Jag lever...

Tänkte bara titta in och berätta att jag lever, typ. Jag vet att jag inte har varit så aktiv här inne men det har sina anledningar tyvärr. Jag står inför en stor förändring i mitt liv just nu. Berättar mer en annan gång...


Tie dye skirt...

Måste visa min underbara kjol som jag blev förälskad i vid första ögonkastet inne på H&M. Denna skulle jag kunna ha på mig varje dag resten av sommaren om bara vädret hade tillåtit. Inte bara för att den är så snygg men också för att den är så luftig och härlig att ha på sig. Ett plus är att den ger mig former på rätt ställen som smala jag inte visste att jag hade. =)







249 kr på H&M!


Butterflies...

Innan när jag var ute i skogen med barnen hittade vi en massa fjärilar på olika blommor. Tyvärr hade jag inte systemkameran med mig. Kände att det inte var så lämpligt att dra med sig den ut i skogen när man ska plocka blåbär. Men jag lyckades trots det fånga två bilder på två fjärilar med min kamera på iPhonen. Och tack vare mitt kära redigeringsprogram lyckas jag göra något med bilden även fast den bara är tagen med en enkel mobilkamera. Lite gryniga men ändå rätt fina eller hur?!




Mysig dag...

Idag vaknade vi tidigt, vi var uppe redan innan åtta och åt frukost. Sen var vi ute en sväng under förmiddagen då solen tittade fram och temperaturen var på 21 grader. Det har faktiskt inte regnat en enda droppe som det var lovat att det skulle göra idag. Det tackar vi för!

Vid tolv åt vi världens pannkaks buffé med vaniljglass, grädde, svenska jordgubbar, färska blåbär och oboy. Gud så gott! Sedan la vi oss och vilade en stund med matkoma.. =) Just nu är M iväg och repar ett gäng låtar som han kommer att spela in nu i veckan. Han kommer jobba och sen efter jobbet kommer han befinna sig i studion. Så vi kommer inte att se mycket av varandra denna vecka.

Jag och barnen var iallafall ute och plockade blåbär för någon timme sedan. Vi passa på att göra ett gäng blåbärsmuffins, som vi åt till efterrätt efter kvällsmaten. MUMS!!  Som sagt, det har varit en mysig och trevlig dag. Så nu kan jag med nya krafter och tag gå tillbaks till jobbet imorgon. =) Har två jobbdagar framför mig bara, så det är ju lungt! =)


Dagens (o)nyttigheter :


Pannkaka Nr.1



Pannkaka Nr.2



Muffins klara att åka in...



...i ugnen! =)




Minigolf och Glass...

Igår när M kom hem från jobbet, gick vi direkt bort till Ryttartorpet som ligger bara en liten bit från där vi bor. Det var så underbart väder så vi ville hitta på något roligt ute tillsammans med barnen. Så vi bestämde oss för att spela lite minigolf som finns där. Och det gick väl som det gick. Haha! Det var första gången barnen spelade och det är ju inte lätt alltså, knappt jag kan få ner bollen i hålet. Men dem hade kul iallafall och det är ju det som är huvudsaken.

Efter vår lilla tur med minigolfen tog vi en glass i solen och begav oss hem, nöjda med dagens lilla äventyr. Nu hoppas vi bara på fler sådanna här dagar! =)


På väg ner till Ryttartorpet...



Mille kör stenhårt...



Tindras första slag...



Glass är gott!


Lite shoppingterapi...

Idag har det varit varmt men tyvärr mycket moln, under förrmiddagen tittade solen fram mellan molnen under ett tag men sedan dess har den hållt sig gömd. Under eftermiddagen mellan ett och tre var jag nere i stan. var tvungen att köpa linsvätska och passade på att titta om det var något på rean. Har ju inte varit nere i stan sen den började.

Tyvärr var det ganska utplockat, men lyckades hitta en topp på Gina Tricot. Sedan blev det en kjol som jag förälskade mig i inne på H&M, men det fanns inte på rean. Ska visa den på bild vid ett senare tillfälle. =) Annars har det varit en lugn sista dag med ledighet. Sen jobbar jag fredag och lördag. Så det ska nog gå bra! =)



Bättre sent än aldrig...

Ja äntligen lägger jag upp lite bilder från Midsommar, det var på tiden va?!
Haha! Här har ni några iallafall, tagna med systemkameran...



















Isabelles konfirmation...

Oj, mer än en hel vecka sedan jag skrev här sist. Jag har haft lite annat i huvudet. Har knappt varit inne på facebook heller, bara via mobilen. Skandal! Haha! Nä men, förra veckan jobbade jag ganska mycket även fast jag egentligen bara skulle jobba tre dagar. I söndags var det Isabelles konfirmation. Hon fick två par örhängen plus presentkort på håltagning i öronen, eftersom hon inte hde det! =)

Sedan jobbade jag i Måndags och har varit ledig sen dess, är ledig imorgon också. Sen jobbar jag fredag och lördag. Men det har varit skönt att vara lite ledig, speciellt nu när det har varit lite finare väder. M jobbar ju varje vardag, vilket är lite synd. Men han har bara fem veckor kvar på jobbet, sen ska han ta ut lite pappadagar i tre veckor. Så han får lite ledigt han med! =)

Tänkte visa lite oredigerade bilder från i söndags:



I domkyrkan...




Tindra buse i kyrkan...



Isabelle och barnen...



En skål för Isabelle. =)



Barnen. =)


RSS 2.0