Michalen Jackson har lämnat oss...

Jag kan knappt tro att det är sant. Michael jackson dog sen ikväll. Han hade fått hjärtstillestånd och dom kunde inte få liv i honom. Kan inte fatta att han är död, han var min stora idol när jag var liten och är alltid en person som jag hade kunnat offra mycket för att få se honom live. Jag fick aldrig se honom dock, vilket inte alls känns kul nu! Kan inte fatta vad som hänt, The King Of Pop, Rock and Soul har avlidit!!

Legenden lever vidare!!





Michael Jackson avled plötsligt i kväll, svensk tid, rapporterar TMZ. När ambulans larmades till hans hem i Los Angeles hade han hjärtstillestånd, och räddningspersonal lyckades inte återuppliva honom.


Michael Jackson avled plötsligt på torsdagskvällen svensk tid, rapporterar TMZ. När ambulans larmades till hans hem i Los Angeles hade han hjärtstillestånd, och räddningspersonal lyckades inte återuppliva honom.

Larmet gick vid lunchtid lokal tid, sent på torsdagskvällen svensk tid, då en ambulans skickades till superstjärnans hus i Holmby Hills i Los Angeles.


- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, fördes till UCLA Medical Center och är kvar där, sade en talesman för Los Angeles brandkår till E Online.

En stund senare, framåt midnatt svensk tid, lade kändisnyhetssajten TMZ, som varit först med ambulanslarmet, ut chockbeskedet: "Vi har just fått veta att Michael Jackson har avlidit. Han var 50 år gammal".

Inför Jacksons planerade konsertcomeback nu i sommar har rykten surrat om att han lidit av någon allvarlig sjukdom, kanske hudcancer.



Poplegenden hade planerat att den 13 juli inleda en serie konserter som skulle pågå ända till våren 2010 i London. Biljetterna såldes slut på bara några timmar när de släpptes i mars.

De senaste månaderna har Jackson repeterat i Los Angeles-området för konserterna.

Michael Jackson föddes 1958 och slog igenom som barn tillsammans med sina syskon i gruppen Jackson Five. Redan 1972 kom solodebuten och med de Quincy Jones-producerade skivorna Off the wall (1979) och Thriller (1982) fortsatte framgångarna explosionsartat. Thriller är en av de bäst säljande skivorna någonsin.


[Text taget från http://nyheter.se.msn.com/]



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0