En del som ska göras:

Japp så här inför jul och nyår är det en del som ska göras:

Imorgon: kommer Frida och Tuva och hälsar på. Sedan vid 19.00 ska vi på "rockkonsert" där Isabell ska vara med och spela i.
Onsdag: Barnavårdcentralen kl 09.20
Torsdag: Mödravårdcentralen kl 12.40, ska även ner till stan och köpa doppresent åt Amelia.
Lördag: Lucia! Ska ner till kyrkan och kolla luciatåget.
Söndag: Skulle vi egentligen gått på dop nere i skåne, men har ingen bil så vi kan ta oss ner. Lite synd!

Sedan så måste jag på stan och köpa lite julklappar innan julafton. Helst inte veckan innan för då är det så jäkla mycket spring och folk på stan. Sedan ska vi klä julgranen förmodligen till helgen. Baka Lussebullar ska vi med, har införskaffat saffran nu! =) Måste slå in alla julklappar, har bara slåt in tre hitills. Sedan är det Julafton hos mamma i Rottne med några släktingar från Linköping. Juldagen firar vi hos Ms föräldrar, dom firar ju juldagen också då Ms papap är från England. Sedan på Annandagjul åker vi ner till min Farmor i blekinge och firar lite jul där. =) Så iår bli det vääldigt mycket farande hit och dit!

Det blir ingen England för oss i Nyår iaf, så då kommer vi att vara hemma! Priserna hade gått upp mer än det dubbla och det har vi inte riktigt råd med, med tanke på att den lille kommer ut snart!. iaf.. På mellandagsrean hade vi tänkt att fynda en syskonvagn, för dom måste väl ändå ha rea på vagnar då också lr? aja, vi får se...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0