Om nio dagar säger vi hejdå till Sverige!!

Vi vaknade upp i torsdags för två dagar sen till ännu en trist grå och regnig dag. Vi kände att vi hade fått nog av det tråkiga vädret och satte oss och kollade billiga resor till varmare länder medans vi åt frukost. När vi hittade flygbiljetter ner till Athen för bara 398 kr var saken klar!! Ms familj är ju nere i Grekland nu, och campar där vi var förra sommaren. Så vi kunde inte låta bli att boka en resa ner. Så vi åker on nio dagar, den 25:e börjar vi resan men är inte framme försen tidigt på morgonen i Athen. Klockan tre på morgonen för att vara exakt. Vi åker nämigen nattflyg både dit och hem. Sen åker vi hem den 6:e Augusti. Så vi kommer att vara där i tio hela dagar! Hur nice är inte det då?!!

Vi trodde att vi skulle få vara hemma hela sommaren och göra några utflykter istället för att vi bestämde oss för att inte jobba mer, men tack vare att vi hittade så billiga flygbiljetter och tack vare att Ms familj redan är där nere så får vi i stortsätt boende och mat gratis. =) Och i år kommer vi inte bo på ett hotell utan vara med och campa. Hur coolt är inte det, att campa i Grekland liksom! Haha! Men jag är lite orolig för alla äckliga småkryp som finns där måste jag medge!

Dock kom vi på att både mitt och Ms pass hade gått ut. Så igår var vi hos polisen och fixade nya. Dem nya passen har vi senast på fredag. Så det har löst sig! Tur att vi såg det bara!

Bilder från förra året när vi var där:







Migrän, kom aldrig mer tillbaks...

Jag har legat sjuk sen i måndagskväll. Fick en av de värsta migränanfallet på flera år. Fy så hemskt det var! Vaknade igår fortfarande med huvudvärk och mådde så otroligt illa! =( Sen låg jag på gränsen till feber hela dagen igår också. Men är det inte så att man kan få förhöjd temp när man har migrän eller är det bara jag som är ute och cyklar?! Idag mår jag lite bättre iallafall. Har fortfarande ont i magen och känner mig helt utpumpad! Tur att det har varit lite mulet och tråkigt väder nu när man har legat inne och bara mått skit. Hatar att vara sjuk när det är fint väder ute!

Vad har vi gjort sen sist då? Nja inte så mycket. Vi har rensat och röjt här i lägenheten. Vi rensade även i förrådet och drog en tripp till återvinningscentralen med en massa skräp. Idag vet jag inte vad som händer. Kanske går ut en liten rund med barnen, vi får se..



Mors lille Olle...

Igår hade vi en riktigt trevlig dag och kväll! Först gick jag, M och barnen ner till sjön och badade och solade. Sedan kom Pelle, Letti och deras son Casper och se John. Vi satt vid sjön en bra stund, hade med oss fika och barnen lekte. Sedan bestämde vi oss för att grilla lite. Köpte en massa gott och hade riktigt trevligt! Magda och Fredde kom också. =)

Idag vaknade vi sent, det blev lite sent för både oss och barnen igårkväll. Det har varit strålande väder idag också. Jag frågade barnen vad dem ville hitta på idag. Och då svarade båda barnen att dem ville till skogen och plocka blåbär. Sagt och gjort! Vi bor ju granne med skogen och jag har sätt att det har funnits blåbärsbuskar lite här och där. Men inte trodde jag att det skulle finnas så mycket blåbär!! Vi plockade inte helhjärtat med fick ändå ihop till nästan en hel liten hink. Sen lyckades vi hitta hallon också, fast dock inte lika många. Vi ska ut flera gånger och plocka mer! =)

Just nu står det en hallon och blåbärspaj i ugnen. Mums!



Två nya tillskott...

Måste bara visa mina två nyaste tillskott i min skosamling.. Dessa två fyndade jag i en skobutik i borgholm där i stortsätt alla skorna endast kostar 149 kr st. Jag kunde inte låta bli att köpa två stycken. Även fast jag hade kunnat komma ut med desto mer i shoppingkassen. Hur bra kvalitet skorna är i har jag ingen aning om, men det kan ju inte vara värre än h&m typ.. Man får ju ha lite överseende när det kommer till så billiga skor, och huvudsaken är ju att dem är nygga eller hur?! =)









We love sommarrea!

Dessa fynden gjorde jag i stan när vi var där häromdagen..
Allt var på rea utom linnet och den snygga kors ringen.





149 kr , halva priset på JC! Jätte söt klänning!






Bilden gör inte färgen rättvisa, tröjan har en mer pippigul färg. Känner att jag är inne i en väldigt färgglad period i mitt liv. =)



Väldigt sommrig magtröja som jag fyndade för 49 kr på Gina Tricot. Tyget på baksidan är lite transparant. Helt min stil just nu!


Shiiit!

Här va det länge sedan man skrev. Har blivit färre och färre uppdateringar här på bloggen. Anledningen är att vi inte har haft något fungerande internet på över en månad nu! I början fick vi låna min brors dator och hans mobila internet. Men sen drog jag, M och barnen till öland och jobbade där. Nu har vi iallafall sagt upp vårt mobila internet hos 3. Och nu har vi fixat nytt internet.

Sommarens planer ser lite annorlunda än vad vi hade tänkt just nu. Istället för att jobba hela sommaren på öland, så bestämde vi oss för att jobba bara juni och sen få nio veckors semester istället. M tar ut pappaledighet resten av sommaren och tack vare de vi jobbat ihop i juni så klarar vi oss resten av sommaren och har till och med en liten semesterkassa att hitta på saker med barnen med.

De senaste dagarna har vi chillat i det underbara vädret. Vi har varit vid sjön, varit nere i stan och shoppat, varit i strandbjörket. Idag ska vi grila här hemma. Vi storhandlade igår och köpte med oss en stor flintastek, färska majskolvar, grill hallumiost och marshmallows. Sen ska vi ha jordgubbar med vispgrädde till efterrätt.. Mmm! Jag älskar mat ibland! Haha! Ms syssling kommer hit också sen ska vi ner till sjön och dem skulle fiska.


RSS 2.0