Bortskämda ungar...

Igår kom Frida och Tuva på besök runt tolv tiden, och vi tog en fika, matade barnen och sen gick vi ut en ganska lång runda. Stannade till vid en lekplats och Tindra fick gunga lite, hon älskar ju det! =) Dom andra två låg och sov sött i deras vagnar. Kom hem vid tre tiden, tog det lungt och M åkte iväg en stund så jag var själv med barnen. Han kom hem med en stor påse full med presenter som vi fått från hans släktingar från England. Hans pappa var ju där för någon dag sedan.
Vi fick en massa fina kläder:
Ett paket med fem bodys med olika tryck
Ett paket med fem linnebodys med söta texter på som typ: "Im Cute" och "Im New Here!"
Två par mysbyxor
Två par jeans
Två par skjort-tröjor från Baby Gap
Två skit tuffa tröjor med tryck
Ett jätte sött set med tröja, byxor och en luvtröja.
En mysig pyjamas i ekologisk bomull från Baby Gap.
Två par kepsar.

Och det roliga är att det här var från bara två av Ms farbröder.. =) Det tackar vi så hemskt mycket för! (kan visa bilder på lite av det sen) Lite kul med kläder från England, sånt som man annars inte får tag på här i Sverige ju, och Baby Gap är ju ett ganska så känt märke. 


Sedan under kvällen lagade jag Kärleksmums utan kokos, men dom blev lika goda ändå. =) Sedan så badade vi båda barnen och nattade dom. Milian sov bra inatt också. Han ammades vid 21.00, 23.30, 04.30, 09.00 sen gick vi upp. Tindra sov i sin egen säng till sju imorse. Duktig flicka!
Idag kom Magda på besök. Alltid lika trevligt! =) Hon kom med en massa presenter åt både Tindra och Milian. Tindra fick två söta klänningar, ett hårdiadem och en magnetiskt ritblock (eller vad dom heter). Hon tyckte den var skit skoj iaf! Och lilla Milian fick sin första mjuka prasselbok, en pyjamas, en mysdress och en body där det står "Lillebror" på. Så söt! Tack så hemskt mycket! Dom är så bortskämda nu ju! Hehe!

Nu har vi kollat på Let´s Dance och Tindra somnade för en stund sedan. Ska göra mig iordning för sängen nu tänkte jag. Ska ligga där inna och kolla på film tillsammans med M. =) Ska upp tidigt imorgon. Ska möta mamm i stan strax innan tio imorgon, och då ska det shoppas lite. Jag är shoppsugen! Hehe! Har tyvärr inte hunnit ladda batteriet i kameran, så ni får vänta lite till på bilder...

Ha en trevlig fredagkväll...


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Jag skämmer gärna bort dina barn:) Det får ni vänja er vid:P

2009-03-21 @ 22:29:43
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0