Sea World & Disney World..

Nu kommer första delen av bilderna från vår Florida resa. Flyget landade i Orlando och där spenderade vi våra första dagar i Florida. En dag på Sea World och en dag på Disney World. Vädret var sådär. Några gånger under vintern (Florida har ju också vinter där borta, när vi har det) kommer det kalla nordanvindar och temperaturen kan sjunka med upptill 20-25 grader. Men oftast bara längre upp där Orlando ligger. Det kan alltså vara 30 grader ena dagen och endast 6 grader dagen efter..
 
Och självklart kom den lagom andra dagen vi var där och skulle gå på Disney World. Fast å andra sidan var det ganska skönt att det inte var jätte varmt när man är på en stor nöjespark, så det gjorde inte så mycket.
 
Precis satt oss på det stora flyget mot Orlando. Sjukt seg resa var det, då vi åkte över dagen och resan tog ca 9 timmar. Men alla hade varsin liten tvskärm och ett x antal nya filmer,tv-serier och dokumentärer att titta på. Så det gick så bra så! Barnen var även jätte duktiga. Dem sov någon timme och tittade på barnfilmer, målade i sina målarböcker som vi hade med oss och spelade spel.
 
Första dagen i Orlando var det Sea World som gällde.
 
 
Vi såg bland annat showen med späckhuggare. Riktigt häftigt! Men häftigaste var ändå delfinshowen som var som att befinna sig i en livslevande Disney film. En massa fina papegojjor flög ovanför våra huvuden, en massa människor kom in med flaggor som dem svägnde med i luften, alla sjöng och det sprutade vatten och delfiner hoppade...Ja hela köret! =)
 
 
Barnen ville ta kort med späckhuggaren.. Lägg märke till var Mille håller sin hand. Det var några bakom oss som skattade gott åt detta, inklusive vi.. Haha!
 
 
Nästa dag var vi på Disney World. Ms föräldrar och syster åkte till Universal Studios istället eftersom dem har varit på Dinsey World i Paris vid några tillfällen och det är typ samma. Sen har dem lite vildare karuseller där. Denna dagen var riktigt kylig, tror det var 10 grader bara. Så vi fick slänga på oss de varmaste vi hade.
 
 
Barnen var sååå nöjda! =)
 
 
Förutom att åka alla karuseller tittade ci på den berömda julparaden och fick se alla de kändaste Disneyfigurerna.
 
 
Tindra blev överlycklig när hon fick se alla prinsessor...
 
 
Och långben var också där.. Och många fler..=)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0