Har inte varit hemma..

Förlåt, det har varit bloggpause här på min blogg. Jag har inte kunnat skriva sen i söndags. Det har varit fullt upp dom senaste dagarna och vi har inte ens varit hemma, så ni får ha lite överseende om det. Som sagt i Måndags kom Matthias föräldrar hem från semestern, så vi var där vid elva på morgonen för att hälsa dom välkomna hem. Vi fick lite sambuca och lemoncello, jätte goda spritsorter och sen fick Tindra leksaker och kläder. Hur söta som helst! =) Och dom var inte lite solbrända, dom hade förvandlats till negrar ju. Åh, det var så pinsamt att komma där tillsammans med dom, man kände ju sig som ett spöke jämte dom.

Sedan vid halv tre stack vi hem och då kom mamma. Isabelle följde också med. Så vi gick till Arabybadet och tog oss ett dop. Tindra fick också känna på vattnet med sina fötter. Hon tyckte det var skönt, hon har ju varit så himla varm nu och till och med fått lite värmeutslag. Stackars gumman! Sedan vid sju stack vi bort till Allsången i Linnéparken, bröderna Rånnedahl var där. Det var sjukt mycket folk där alltså, jag tror dom slog publikrekord. Vi hade tagit med oss lite picknick och satt där i gräset och hade det hur mysigt som helst.

Sedan på kvällen stack vi hem till Ms föräldrar igen och grillade, det slutade med att vi sov där och sov där ända tills igår. Så det är där vi har varit nu dom senaste dagarna. Vi har umgåtts, solat, ätit gott, badat i sjön, myst och haft det jätte trevligt. Så nu är vi hemma igen och det behövs städas, men det är knappt att man har någon ork till det. M jobbar till fyra sedan är han ledig resten av veckan. Men det spelar inte så stor roll, för imorgon tar mamma och jag bussen till Grönskåra och ska hälsa på. Vi bodde ju där innan och jag har kompisar och sånt där. Det ska bli skit kul att träffa Magda igen, det är ju inte så ofta vi träffas. =)


Det blev ett långt inlägg, men måste ju berätta vad som har hänt dom senaste dagarna. Bilder kommer i nästa inlägg.


//S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0