Städdag..

Idag har jag bara städat och städat och städat. Barnen har varit lugna och lekt snällt med varandra och dom har tittat på Teletubbies tillsammans. Till och med Milian älskar Teletubbies nu. Så det är perfekt att sätta dom båda framför tvn en stund, så kan jag dammsuga, tvätta golven, diska eller vad som nu behövs. Man måste ju ha sina små knep ibland! =)

M har jobbar idag från 07.15 - 16.00 på sitt nya jobb, men han har inte kommit hem än. Han kommer väl vilken minut som helst. Jag kollar på Unga mödrar och Milian ligger och sover sött i sin säng. Tycker det är så mysigt nu med ljusstakarna uppe, och ännu mysigare kommer det att bli när julgranen och resten av sakerna åker upp sen. =) Älskar julen!

Lite bilder från idag när Milian lekte i deras rum:


Förtsa ljuset är tänt..

Ja, idag är det ju första advent. Jag satte upp våra ljusstakar och vår julstjärna innan. Men Tindra har redan lyckats ta sönder en av ljuststakarna. Så just nu har vi ingen i vårt sovrum, men det får väl gå ändå. Nu kommer tiden gå skrämmande fort! Helt plötsligt sitter man och vräker i sig julmat och barnen får äntligen öppna alla sina paket. =)

Om en månad exakt har vi anlänt till Australien! Det börjar närma sig med stora steg, verkligen! Vi kommer att lämna vinterkylan och ta flyget ner till sommarvärmen. Och det känns ju väldigt bra måste jag få säga! Hehe! Är ni avundsjuka nu?! =)




Peace out..

Fredagen var verkligen skit kul. Tack Magda för ditt sällskap. Vi har så jäkla kul tillsammans! =) Vi drog till Grace, premiär för oss båda, men det var en super trevligt ställa. Alla var så shyssta och så. Hittade en pinsam bild som ligger ute på växjöpuls.se. Haha! Men jag bjuder på den. Orkar inte ladda upp bilderna från kameran just nu.

Idag har vi tagit det lungt. Bara en massa fotboll som gäller idag. Segt! Men jag myser med mina små barn istället! =)



Haha!


En dag på stan...

Vi har varit i stan idag. Var inne på systemet och köpte bitter till Ms pappa, köpte även två cider till ikväll. Jag och magda ska nämligen ut! =) Ska bli så kul! Var jätte länge sedan vi var ute nu. Sen jag blev gravid med Tindra, för nästan 2,5 år sedan, har jag bara varit ute två gånger. Man känner liksom inget behov av det längre, men sen är de ju skönt att komma ut någon gång ibland.

Var även inne på Lila Skattkammaren, och konstaterade att det inne har dom billigast soldräkter i stan. Ska in och köpa det nu någon dag. M köpte en, (håll i er nu!), SKJORTA inne på Dressman. Han har börjat bli en riktigt pappa nu men skjortor och hela kitet. Hehe! Jag hittade mig ett par leggins på Bikbok. Får se om jag har på mig dom ikväll eller några andra svarta med gradkedja. Jag får gå mannikäng för M och Magda sen. =)

Nu ska jag in i duschen...


En galen och trött mamma...

Det var en riktigt jobbig natt inatt!! Tindra hade ju feber igårkväll också och hon ville absolut inte somna. Så när klockan var tolv gick vi allihopa in i vår säng. Tindra för sånt liv att hon väcker Milian som har legat och sovit lung och fint sedan klockan åtta. Han är såklart utvilad efter att ha sovit i 4 timmar och vill inte sova. Tindra somnar dock efter en kort stund, men nu är Milian igång för fullt.

M skulle ju upp och jobba så det var jag som fick ta Milian. Det hela slutade med att han var vaken till och från till tjugo i fyra imorse?!!! WTF!! Usch, jag är trött ochh seg idag, som ni kanske förstår. Har sprungit omkring och städat här hemma. M jobbar till tre, sen vid fyra skulle han på möta med den antagligen nya jobbet! =)

Barnen ligger och sover lunch, ska ställa mig och diska.


Lille Mille du gör mamma galen ibland! =)


Nu är det min tur...

M vaccinerades igår ju. Han mår relativt bra idag. Han har ont i armen, ungefär som träningsverk säger han. Och han har även varit trött och hängig under hela dagen. Nu kändes han lkite varm, så det kanske är feber på gång också.

Och gissa vad?! Alldeles strax ska jag även vaccinera mig. Ska ner dit nu vid halv, så vi får se hur detta går. Är lite små närvös. Vi får hoppas att jag inte får några allvarliga bieffekter!


Håll tummar och tår!!

Just nu är Tindra feberfri, vi får se om hon hon feber igen ikväll. Det brukar ju komma om kvällarna och morgnarna. M är iväg och handlar, och jag ska snart ställa mig och laga mat. Kanske blir lite Lussekattbak idag. Vi får se så det inte blir för sent bara.

M blev erbjuden ett fast jobb idag som personlig assistent, 70-100%. Perfekt! Hoppas han får det! Men det såg ganska ljust ut, då han inte har ansökt om någonting, men dom ringde upp honom iallafall. =) Håller tummarna nu! Så nu kanske vi har råd att bo kvar här trots allt. Det känns jätte bra, för jag trivs så himmla bra i den här lägenheten!


Febriga barn...

M kom hem vid fyra idag, vi satte oss och tog en fika med te och chokladbollar som jag bakade innan idag. Och nu när jag dammsög somnade båda barnen. Tänkte att det var lite sent för Tindra att sova nu, M tyckte att hon kändes varm. Tog fram napptermometern (väldigt smart sak det där!), och lillastumpan har fått feber. Just nu har hon 38.6. Vet inte om det är en sen reaktion på vaccinet som hon fick i fredags eller vad det kan vara. Vi får ha henne under tillsyn, och ge henne flytande alvedon så inte feber går upp för mycket.

Kanske ska jobba imorgon också, men inget som är säkert. Vid åtta ikväll skulle Lollo ringa. Kanske drar till stan med mamma istället. Får se först hur det går med Tindra. Stackars liten. Ska låta henne sova nu en stund. När man har feber behöver man sova så mycket man kan.


Sist Tindra hade feber.. Helt utslagen!


Nu ska det pluggas upp!!

Nu har jag pratat med min gamla rektor från min gymnasieskola. Jag har tydligen inget slutbetyg för det fattas en kurs?!! Är inte det något som jag skulle fått reda på liksom?! Så nu måste jag plugga till ett ämne på 100 poäng, antagligen på Komvux. Så jag tänker att när jag ändå är i farten kan jag plugga upp lite ämnen. Så jag säkrar ännu mer att jag kommer in på den utbildningen jag vill.

Det här ska jag lösa! Så lätt ger jag inte upp! =)


Vi tävlar lite...

Liten på landet 01
Jag tävlar om en valfri Nova Star-tröja och valfri mössa från Liten på Landet hos Agnes.
Var med och tävla
här du också!



__________________________


  

"Jag är med och tävlar om en Molo mössa i valfri färg och storlek från Pirum Parum hos Kissegirl.

Tävla här du med!"


_____________________


"Jag vill vinna ett hemligt Zizoopaket, värde 500kr från RebuzKidz hos Tant Ulrika"


Rethosta..

I morse väckte M mig innan han gick till jobbet, (han började åtta idag). Så vi satt och åt frukost tillsammans för första gången på jätte länge. Milian vaknade han också, men Tindra sov. Väckte henne kvart över åtta och gjorde iordning frukost åt dom båda. Nu är vi allihopa påklädda och iordning gjorda. Ska bara borsta och sminka mig. =)

Ska ringa ett par samtal idag. Måste fixa boxern. Vi får en massa störningar hela tiden när vi tittar på tv. Ska ringa min gamla gymnasieskola också, har blivit något fel på mitt betyg. Usch!

M jobbar till två tror jag, får se vad som händer idag. Känner mig pigg och ganska utvilad faktiskt. Även fast jag har legat och hostat hela natten. Har fått jätte jobbig rethosta. Riktigt jobbigt är det!



Svart/Grått!

Önskas till Tindra från H&M:



Hello Kitty Klänning 99;-
Svartglittriga leggins 79,50;-
Hello Kitty Topp 129;-
Gråmelerad Cardigan 179;-
Hello Kitty Jeans 199;-


Mycket Hello Kitty, Mycket svart och grått och lila. Snyggt!
Vad tycker ni?!


Jobb jobb jobb...

Jobb idag från 08.00 till 14.00. Isabelle fick passa barnen en timme idag, jag slutade ju två och M började två. Så det var tur att hon kunde passa dom sen stund. M slutar sju och då ska vi hem till hans föräldrar och äta kvällsmat. Blir lite senare än vanligt för att han jobbar. Men skönt att slippa laga maten ändå, så jag klagar absolut inte! =)

Har lagt ut lite nya kläder på Tradera, bara pojkkläker i storlek 74. Gå in och kika HÄR vet jag! =)

Nu ska jag sätta mig och mysa med mina små barn i soffan!


För någon morgon sedan. =)


Dansa runt i ring...


Milian har blivit så stabil nu, och han ska stå upp hela tiden. Som här om dagen, Tindra och M dansade runt i en ring och lille Mille ålade runt efter dom och ville också vara med. Sen stod alla tre och gick runt i ring och Mille var så nöjd så! =)


Lite uppdatering:

Skulle egentligen jobba idag, men har fått sån jobbig hosta och fick inte mycket sömn inatt pga den. Men måste jobba imorgon, måste få in lite extra pengar nu till Australien. =)

Det har hänt massor:

- Igår jobbade jag, kom hem vid tre sen tog jag barnen och gick hem till Frida. Fikade, barnen fick glass och det gick ju hem hos Tindra. Sen lekte dom med varanda liten leksak som Tuva har tror jag. Hehe! =)

- Vi hämtade passen på barnen här om dagen. Hehe!

- Vi har fixat en av två resebarnvagnar som vi ska ha med oss till Australien.

- Vi har kommit fram att vi ska vaccinera oss trots allt mot Svininfluensan. Inte för att jag är så rädd för just Svininfluensan men pga att vi ska till Australien. Om det skulle vara så att någon av oss skulle gå och bli sjuka av den här influensan, skulle hela resan vara förstörd. Och Australien är en lite "once in a life resa" känns det som.

- Barnen blev vaccinerade igår, dom mår bra. Milian hade lite feber imorse, men nu är han feberfri igen. Vi får se hur det går. M ska vaccinera sig nästa vecka, jag någon dag efter honom.

- Tindra bajsade i sin potta häromdagen. Hehe, trevligt jag vet. Men jag tror att för er som är föräldrar så fårstår ni nog hur stolt man känner sig när det har hänt första gången. =) Tindra tyckte inte det var lika trevligt, hon tyckte bara att det var äckligt!


Ja, det har ju hänt lite. Hinner ju inte blogga så mycket nu för tiden. Men ikväll ska jag sitta vid datorn lite har M lovat mig. =)


Leker i rummet.



Tindra bus!


Sjukstuga!

Här har det varit sjukstuga hemma hos oss. Barnen har ju varit jätte förkylda och igår hade jag feber hela dagen. Kände mig redan trött och seg och hade även huvudvärk på kvällen i Måndags. Men det gick över när jag tog en alvedon. Magda och John kom över i måndags och vi spelade Wii, snackade skit och det blev ett glas vin eller två. Så det var mycket trevligt! =)

Men igår var väldigt seg, ville bara ligga i sängen hela dagen. Men det går ju inte när man har två barn och ett hem som man måste ta hand om. Men idag har jag inte haft någon feber. Ska strax till City Gross och handla. Isabelle ska passa barnen så länge, så går det snabbare.


Trött mamma med son.. =)


Finalé a Körslagé!

stefan nykvist ola svensson körslaget Foto: Tv4

Milian sover, M är på jobbet. Alldeles strax ska jag och Tindra mysa ner oss i soffan med litegott och kolla på finalen av Körslaget. Jag hejjar nog på Ola.
Tyckte inte att det var någon av körerna som man direkt har hållt på. Men Richard har varit så jäkla tråkig med allt hans dansbandsskit! Sen har dom någon från Rottne i Olakören. Han med långt lockigt hår som bara måste vara lagt åt det andra hållet. Han verkade iaf trivas väldigt mycket när dom var klädda som, tjejer.

Olas kör om sin sexiga kupp.  Foto: TV4/Erika Rydberg
Han längst till vänster ska tydligen vara från Rottne, min mamma träffade iaf på han i affären där. =)


Svar på kommentar!

Issa om Dagisplats..:
vilket Dagis äre?? det under er elr


Svar: Nej, vi sökte inte det dagiset då vi bor precis under. Det skulle nog vara ganska förvirrande för Tindra om vi kom ner och skulle slänga soporna eller gå någonstans och hon skulle se oss gå iväg.

Vi sökte till Villerkulla, det som ligger vid Johannesgården. Har hört mycket bra om det dagiset. En arbetskamrats dotter går också där och hon är supernöjd med det dagiset. Och sen så känner jag en som jobbar på Villervalla dessutom och Tindra har träffat henne några gånger. =) Så det kunde nog inte bli bättre!


Dagisplats..

Idag var det riktigt segt att gå upp. Hade satt klockan på sex, men låg och snoozade till tjugo i sju. Sen blev det stressigt! Hehe! Jobb idag ju, och det var riktigt tråkigt. Jag mådde inte så bra, ont i huvudet, ont i ryggen och dunder förkylning på det. Saknade mina barn också, och jag ville bara hem. Tiden gick iallafall fort så jag kunde stå ut. Nu ska jag inte jobba förrens nästa helg, ska jobba både fredag, lördag och söndag då. Extracash, så det känns bra! =)

Ikväll jobbar M halvkväll/natt. Jag och barnen har suttit och kollat på Idol och dom somnade mitt i allt ihopa båda två. Äntligen! Äntligen en lugn kväll för mig själv! Detta förtjänar jag. Önskar dock att min förkylning kunde vara över nu också. Är så torr om mina läppar. Usch!

Föresten idag fick jag hem ett trevligt brev på posten från Komunen. Tindra har äntligen kommit in på Dagis! Och på vårt förstahandsval dessutom! För några veckor sedan blev jag erbjuden en plats åt henne på ett annat dagis som jag blev erbjuden i höst, men som jag också tackade nej till. Ringde upp dom och skällde lite(eller ja, skällde och skällde. Hehe!), och vips så hamnade jag på första plats.

Den 11 januari ska hon börja, men då är ju iofs vi inte hemma, kommer ju hem den 18:e januari från Australien. Så det får bli efter det. men gud så skönt att vi äntligen fått in henne nu! =)


Lilla gumman..


Vaccination eller inte?!

Nu kommer ett långt inlägg, jag varnar er. Och detta är endast mina åsikter och refflektioner och jag påstår att inget är rätt eller fel.

Det är så himmla mycket skriverier och alla pratar om vaccinationen av Svininfluensan nu. Jag får höra en massa varje dag. Jag har varit väldigt anti om att vaccinera mig mot svininfuensa. Jag ogillar att ta en massa kemiska och konstiga ämnen i min kropp. Jag tar knappt alvedon när jag blir sjuk liksom. Vet inte varför men det känns som min kropp och mitt imunförsvar blir bättre om jag inte proppar mig full med en massa kemiska piller.

Jag är inte så insatt i allt detta med svininfluensan att göra. Men det är väl totalt 7 stycken, (vad jag har hört ,alla säger olika) som har dött hittills i Svininfluensan och alla har haft någon annan bakåtliggande sjukdom/orsak, eller som den mannen som dog sist dog av en hjärtattack när han hade Svininfluensan. Jag tycker inte man kan gå ut med att han dog av Svininfluensan, han dog ju av en hjärtattack! Vem vet, han kanske hade fått hjärtattaken även fast han inte hade haft Svininfluensan. Hur många är det som har haft Svininflueansan totalt då?! Jag läste på Smittskyddsindtitutets hemsida att SMI beräknar att mellan 150 000 och 390 000 personer har haft den nya influensan i Sverige sedan vecka 38. Dock är inte alla fall rapporterade. 

Media har förstorat upp allt det här med Svininfluensan alldeles för mycket och folk har blivit uppskrämda! Varje år drappas vi av en ny influensaperiod, och vi har aldrig, jag upprepar ALDRIG vaccinerat oss mot det då. Trots att Svininfluensan är en mildare sorts influensa. Den är mer smittsam bara. Tack vare att median har förstorat upp det hela går helt plötsligt folk och vaccinerar sig. I den vanliga infuensan dör varje år mellan 1000-2000 personer. Det är inget vi har gått och oroat oss för, och varför inte det?! Jo, media har inte förstorat upp det!

Senast läste jag att nu har dom godkänt att alla barn från 6 månader och uppåt nu även får vaccinera sig. Men vaccinet innehåller ägg, så vad hjälper det oss. Tindra är äggallergiker så hon kan ändå inte vaccinera sig. Barn har fått åka ambulans in till akuten pga vaccinet och folk har även dött?!! 5 stycken har dött bara några dagar efter dom tog vaccinet, dock kan man inte fastslå att det var just pga vaccinet men ändå.

Jag har till och med hört om ett fall där en kvinna i Umeå vaccinerade sig men ändå fick Svininfluensan.

Nä, jag tänker då inte vaccinera sig, vi har inte gjort det förr så varför ska vi göra det nu.. 



Vad har ni för tankar kring Svininfluensan och vaccinationen mot den? Skriv av er! =) 


Mammas pojkar..

Nu är jag i Rottne hos mamma. Men det är bara jag och min syster nu, mamma ska nämligen jobba inatt. Så vi sitter här vid varsin dator och surfar och spelar roliga spel på datorn. En sida som är ganska rolig att vara inne på, där det finns en massa roliga småspel, som man kan fördriva tiden med är spela.se. Förr satt jag alltid där när jag inte hade något för mig, men nu för tiden har jag knappt tid att sitta framför datorn.

Ganska skönt att komma ut till Rottne då och då, speciellt efter dom här jobbiga dagarna med sjuka barn och jobbiga nätter. Synd bara att man skule jobba. Jag känner redan hur ögonen börjar bli tunga, och frågan är hur länge jag lyckas hålla mig vaken ikväll. Klockan 07.15 går bussen från Rottne in till stan. Sådär lagom kul! =(

Jag och min syster har gottat upp oss med en massa godis och läsk och vi ska strax sätta oss och kolla på Mammas Pojkar. Ganska underhållande program måste jag säga! Några fler som kollar på det? =)


Dom till vänster verkar vara dom mest normala. Men ingen av killarna är speciellt snygga, han i mitten är ju för självgod och han till högers mamma är ju inte riktigt klok. Som sagt underhållande i högsta drag. Jag älskar serier med mycket drama i. Hehe!


Små sjuklingar!

Nu undrar ni säkert var jag har tagit vägen här i min blogg.. Vi har nämligen haft två små sjuklingar här, och även jag har känt mig lite halvkrasslig. Dom har inte haft någon feber, men det har varit väldigt snorigt och Milian har haft lite hosta också. Men igår var det inte lika illa, och jag känner mig också piggare.

Ska till jobbet nu, annars hade jag nog inte varit vaken så här tidigt. =) Sen ska jag till Rottne, ska passa min lillasyster som är ensam ikväll/natt för mamma jobbar och min bror är på praktik. Ska tillbringa natten där utan barnen, men sen tar jag den tidiga bussen hem till Växjö igen. Jag ska nämligen jobba imorgon också. Lite segt, jag hade hoppats på sovmorgon då jag inte sover hemma, men men. Någon dag så.. =)

Ny vecka, nya tag..

Idag är det Måndag och början av en ny vecka, och jag känner mig faktiskt mycket piggare måste jag säga. Det har varit en intensiv helg och sena kvällar. Natten till idag var extra jobbig, Milian har nämligen blivit dunder förkyld. Han var så täppt i näsan att han knappt kunde andas och klöktes flera gånger. Usch, så hemskt det var! Jag fick ligga och hålla honom i upprätt ställning under hela natten. Inga näsdroppar hade vi hemma heller, så himmla typiskt!

Så idag var det att palla upp vår lilla familj vid åtta, äta frukost för att göra oss iordning för att ta bussen ner till stan vid tio. Mötte upp min mamma som skulle fixa sin mobil. Sen shoppades det lite kläder, och sen in på apoteket och köpa näsdroppar. Så nu är vi laddade inför nästa natt.

Milian är inte lika täppt under dagarna, men det är kvällarna och nätterna som är som jobbigast. Stackaren!

Idag vid åtta kommer iallafall M hem igen. Vi har saknat honom hela familjen. Ska ner till affären sen i eftermiddag och se om jag kan hitta någon litet till honom. Det var ju farsdag igår, så det är klart att han måste få något litet. =)

Båda barnen ligger just nu och sover, men ska väcka dom snart, iallafall Tindra. För vi ska äta pannkakor till lunch alldeles strax. Gott!


Rosa/röd Tunika från Lindex 89.90 kr på rean
Röda Byxor från Lindex 99 kr på rean
Svart velurtunika från Lindex 149 kr
Mönstrad Tröja från Polarn o. Pyret 145 kr
Röd/vit randig Tröja från Polarn o. Pyret 175 kr
Mörkblå Vintermössa från Kapp Ahl 49.50 kr


Ingen ork..

Har inte haft tid eller ork att blogga någonting förens nu. Igår tittade vi på Idol och det var på tiden Rabih åkte ut alltså. Har inte tyckte om honom över huvudtaget och jag fattar inte att han kom så långt som han gjorde.

Har jobbat idag så jag är seg! Min mamma och syster ska stanna över en natt till. =) Så ikväll blir det Körslaget och sen förmodligen lite spelkväll. Var tänkt att vi skulle ha det igår, men Tindra var så uppspelt och somnade inte förrens halv tolv igår. (!?) Hur orkar hon?! Mina ögon går i kors medans hon är hur pigg som helst och springer runt och flamsar.

Tävligen kommer efter helgen, orkar inte fixa med den nu..

Nu har han lämnat mig...

Nu har M lämnat mig! Så nu får jag känna på hur det är att vara ensamstående mamma till två barn. Fast han kommer ju tillbaks. =) Han ska bara till England, till sina släktingar och kommer hem på måndagkväll. Där trodde ni att han hade flytt hemmet och bara lämnat mig med barnen va?! Men så vad det ju inte. Hehe!

Nu ska jag mysa med mina små barn hela kvällen och bara ta det lungt. Imorgon kommer min mamma och syskon och ska stanna över här en natt eller två, vet inte redigt. Men skönt att dom kan komma över och hjälpa mig lite. Sen får jag nog lite fler gäster och det är alltid lika revligt! =)


Håll uttkick efter min tävling som snart kommer att komma upp!


Vinternyheter från Katvig:



                 

Snyggt eller hur?
Själv är jag förälskad i den orange/blåa bodyn och funderar starkt på att köpa den åt Milian. =)

Kläderna hittar du hos Barnlyan.se


8 Månader idag!

Idag fyller Milian 8 månader! Tänk att han redan har blivit så gammal! =)



Vikt: 8825 g      Längd: 74,5 cm

Han ålar sig fram fortare en vinden, han reser sig upp mot stolar, soffbordet och mammas ben, han har börjat gå med stöd också. Det går väligt vinglit men det går och det är huvudsaken. han är totalt orädd. Bara här om dagen tog han sitt första steg rätt ut. Upptäckte även idag att hans tredje tand har äntligen tittat fram. Han börjar bli stor min lilla gosse!


Polkagrisar och Julmust..

Nu! Är det lungt här i stugan. Båda barnen sover, och nu ska jag njuta av en stund för mig själv! Vi har haft en intensiv dag med skrikiga barn och mycket gnäll. Vet direkt inte varför, men idag har det varit väldigt intensivt och stressigt och jag tror barnen har känt av min stress helt enkelt.

Vi var iallafall ute och gick innan och det behövdes. Båda barnen blev lugna och vi kunde äta middag i lugn och ro tillsammans. M slutar nu, men han kommer inte hem än, först ska han till sina föräldrar och kolla på Liverpool matchen..

Själv ska jag nog sätta på en film, knapra i mig lite polkagrisar och dricka Julmust! Så gott!


It's a must..


Frukost tillsammans?

Bara jag och Milian är vakna. Tindra ligger fortfarande och gosar med M men jag ska väcka dom snart. Jag och Milian ska nämligen ner till BVC nu vid tio. Tänkte att vi skulle äta frukost tillsammans för en gång skull. Annars brukar det vara så att jag går upp med barnen och äter och M ligger kvar till tolv. ?!

Jaha, vad händer idag då?


M ska jobba 15.00 till 20.00, sen är det Liverpool match. Jag måste tvätta! Tvättkorgen börjar bli över full så det är nog dags nu. Vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt. =)


Nakenfis!

Tindra har lärt sig ett nytt ord, hon lär sig iofs flera nya ord varje dag,
 men det här ordet var lite extra kul.



Vi satt och åt frukost när M kom ut och kallade våra barn för nakefisar när dom bara satt i blöja och åt sin frukost. När vi ätit klart drar Tindra av sin blöja, som hon brukar göra. Och jag tar fram en ny blöja till henne, då springer hon fort iväg från mig med rumpan bar och säger: NAKENFIS!!

Och hela den här dagen har bestått av en massa nakenfisar enligt Tindra.
På tal om roliga saker som kommer från barnens munnar,
när vi var inne på H&M innan idag skrek hon högt PAPPA BAJS! så folk vände sig om och log. Haha!!


Fixat pass till barnen..

Idag tog vi bussen in till stan, vi hade lite ärrenden som skulle göras som bl.a att fixa pass till våra små söta barn. Med Milian gick det hjur bra som helt. Han satt där lungt i Ms knä och tittade förundrat på den svarta skärmen. Tindra och andra sidan var totalt omöjlig! Hon var jätte rädd för den stora apparaten som skulle ta kort på henne och ville inte alls vara med på bild. Vi tog en paus då dom inte kunde ta några bra bilder.

Så vi gick till Mc Donalds och åt en sen lunch där, Tindra blev nöjd med både pommes och leksak. Köpte linsvätska, sen provade vi igen hos polisen. Hon var inte glad men det gick lite bättre. Vi fick tillsist ett kort på henne där hon gråter tyvärr. Stackars gumman var ledsen! Efter det hemska besöket, enligt Tindra, drog vi till H&M och köpte lite kläder åt Milian och vantar, tossor m.m.

Jag tror det blir en tidig kväll med barnen då dom har varit ute större delen av den här dagen, men man ska ju aldrig hoppas. =)


Mammas prinsessa!


Här går det undan..

Vet ni vad?! =)



Idag tog Milian sitt första steg mellan soffbordet och soffan. Han slängde sig rätt ut utan att tveka. Han är totalt orädd precis som Tindra var. Och fortsätter det så här kommer han nog också gå innan han fyller ett år. =)


Små vänner..

Milian ligger och sover lunch nu, Tindra sitter och halvsover samtidigt som hon kollar på I Drömmarnas Trädgård. Idag jobbar M heldag, från 08.00 till 21.00 med en timmes uppehåll. Så vi passar på att gå hem till Frida och Tuva och hälsa på runt tre tiden, orkar inte sitta hemma hela dagen idag. Så får barnen leka av sig lite, och förhoppningsvist somnar dom i tid ikväll, så jag får lite tid för mig själv. =)



Första kortet på Tindra och Tuva tillsammans, här ca 4 månader gammla.



Här är dom ca 7 månader.



Dagens Tindra och Tuva..


Milian är arg!!



Helgens shopping:



+


Köpte även där här extremt söta Barbapappa bodyn från H&M.

Den svarta figuren är i velur liknander tryck. Det fanns bara en kvar och jag hade turen att dert var just den storleken jag ville ha! Milian har ju börjat använda storlek 80 nu lite smått i sina kläder. Byxor i stl 80 är något för stora men annars sitter det bra! =)


Intensiv tid med barnen..

Det är en väldigt jobbig och intensiv tid just nu med båda barnen. Tindra sover knappt middag och hittar på en massa hyss och bus. Milian har börjat resa sig upp mot allting så honom kan man inte släppa med blicken, han har till och med börjar klättra ur sin gåstol. Han vill bara stå upp hela tiden. Kommer han bli lika tidigt med att gå som sin syster tro?!

Som sagt det är verkligen fullt upp här hemma nu, M har fått lite mer jobb plus att jag själv hoppar in och jobbar lite då och då, och bloggen blir den första som blir drabbad tyvärr. Men mina barn går såklart i första hand! =)

Jag jobbade i lördags, kom hem och då skulle M kolla på Liverpool match. Sen var det att sätta igång med kvällsmaten och slänga sig framför tvn och kolla på Idol. Jag var verkligen jätte trött igår! Tindra hade vaknat flera gånger under natten till lördag occh gråtit jätte mycket. Det var ett under att Milian inte vaknade.

Idag ska vi nog hem till ms föräldrar som vanligt. Det brukar bli så, men vi har inte fått tag på dom än. Det skulle vara skönt att slippa laga maten ikväll iaf. Pannkakor blir det strax till lunch iaf.
 


Tindra och min syster.


RSS 2.0