Need a break!

Sjukanmälde mig idag! Ska vara hemma imorgon också. Mår inte okej i magen, sen har jag ingen ork heller. Tar jag inte en paus nu så kommer jag snart att gå in i väggen. Ska försöka se till så att det inte blir jobb i helgen också. Måste få ta en paus helt enkelt!

Jag och M gick en lång runda kring sjön och skogen och vidare till affären och handlade lite inför allt bakande som ska göras de närmsta dagarna! =) Det är mycket som händer nu. Imorgon ska jag följa med M till sjukhuset och det kommer att ta ca 3 timmar. Kl 15.15 är det utvecklingssamtal med Tindra på förskolan. På måndag ska det vara julfest på Milles avdelning och den 14/12 ska Tindra ha Luciadropin på dennes avdelning. Sedan har dagiset även stägningsdag den 12/12. Sen åker vi redan den 19:e till England. Helgen innan ska vi ner till min farmor i Blekinge och fira Jul lite i förväg.. Puh! Blir stressad bara över att tänka på allt som händer!! Ska bli så otroligt skönt att vara bortrest nu över jul och nyår!


Bilder är tagna för någon vecka sedan!








Lussebak...

Fyy vad jag fryser! Ska lägga mig i ett bad strax, sen bädda ner mig i sängen. Känns som jag har lite sömn att komma ikapp. Har varit uppe tidigt och gått och lagt mig sent.

Igår fick vi äntligen upp alla ljusstakar, julstjärnor och några tomtar. Vi kommer inte ha en julgran eller sätta upp alla tomtar i år. För vi kommer ju inte vara hemma alls under jul och nyår, så då känns det onödigt! Sedan bakade vi julens första lussebullar. =) När barnen hade somnat satte vi oss framför tvn med en vampyrfilm (Fright Night), Lussebullar och julmust! Mys!


Lussebullsbak pågår...



Baka, baka, baka...



Denna lilla kringlan gjorde Mille helt själv...



Myyys! =)


Är på jobbet och sliter, men har en fem mi...

img_6267 (MMS)

Är på jobbet och sliter, men har en fem minuters rast nu. De har varit en tuff helg! Hatar att jobba en hel helg, speciellt nu när man går på VFU varje dag om veckorna. Annars då? Jo det är första advent idag ju, men känner ingen julkänsla överhuvudtaget. Kan det bero på att det inte är någon snö?! Idag ska vi iallafall ta upp alla ljusstakar, julstjärnor, dukar m.m. Kanske man får mer julkänsla då? :) Nu är det bara tre veckor och en dag kvar tills vi åker!! Längtar!! Ska bli så skönt att komma bort från vardagen!


På tal om skor...

Högst upp på min önskelista till jul kan ni hitta dessa skorna! Är dem inte to die for?!
Jeffrey Campbell Lita Boot Black på Bubbleroom.se
Jeffrey Campbell Lita boot för 1399 kr! Dyra men oj så fina!


Perfekt!

Kom hem för en stund sedan. Idag var det dags för jobb på hotellet, och de va riktigt segt att gå upp imorse. Kom ju hem ganska sent efter bion igår. Åh fyy, vad filmen var bra! Kan inte fatta att man nu måste gå och vänta ett helt år för att se part 2. Blää!

Efter jobbet sprang jag en snabbrunda på stan, såg en klänning på Gina Triots hemsida som jag jätte gärna vill prova och eventuellt köpa för nyår! Men den hade inte kommit in än tyvärr. Ska kolla imorgon också efter jobbet. Men jag hittade ett par snygga, stilrena och tidlösa (enligt mig) pumps. Svarta såklart! Känns som dem kommer att passa till den mesta faktiskt! Sedan fick jag ett ryck att leka världens bästa sambo och gick in och köpte det nya need for speed - the run spelet till Xbox 360 åt M! Han blev glad! =)


Pumps
10 cm högklack och oj vad dem satt bra. Dem praktiskttaget slikade min fot.
Perfekt!


Ny vecka..

En ny vecka har börjat och det är fullt upp på VFU:n och inte nog med de, jag ska jobba hela helgen. Så det blir ingen vila eller sovmorgon för mig nu 12 dagar i sträck. Men men, det blir goa extra pengar i England, sen har jag ju inte jobbat så mycket denna månaden tack vare VFU:n.

På fredag smäller de! Då ska jag, Magda och min mamma gå på bio, och gissa vilken film vi ska se?!! Inte så svårt va? Haha! Ja, vi ska se Breaking Dawn part 1. Jag ska boka biljetter redan imorgon så att vi får bra platser. =) ÅÅh, längtar! Har hört att den ska vara sviin bra också, bästa av dem fyra..


Some shopping..

Detta är de nyaste tillskotten i min gaderob. NU blir det inte mer shopping innan England, vilket är en månad framåt i tiden. Så det ska jag väl klara av?!! =)


Partyshorts från Gina Tricot.
 
En snygg topp (mycket snyggare i verkligheten) men transparent tyg i sidorna från Gina Tricot. 

 


En silvrig glittrig topp från Gina Tricot.

Sen köpte jag en svart polotröja, har redan en senapsgul och jag tycker den är så mysig. Hittade en snygg och enkel kritvit skjorta på Bikbok också. Köpte även lite underkläder och ett par nya svarta nylonstrumpbyxor. Sånna går alltid åt, tyvärr..


Underbara helg...

Vi har varit lite halv dåliga nu i några dagar, men nu är alla bra igen! Mille åkte på lite magsjuka, ingen spya dock, och det är väl tur de! Nu är det helg! M är påväg upp till göteborg. Han ska se In flames ikväll. =) Så jag är själv med barnen tills imorgon. Om en stund kommer Isabelle och ska passa barnen. Jag, mamma och syster ska upp till Grand Samarkand. Jag ska bland annat hitta nya overaller till barnen, deras gamla börjar bli för trånga så det är dags nu. Sen ska vi hem till mamma, äta god mat och sova där. =) De var länge sedan! Ska även se om jag kan fixa ny sladd till kameran, så att ni äntligen kan få lite nya bilder! Bjuder på en morgon bild så länge från min iPhone..


Helt osminkad! God morgon! =)


Ljus askblond...

Sitter här och ska strax iväg till Ms föräldrar och fira farsdag. Idag väcktes jag av ett samtal från mamma, hon grät så ont hon hade. Förmodligen är det njursten, men hon vet inte än. Jag fick iallafall komma upp och ta nycklen och låsa om henne. Ska upp och hälsa på henne nu innan vi åker till Ms föräldrar.

Sen har jag färgat håret idag också, ljus askblondt. Så det blev ännu ljusare än vad jag hade innan. Haha! Snart vithårig ju, fast nääh.. De vill jag inte ha, vill att de endå ska se lite naturligt ut. =) Jaha vad har mer hänt? Joo.. Jag kom hem med en iPhone 4 igår. Otroligt lättförstådd mobil! Trivs rätt bra en så länge. Men den är ju mycket större än den jag hade innan och tyngre, jätte tung! Haha! Nä, men man vänjer väl sig..

Schwarzkopf Soyance Silk Color Creme, 12.1 - Extra Ljus Askblond


Sitter på jobbet nu och har lite rast. Slu...

mms_img28135 (MMS)

Sitter på jobbet nu och har lite rast. Slutar nu vid två och då möter M upp mig med barnen. Sen ska vi springa runt på stan lite innan alla affärer stänger. Jag ska titta på en ny mobil, vi ska hitta en farsdagpresent till M från barnen bl.a. Sen blir de en sen lunch på mac donalds. Och sen går vi nog en runda kring växjösjön. De är ju så härligt och fint väder ute nu, inte ett moln på himmlen. Dagen i stan avslutas på Strandbjörket där barnen ska få leka av sig.. Låter som en toppen dag ju! :o)


Dags för en ny...

Nu är det fullt upp med VFU på det vanliga dagiset som jag har varit på innan. Det är verkligen jätte kul att få komma tillbaka och träffa barnen igen och se hur mycket dem har utvecklats. Några har börjat prata jätte mycket och det är så kul att se! =) Idag började jag på den kommande temat som vi ska arbeta med, nämligen tema "Hunden". Så idag var halva gruppen inne medans dem andra gick ut och tittade på film. Vi tittade på två filmer om hundar och barnen tyckte de var jätte kul! Sedan satt vi och pratade om vad hundarna hade gjort i filmerna, och utifrån detta ska jag nu försöka hitta på andra aktiviteter. =)

Annars då?! Joo, min kamerasladd är sönder, Millebus tog sönder den för några dagar sedan. Så nu blir det tyvärr inga nya bilder på ett tag. Sedan har min mobil börjat krångla. Det har vart fel på den innan, hakat upp sig, stäng av sig av sig själv och ibland har den inte gått att ladda. Men nu har det blivit allt oftare och alarmet går inte igång ibland. Försov ju mig en gång till jobbet. Men tyvärr hinner jag inte ner till stan nu på vardagarna, för nu är det VFUn och sen direkt hem och hämta barnen, sen är klockan nästan fem när vi har kommit hem. Pust! Så i helgen ska jag ner till stan och fixa ny mobil. Vi får se vad det blir. Har faktiskt ingen anning vad jag ska ta?! Sen ska jag fixa en ny sladd till kameran..

iPhone 4S?


Sony Ericsson Xperia arc S?


Samsung Galaxy S II

eller


HTC Sensation




Värme tack!

Brr! Jag sitter och fryser som attans här hemma! Jag fattar inte varför dem inte skruvar upp värmen på elementen nu. Det börjar verkligen bli dags nu! Åhh! Jag vill ha en sån där värmefilt i julklapp. Fy vad mysigt! =)

Idag åkte jag och pappa ner till stan. Jag var på jakt ute efter ett par varmfodrade skor att ha till vinter. Sen köpte jag hårfärg, de blir ljus askblondt.

Warm lined midcut boot
Dessa skor får värma mina fötter i vinter..


Lite frånvarande just nu...

Jag har varit lite frånvarande på bloggen här i nästan en vecka, och det har faktiskt sina förklarningar. En av dem är att min pappa är här i Växjö och hälsar på. Det var ett tag sedan han var här, så vi har hittat på en massa saker och därmed inte haft tid att blogga.

Om en stund ska jag ner till tvättstugan. Kvällen kommer att spenderas framför tvn med spring ner till tvättstugan med jämna mellanrum, tyvärr. Imorgon ska jag anntingen till stan eller upp till samarkand. Jag ska försöka hitta mig ett par vinterskor. Så varma som möjligt, då jag jämt fryser om mina fötter..

RSS 2.0