARA KATTERNA. nI HAR INTE MÄRKT AV RINNIGA ÖGON ELLER SÅ? Oj! fick in caps lock! :0)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0