Mysig dag...

Idag vaknade vi tidigt, vi var uppe redan innan åtta och åt frukost. Sen var vi ute en sväng under förmiddagen då solen tittade fram och temperaturen var på 21 grader. Det har faktiskt inte regnat en enda droppe som det var lovat att det skulle göra idag. Det tackar vi för!

Vid tolv åt vi världens pannkaks buffé med vaniljglass, grädde, svenska jordgubbar, färska blåbär och oboy. Gud så gott! Sedan la vi oss och vilade en stund med matkoma.. =) Just nu är M iväg och repar ett gäng låtar som han kommer att spela in nu i veckan. Han kommer jobba och sen efter jobbet kommer han befinna sig i studion. Så vi kommer inte att se mycket av varandra denna vecka.

Jag och barnen var iallafall ute och plockade blåbär för någon timme sedan. Vi passa på att göra ett gäng blåbärsmuffins, som vi åt till efterrätt efter kvällsmaten. MUMS!!  Som sagt, det har varit en mysig och trevlig dag. Så nu kan jag med nya krafter och tag gå tillbaks till jobbet imorgon. =) Har två jobbdagar framför mig bara, så det är ju lungt! =)


Dagens (o)nyttigheter :


Pannkaka Nr.1



Pannkaka Nr.2



Muffins klara att åka in...



...i ugnen! =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0