Full kyl, frys och skafferi...

Vår midsommar var lung men bra. Vi var hemma hos Ms föräldrar hela dagen i stort sätt. Plockade blommor till midsommarstången som vi dansade kring. Barnen tyckte det var jätte kul, mindre kul att det regnade under tiden dock. Vi grillade och åt god mat.

Idag har jag jobbat. Kändes inte alls kul att gå upp i morse. Är så himmla förkyld och har ont i halsen. Usch! Men fick bita ihop och det gick. Sen nu under seneftermiddag har vi storhandlat. Nu har vi en fullproppad kyl, frys och skafferi. Vi har handlat mat för sju veckor fram. Ms föräldrar åker ju snart till Grekland och då kommer vi inte ha tillgång till bil, så vi passade på att handla så att vi kan göra små veckohandlingar här på ICA..

Annars är jag sjukt seg, har hållt igång exakt hela dagen även om jag egentligen inte orkar och är super förkyld. Ska ta det luncg resten av kvällen nu och det blir nog en tidig kväll för mig. Det blir en ny dag på jobbet imorgon..

Orkar inte lägga in bilder från systemkameran från midsommar, gör det imorgon istället...

En Kaka i ugnen...


Detta väntar i min ugn,
en härlig kladdkaka som vi ska äta till efterrätt efter kvällsmaten som strax är färdig. =)

Idag har det varit stråldande väder och imorgon ska det bli ännu finare, och jag jobbar verkligen båda dagarna. Så typiskt! Men det är tur att jag bara jobbar till två. Då hinner man hem och hämta barnen tills tre och vara ute i någon timme och göra något kul innan det är dags att förbereda kvällsmaten. Lagom till Midsommarafton kommer regnet igen.. Suck!

Jobb, jobb, jobb...

Jobbdagarna har börjat på allvar nu, även fast jag inte har börjat med schemat än. Förra veckan blev det fyra extra dagar, denna vecka lika många. Jobbade idag, ska jobba imorgon och på torsdag, samt söndag. Är ledig under midsommar och det är ju skönt! =) Så det ser ut att bli en del jobb i sommar trots allt. Men det är bra! För då får vi mer pengar till Florida som är till 99% säkert att vi åker till. Längtar redan så sjukt mycket! =)

Vad har hänt sedan sist då? Jag har färgat håret. =) Ska visa hur det blev sen. Vi har mest varit hemma och tagit det lungt och försökt gå ut så fort det inte har regnat typ. Sen i lördags hade vi lite grill och spelkväll. Annars har det inte hänt så mycket. Lite planering inför resan som vi kommer att göra under nyår och början av januari.


Ikväll trotsar vi det dumma vädret och gri...

img_5890 (MMS)

Ikväll trotsar vi det dumma vädret och grillar. Tur att vi har en balkong och elgrill. Haha! Ikväll blir de lite vin och spelkväll Det blir lite avskedsfest för Fredde med som flyttar tillbaks till Norrland nästa vecka..


Efter en dag med undanröjning och städning...

img_4817 (MMS)

Efter en dag med undanröjning och städning till max här hemma, sätter jag mig i soffan med lite melon. Jag och M ska ha en filmkväll trots att det egentligen är fotboll på tvn. Har han slagit huvudet? Eller kan det vara så att han hellre umgås med mig.. :) jag är nöjd iallafall.. Hehe..


Börjar dagen med en Alvedon för min huvudv...

img_4485 (MMS)

Börjar dagen med en Alvedon för min huvudvärk, som jag så härligt vaknade upp med. Sen lite C-vitaminer och linfröolja. Och nej, detta ersätter inte min vanliga frukost. Den får jag direkt när jag kommer till jobbet. En fördel med mitt jobb. Inte dåligt att starta jobbet med lite hotellfrukost. :) idag blir det jobb och sen kl 13.00 är det möte på jobbet inför sommaren. Känner mig nästan som en riktig topbloggerska som springer på möten här och där.. Haha!


Rosa pelargoner och svenska jordgubbar...

Igår var det jobb, idag jobb och imorgon blir det också jobb. Sedan tisdag, kanske torsdag och söndag nästa vecka. Så jag blir inte alls så ledig som jag trodde att jag skulle bli innan mitt schema drar igång. Men så länge det är sånt här tråkväder gör det absolut ingenting. =) Idag fick jag även en blomma av chefen. En fin rosa Pelargon som jag ska ha på vår balkong. =) Har två blommmor där än så länge. haha! Hade verkligen velat göra iordning vår balkong! Speciellt denna sommar, då vi ska vara hemma hela sommaren. Aja, det får bli nästa sommar..

Sen fick vi med oss jordgubbar hem från jobbet också. Så när jag kom hem fikade vi på jordgubbar och vispgrädde. Gott! Just nu står maten på spisen. Det blir en tidig kväll i säng för min del. Jag är helt slut!



Dags för par nr. 33 kanske?!

Ja, nu känner jag att det kanske är dags för ett nytt par. Eller vad säger ni?! =) Köpte par nummer 32 i Linköping, men bara ett par nödvändiga. Råkade surfa in på Scorett och Zara och smygtittade på dessa underbara skapelser. Det första paret är från Zara, 679 kr. De andra kommer från Scorett och är nedsatta till 319 kr respektive 159 kr.. VILL HA!!


Tripp, trapp, trull...


Look into my eyes...

Sitter framför tvn med datorn brevid mig och slötittar på Burlesque medans jag dricker en kopp te. Jobbet ringde för någon timme sedan och ville att jag skulle hoppa in och jobba imorgon. Och visst kan jag det. Så det blir en tidig kväll för mig ikväll och en tidig morgon för mig imorgon. =)


Regndroppar faller ner...

Jag och barnen blev lite rastlösa och efter en massa regn tittade solen fram bland molnen. Vad bra, tänkte jag och började göra iordning både mig och barnen. Tog med min systemkameran också för att ta lite bilder också. Det var ett tag sedan jag fotade med den. Och ja, självklart hinner vi inte mer än ut förrens regndropparna börjar falla igen. Suck!

Vi sprang upp till mamma en sväng, fikade på blåbärspaj. Sedan, när vädret hade lugnat ner sig lite, skulle dem till affären så vi bestämde oss för att följa med. Vi hade tur, för en gång skull. Det kom bara några droppar regn. Just nu håller jag på att tina lite kyckllingklubbor som vi ska äta till middag. =)





Våran morgon...

Idag steg vi upp vid nio och år frukost. Sen har vi bara myst i soffan framför tvn. Om en stund hade jag tänkt att gå ut en runda med barnen. M jobbar idag och kommer bara hem om för kvällsmat, för sedan ska han till Stars & Stripes och kolla Sverigematchen.. Så jag har en hel dag själv med barnen. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på?! Kanske baka någonting? =)


Dagens frukost = äggmacka och kaffe



Mys i soffan.

Föresten ser ni att barnen har klippt sig?! Vi klippte håret på dem igår.
Tindra har fått lugg och Mille har blivit vääldigt korthårig..


Shoppingsugen!!

Nu kanske detta kommer att låta super töntigt...Men det har gått över en månad sedan jag shoppade sist och det börjar klia i fingarna nu. Haha! Jag vågar inte gå ner till stan längre och kolla i affärerna. Grejen är att jag har sparade pengar på mitt konto, men dessa pengarna behöver jag under sommaren och ska bl.a. gå till nya linser, klippning och räkningar typ. Kommer ju som sagt ha lite dåligt med pengar nu i början av sommaren. Kommer jag klara att inte shoppa på ytterligare en månad?! Haha! Ja det är frågan...




EM = ingen fysisk kontakt...

Idag har vi städat lite här hemma. Vi var även ute en sväng med barnen, dock blev det såklart tråkiga moln och efter typ 20 minuter ute började det att regna. Vi och vår vanliga otur!! Jaha, vad har hänt mer då? Nja inte så mycket. Vi fick skatteåterbäringen igår. Välbehövligt! Jag fick närmade 8500 tusen tillbaks. Tack för det!

EM har ju börjat också. Detta innebär ingen filmkväll eller fysisk kontat med M på en månad. Haha! Typ iallafall.. Från sex på kvällen till ca elva är det fotboll som gäller. Tur att vi har tre tvapparater!


Hur söt...





Mammas going!


Tråkvädret är här för att stanna...

Usch! Vilket tråkväder vi har! Vi tänkte att vi skulle gå ut efter lunchen idag som bestod av pizza. Vi hinner inte mer än komma ut och det börjar dugga. Men tänkte att så länge det bara duggar kan vi ju vara ute med barnen en stund iallafall. Vi går bort mot lekplatsen och efter fem minuter börjar det regna mer och mer, så det var bara till att gå in igen. Suck! Så typiskt att det ska vara tråkig väder nu när både jag och M är lediga!

Ni får lite bilder från någon dag sedan när vi var ute och sprutade vatten med barnens nya vattenpistoler..








Ett snabbt besök på sjukhuset...

Idag gick vi upp lite tidigare, vi har uppe vid halv sju. Tindra hade tid på sjukhuset nere i stan och skulle kolla hörseln. Allt var som det skulle! Hon var så duktig! =) Sen tog vi bussen till dagiset där Mille redan hade kommit. Idag går barnen till två. Skönt att dem kommer hem så tidigt. Just nu håller jag på och tvättar, tänkte städa undan lite här hemma också...

Tänkte jag skulle ringa och beställa klipptid till anntingen imorgon eller nästa vecka. Annars händer det inte så mycket. Har tappat lite inspiration till bloggandet på senaste, som ni kanske har märkt. Men det kommer tillbaka snart.. =) 


Sveriges nationaldag...

Det blir ett sent inlägg så här på Sveriges nationaldag som vi svenskar knappt firar, eller?! Vi har firat lite idag iallafall. Mamma och mina syskon kom över ikväll och vi åt creame fraische gratinerad laxfilé med potatis och sås + sallad såklart! Sjukt gott! Sen spelade vi lite Kinect och åt lite godis. Nu sittter jag och M här och ska kolla på någon film, vilket vet vi inte än.

Vi såg föresten världens dåligaste film igår. Iron Sky, se inte den! Så sjukt B och sjukt dålig. Både jag och M somnade en halvtimme in i filmen. Haha! Ingen bra tecken!


Nej tack!


Veckans planer...

Idag är det måndag och en ny vecka. Och jag har inget inplanerat på hela veckan! Inget jobb, än så länge och skolan har ju slutat med. Så jäkla härligt! Barnen kommer dock att gå 15/h i veckan. Det är så mycket kul som händer nu och det vill dem inte missa! Imorgon ska Mille med sin grupp till Strandbjörket och på torsdag ska Tindra till Ryttertorpet med sin grupp. På onsdag är det ju Sveriges nationaldag. Då kommer min familj hit och vi ska laga mat ihop ooch umgås. Annars har vi inget planerat för veckan..

Annars ska jag spendera så mycket tid som möjligt med mina barn. =)


Utslagen unge.. =)


Bowling...

Det blev ju aldrig något mini-golf igår, utan vi bowlade istället. Och det var så sjukt länge sedan jag bowlade, typ i högstadiet när jag bodde nere i Ystad. Haha! Så det gick inge vidare men fasen så kul det var! Måste bowla fler gånger nu ju! Dra ihop ett gäng och köra hårt!

Idag vaknade jag av att M jämrade sig, han har fått feber och förmodligen halsfluss också. Typiskt! Ikväll blir det lasange som är färdig om en stund sedan blir det Big Brother finalen. Vem vill ni se som vinnare? Jag är lite klyven. Ville Hanna först men det har mer gått över till Amandus nu. Bara för att han ska ge ett ända stort big "Fuck you" till dem andra! Rebellisk som jag är! Mohaha! =) Sen blir det något avsnitt av TERRA Nova, inte Tella som jag skrev i förra inlägget. Haha! Skyller på autorättningen på iPhonen.


Sitter på bussen på väg till jobbet. Vi sk...

img_0019 (MMS)

Sitter på bussen på väg till jobbet. Vi ska träffas ett gäng från jobbet. Tanken var att vi skulle spela mini-golf. Men vädret är inte det bästa, så vi får se. Min chef hade en plan B. :) ikväll ska jag mysa med barnen framför en film med en stor godispåse. Sen ska jag och M titta vidare på Tella Nova, den nya serien ni vet. Den är skit bra, jag och M har redan tjuvstartat. Vi är riktiga tv-serier junkees! :)


RSS 2.0