Nytt från Ikea och Minneslund...

Vi har haft massor att göra dom två senaste dagarna. I Måndags var vi på IKEA och köpte soffor, det blev ett sett vita Eketorp tvåsits och en tresits. Men trean har vi inte fått än. Den fick inte plats i bilen så fick ta den som hemkörning. Vi får det på fredag. Sen köpte vi en golvlampa som vi ska ha i vardagsrummet och en vägghylla som vi ska ha i barnens rum.


Vitt från Ikea...


Sen när vi kom hem var det att dra hem till ms föräldrar direkt och fira Ms mamma som fyllde år. Åt jätte god trerättermiddag. Bläckfisk, melon och parmaskinka till förrätt, kycklinggryta med ädelostsås med ris till huvudrätt, och till efterrätt bjöds det på hallonsorbet och vitchokladmousse. Mums!

Igår var jag på Mödravårdscentralen för efterkontroll och fixade preventivmedel, för här ska det inte bli fler barn inte. Inte på ett bra tag iaf! =) Sen var vi och handlade på City Gross. Isabelle och Minea var här och passade barnen också.


Sen vid sju satt vi bänkade framför tvn och kollade på Michael jacksons minnesstund.
Usch, så jobbigt det var! Det var så fint när bröderna kom in med guldkistan täckt med röda rosor. Dom hade vars en vit handske, som är en symbol för Michael. Allt brast för både mig och M när hans dotter Paris pratade i slutet. "Daddy I love you so!", var hennes sista ord innan hon föll i Janets famn storgråtandes. Det högg i hjärtat på mig att se henne så förkrossad. Man har ju glömt bort att han inte bara var en artist, utan en pappa också!

Folk från hela världen föll tårar igår. Jag hittade ett fint bildspel på människor som hedrade honom igår på gatorna borta i Usa. Gå in HÄR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0