Haha!!

Båda barnen har somnat och jag sitter här själv i soffan med en filt runt mig och en kopp te. Sitter och tittar på Big Brother. Tror att denna veckan kommer att vara den roligaste hitills. =) Sitter här och småskrattar för mig själv.. Haha!

Imorgon börjar jag tidigt, så barnen ska tidigt till dagis och äta frukost där. Även fast jag har varit ledig nu i någon dag ska det bli skönt med helg! Ska vara så mycket som möjligt med mina barn då! Kanske gå en runda i skogen. Tindra ville plocka kottar sa hon.. =)

Tvättar...

Just nu håller jag på och tvätta för fullt! Springer ner och upp från tvättstugan varje halvtimme typ. Vi har jätte mycket tvätt, och jag vill få så mycket som helst tvättat. Känns så skönt när tvättkorgen är tom.. Fast det håller sig bara tills ikväll iofs. =)

Igår gjorde jag ju äppelpaj, den blev skit god! Jag funderar på att sätta på en kopp kaffe strax och ta mig en bit av det som blev över från igår. =) Annars händer de inte mycket. Ska städa lite i lägenheten också. Barnen ska hämtas vid fyra som vanligt. Och imorgon ska jag till universitetet.


Kanske läsa lite?..

Det känns konstigt att inte behöva göra någonting idag. Jag har direkt inget att plugga till, har inte fått mina böcker så.. Och både barnen är på dagis till fyra. Jag har pluggat nästan varje dag i två veckor snart så det känns konstigt att inte ha något nu. Känner mig typ rastlös!

Imorse var jag hos tandläkaren med Tindra. Det gick jätte bra och hon var jätte duktigt, inte alls rädd när dem skulle känna på hennes tänder. Sen fick hon en liten leksak, så hon var så nöjd så! =) Just nu är jag själv hemma. Barnen är på dagis tills fyra, och M drog för en stund sedan till universitetet. Funderar på att lägga mig i ett varmt bad och läsa en bra bok som jag köpte på bokrean, Elsas mode. Sen ska jag baka äppelpaj som jag och barnen ska fika på när dem kommer hem! =)



Inte kry...

I morse vaknade jag och var inte alls pigg. Mitt öga var svullet och det hade varat lite, så är rädd att jag börjar få en sån där vagel eller vad tusan det heter. (?) Usch! Kan inte ha min linser i då ju.. Men jag pallade mig upp ändå och lämnade barnen, frös som en kanin. Drog upp till mamma och åt frukost och fick en kopp kaffe i mig. Satt och frös och hade så ont i huvudet. Sen la jag mig i mammas säng och somnade?!! Usch!

Gick hem nu för att ta tempen och proppa i min alvedon. Jag hade 37.0, så det äe ju inte feber, men jag känner mig inte kry. Sen är mitt öga cp också. Så nej, jag blir hemma idag! Vill inte gå ut i det här ruskvädret heller.. Mamma hämtar barnen vid fyra i allafall, så det var ju snällt! Nu ska jag ta ut mina linser och slänga mig i soffan och somn om.. Suck!


Blää!


Nu har jag gjort en intresseanmälan...

Idag har jag varit på universitetet, vi hade introduktion på delkurs 2 inom förskola med inriktningen lek, lärande och utveckling. Började redan vid kvart över åtta och slutade vid tolv, så det var skönt att komma hem tidigt iallafall. Imorgon går vi på eftermiddagen, så mamma hämtar barnen vid fyra så slipper barnen gå en lång dag på dagis.

Jag gjorde precis en intresseanmälan för vikariat inom förskola här i Växjö. Så nu hoppas jag att jag kommer att få jobba lite extra inom det. Det kommer att behövas framöver! Sen har jag ännu inte fått någon bekräftelse om sommarjobb, så jag börjar få lite småpanik! Ska ringa mitt gamla hederliga jobb på hotellet också och kolla om dem behöver mig, kan tänk mig att extra jobba redan nu om det skulle vara så. Annars har jag sökt inom vården, men inte fått något svar än. Hoppas!! Annars vet jag inte vart jag tar vägen! =/

Drömma om kläder...


Denna snygga skinnjckan har jag gått och blivit lite kär i! Jag till och med drömmde om den för någon natt sedan. Är de normalt?! Haha! Funderar på att köpa en sådan. Sedan vill jag ha en svart eller beige lång kavaj ockå. Så nu har jag lite beslutsångest.. Hmm...


Dagens påhitt...

Idag begav jag och barnen oss ner till stan med min syrra och mamma. Vi fick shoppat både kläder och leksaker till barnen. Unnade mig själv något litet också bara. Jag kan inte shoppa när jag inte får göra det i lugn och ro utan barnen. Solen sken idag men fy det va fan inte varmt ute alltså! Jag hoppas att et blir varmare nu och att det håller i sig så våren kan komma på allvar nu! Det behöver vi efter 6 månader med snö och kyla!

Nu ska jag börja med maten. Det blir indiskt idag, Chicken Tikka Masala med Naan bröd. Så jäkla gott!! M är iväg ikväll, så det blir bara jag och barnen. Så vi ska ha myskväll med lite gottis och titta på den nya animerade filmen Rango. =)

Detta fick vi med oss hem från stan:


Musses klubbhus pussel och Hello Kitty hopprep och målarbok...



En söt kofta till Tindra från Kapp Ahl...



Lite nya kläder från H&M inför varmare väder...



Rutigt från H&M...



Detta unnade jag mig själv...=)


Lite bilder från kalaset!

Söndagen den 13:e mars hae vi ett gemensamt kalas för barnen me alla dem närmsta och kära. Tyvärr fick jag inte med jätte mycket bilder men här är några:



En massa paket!



En massa Hello Kitty saker, kläder och leksaker..



Mille älskar sina nya hockeyklubbor..=)



Nära och kära...


Nuuu såå!

YES!! Äntligen hittade jag sladden till min kamera, så nu kan jag lägga in alla nya kort på bloggen! Jag har ju varit av med den sen en månad tillbaks. Så har bilder där från barnens födelsedagar och kalas bla annat. Tänkte börja med att visa lite biler från när barnen fylle år!


4/3 Milian 2 år!!


Milles tårta med jordgubbar, banan och vitchoklad..



Jobbigt att vakna till falsksång.. HAHA!



En massa paket från oss, dock var de mesta kläder..



Dags för presentöppning!



Lite böcker fick han med..



Vi väckte honom me kalastutor också!



Nu ska det firas!
Ms mamma och syskon kom på kvällen för att fira Mille tillsammans med oss.



Det blev hamburgare! =)



Mille fick fler presenter bl.a ett pussel...



...och dublo lego



Blåsa ut ljusen på tårtan..



9/3 Tindra 3 år!!



En chokladtårta med vaniljkräm och chokladglasyr.
Tindra tycker inte om grädde, så fick hitta på en egen variant på tårtan.



Mille försöker väcka Tindra...



Blåser ut ljusen..



Dags för paketöppning...



Tindra kalasfin och posar! =)
Ms mamma och syskon kom också för att fira Tindra..



Tindra får ännu mer presenter..



Hon fick bl.a ett memoryspel...



...och en massa pärlor.



"Ja må hon leva..."

Tänk så stora mina pluttar har blivit! Dem är mitt allt!


Bok jävel!!

Inte mycket som händer i min blogg för tillfälligt, jag har fullt upp med plugg! Har pluggat ihjäl mig och knappt haft något liv på två veckor snart. Just nu håller jag på att läsa och förstå något från en skit jobbig bok! Känner mig inte jätte motiverad just nu. Barnen ska hämtas vid fem så har en timme på mig att försöka läsa så mycket som möjligt. Direkt efter jag har hämtat barnen ska jag börja med kvällsmaten. Sen kommer M hem, och då ska jag fortsätta att läsa. På fredag har jag nämligen min första salstenta och det känns inte jätte bra alltså! Jag har bearbetat en första boken, så nu är det en kvar!

Wish me luck...


De va ett tag sedan...

Dags för en uppdatering kanske. Jag har avklarat mit VFU på dagiset nu och även fast jag inte haft några långa dagar har jag varit helt slut när jag har kommit hem. Både Milin och Tindra har fyllt år, så vi har firat dem med god mat och tårtor. Och imorgon ska vi ha det riktiga kalaset för dem båda.

Och jag har inte känt mig kry påfler veckor nu. Har liksom bara gått och väntat på att de ska slå ut ordentligt. Nu har jag fått ont i halsen och känner mig svullen i bihålorna. Usch!

Just nu ligger jag i sängen och myser med Mille. Tindra och M har åkt iväg på en liten förmiddagsäventyr. Hehe! Dem är och tittar på en basketmatch som Isabelle spelar. Tror Tindra tycker det är jätte kul. "Vi ses efter matchen mamma, jag kommer hem snart igen!" sa hon. Haha! Hon är så jäkla smart! Jag förundras varje dag över henne, hon har sånt komihåg så det är sjukt! Hon kan skriva början av sitt namn (jag ska visa er så fort jag hittar min kamerasladd), hon kan se var det står Tindra i en text, hon kan några engelsk ord, hon kan räkna till 13 (och det har hon kunnat ganska länge nu, hon kan även urskilja några siffror skriftligt.

Nu ska jag och Mille bege oss upp till köksbordet och få i oss lite frukost. =)

Gissa vem som blir stor gosse imorgon?!!

Ja, vi har fullt upp i veckorna här. Barnen är fortfarande hemma för Tindra har fortfarande skopror och dem måste trilla av innan dem kan börja på dagis igen. Det är tur att M inte har så många dagar i skolan. Jag har ju börjat min VFU nu och det är super kul! Idag fick jag öppna dagiset så fick tvinga upp mig vid fem för att vara där halv sju. Fick sluta tidigare idag så jag bega mig till stan och köpte en massa kläder till mina små barn. För gissa vem som blir stor gosse imorgon?!! Jo Mille!! =) Jag och M har bestämt att dem inte ska få några leksaker alls av oss för deras rum svämmar över, har varit tvungen att göra oss av med en del. De ska få lite böcker också av oss. =)

Tindra fyller ju år på Onsdag nästa vecka också. Kalaset för båda barnen kommer vi ha nästa söndag. Hade först tänkt att ha det denna söndag, men varken min mamma eller mina syskon kunde då så det får bli nästa istället.



Mille bara någontimme gammal!


RSS 2.0