Välkommen in i vår garderob...

Förutom att springa runt på stan har vi spenderat större delen av dagen till att vårstäda. Vi har rensat vår stora garderob, vårt sovrum och ja allt i stort sett. Så skönt! Och vi kan gå in i vår garderob utan att behöva tränga sig fram (jag har alla mina kläder längst in, antar det för att jag är minst). Så här ser det ut i vår lilla walk-in-closet..(suddiga bilder dock) 


Välkommen in..



Förvaring för fler väskor samt min hylla fullproppad med skor.. =)



High heels..



Mer skor på en vägghylla... Sen har vi två skohyllor med ännu mer skor på golvet..



Tröjor, blusar, tunikor, skjortor, toppar, linnen och klänningar..



Byxor, jeans och leggins på en byrå där jag har underkläder,
shorts, kjolar, baslinnen och t-shirts, myskläder m.m...



Stickade tröjor, polotröjor och vanliga tröjor...



Helgens inköp...

Så underbart med en hel ledig dag! Idag har jag varken jobbat och pluggat och det har varit super skönt. Idag sprang jag en runda på stan. Inget vidare väder så sprang in mellan affärerna hela tiden för att slippa gå ute längre sträckor. Sen var jag på jakt efter en klänning att ha på 50 års festen som vi är bjudna på i London. Sprang runt och hittade verkligen ingenting till en början med, hade till och med svårt att hitta klänningar överhuvudtaget. Men hittade en inne på H&M till sist. I ljusrosa, lite pastellfärg så där som är väldigt inne just nu. =) Sen blev det lite annat smått också! Klänningen kommer jag matcha med ett skärp i midjan.


Detta fick följa med mig hem idag.
En mintgrön topp, den ljusrosa klänningen, BUS, en väska på rean för 50 kr, ett hippieband och två nagellack...






Nagellacken. Fick bli en stark rosa/röd färg och en mintgrön som matchar toppen jag köpte...

 


Är så trött!!

Shiit, det var länge sedan! Fy på mig! Men jag har verkligen haft fullt upp och på kvällarna när jag oftast har tid till att blogga har jag varit så fruktansvärt trött! Igår gick jag och la mig innan tio och det ser ut att bli lika tidigt idag med. Jag sitter här och kämpar för att hålla ögonen öppna typ. Den här veckan skulle jag egentligen vara ledig, förutom i måndags då vi hade redovisning av en uppgift, men det blev aldrig så! Jag fick ju influensan och blev sjuk under min VFU, vilket gjorde att jag var tvungen att ta igen några dagar. Och dem fick jag självklart ta igen nu under veckan. Men idag var min sista dag. Jag fick ett fint porslinsägg full med påskgodis. Passande ju! Så jag har redan fått ett påskägg i förväg kan man ju säga. =)

Just nu håller jag på med en rapport som ska vara inlämnad tills imorgon, har inte alls mycket kvar, men orkar inte sitta mer nu så kommer få sitta lite imorgon istället. Men det är okej! För i helgen har jag inget uppbokat. Inget plugg och inget jobb! Fatta hur skönt det ska bli! Förra helgen så jobbade jag ju, men nu är jag ledig! =) På söndag ska barnen på kalas bara, på leos lekland så det kommer nog bli en hit!

Näh, nu ska jag gå och lägga mig.. Har tyvärr inga bilder att bjuda på, är alldeles för trött för att föra över från iphonen. =/

Ingen helg jag vill minnas...

Den här helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig! Har varit dunder sjuk hela helgen bara legat i soffan i min morgonrock och mått super dåligt. Inte ätit någonting i stort sätt och inte duschat. Idag har varit första dagen som jag har gått feberfri så idag duschade jag och fyy vad skönt det var! Men tror ni inte att feber kommer tillbaks igen! Ååh! Ska vila mig och försöka lägga mig i tid. Imorgon har dem ju studiedag på både skolan och dagiset, men jag har en halvdag med planering på skolan så ska se om jag pallar mig ner dit ändå. Jag skulle verkligen behöva det!


Nu har influensan nått mig..

Fy vilken jobbigt natt vi hade inatt. Mille gnällde och hade sig och pratade i sömnen jätte högt hela natten. Frammåt tre tiden kände jag på honom och han var kokande het, tog tempen och han hade 40,2 grader!! Usch! Blev lite orolig där, gav han alvedon och väntade en halvtimme för att se om tempen had gått ner och det hade den och tur var väl de! Annars hade det kunnat sluta med ett besök på Barnakuten.

Mille sov jätte länge idag, till halv ett för att vara exakt. Och guess what?! Jag har fått feber nu också och ont i halsen och alla leder. Fy usch och blää! Jag har bara legat i soffan i min badrock hela dagen förutom att fixa med barnen då. Men fy så jobbigt det är! Barnen har varit feberfria hela dagen idag och det märks för dem yrar omkring här i lägenheten. Så det har varit lite jobbigt för mig, men men det är bara att bita ihop och vila så mycket som möjligt. M kommer hem vid tio ikväll iallafall. =)


Burlesque...

Nu burrar jag ner mig i min microfiberfilt i soffan med lite smågodis och en glas kallt vatten. Eftersom M inte är här hos mig sätter jag på en riktig girlygirly film, nämligen Burlesque. Har hört lite blandade recentioner om den, men jag tänker bilda min egen. Så de så! Ha en trevllig onsdagskväll på er!


Internetshopping...

Usch, det är inte bra att sitta uttråkad här hemma och surfa på internet. Det slutade med en beställning från Nelly.se. Kunde inte hålla mig! Dock har dem ett bra erbjudande för oss medlemar, nämligen köp nu och betala i Juni. På så sätt har jag pengar kvar till London. =)

Detta fick följa med i beställningen:


Military jacket..

Nu när det fina vårvädret har visat sig i någon dag insåg jag att jag måste införskaffa en ny vårjacka i år. Just nu sucktar jag efter en militär inpirerad jacka. Jag har hittat några stycken som jag funderar på att köpa. Dock står jag inför dilemmat att jag snart ska till London, tänkt om jag hittar något snyggare där?! Aja, jag ska suga på karamellen så länge så får vi se sen. =)


399 kr från Gina Tricot


48 pund (ca 500 kr) från Urban Outfitters



449 kr från Only, finns hos nelly.com


Lagom rolig dag att flyga på..

Föresten vi skulle ju åkt till London sista helgen nu i Mars, för en 50 års fest. Men nu blev festen framflyttad till den 14:e April. Flyget är bokat och gissa vilken dag vi åker? Jo, fredagen den 13:e April! Och hur roligt känns det då? Att sätta sig i ett flygplan fredagen den 13:e känns ju inte jätte inspirerande. Haha!

Men jag längtar ändå, vi kommer att vara där under helgen och åka hem på Måndagen. Så det kommer finnas tid för lite shopping! Åhh! Jag lääängtar! Jag har varit så duktig och inte shoppat upp alla mina pengar och sparat lite så jag har till London. Duktig jag är va?! =)


Disney filmerna är laddade...

Nu har Tindra också fått feber och jobbig hosta. Mille är lite friskare iallafall, han har knappt någon feber. Så det verkar vara en endagsgrej bara, och skönt är väl de! Men jag kommer att bli hemma imorgon också från min VFU! Så typiskt! Och jag vill verkligen gå, jag tycker att det är så kul!

Vi sov ganska länge idag, till halv tio ungefär och skönt va väl de! =) Sen nu har vi ätit frukost och jag har röjt lite. Nu sitter vi framför tvn och jag har laddat upp med en massa Disney filmer. Finns det nått bättre när man är sjuk än att ligga i soffan nerbäddad och titta på filmer större delen av dagen!? =) Just nu tittar vi på Skönheten och Odjuret. Sen ska jag ställa mig och göra lite pannkakor och fixa med annat.



Shorts of this summer...

Jeans shorts är vad som gäller även denna sommar. Trashade jeans shorst, gärna med nitar känns som ett måste! Färgade jeans och även blekta jeans kommer vi se mycket av i sommar. One Teaspoons modell Trashwhores här mina absoluta favoriter, men i lite högre prisklass. Gina Tricot har ett prisvärt och snyggt utval. Tyvärr passar inte ens den minsta storleken mig, annars hade jag köpt minst ett par av dessa!







Pris från 349-399 ;-

Mina favoriter är helt klar de två shortsen i mitten! Vilka gillar ni mest?


En stycken liten sjukling..

Vi har fått en liten sjukling här hemma nu! M har varit lite krasslig de senaste dagarna och haft typ 0,1 grads feber. Sen nu har Milian också fått feber fast betydligt mer. Han har uppemot 39,8 grader, stackaren! M åkte ju till Liverpool innan idag så jag har fått vara hemma från min praktik. och han kommer att stanna tills på torsdag, så jag kommer nog missa 3 dagar nu, sjukt segt! Fattar inte varför jag aldrig kan gå alla dagarna under min praktik. Jag som hade så grymt mycket planerat som jag skulle göra med barnen.

Idag har vi bara myst alla tre! Jag, Tindra och Mille har legat i sängen större delen av dagen och tittat på barnprogram. =) Dock känner jag mig lite trött och seg, så jag hoppas att jag inte får samma sak som Mille. Tindra kommer garanterat också bli sjuk. Barnen blir alltid sjuka efter varandra här hemma!


Vårens första cykeltur...

Måndag och veckan har precis börjat. Denna vecka har jag otroligt mycket att göra och jag kan berätta om det vid ett nnat tillfälle. Ingen har väl missat det underbara vårvädret vi har haft idag och imorgon sulle det bli minst lika härligt! Jag slutade halv fyra idag så hämtade barnen så fort jag kom hem. Sen fick barnen sin första cykeltur i det härliga vårvädret! =) Sedan lekte vi på lekplatsen här utanför en stund. Imorgon åker M till Liverpool. han ska se match och han kommer hem på torsdag, så jag kommer att vara själv med barnen nu i två dagar.








Glitter shortsen är på...

Eftersom det är Melodifestivalen och självaste finalen, så ville jag vara lite flashig sådär.. Så jag har mina disco glitter shorts och en klarblå stickad tröja till det. Så här ser jag ut ikväll!


Härliga lördagskväll...

Vi var på Leos lekland i ca 3 timmar men det räckte gott och väl. Tindra fick bara vara där i 1,5 timme för hon skulle på kalas, sitt första kalas. Hon kom hem för en stund sedan och hon tyckte det var jätte kul! Vi funderade själva att annordna ett kalas åt barnen med deras kompisar men vi känner att det får bli nästa år. För annars skulle vi fått bjuda alla på hela avdelningen, vilket är över 30 barn, och det känner jag att jag inte orkar/ har tid med just nu!

När vi kom hem från Leos la jag mig i ett bad, kände att jag behövde det. Jag var ju nästan lika aktiv som barnen. Hehe! =) Strax kommer min mamma och syskon hit. Vi ska ha lite mello-mys hemma hos oss. Det blir langos och sedan melodifestivalen. Vilka hejjar ni på? Jag tror och hoppas att Loreen vinner. Men självklart hejjar jag även på Sara, min bästa barndomskompis som sjunger med Ranelid. Du är grym gumman!!




Nu drar vi till...

Nu är det äntligen helg, och det var verkligen dunderskönt att få sova ut idag! Jag går ju upp varje dag mellan sex och halv sju. Igår hade jag tiderna 08.00-18.00, men fick gå en halvtimme tidigare då alla barnen hade gått hem. Det var lite segt dock, för igår fyllde ju Tindre 4 år. Men vi sjöng för henne tidigt på morgonen och då fick hon sin cykel. Hon blev super glad! men hon visste ju redan att hon skulle få en cykel, hon lyckades lista ut det själv för att Mille hade fått en på hans födelsedag. =)

Sen firade vi henne på kvällen också och då kkom Ms pappa, bror och syster. Kvällens meny stod Tindra för och det blev korv med bröd. Hehe! Och sen tårta! Ska visa bilder lite senare, vi har lite småbrottom nu. Vi ska nämligen till Leos lekland strax, så vi håller på att göra oss iordning.



Huvudvärk gånger 100..

Hela dagen har jag haft huvudvärk till och från. Vaknade med huvudvärk, vilket jag hatar. Sånt kan förstöra en hel dag! Sen kom det tillbaks nu på kvällen! Usch! Hoppas det går över snart för om en stund börjar Top Model Sverige och sen är det Project runway. O huvudvärken inte försvinner kommer jag inte orka ligga framför tvn och går då istället och lägger mig.

Idag har vi fått ihop barnens våningssäng och de älskar den, de har lekt i deras nya rum sedan de kom hem från dagiset! Så vi har fixat och ändrat om totalt i deras rum. Jag lovar att visa bilder senare! =)

Näh, nu orkar jag inte skriva mer, huvudvärken börjar bli för jobbig!

MYDAL Våningssängstomme IKEA Stegen kan monteras på höger eller vänster sida av sängen.
Det blev en sån här våningsäng. Vi vill dock vitlasera den, men det får blir vid ett senare tillfälle.


Jaha, det blev en liten oplanerad tripp ti...

img_5463 (MMS)

Jaha, det blev en liten oplanerad tripp till Ikea. Vi har ju tänkt att åka nu inom en snar framtid, men inte bestämt exakt när. Så nu hade vi tillgång till både bilen och barnvakt. Det som ska inhandlas är en våningsäng till barnen och maddrasser. Det är alldeles för trångt inne hos dem nu, alla leksaker får inte plats. Så genom att köpa en våningsäng får dem betydligt mer plats.. :)


Milians stora dag..

Ja, det började med att Tindra vaknade först av oss alla vid åtta tiden och då väckte jag M för att vi skulle ut och förbereda tårtan för att sedan komma in sjungandes och väcka Mille. Men tror ni inte att han hinner vakna! Så typiskt. Så M gick in med han på rummet så fick jag och Tindra tåga in där med tända ljus på tårtan och sjunga "Ja må han leva" och "Happy birthday". (Mycket viktigt att ha båda låtarna anser barnen) Sedan fick Mille gå i till storarummet för att öppna sitt paket, och det var inte enkelt att slå in en cykel som var utan kartong kan jag säga er! och oj vad glad han blev. Han blev jätte stolt, "Milles cykel" sa han! =) Sötnos! och Tindra bara: "Jag vill också ha en cykel Mamma, men jag vill ha en rosa" Vilken tur att vi köpte en rosa bratz cykel till henne då! =)

Sen under kvällen har Ms familj kommit och firat Mille. Som tradition får födelsedagsbarnet alltid välja vad som ska ätas, och det självklara valet blev förstås hamburgare! Sen blev det tårta till efterrätt. Mille fick sina presenter också. En cykelhjälm och ett fotbollsspel av farmor och farfar, ett mini-trumsett av farbror Sebastian och ett ritblock av gammel mormor. Resterande av presenterna får han på kalaset nästa söndag. =)

Mille har verkligen haft en kanon dag, dem håller fortfarande på och leka på rummet! Puh! Att dem orkar! men dem somnar väl snart! Hoppas jag! =)

Här får ni lite bilder från dagen, dock jätte dålig kvalitet då dessa är tagna från min mobil!



"ja må han leva..."



Blåsa ut ljusen...



Sliter av presentpappret..(ja det är julpapper, vi hade inte tillräckligt av det andra. haha!)



Provsitter sin nya cykel, dock ska stödhjulen på bara. Vi försökte få på dem själva med lyckades inte få det att fungera. Så det blir en tripp till cykelverkstan nästa vecka.



Kalasfin!



Öppna fler presenter...



Trumsettet!



Och fotbollsspelet! När vi var hos Rolf som vi bodde hos i London spelade Mille hela tiden på ett sånt här spel som dem hade i vardagsrummet fast det riktigt stora då, han älskade det!





The cake..

Mille får en hemmagjord tårta imorgon. Jag är inte världens bästa på att göra tårtor, även fast jag älskar att baka en massa annat. Men jag är verkligen inte bra på det! Det blev iallafall en vanlig sockerkaksbotten med chokladmouse med krisp till fyllning med banan skivor och sen grädde på. Granerat med riven blockchoklad och en massor geléhallon.. Vi får se hur den smakar imorgon! =)






Lekparken vid sjön...

Nu är jag helt slut! Satte mig just ner i soffan, har varit igång hel dagen. Först tvätt sedan en runda i skogen ner till sjön som sagt. Sedan hem och laga lite gröt. Sedan började med kvällsmaten, det blev sjömansgryta och det tar ju sin lilla stund. Sen handtvättade jag några av Ms t-shirtar. Sedan hängde jag upp lite tvätt som inte hunnit torka. Sedan var det dags för tårtan, som nyss blev färdig! Här kommer lite bilder från lekplatsen vid sjön.


Wiiee!



Mille tyckte också att det var kul!



Vill snurra ännu mer...



Mille gungar gungbräda...



med storasyster... =)


Underbara helg med underbart väder...

Gud så underbart det är med helg, och vilket underbart väder vi har fått idag! Känns verkligen som våren är här och sen blir man 1000 gånger mer piggare också! Just håller jag på att tvätta men så fort vi är färdiga med det ska vi bege oss ut i det härlliga vädret. Det blir en sväng ner till sjön med min mamma och syster. Sen stannar vi vid lekplatsen så får barnen leka av sig lite. Sen blir det hem och baka tårta för imorgon. Har en viss liten som fyller 3 år! Kan inte fatta att tiden har gått så fort!

Till födelsedagspresenter har vi köpt cyklar till barnen. Dock begagnade, känns lite onödigt att slänga ut nästan 2000 för en cykel som dem kommer att växa ur på bara nått år. Men vi hittade två jätte fina cyklar som knappt var använda. Sen köpte vi nya stödhjul till. Så det blit nog bra! =) Sedan när vi ska till England ska dem få massor av kläder, det var ju super billigt med kläder, sen så är det lite kul med kläder som inte alla andra barn har som kommer från Lindex och H&M typ..


Peace!



He´s the King!


Här har jag inte varit så aktiv. Det är ti...

img_9682 (MMS)

Här har jag inte varit så aktiv. Det är tidiga morgnar och sena dagar. Jag har ju börjat min VFU denna vecka, och den här gången är jag på ett nytt ställe och i en förskoleklass. Det är lite skillnad på att vara med 1-2 åringar. Men det är kul och jag trivs jätte bra. Inte de bästa tiderna dock. Nu är det fredag iallafall och det ska bli sååå skönt med helg!! Ja just de, Mille fyller ju år om två dagar, på söndag. 3 år och stora pojken nu ju, kan inte fatta att han har blivit så stor! Så på söndag blir de lite firande, nästa helg blir de kalas för båda barnen. Tindra fyller ju åt nästa fredag! Nog om de, lovar att jag ska uppdatera bättre nu i helgen! :)


RSS 2.0