En massa gäster..

Gårdagen var bra! Vi tog det lungt hela förmiddagen och vi sov lunch allihopa till och med M. Haha! =) Sen började vi fixa iordning lite här hemma, för vid fyra kom Ms familj hit på en fika. Vi bjöd på våra hemmabakade lussebullar och köpta pepparkakor. Dom stannade till halv sex ungefär, sedan gjorde vi iordning kvällsmat. Det blev kotletter med bulgur med ärtor i och tzatziki till det. Det var ganska gott faktiskt! =) Efter sex kom Frida, Viktor och Tuva. Tindra och Tuva fick leka och vi kollade på Gossip Girl. Hehe. Men dom var tvugna att gå hem strax efter åtta för Tuva hade fått lite feber och dom ville inte riskera att smitta oss. Så det va väldigt synd, men det kommer ju fler gånger, eller hur? =)
Så resten av kvällen spenderade vi i vår stora dubbelsäng framför tvn och mös. Tindra somnade innan tio. Hon har börjat somna tidigare nu och sover resten av natten, men hon är fortfarande en liten sjusovare och sover fram till tio halv elva om vi inte väcker henne.

Idag ska vi bara ta det lungt, jag har ont i ryggen och har lite spänningshuvudvärk. M jobbar mellan 17.00-19.00. Får se om jag orkar dra mig ut en runda, beror på hur jag mår. Tindra ligger och sover just nu och så fort hon vaknar ska hon få mat och sen ska hon bada med M. Det kommer hon tycka är kul! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0