Tuggteknik funkar som den ska.. =)

Det var extremt jobbigt att gå upp imorse. Jag skulle kunna legat kvar i minst en timme till. Det är ju mörkt nu när man vaknar. Det känns som det är jätte tidigt bara för att det är så mörkt. Tindra vaknade vid nio och var hur söt och gosig som helst, så vi passade på att ligga och gosa i en halvtimme innan vi gick upp och åt frukost.

Idag har vi handlat på City Gross, det behövdes hade ju knappt mat hemma. Ingen frukostmat iaf och det är ju viktigt att ha! =) Köpte en burk med lax, potatis och ärtor från 8 månader som Tindra fick prova innan. Hon är ju trots allt snart 8 månader och har fått fyra små tänder. Det står ju att man behöver inte följa exakt på månaderna, men man ska börja med den här maten när dom har fått tänder. Så dom ska lära sig tuggtekniken. Och det har ju redan Tindra så det gick jätte bra! =) Maten åkte inte ut som den brukar göra för vissa utan hon tuggade och svalde.

Det står en Chili Con Carne på spisen som är klar. Väntar bara på att M ska komma hem igen, han var tvungen att skjutsa sin syster till hennes kör, som han helt hade glömt bort att han skulle. Gjorde en egen variant av Chili Con Carne (har aldrig lagat det innan), men jag tror den blev lyckad! Kan kanske skriva ut recept senare,om det blev bra vill säga.
 Alltid lika kul när man lyckas i köket, eller hur? =)



//S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0