Lite uppdatering...

Det har inte blivit något bloggande alls på två dagar nu. Förlåt! Men det har varit fullt upp. I Onsdags steg vi upp tidigt, efter vi hade gjort oss iordning och ätit frukost körde vi upp och handlade på City Gross. Var hemma strax efter ett och vid halv tre tiden kom Magda på besök. =) Vi lekte med barnen och gick ut en runda till lekplatsen så fick Tindra leka med sitt nya hink-set. Senare på kvällen åt vi pita sovlaki och sen kom John och då satt vi och spelade kotte långt in på natten. Det var verligen skit tevligt! Efter två kom vi i säng och jag var dunder trött!

Vi fick en sovmorgon igår iaf och det var välbehövligt! =) På dagen gick vi mest hemma och tog det lkungt, jag var trött och somnade även till när Tindra somnade. Hehe! Tjugo över ett var M borta på BVC med Tindra. Och hon fick sin ettårsspruta. Åh stackare! Hon slog bort den första sprutan av ren reflex, så barnmorskan var tvungen att sticka henne en till gång. Tindra grät jätte mycket! =( Det var tur att jag inte var med! Någon gång under eftermiddagen kom Isabelle och hennes kompis och lekte med Tindra lite. Sen kom Frida, Victor och Tuva upp en snabbis och bjöd på glass. Tindra var helt galen i glassen och tyckte det var hur gott som helst! =) Vid sex drog vi upp till Ms föräldrar, Tindras farfar fyllde år igår ju så det blev god mat och tårta där. Var inte hemma förrens vid tolv dock. Lite sent, men Tindra lyckades somna så fort vi kom hem iaf...

Idag ska vi ha en familjekväll och imorgon kommer Magda hit någon gång över dagen, sen på kvällen ska vi på fest. =) En gammal klasskamrat till henne som bor här i Växjö ska ha fest. Och det kommer vara första gången jag drar ut på fest sen Tindra föddes. Ska bli kul faktiskt! Men ska dock inte dricka så mycket. Det blir kanske ett glas eller två. Och sen pumpar jag självklart ut mjölk innan.

Hoppas ni får en trevlig helg..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lääängtar tills i morgon:)

2009-04-24 @ 19:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0