Helvetesnatt!!

Igår var det en helvetesnatt! Vi var som sagt hemma hos Ms föräldrar och allt var jätte bra, Tindra var på jätte gott humör och skrattade och log åt allt och alla. Hon fick sin kvällsmat och till och med smaka på lite lussebulle, vilket hon tyckte var jätte gott! Sedan vid tio somnade hon tryggt. Strax innan vi skulle hem vid elva tiden vaknade Tindra upp, vilket hon brukar göra ibland när man sätter henne i bilstolen och så. Men hon verkade fortfarande trött. När vi kom hem så la vi oss i sängen och Tindra ville då absolut inte somna! Hon blev övertrött och skulle bara hoppa runt och leka, hon ville absolut inte ha välling och att sussa henne till sömns var hopplöst! Vi försökte verkligen allt vi kunde komma på! Inte förens vid halv tre inatt somnade hon! Ååhh! Så sjukt jobbigt! Idag är jag sjukt seg!

Vi var hemma hos Ms föräldrar vid lunch och åt lite. Sen följde Isabelle med oss hem och hon har hjälpt oss att ta hand om Tindra medans vi har sprungit omkring och städat en massa. Var tvungen att sätta mig ner en stund här och vila, har skit ont i ryggen nu och det är nog foglossningen som spökar. Kan knappt gå så ont det gör!! Köttfärssås står på spisen, så ska sätta på lite spaguetti nu så ska vi äta alldeles strax.

Imorgon drar vi tidigt ner till stan, ska möta upp mamma och alla vid halv elva, gå på stan lite, framkalla kort och sen vid halv tolv passar mamma Tindra lite medans jag och M går på Ultraljudet. =) Orkar inte skriva mer ikväll, men skriver imorgon när jag har kommit hem från stan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0