Bebis-snack...

7 April...

Tindra ligger i mitt knä just nu och sover. Hon vill absolut inte lägga sig ner i hennes säng. När man gör de och sen lämnar henne tar de en kvart sen börjar hon skrika. Och då räcker de med att man lyfter henne så tystnar hon. Hon vill ha närhet! =) Hon kan fokusera med blicken nu, och hon vänder huvudet och tittar sig om. Dom första ljuden har kommit nu också. Första tecknen på joller. =) Riktigt kul faktiskt.

Igår va vi och hälsade på Sia i Rottne. Hon är ju också gravid, i vecka 35. Kul att ha nån man känner som också går igenom/ska gå igenom samma sak som en själv. Satt där i nästan två timmar och fikade och snackade graviditet, förlossning och bebis. =) Hennes syster kom med, me hennes dotter som är runt ett år nu. Det va riktigt trevligt. Nästa gång man träffas kanske vi sitter där med två bebisar. =) Tog bussen hem till växjö vid tre, lite jobbigt me vagnen på bussen. Men folk är så hjälpsamma. Senare på kvällen stack vi hem till Matthias föräldrar på söndags middag.

Idag har det varit lugnt. Har precis duschat och gjort mig iordning lite. Imon eller på onsdag ska vi ner till bvc och väga lilla Tindra. Sen blir det inte lika ofta. Jag tror hon har gått upp ganska mycket. Det känns som det. Och hon har ju blivit lite rundare med. =)


Ska lägga in lite bilder senare från helgen.. Antingen idag eller  imon..


//Lill.S. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0