Städat!

Tindra sov bra i natt, hon brukar oftast vakna till och gnälla lite när hon tappat nappen. Men i natt sov hon utan nappen. Hon vaknade till vid fem bara och då va det att sätta in nappen men sen sov hon fram till halv nio. Skönt! Det skulle vara bra om hon blev van vid att somna utan nappen, det blir ju så jobbigt annars. Och då kan hon nog sova hela nätterna i sin egen säng. Just nu sover hon där fram till fyra,fem sen får hon sova i vår säng mellan mig och M. Det går ju iofs bra det också, men då är risken att hon aldrig vill sova i sin egen säng.

Idag har vi städat lägenheten, jag har tvättat, vi åt för en stund sedan och framför allt så har vi rensat i alla våra pappershögar som har legat lite här och var. Satt in en massa papper som kan vara bra att ha i våra pärmar och dyligt. Så nu har vi det snyggt och fint vid datorbordet också. =)

Tindra somnade för en stund sedan. Hon sov bara en halvtimme innan vid lunch och har inte sovit någonting sen dess. Men måste väcka henne sen igen, annars kommer hon vakna sent inatt och vara hur pigg som helst.

Ikväll ska vi nog se på film, kanske den nya Arkiv X filmen. =) Och nu ska vi fixa med våra Tack-kort från dopet så vi får iväg dom nu. Det är verkligen på tiden!




//S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0