Nytt i skohyllan..

Japp, jag har hittat ett nytt par som får tränga sig in i skohyllan. Dessa tittade jag redan på för en månad sedan, men hade lovat mig själv att inte köpa några skor då. Sen var vi på Grand Samarkand nu och gissa vad?! Dem fanns kvar! Mamma skulle ha två par skor så jag fick dem billigare, vi delade upp priset, då man får de tredje paret gratis hos skopunkten. Nice ju! Älskar skorna, dem är i mocka-aktigt tyg och bruna, jag har ju mest svarta skor. Sen ser det ut som man har världens minsta fötter när man har dem, love it! =)



Från hemsidan... (snyggare i verkligheten)



Försökte också ta en egen bild, men de blev bara organgea..


Vintage skärp...

Idag har jag ett gammalt vintage skärp på mig. Jag tror det har varit min mammas gamla skärp som hon hade på 80-talet. Till det har jag ett par mörka jeans med hög midja från Bull & Bear som jag köpte i London. En snygg topp som ser sådär härligt uttvättat ut. Och en myskofta. Känner mig så mycket piggare idag. Våren är på väg och jag känner att jag sprudlar av energi! Sååå härligt! =)








This is Life...

Detta är första gången jag öppnar min dator på nästan två dygn. Jag har suttit fastklistrad i böcker sedan jag fick dem igår. Igår satt jag sex timmar i rad och läste utan paus, idag har jag suttit minst lika länge. Jag jobbade igår (vilket jag aldrig skulle ha gjort), jag tänker aldrig! Jag pressar mig för hårt. Jag visste att det skulle bli jäkligt jobbigt med två barn och plugga på universitetet samtidigt, som om det inte skulle bli jobbigt att bara jag gjorde det. M skulle också börja plugga. Detta har gjort att vi måste "dela upp" vår pluggtid på kvällarna och inte för att tala om när barnen blir sjuka. Vem av oss skulle vara hemm? Vem hade det viktigaste i skolan? Den som stannade hemma hade ingen chans till att plugga då man hade fullt upp att torka spyor och ta hand om magsjuka barn. Vi har fått genomlida magsjukan två gånger, svinkoppor två gånger, halsfluss en gång och ett X antal förkylningar och andra influenser. Jag själv blev sjuk fyra gånger på ett halvår. Bihåleinflammation tre gånger och halsfluss en gång.

Förra hösten började jag att jobba, varje dag jag inte var i skolan jobbade jag i stort sett. Det var jobbigt men jag höll ihop det! Men nu började vi denna kursen och den har varit den värsta sen vi började. Vi har så sjukt mycket att göra om veckorna så jag spyr bara över att tänka på det! Det har ju blivit betydligt lugnare på jobbfronten, men ändå har jag knappt haft tid till mina barn och till M eller till mig själv. Jag går med konstant huvudvärk på grund av all stress. Jag har ett hem som faller ihop på grund av att både M och jag har så fruktansvärt mycket att ingen av oss har tid över till städning. Det blir det vardagliga bara, att ställa in disken, gå ut med soporna och sånt. Något mer finns det inte tid för! De senaste två veckorna har M haft tre prov! Han är lika slut som jag. Detta tär på oss!

Och som att det inte skulle vara nog med det! Blir man hela tiden påmind om andra problem. Som man inte hade nog med problem själv! Andras problem blir mitt problem automatiskt! Jag vill hjälpa och finnas där men jag har inte kraften själv just nu! Jag orkar inte mer! Ni kommer antagligen inte fatta något av det sista jag skrev men det är inte meningen heller, mina närmsta vet och det räcker! Jag måste bara få skriva av mig lite! Jag brukar vara tyst om det personliga här i min blogg, men nu kunde jag inte hålla inne det längre. Jag vill ändå att ni ska veta att jag också är männsklig och att min blogg bara visar upp det ytliga och ca 1 % av mitt verkliga liv!


Har jag missat något?

Ikväll ska det tydligen vara premiär av nya Big Brother. hade absolut ingen anning om detta. Fast å andra sidan så är kanal 11 ingen kanal som vi brukar kolla på. Men man måste ju kolla om det är något att ha, och isåfall har man nått att titta på varje kväll. =)


Igår kändes det verkligen inte som en fred...

img_4166 (MMS)

Igår kändes det verkligen inte som en fredag! Och det känns inte som det är helg nu. Men jag är på väg till jobbet nu så det är väl därför. Ska jobba till två som vanligt, sen blir det hem och göra sig i ordning och käka, lämna barnen hos min mamma och sen fara in i Smålands djupaste skogar, nämligen Virserum.. Haha! Men det ska bli fett kul!!


Smyckesträd och smyckeshand...

För någon vecka sedan köpte jag ett nytt smyckesträd till mig själv. Mille hade ju sönder det jag hade. Sen kände jag att jag ändå behövde ett större smyckesträd och gärna ett med en platta nertill att ha armband, ringar i och dyligt. Jag hittade iallafall ett på Village i svart trä. Sedan hittade jag en plasthand.. haha! Svårt att förklara men låter bilden tala..











Semesterplanering pågår...

Idag var jag på ett seminarie mellan tio och tolv. Sedan åkte jag in till stan och letade efter något fint i födelsedagspresent åt min fina vän Magda. Sen tog jag bussen hem och sen dess har jag inte gjort så mycket. Jag och M har suttit ner och hållt på med ekonomin. Vi håller på att planera världens resa alltså! Vi kommer att ta en långsresa nästa vinter. vi känner båda att vi vill jobba under hela sommaren sen är ju faktiskt sommaren ganska fin här i Sverige. Jag åker ju hellre iväg till ett varmare land när det är kallt och snö här hemma liksom! Landet vi siktar in oss på är USA, florida och Bahamas.

Vi kommer alltså att vara iväg i 3 veckor plus någon dag. Så här ser våra reseplaner ut än så länge, och detta kan som sagt ändra sig. Vi har ju trots allt nästan ett år tills dess: Vi åker först till Orlando där vi går två dagar på Disney World och en dag till Sea World. Sedan har vi en dag extra där. Sedan drar vi till Fort Lauderdale och är där i ca en vecka. Sen kör vi ner till Key Largo och är där i 9 dagar i paradiset. Sedan åker vi till Miami i två dagar och tar därifrån en kryssning till Bahamas. Är borta i fyra dagar och sen kör vi tillbaks till Orlando och tar flyget hem därifrån. ÅÅh! Längtar redan!




Puss in Boots..

Den här dagen har bestått av plugg och inget mer i stort sätt. Vi åt en sen frukost jag och M. Slappade och tog tid på oss att göra oss iordning. Skönt de, att bara slappa och inte behöva stressa iväg till någonting. Nu under kvällen har vi tittat på en film med barnen. Vi tittade på Puss in Boots. Väldigt bra va den! Och barnen satt som fastklistrade framför tvn!

Nu ska jag och M sätta på en till film, men måste gå och lägga mig i någorlunda god tid. I morgon har jag ett seminarie mellan tio och tolv. Sen ska jag ner till stan och köpa present till Magda som ska ha födelsedagsfest i helgen! Ska bli skit kul!


Dagens inspiration..



Mmmm...

Den här dagen har varit lugn! Barnen har varit hemma idag med. Så vi låg och drog oss i sängen till halv tio ungefär. Sedan har dagen gått åt till att städa, vika tvätt, fixa med annat här i lägenheten, plugga osv. Sen nu under kvällen har vi varit och storhandlat. Jag var ute efter en speciell sak som jag har suktat efter sen jag fick reda på att det hade kommit ut. Nämligen Marabou Saltlakrits! Ända sedan jag fick smaka Islänsk mjölkchoklad (Där är det vanligt med lakrits i choklad) så har jag varit ute efter kompinationen av lakrits och choklad. När jag äter lösgodis tar jag jämt en lakrits och en choklad samtidigt i munnen.

Så nu har jag hittat mina nya favorit choklad! =) Fast det är bara limited edition.. Så jag får väl bunka upp här hemma!!


Just nu! Jordgubbar med grädde och en bra ...

img_0565 (MMS)

Just nu! Jordgubbar med grädde och en bra film. Kvällens film blev de tre musketörerna.. Hoppas att ni har haft en trevlig alla hjärtans dag! :)


Utslagen liten pojk...

Detta möttes jag av i soffan när jag kom hem.. Lillemannen är helt utslagen här hemma och har somnat sittandes framför barnprogrammet på tvn. Snutten! =)


The Rose...

Idag är det ju alla hjärtans dag! jag och M hade kommit överens om att vi inte skulle köpa något till varandra. Så jag trotsade det lite och köpte en fin ros till honom. Köpte även lite jorgubbar som vi ska äta ikväll till vispgrädde och lite annat gott till ikväll. För ikväll ska vi ha en liten myskväll så fort barnen har gått och lagt sig. Ska kolla på en film och bädda ner oss under filtar i soffan...


Idag inviger jag min snygga guldiga ving r...

img_6725 (MMS)

Idag inviger jag min snygga guldiga ving ring.. Vi har en liten där hemma som har fått feber och hosta. Stackars liten! M har ju prov imorgon så han skulle ju egentligen behöva hela dagen åt att plugga ostört. Så jag hoppade första föreläsningen men måste gå på en workshop som vi har nu under eftermiddagen. Den är obligatorisk så måste verkligen gå. Orkar inte få en till komplettering! Slutar vid tre sen ska jag till affären och posta lite brev. Kanske köper hem något speciellt åt någon speciell, då det är en viss speciell dag idag! :)


Pulkabacken...

Dagen har varit relativ bra. Idag har jag skjutit upp pluggandet tills kvällen istället. Så under dagen har vi varit hemma hos min mamma. Vi åt lite lunch och sen gick vi ner till fastighetslokalen som finns här på området. De va några som skulle ha loppis där, men där fanns inget att ha. Så vi gick ut till den "stora" backen istället och åkte pulka. Sen gick vi hem en snabbis. Barnen ville göra varsin teckning till min mamma och ge dem tillsammans med hennes present. Sen blev det jordgubbstårta och kaffe! =) 

Nu har vi precis kommit hem. Ska börja med kvällsmaten nu. Sen sätta mig och plugga det sista. Har bara 400 ord att skriva så det går snabbt, mellan en halvtimme - en timme ungefär. Sen blir det att slänga sig framför tvn, med en bra film kanske..


Vår pulkabacke...



Hej och hå! Jobbigt att gå upp för backen..



Kul att åka pulka! =)


Busiga barn...

Undrar hur många som reagerade på förra inläggets titel.. Haha! På tal om en helt annan sak. Måste bara visa er! Mina små söta, mysiga, urgulliga men busiga barn fick tag på mitt smink härom dagen.
Så här blev resultatet:


Sex på morgonen...

Idag fick jag sovmorgon, till halv nio. De senaste dagarna har jag varit vaken vid sex på morgonen. Så det var otroligt skönt att få sova lite längre. Sen gick jag upp med barnen och åt frukost (M hade prov i morse sen skulle han på supporterträff, så han var inte hemma). Efter frukosten la vi oss i sängen igen och myste och tittade på barnprogram. =) Så härligt! Kommer inte ihåg sist vi gjorde så..

Annars då? Ja, efter jag hade legat i sängen skulle jag börja plugga. Men då kommer en sån huvudvärk (migrän-aktig) så jag trodde att huvudet skulle sprängas. Mådde skit! Bestämde mig för att fixa lunch och hoppades att jag skulle må bättre när jag fått i mig något. Och mycket riktigt, efter vår sena lunch mådde jag mycket bättre. Nu sitter jag här och råpluggar. Som jag gör något annat om dagarna?! Jag kommer nog inte bli färdig ikväll, vill ha lite lördagsmys med familjen, så vi kör imorgon istället!Jag har till klockan tre på mig, för sedan ska vi upp och fira mamma som fyllde år för någon dag sedan! Grattis igen mamma!


Dagens lyckopiller...

Börjar dagens alla måsten med att dela med mig av dessa två lyckopiller. Jag garvar ihjäl mig alltså! =)


Ut med det gamla och in med det nya...

Nu är jag tillbaks igen. De två senaste dagarna har inte varit roliga. Allt började i tisdagskväll, då kraschade datorn!! Allt som var på den, alla bilder, alla filmer, alla skolarbeten och annat försvann. Datorn i sig fungerar fortfarande, men internet fungerar inte på den. Stackars M satt hela dagen igår i telefonsamtal efter telefonsamtal i hopp om att det skulle fixas, men tyvärr utan framgångar. Vi skulle bli tvugna att lämna in den och detta skulle självklart kosta en slant samt att det skulle ta ca en månad.

Det finns inte en chans i hela världen att vi hade kunnat klara oss utan dator i en hel månad plus inget internet. Så igår åkte vi upp till Mediemarkt och köpte oss varsin HP bärbar dator. Men det behövdes för min minidator började skärmen strula plus att internet fungerade inte på den och på den som kraschade så var det strul med batteriet, man var tvungen att ha datorn ikopplad hela tiden annars dog den..

Så nu är det fixat, men två dagar av mina plugg dagar försvann, vilket gör att jag åter igen känner mig stressad. Det är ett under om jag inte börjar tappa håret snart alltså! Haha! Så mycket som jag har stressat de två senaste veckorna! Men vet ni?! I helgen är jag ledig, hela helgen! Första gången på riktigt länge och det ska bli såå härligt! Dock har jag lite plugg att avklara men det ska nog bli bra! =)

Har tyvärr inga bilder att bjuda på..

Skorna före och efter..

Lovade ju att jag skulle visa hur mina boots blev efter jag behandlat dem med vax.. Så här såg dem ut innan:




Och så här blev dem efter:




Kanske inte världens bästa bilder. Men dem har blivit svarta nu iallafall, innan var dem mer gråa. Det ser ut som dem är av svart skinn nu. Träklacken har blivit mörkare också. Jag blev riktigt nöjd med resultatet!


En dag för att ta igen...

Idag blev de inget jobb. Jag fattar inte varför jag tar på mig mer än vad jag klarar av. Idag stannade jag hemma iallafall. Men idag har jag varit väldigt effektiv och fått sjukt mycket gjort! Jag har sökt sommarjobb, skrivit färdigt en komplettering, gått igenom mitt arbete som jag ska redovisa på torsdag samt opponerat på en annans arbete. Sen har jag börjat på en av uppgifterna som vi ska göra denna vecka. Nu sitter jag och äter Currykyckling med cashewnötter. Sedan ska jag träna lite. Kör ett workout pass på Dance Central. Det är för kallt att ta en powerwalk nu!

Ska hämta barnen vid fyra. Sen ska kvällen tillbringas framför datorn med att läsa boken som jag scannade igår.. Kanske inte värdens roligaste dag men väldigt effektiv..


Ready for some workout and shake some ass... Haha!


Drömmer mig bort från all stress...

Uppdaterar läget lite snabbt bara. Är så himmla trött så funderar på att gå och lägga mig om en stund. Jag trodde att denna vecka skulle bli lite lugnare än den förra, men jag hade fel. Idag var det en heldag i skolan, från nio till fyra. Sen var jag tvungen att gå in om biblioteket och scanna en bok, så var inte hemma fören femtiden. Jag har jobb uppbokat tisdag (imorgon), onsdag, torsdag, fredag. Men måste nog avboka torsdagen då vi ska sitta och fixa lite med vårt grupparbete sen efter de blir det redovisning + opponering på vår uppgift som vi gjorde förra veckan.

I helgen ska jag vara ledig! Jag måste få en paus nu från både jobb och plugg. Ja just de, på tal om plugg. Denna vecka ska vi skriva en uppgift på ca 3 sidor samt diskutera ett ämne i ett forum också.. Så ja, det kommer att bli en tuff vecka igen.. Jag och M håller på att titta på om man skulle dra en vecka själva, utan barnen till ett varmare land nu under senvåren..Känner att jag verkligen skulle behöva de.. Dubai har kommit på tal.. =)





The end is near..

Nu börjar jag se ljuset av tunneln.. Den här helvetes-veckan är snart över. Det har varit så extreeemt mycket på jobbet. Hade mitt femte jobbdag idag. Och på allt har jag haft en uppsatts att skriva på 11000-15000 tecken. Hur kul har de varit då?! Denna uppgift skulle vara färdig idag kl 08.00. Så jag satt hela dagen, från att jag kom hem till ett på natten och skrev. Och gick inte och la mig förens halv två, somnade kanske vid två. Hade så extremt svårt att somna då jag visste att jag var tvungen att somna snabbt för annars skulle jag inte få många timmars sömn. Upp halv sju, lagom kul alltså! Har varit som en Zombie på jobbet mer eller mindre. Och nu kanske chefen ringer imorgon om jag behöver hoppa in. Sen ska jag jobba lördag också. ÅÅh! Vill att det ska vara lördagkväll alltså!

Så nu kanske ni förstår min situation lite, inte alls kul. Men nu har jag fått ut mig all tjat och frustration. Nästa inlägg ska bli lite roligare, jag lovar! =)

Ungefär så här känner jag mig...


RSS 2.0