Hallå bloggen!

Här har det varit fullt upp som vanligt. Det har varit slutspurten i skolan med redovisningar och arbeten som skulle in. Sedan i fredags firade vi att "sommarlovet" hade börjat, iallafall för de flesta (utom mig såklart). I lördags hade vi lite fest här hemma. Vi grillade och hejjade på Loreen som vann! Fan vad bra hon var! Får rysningar varje gång hon sjunger den live!

Men sedan blev det inte lika roligt, Mille fick öroniflammation på natten mellan fredagen och lördagen, jag och M fick 2 timmars sömn sammanlagt. På kvällen till lördagen känner jag hur jag får mer och mer ont i halsen. Kände mig jätte lustig också, typ yr och jätte varm. Tog tempen innan jag skulle gå och lägga mig och jag hade fått feber. Vaknade och kunde knappt prata! In på toan och kikar ner i halsen. Ena halsmandeln svullen och vita prickar.. Ååh! För exakt ett år sedan fick jag också halsfluss, är det inte konstigt?! Nåja, så jag har legat hemma nu i tre dagar och mått bajs, rent ut sagt! (Ursäkta uttrycket!) Idag var första dagen som jag har tagit ett steg utanför dörren. När jag väl gör de, ser jag hur grannen som bor mittemot oss har dörren på glänt och innefrån hör jag världens vrål. Det är grannen som spyr. Shiit!! Det var nog akut för honom! Hoppas att vi inte får skiten nu! Mamma ringde och berättade att hon också hade åkt på något liknande. Bläää! Tycker vi har fått nog av sjukdomar för minst tre månader frammåt!



Peace out!


Iskaffe...

Kom precis hem från jobbet, fick jobba över en halvtimma. Alltid något! =) Egentligen skulle jag ha föreläsning idag, men eftersom varken jag eller M får någon studielån från CSN nästa måndag, så är vi tvugna att jobba så mycket som möjligt! Det kommer att bli fattigt nu den närmsta månaden. = ingen shopping! Hur ska jag klara mig?! Haha! Får ta igen de i slutet på augusti, då får vi dubbla Csn + lön. =)

Sitter på ballkogen just nu och dricker iskaffe. Det finns inget godare nu när det är så varmt, vanligt kaffe är för varmt att dricka när det är sånt här väder!


Frisyrhjälp!

Nu är det inte långt kvar till sommarlov! På onsdag har jag en redovisning och på måndag har jag sista skoldagen. Sen slutar jag mitt andra år på utbildningen, vilket har gått sjukt fort! Så nu har man bara 1,5 år kvar. Sen börjar allvaret! =)

Vi har haft en helt underbar dag idag, vi har varit ute och lekt med barnen. Jag var nere i stan innan också och tittade runt lite i lite olika affärer. Hittade en massa snyggt, men kom inte hem med något för ovanlighetens skull. Och det är inte det att jag inte har pengar, utan jag ska klippa mig och färga håret och allt inom de närmsta dagarna. Frågan är bara hur?! Jag vill inte klippa det för kort iallafall.. Kanske en lång page? Ombrefärgat? Dip Dye i någon cool färg? Eller kanske färga hela håret i en crazy färg? Hjälp? Hm, ska fundera på det ett tag till..


Ombre?



Lång page?



Dip Dye? Crazy colour?


Snacka om snabb runda till universitetet. ...

img_7424 (MMS)

Snacka om snabb runda till universitetet. Kom hit kl 10.00 och satte oss ner och gjorde en powerpoint till grupparbetet vi har haft. Och nu sitter jag på bussen tillbaks. Fast jag ska hoppa av i stan och fönstershoppa lite. M kommer ner lite senare också. Vilket underbart väder vi har va?! Äntligen säger jag bara! :)


Kärleksmums...

Vilket härligt väder vi har idag! Vill göra mig och barnen iordning så fort som möjligt för att gå ut. Just nu håller vi på och tvättar också, sen ska jag upp till min bror. Blev andrlig något igår på grund av tråkiga omständiheter. Det blev ingen rolig dag igår överhuvudtaget! =( Ska berätta för er strax vad som har hänt.

Vi bakade igår iallafall. Tindra fick välja och det blev inget mindre än kärleksmums. =) Länge sedan jag bakade det och det är ju så himmla gott!



Back In Time...

Drar i mig lite colombianskt kaffe, tror dock inte det är riktigt samma smak som äkta colomianskt kaffe, men vi kan ju låtsas! =) Jag ska strax börja röja upp lite här i lägenheten. Sen har jag lovat Tindra att vi ska baka idag, vad vet jag inte än så det får vi se. Sen ska vi ut en sväng, idag är det lite varmare än igår. Annars har vi inget planerat. Eller jo, jag ska upp till minn bror en sväng också, ska go back in time och införliva mitt gamla liv som gamer.. Haha! Mer än så säger jag inte.


Sunny Day...

Idag har vi inte gjort så mycket mer. Eller jo, vi var ute och spelade fotboll och basket med barnen. Dem fick ju varsin boll förra veckan. Tindra fick en basketboll och Mille en fotboll, sen har vi inte hunnit spela med dem, så det gjorde vi idag. =)

Sen gick vi till affären och köpte godis, snacks och läsk. Men det tar vi imorgon istället, vi blev alldeles för mätta av lasagnen vi åt till kvällsmat.

Nu ska jag och M sätta oss ner i soffan och titta på en bra film. Vi kollar nog på film varje kväll. Haha! men mysigt är det! =)



Idag har jag haft en riktig slappardag! Ha...

img_3143 (MMS)

Idag har jag haft en riktig slappardag! Har inte gjort en skit! Riktigt skönt att ha en helt ledig dag, dock har jag känt mig sjukt uttråkad. Imorgon ska jag nog ut och springa eller nått. Måste röra på mig lite. Nu ligger jag i sängen iallafall, där jag har legat de senaste två timmarna. Kände mig lite hungrig, så de fick bli en gorby's framför mitt kära big brother..


Ett stressigt inlägg...

Egentligen har jag inte tid att blogga, men jag gör det lite snabbt. Jag har lite dåligt samvete för at jag inte hinner blogga så ofta nu för tiden, men det är extremt mycket nu! Idag jobbade jag till två, sen hem och här var det fullt hus! Sju grabbar ockuperade vårt kök. Fick t mig en gorbys pirog, och det är vad jag har ätit idag. Pust! Nu sitter jag här och pluggar! Vet inte hur jag ska få detta att funka?!

Imorgon kommer jag att vara upptagen från kl 12.00 till typ 20.00 på kvällen. Hela den dagen kommer att gå ut. Åååh!


Musse Pigg...

Det har varit fullt upp den här veckan sen vi kom hem från Linköping. Lovar att jag ska visa lite bilder från vår helg där, ska bara ladda upp bilderna och så. Gör nog det ikväll! I måndags hade vi dessutom utvecklingssamtal för Tindra. Tycker det är jätte kul, när man själv ska bli förskollärare, att får se hur olika ett utvecklingssamtal kan se ut. V ihar haft tre utvecklingssamtal med Tindra nu, med tre olika lärare. Men det brukar oftast ta upp samma saker. Tindra är en självständig tjej som älskar att pyssla, rita och allt sånt. Och det märks ju här hemma. Hon ritar i sina målarböcker varje dag, hon vill gärna pärla halsband, hålla på med lera (inte lika mycket som förr dock) och så vidare. Hon har även börjat visa ett stort intresse för bokstäver och skriver alltid sitt namn på alla hennes teckningar.

Här om dagen ville hon rita Musse Pigg. Detta löste hon (alldeles själv) genom att hämta en cd-skiva och ett glas och använda dessa som mal. Så här blev resultatet:



Mille ville också göra Musse Pigg!
Jag hjälpte honom med "mallen" lite. Resten gjorde han själv.


Huvudvärk ggr 1000!!

Usch! Mår inge vidare nu. Sitter här och fryser, har två koftor på mig och mössa, men fryser ändå. Sen har jag bultande huvudvärk. Har kollat temperaturen men jag har ingen feber. (inte än, *ta i trä*) Undrar om det är vädret? Vi säger så sen blir det nog bra! =)

Jobbade idag till tolv, sen hem och plugga. Känns som att det är de enda jag gör nu för tiden. men snart är det över, eller över är det inte. Men jag har sommarlov iallafall, eller egentligen inte för jag ska ju jobba hela sommaren. Ääh, ni fattar! Haha! De här blev en flummigt inlägg om precis ingenting. Lovar bättre uppdatering så fort de värsta har gått över. Promise! =)



Where Have You Been...

Ja, det har varit fullt upp sedan vi kom hem från Linköping. Känner ju mig inte så utvilad heller. Har sån jäkla huvudvärk nu också, vet inte om det är migrän eller om et är huvudvärk som förvärras med pollen. Det trycker i huvudet och bihålorna på mig. Och jag ser suddigt! Usch! Ska försöka vila här lite, så får vi hoppas att det blir bättre. Måste försöka få lite pluggat ikväll..


Sitter och trycker i mig center, så jäkla ...

img_5310 (MMS)

Sitter och trycker i mig center, så jäkla gott! I gamla Linköping var vi inne i Cloetta fabriken och köpte lite godis. Jag köpte en hel kartong med center för bara 22 kr!! Sen var jag, Vicky och barnen inne på experimentariumet. Barnen var som vildar. Haha! Nu är vi tillbaka vid stugorna. Vi ska grilla en massa mat och äta gott! :)


Nu har vi precis avverkat lite shopping hä...

img_4292 (MMS)

Nu har vi precis avverkat lite shopping här i Linköping. Och vilken shopping de finns här alltså! Tyvärr är inte kassan tillräcklig, men jag har fått lite med mig iallafall. Bland annat dessa snygga mintgröna jeans inne på Cubus. Nu sitter vi och fikar här och sen ska vi gå mot gamla Linköping och valla där det finns lite aktiviteter för barnen. :)


Sitter på tåget på väg till Linköping. Igå...

img_8271 (MMS)

Sitter på tåget på väg till Linköping. Igår var det fullt upp och imorse blev det alldeles för stressigt för att hinna blogga. Jag har inte datorn med mig och kommer därmed inte ha tillgång till internet. Men kommer att sms blogga istället.. Systemkameran är iallafall med, så ni kan räkna med en massa bilder sen när jag kommer hem, på söndag..


Puh! Känner mig lite överklädd idag med je...

img_9335 (MMS)

Puh! Känner mig lite överklädd idag med jeans, skjorta och kavaj.. Sommarvärme hej! Står och väntar på bussen nu och gör mitt vanliga sms-blogginlägg. Går till tolv idag och då blir det att slänga av sig kläderna och sätta sig på balkongen och steka lite. :) måste göra färdigt uppgiften med..


Macadamia Healing Oil Treatment...

Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment

Sägs utföra mirakel med ditt hår, precis vad jag behöver.
Hittade den såå mycket billigare på amazon.co.uk.
Denna ska beställas inom kort!

 


Före och efter bilder...

Innan idag gick jag och M en runda kring Växjösjön. Passad på att dra med mig systemkameran och ta lite kort. Tar fortfarande med auto, har inte tid att lära mig manuellt just nu. Som sagt till sommaren kommer det! Men jag har lekt lite med bilderna i ett redigeringsprogram. Så jäkla kul! Börjar lära mig hur allt funkar nu också, men det är inte så svårt iofs.. Här får ni lite före och efter bilder:



Före!



Efter



Före



Efter



före



Efter



Före



Efter..

Har inte lekt med bilderna allt för mycket. Vill fortfarande att det ska se naturligt och inte för redigerat ut.
Har mest ökat skärpan och kontrasten samt förbättrar färgerna i vissa bilder.. 


Red Stained Glass Print Bikini...



Det här fina vädret får en att nästan vilja ta ett dopp i sjön.
Jag behöver dock inhandla en ny bikini nu i sommar känner jag. Kanske skulle slå till på denna från Topshop? Haha! Jag tycker den är jädrans ball alltså. Men det blir nog en bikini som inte är fullt så utmärkande för min del. hade jag varit en fashionguru hade jag lätt köpt denna. Känns lite fel att ströva omkring i helgasjön med denna. =)

Frukost på balkongen...

Lämnade barnen på dagis nu vid tio. Just nu sitter jag på balkongen och har ätit frukost. Första frukosten på balkongen för iår. Idag står plugg på schemat. Har en uppgift som måste vara färdigt senast nu på fredag, men jag måste göra denn färdigt tills på torsdag. För på fredag åker jag och barnen, min mamma och syskon upp till Linköping. Vi ska ha lite släktträff där uppe. Mamma har hyrt stugor som vi ska bo i. Mysigt! Hoppas dock att det blir fint väder, enligt smhi ska det bli regn och bara 8 grader. Usch!


Min frukost beståd av salamimackor och iskaffe.. Anteckna!! =)



Min utsikt!


Metallic sunglasses...

Jag tog ju med mig mina solglasögon som jag köpte förra månaden till England. Hade dem i en av de småfack som finns i väskor ni vet. Och självklart lyckades dem ändå bli repade. En stor repa precis framför där ögat är, så man ser en stor fläck liksom när man har dem på sig. Ååh! Så typiskt, hann ju knappt inviga dem. Så i London var jag på jakt efter ett par nya. Hittade dessa ursnygga solglasögon inne på Topshop för 16 pund. Dessa ska jag vårda som dem vore av glas! Haha!


Älskar metal looken på sidorna..


Fransar...


Ååh! Vill ha! 299 ;- från Gina Tricot.


Iskaffepremiär på balkongen...

Idag har vi varit ute en del, lite sommar känsla ute nu! Desstu värre är det med pollen. Har känt av det nu de senaste tre dagarna, men idag är det bättre. Hoppas att det inte blir mer än så!

Direkt efter frukost gick vi till affären och köpte en massa snask, och iskaffe! Så nu har vi haft vår klassiska iskaffepremiär på balkongen. Såå gott! Sen har barnen varit ute och cyklat med sina cyklar. Är ledig både idag och imorgon. Har lite plugg dock, men det skjuter jag upp tills imorgon..



1 maj och invigning på mina egenklippta jeansshorts...


Vår valborg..

Vi hade en väldigt trevlig valborg igår. Vi grillade flintastek, majskolvar, champinjoner, orötter och hallumiost. Så himmla gott! Sedan gick vi upp och när barnen hade somnat tog vi fram en flaska vin. Kvällen bjöd på väldigt...hrm, intressanta människor. Haha! Det blev ganska sent, tror vi satt uppe till halv fyra. Men otroligt nog känner jag mig inte alls trött och seg idag. Kanske beror på det härliga vädret! =)



Fick tyvärr inte så mycket mer bilder än så här.. Dåligt Sarah, mycket dåligt!


RSS 2.0