Just A Ordinary Day...

Idag har man städat och gjort en massa vardagssysslor, mata Tindra, byta blöja, laga lunch till mig och M, äta lunchen, diskat, plockat undan, gosat med Tindra osv. En helt vanlig dag alltså. Och det ser inte ut att bli så mycket mer spännande. Men det kan vara skönt med sånna här dagar ibland med. M är och repar som vanligt. hoppas han inte kommer hem allför sent. saknar honom ju! han är iväg majoriteten av dagarna nu när han både har skolan, jobbet och bandet.. men men. det är ju bara nu under maj månad, sen blir det bättre.

Föresten så har han kokat ihop nått extra stort på min födelsedag sa han till mig igår. Fyra stora saker kommer att hända på min födelsedag enligt honom. Och han menar att det kommer att vara den bästa dagen i mitt liv, efter Tindras födsel och när jag träffade honom så klart! =) ååh jag är så nyfiken så jag skulle kunna dö alltså! Undar vad de är?! Too bad att jag inte fyller år förrens i september. :oS hur ska jag kunna hålla mig ända tills dess liksom?!

Imorgon ska vi till BVC igen och väga och mäta Tindra. Undrar hur mkt hon väger nu?! Vad tror ni? Sist va hon 57 cm lång och vägde 4600 g. Vi får väl se! =)

Så här ser Tindra ut nu när hon är 2 månader och 4 dagar:

image64
"I love daddy"-body från Baby Gap i england. Så söt!


image65
Här ligger hon och sprallar


image66
Mammas lilla charmtroll


//S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0