Gårdagen i bild:






Åskat hela dagen...

Puh, knappt något bloggandet på nästan två dygn. Igår var vi knappt hemma. Drog till sjön efter ett och gick hem vid halv sex. Stannade till utanför oss på grillplatsen och grillade. Det var verkligen en toppen dag igår! Idag är det dock inte lika toppen. Det har regnat och åskat i stort sett hela dagen, så jag har inte vågat sitta här vid datorn över huvudtaget idag. Sen var vi och handlade innan idag också. Det är så himmla varmt och kvavt så det är obehagligt! Båda barnen har varit jätte svettiga och varma av sig, speciellt lille Milian. Han får ligga i blöjan nu bara, men han är lika svettig för det. Stackaren!


Sjön kallar...

Igår var vi knappt hemma. Var först på stranden hela eftermiddagen. Jag lagade pannkakor utan ägg, så Tindra också kunde äta dom. Sen tog vi med oss dom som blev över, och stack ner till sjön. Vi var där från halv två till halv sex, och det var elt underbart. När vi kom hem var vi hemma och duschade lite snabbt sen drog vi hem till Ms föräldrar och åt Heta räkor. Så vi var hemma sent igår och jag orkade inte sätta mig vid datorn. Nu håller vi på och göra oss iordning för att gå ner till sjön idag igen. Det är super fint väder ute så man får ju passa på! Här kommer lite bilder från igår:


"Titta mamma!"



"Hästar!"



Dricka vatten är viktigt!



Nu ska jag gå och bada!



Att leka med sanden är kul.



Gräva i sanden!



Lillebror njuter i skuggan!



Sötnosen!



Sen var det dags för mat...



Och dricka!

Vyssan lull...

Nä, usch nu börjar jag bli riktigt trött. Har ju inte sovit så bra dom senaste dagarna. Jag ska nog krypa ner med Tindra i vår stora säng. (Hon får sova där inatt,så jag slipper somna själv) Hehe! Imorgon ska vi upp i tid. För imorgon ska vi till stranden hela familjen har vi bestämt. Vi ska iväg runt tolv, ett och jag ska ställa mig och laga lite pannkakor strax innan vi går som vi får luncha på, så har vi med oss dom pannkakor som blir över och rullar dom färdiga med socker och sylt. Pannkakor funkar ju alldeles perfekt att äta kalla. Det kommer bli en hel dag ute vid sjön imorgon. Härligt!!



Ni är mitt allt!

Underbar glass!

Idag när vi stannade till vid macken bestämde jag mig för att köpa den omtalade Ben & Jerry glassen "Wich". Och jag måste säga att den var alldeles underbar och helt i min smak! Väldigt mäktig, så ät den bara om du känner att du har plats i magen. Har ni inte provat den så gör det! Den är lite dyrare än dom andra glassarna, men helt klart värd pengarna.


[En greppvänlig sensation av maffiga cholkad-cookies med en generös omgång choklad ship-glass mellan.]

En trevlig dag!

Nu gick  M precis, han ska på födelsedagsfest. Tindra somnade redan vid halv åtta och hon sov inget alls under dagen. Så jag hoppas att hon sover resten av kvällen/natten. Idag har vi gjort en del faktiskt, vi gick och mötte upp M vid Hydro macken. Vi tog varsin glass och satte oss i gräset och njöt.

Gick vidare hemåt och stannade till på lekplatsen utanför oss.
Där fick Tindra leka av sig lite och Milian fick komma upp från vagnen och ligga på min tröja på gräset i skuggan och kolla upp mot trädet. =) När vi kom hem satte jag igång och började städa lite, dammsuga, diska  och vika tvätt och tvätta. M gjorde god pannasås = Italiensk grädde som man kan göra jätte god sås på. Jag gjorde chokladbollar för en stund sedan, och nu sitter jag här. =) Det är skit på tvn hela kvällen, så det blir nog att jag spenderar min kväll framför datorn.






Päronsplitt!

Vaknade redan vid åtta idag, och gick upp halv nio. Morgonen har varit lugn, båda barnen har varit gosiga och snälla. =) Nu ska vi bege oss ut och möta M, han sov hos sina föräldrar inatt för han och hans bror var och festade igår och han orkade inte gå hela vägen ut till Hovshaga. Det är strålande väder ute! Nu ska dela på en päronsplitt här hemma innan vi beger oss ut. =)


Päronsplitt
En av mina favoritglassar!

Michael Jackson dokumentär på tv ikväll...

bild

SVT1 visar redan ikväll en insatt dokumentär om Michael Jackson "Michael Jackson och hans musik" klockan 22.00. Programmet är från 2004 och fokuserar enligt uppgift från SVT på Jacksons "karriär på 1980-talet, musiken, dansen och kreativiteten.

Dokumentären innehåller intervjuer med Michaels mamma, hans syster La Toya och kollegorna och vännerna Gladys Knight, Smokey Robinson och Liza Minelli."

Den får man inte missa! Jag ska kolla, ska ni?

Lite shopping...

Vi kom hem för en stund sedan, jag och mamma. Det var skönt att få komma ut en stund själv och gå i affärer och äta lunch och slippa tänka på bajsblöjan som måste bytas, torka spya och dyligt. Det blev lite shopping. Rean har ju tagit fart ännu mer nu och det fylls på med nya varor hela tiden tycker jag. Fast på H&M var det väldigt uttömt. Var inne på vartenda barnbutik i stan typ. Var först inne på H&M och köpte ett bar beiga byxor åt Tindra, och tack vare att jag hade en rabatthäfte med mig fick jag den 50 % billigare.

Var inne på Pirajja och där fick Milian en Nova Star t-shirt från förra årets kollektion från mamma. Köpte tre par strumpbyxor år Tindra med, för det behövde hon verkligen! Hon har växt ifrån alla andra här hemma. Sen köpte mamma en bok till Tindra inne på BR. Sist var vi inne på Krokodilia, jag har aldrig varit där förr. Men nu när dom hade upp till 50% rea så var man ju tvungen att kolla vad det fanns för kul där. Åh, det fanns så mycket fint där och jag skulle kunna handla upp tusenlappar där inne, om man ändå vore så rik! Jag hittade iaf en tröja åt Tindra och en söt t-shirt åt Milian. Båda från Mexx, och fick belata endats 79 kr för båda plaggen. Vilket kap! Mamma köpte en jätte söt  liten väska åt Tindra med.

Nu sover Tindra, hon har inte sovit alls på hela dagen så ska låta henne sova i tio min till. Sen ska vi börja med maten, det blir Lax, potatis, hollandiesås och ärtor. Gott gott! Vet inte om M kommer hem efter jobbet, han kanske skulle dra ut eller hem till hans bror. Mamma ska dra vid åtta för hon ska jobba inatt.



Byxor från H&M
Strumpbyxor från kapp Ahl, Ta tre belata för två.



Detta fick Tindra från mormor.



Beige T-shirt från Nova Star
Roströd tröja från Mexx
Vit T-shirt från Mexx



Det är för mig en stor chock...

Kan fortfarande inte fatta vad som har hänt. Jag har väldigt svårt att smälta detta. Detta kanske ni tycker är jätte konstigt, men Michael Jackson var min absolut största idol när jag var yngre, han var en del av mitt liv. Mitt rum var klätt med posters på honom och jag kommer ihåg hur jag satt framför tvn och spelade samma gamla kasseband med en av hans konserter på, och försökte efterlikna honom och hans rörelser.

Jag satt och kollade på BBC World news inatt, somnade inte förens vid fyra och vaknade nu vid åtta, hoppandes att allt bara var en hemsk dröm. Miljontas sörjer, världen har förlorat en stor artist, en stor människa, en ikon!

En av mina favorit låtar av Michael jackson, "Will You Be There"




In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart..

Michalen Jackson har lämnat oss...

Jag kan knappt tro att det är sant. Michael jackson dog sen ikväll. Han hade fått hjärtstillestånd och dom kunde inte få liv i honom. Kan inte fatta att han är död, han var min stora idol när jag var liten och är alltid en person som jag hade kunnat offra mycket för att få se honom live. Jag fick aldrig se honom dock, vilket inte alls känns kul nu! Kan inte fatta vad som hänt, The King Of Pop, Rock and Soul har avlidit!!

Legenden lever vidare!!





Michael Jackson avled plötsligt i kväll, svensk tid, rapporterar TMZ. När ambulans larmades till hans hem i Los Angeles hade han hjärtstillestånd, och räddningspersonal lyckades inte återuppliva honom.


Michael Jackson avled plötsligt på torsdagskvällen svensk tid, rapporterar TMZ. När ambulans larmades till hans hem i Los Angeles hade han hjärtstillestånd, och räddningspersonal lyckades inte återuppliva honom.

Larmet gick vid lunchtid lokal tid, sent på torsdagskvällen svensk tid, då en ambulans skickades till superstjärnans hus i Holmby Hills i Los Angeles.


- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärtlungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, fördes till UCLA Medical Center och är kvar där, sade en talesman för Los Angeles brandkår till E Online.

En stund senare, framåt midnatt svensk tid, lade kändisnyhetssajten TMZ, som varit först med ambulanslarmet, ut chockbeskedet: "Vi har just fått veta att Michael Jackson har avlidit. Han var 50 år gammal".

Inför Jacksons planerade konsertcomeback nu i sommar har rykten surrat om att han lidit av någon allvarlig sjukdom, kanske hudcancer.



Poplegenden hade planerat att den 13 juli inleda en serie konserter som skulle pågå ända till våren 2010 i London. Biljetterna såldes slut på bara några timmar när de släpptes i mars.

De senaste månaderna har Jackson repeterat i Los Angeles-området för konserterna.

Michael Jackson föddes 1958 och slog igenom som barn tillsammans med sina syskon i gruppen Jackson Five. Redan 1972 kom solodebuten och med de Quincy Jones-producerade skivorna Off the wall (1979) och Thriller (1982) fortsatte framgångarna explosionsartat. Thriller är en av de bäst säljande skivorna någonsin.


[Text taget från http://nyheter.se.msn.com/]



Sängen kallar...

M jobbar ju halva natten nu, han började vid sju och slutar inatt vid två. Så jag sitter här framför datorn är är uttråkad! Funderar på om jag skulle lägga mig i sängen i tid ikväll, så jag kan gå upp lite tidigare imorgon och göra mig iordning. Imorgon ska jag träffa mamma i stan strax efter tolv, vi ska shoppa lite, ta en fika och njuta av det underbara vädret vi har fått. En mamma och dotter stund, där jag får vara dotter istället för mamma. För imorgon ska båda barnen vara hemma med M, och jag ska få "andas" lite utan barnen. Tro mig, det behövs när man har två små barn som man tar hand om dygnet runt.

Nu börjar ögonen kännas tunga. Så ska nog sitta här en liten stund till, sen blir det sängen för min del.

God natt!

Båda barnen sover så sött...

Nu har jag äntligen tid över till att blogga lite. Tindra hade lite svårt för att somna ikväll. Hon började bli trött redan vid åtta, och precis när jag trodde att hon skule somna börjar Milian skrika för full hals. Tindra blir såklart genast jätte pigg och vill gosa med lillebror. Det var inte förrens jag fick Milian att somna och la honom i sin säng, som Tindra varvade ner och somnade till slut. Det blir lite jobbigt ibland när man ska försöka natta dom, men när den ena för liv, för då vill ju inte den andra sova!

Idag har vi varit hemma och slappat, suttit på balkongen och njutit av solen, medans Tindra har lekt. Vi träffade Frida och Tuva en stund här på gården och tog varsin glass. Tindra har fått bada nu varje dag dom senaste dagarna. Hon vill ju bara äta själv nu för tiden. Ni kan ju gissa hur hon ser ut sen?! Mat överallt! Så bad blir det varje dag för Tindra, men hon klagar inte. Att bada är bland det bästa hon vet. =)



Bild tagen från igår under nattningen.


Nya Gratisbio.se



Jag fick en trevlig överraskning när jag logga in på Gratisbio.se idag.
Dom har ändrats sitt utseende totalt på hemsidan och fått en massa nya funktioner och tjänster. Nu har dom lagt till så man kan få presentkort redan efter man har samlats till sig 200 poäng. Vilket är väldigt lättförtjänt, det räcker med att du värvar en vän och dom samlar till sig minst 175 poäng, så har du ett presentkort på 50 kr.


Du kan välja presentkort till många olika affärer som: Nelly, BR leksaker, H&M, Lindex, Bik Bok, Filippa K, Gina Tricot, Glitter, Guldfynd, JC, Indiska, Kapp Ahl, Polarn O Pyret, Stadium, Vero Moda, Twilfit, Åhléns, Kicks, Cervera, Duka, gallerix, Hemtex, Mio, Plantagen, Babyland, Barnens hus, Clas Ohlson, Lagerhouse, Toys ´R us, Elgiganten, OnOff, Siba, Telia, Svenska spel, Scandic Hotel, Ving, City Gross, ICA, Max, Hemköp, Mc Donalds, Waynes Coffee, Akademiskabokhandeln, Ginza, Din Sko, Wedins skor, Skopunkten mfl mfl... 





En annan nyhet är att det räcker att vara aktiv för att få poäng:
- Varje gång du loggar in, 1poäng/dygn
- Varje gång du skriver i någons gästbok, 1poäng/dygn
- Blir vän med en annan medlem eller när du svarar på en vänförfrågan, 2 poäng/dygn

Laddar du upp en profilbild så får du hela 5 poäng!

Här är det enkelt och det går snabbt att känna ihop tillräckligt med poäng för att få biocheckar, present kort eller varför inte få en gratis Tidningsprenumeration på valfri tidning.


Är du inte medlem redan så tycker jag att du ska bli det här och nu!!

Låter du mig värva dig så får du direkt 75 poäng som välkomst present!
Bli medlem HÄR!





Varje månad har dom dessutom olika tävlingar hos Gratisbio.se man kan vinna fina priser.
Missa inte månadens tävling!


OBS!
Klicka HÄR och bli medlem!

Ett litet paket...

Idag fick jag ett paket i brevlådan, och det var den trevliga vinsten från www.dockklader.se. Jag vann ju ett presentkort på 250 kr och för det köpte jag en långärmad tröja och två T-shirts. Och jag blev mer än nöjd. Tyckte hon hade sytt upp väldigt mycket fint och till ett otroligt bra pris. Annars brukar kläder som sys upp i liten upplaga kosta mycket. Mycket av det hon hade var Unisex också, vilket är jätte bra, för då kan Milian få ärva kläderna sen. Så tack så hemskt mycket ännu en gång! =)



Nu väntar jag bara ytterligare på tre paket från posten. Ett från barntrygget som jag vann i en bloggtävling, en traderavinst och sen ytterligare ett pris som jag vann, men som jag ej kan berätta eller visa vad det är, då jag ska ge bort det till någon av mina nära och kära. Och jag vet att den personen läser min blogg. Hehe! =)

En heldag ute vid sjön...

Vi har varit iväg nästan hela dagen idag. Vi packade med oss mackor, frukt, mat åt Tindra, ersättning och varmt vatten åt Milian, och en massa vatten i vår frysväska, packade även ner handdukar, solkkrämen, hink och spade m.m och begav oss ner till sjön. Vi gick ner till Arabybadet, vid ridskolan, och vi trodde att det skulle ta en bra stund, men förvånade som vi blev va vi där på en kvart, och då hade vi ändå gått i lugn takt. Vi har njutit av solen, kännt på vattnet och haft det super härligt idag! Till och med Tindra badade och var inte alls någon badkruka av sig, även fast det var kallt i vattnet som en annan tyckte. Jag låter bilderna tala för hur underbart vi hade det. Och en sak är säker... Detta kommer vi göra om fler gånger, så länge vädret är fint! =)


På väg ner till sjön.



Arabybadet.



Tindra och M på väg ner till sjön.



Tindra tyckte att det var lite kallt till en början...



Men efter ett tag lekte hon glatt i vattnet, här med sitt lilla hinkset.



Till och med Lillebror fick känna på vattnet lite.



Sen gick vi upp och åt vår mat som vi hade med oss, och fyllde på våra kroppar med vatten.



Milian var glad i skuggan.



Tindra tyckte det var kul att ha hinken som hatt på huvudet.



Oj, så kul vi hade det.



Tindra ska känna på vattnet en sista gång...



Innan vi beger oss hem igen.



Och oj, vad hon slocknade i vagnen hemmåt sen.

Drömma kan man ju...

Åh, jag har hittat min drömkofta till Tindra, men som jag aldrig kommer att ha råd med!
Jo möjligtvis om vi vinner på lotto eller liknande. Men det kan man ju bara fortsätta drömma om! =)




Visst är den söt?!
Otroligt flickig, men söt!


Spirit cardigan från Phister & Philina!
Mycket fin randig sommar cardigan i rosa färgar och med super söt knaplukning.
Pris: 439;- men finns hos Rosa och Riddaren på rean för 308 kr.

Vill ha!

En kväll utan datorn...

Ja, vi skulle ju egentligen till IKEA och köpa soffor,
men sen kom vi på att bilen som vi har inte har något krok för släp. Så det blev inte mycket utav det. Vi vill åka till IKEA nu snarast iaf, så vi får se hur vi gör. Just nu håller jag på och laga mat, det blir potatisgratäng och kotletter. Tindra sover middag, M står och diskar och Milian ligger i sitt babygym i köket och rullar runt och snackar högt!

Ikväll har jag lovat M att inte sitta vid datorn alls.
Jag ska istället vara social med honom, då jag satt här hela kvällen igår. Tyvärr så är det fotboll och jag blir mer eller mindre tvingad att kolla. Efter matchen ska jag kolla på So You Think You Can Dance iaf! =)



God middag!

Idag vaknade jag vid halv fem och trodde att m hade försovit sig, jag var helt övertygad att klockan var efter åtta. jag kände ju mig så utvilad, men när jag fick se vad klockan egentligen var så var det bara att gå och lägga sig igen. Sov till nio sen kunde jag inte sova längre. Lilla Tindra sov fortfarande, så jag var tvungen att väcka henne. Jag fattar inte att hon kan sova så länge, hon borde ju vara ett morgonpiggt litet barn. =)

Nu har vi badat, både jag och Tindra, och nu håller vi på och göra oss iordning. Vid tolv slutar M, och då ska vi direkt iväg och handla på City Gross. Och vem vet, det kaske till och med blir IKEA sen idag?!!.. =)


Nu är det dags att tävla lite...


Va med och TÄVLA om ett namnsmycke från mami design !


______________________________________________




Jag tävlar om ett presentkort värt 500:- hos Kiddoz i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!



______________________




"Jag är med och tävlar hos Tess om ett presentkort hos Hej baby va med du med och tävla HÄR"


_________________________________

Milian är så duktig!


"Lillebror"


Jag har ju glömt att berätta hur duktig Milian var igår. Jag satt här vid datorn en stund. Milian låg och pratade och hade sig i sin säng. Jag hörde hur han tog i och låg och kämpade, och jag gick in för att titta till honom. Då ser jag att han har vänt sig från rygg till mage och ligger och kämpar för att hålla huvudet uppe. =) Det var första gången han vände sig helt från rygg till mage. Han vände sig tvärtom för ett tag sedan, fast han låg i en sluttning neråt så jag tycker att det inte räknas riktigt. Men gud så duktig han har blivit! Han börjar bli en riktigt stor kille nu, lille Milian...


Hade inte kameran framme just då han hade vänt sig,
men här ligger han och rullar runt för fullt i sin lilla säng.

En trevlig vinst...

Nu har M kommit hem, och vi satt precis och kollade på Mommas Boys. Tycker det är lite smått underhållande det programmet! Den ena mamman där är ju inte riktigt klok, om man frågar mig. Men jag orkar inte äns ta upp det. För er som kollar, så fattar ni nog vad jag menar.

En rolig sak var att jag har vunnit en härlig tävling! Nämligen ett presentkort på 250 kr hos http://www.oapip.se/, och jag blir ju så glad över det! Det är en tjej som syr upp sina barnkläder och dockkläder själv. Och hon är så duktig och det är jätte söta kläder. Just nu är det rea på långärmade tröjor med såg jag. Perfekt!

Rea hos Pilutta..

Nu har Pilutta rea på utvalda plagg från Nova Star, Molo och Louie Louis.
Det kommer att komma fler reaplagg under veckan som kommer.
Så håll utkick!!

Mina favoriter:

1.   2.  
3.

1.Tröja från Molo 174 kr på rean
ord. pris 249 kr.
2. Bodysuit från Molo 174 kr på rean ord. pris 249 kr
3. T-shirt från Nova Star 105 kr på rean ord. pris 150 kr

skyddad mot solens strålar...

Nu när solen är framme är det viktigt att skydda våra små barn. För ett tag sen var vi på apoteket och skulle köpa solkräm, och dom tippsade oss om Eucerin Kids Sun spray 50+. Och jag tycker den funkar alldeles utmärkt! Så har ni inte köpt solkräm än tipsar jag om denna:



169kr på Apoteket.


"Solspray med mycket högt skydd anpassad för barn som skyddar mot både UVA/UVB-strålning. Passar även känslig hud. Oparfymerad och extra vattenresistent. Applicera gärna två lager för säkrare skydd."


Snälla sluta!

Den här fina lappen fick jag beskåda när jag gick in i vår härliga hiss idag:




Det är nämligen så att det är någon som har kissat i vår hiss, och det är inte första gången det händer. M kom på dom små ungarna som brukar springa runt här och leka, med att dom stod och skrattade i hissen och sen när dom fick syn på M sprang dom iväg fnissandes. När sen M skulle gå in i hissen ser han en stor pöl och det stinker kiss i hela hissen. Det luktar verkligen bajjemajja om den! 
Jag har fram tills nu trott att det har varit hunden i huset som kissat där, och att dom inte hunnit ut med hunden i tid. Men så verkar det ju inte vara! Så nu får vi hoppas att det är slut på kissandet i hissen, och att alla kan använda hissen utan att få kvälvningar eller behöva hålla för näsan.

Hej Hej Sommar!

Nu har äntligen sommarvärmen kommit,
och vi har redan varit ute en runda idag. M går vid sidan om på sitt nya jobb idag, och han glömde lunch, så jag fick fixa iordning en lätt lunch tilkl honom och gå ner och möta honom vid Hydro. Det är tur att vi bor så nära jobbet. Vi passade på och njuta av en glass jag och Tindra, sen gick vi upp till affären och köpte ersättning åt Milian och sen hem.

Jag dammsög hela lägenheten precis, och nu ska Tindra få sin lunch. Sen ska vi leka ute på balkongen i det härliga vädret. M slutar inte förrens vid sju. Så det är jag och barnen själva hela dagen.



På väg att möta M.


Tindra håller Milian lugn genom att stoppa in sina fingrar i hans mun,
då han inte är så glad i nappar.
(Ja, hon brukar göra så)


Njut!

Regnstövlar..

Sist jag var nere på stan så kollade jag lite på både regnkläder och regnstövlar. Regnkläder var inte det lättaste att hitta. Det enda som fanns var ett sett i grått och svart, som jag tyckte var mindre roligt att köpa till Tindra. Kollade även på regnstövlar, och hittade bara ett par i hennes storlek som inte alls var snygga enligt mig. Har varit inte på lite olika webbshops och kollat lite. Där hittade jag dom här söta regnstövlar som är Unikat handmålade från Maximo.



      
Just nu på rean 129;- ord. pris 199;-
Du hittar dom hos Elvis & Elina.

Tradera vinst...

Jag är så lycklig! Jag vann ett par Nova Star jeans på Tradera, för bara 195 kr. Haha! Jag har länge velat ett par Nova Star jeans. Dom är ju så snygga och jag har hört så mycket bra om dom, men tyvärr så har det ju inte varit det billigaste alternativet. Så detta gjorde min kväll. Nu ska jag och barnen och min sambo bädda ner oss i vår säng och ha Söndagsmys. Fast det blir fotboll ikväll, jag är snäll och låter M kolla på det och hålla honom sällskap.

Ha en trevlig Söndags kväll...





En liten Badprinsessa...

Dagen har varit lugn. Vi har varit hemma och plockat undan och städat det sista efter midsommar. Vi orkade inte göra allting igår. M har varit hemma och kommer att vara hemma resten av dagen, och det är ju skönt!

Just nu håller Tindra på att bada för fullt, och hon har en MASSA skum i badkaret och det gör det hela extra roligt! =) Hoppas det blir finare och varmare väder nu resten av sommaren, så hon får prova på och bada i sjön och havet också. Skulle bli kul att se hur hon reagerar på det. Hittills har hon inte varit någon badkruka iaf.




Hoppas ni har haft en bra helg och midsommar!


Pappa är leka, Mamma är sköta...

Idag har det varit en lugn dag! M har varit hemma hela dagen och det har kännts bra. Han har ju jobbat så himla mycket dom senaste dagarna. Han har ju knappt träffat barnen i vaket tillstånd. Han ska nog vara hemma imorgon också, och då hoppas jag att det blir finare väder, så vi kan gå ut en runda hela familjen.

Jag fattar inte hur Tindra orkar. Vi sov lite längre idag och sov ut ordentligt till tio. Tindra har inte sovit middag alls idag, och hon är fortfarande igång?! Kan det vara för att pappa är hemma? Hon brukar bli mer uppstressad och hon har en pappa som gärna vill kela och stoja. Pappa är lek och mamma är sköta och gosa.

Bilder från Midsommar:

Ja, det var en lugn Midsommar. Mamma, Frida, Victor och Tuva var här. Vi hade ett typiskt Midsommarbord med sill, nypotatis, gräddfil, gräslök och allt som hör till. Leta senare kom Magda på besök, och snälla hon hade köpt en baddräkt åt Tindra och en tröja och ett par byxor åt Milian. Jätte söta! Du är för go du, gumman! Här kommer lite bilder från igår:


Milian ligger och leker i sitt babygym.



Mormor med barnbarnen.
 


Tindra hjälpte mormor med maten.



Milian med ett finger i munnen.



Tindra ville gå ut och tog på sig lillebror jacka och mössa. =)



Vårt lilla Midsommarbord, bara potatisen som fattas där i mitten.



Söta Tindra och Tuva leker.



Tindra ville äta mammas jordgubbar med grädde. =)



Dom små töserna!



Magda får läsa bok. (Som vanligt)



Tuva ville inte sitta i Bumbostolen.

En typisk svensk midsommar...

Ja, vad ska jag säga. Det är en typiskt Midsommar ute, regn och regn! Fast solen har faktiskt tittat fram några gånger bland molnen här. Just nu ligger båda barnen och sover, så det är lungt här och jag passar på att sitta här en stund samtidigt som jag diskar. Ibland önskar man att man kunde dela på sig själv och göra två, tre saker sammtidigt. Visst skulle det vara bra?!

Pratade precis med M, han är i Malmö nu och ska lasta av en massa jordgubbar. Han är hemma till halv sex ungefär. Frida, Victor och Tuva kommer vid fem också. =) Trevligt att man blir lite fler folk!

Nu ska jag ställa mig och diska klart, sen dammsuga. =)



Glad Midsommar!

Idag steg vi upp vid nio och åt frukost. M gick upp vid fyra imorse och skulle jobba. Det är lite kaos just nu med jordgubbskörandet. Alla ska ju ha jordgubbar i sista sekund och det har tagit slut på flera ställen. Så han kommer nog vara ute och köra kring Småland, Blekinge och Halland större delen av dagen.

Det är tur att mamma kommer och håller mig sällskap, inte roligt att fira Midsommar själv ju! Hon är påväg till oss nu, och sen när hon kommer ska jag ner en runda till affären och handla lite för idag. Yes, här är man ute i sista sekund också. =)

Hoppas ni får en trevlig Midsommar!



Lite shopping från rean..

Båda barnen har sovit sen halv tio, och tio minuter efter Tindra somnade kom M hem. Han har knappt sett henne i vaket tillstånd idag. Han var ju tvungen att gå upp och dra direkt och hann bara säga hejdå. Vi har suttit framför tvn lite och myst. Kollade precis på Fringe, som för övrigt är en av favoritprogrammen för tillfället. Nu ska vi göra oss iordning för natten, imorgon är det Midsommar och det ska firas lite. Det blir bara vi i familjen och mamma kommer också, sen skulle Magda nog komma lite senare på kvällen också. M kommer ju förmodligen att jobba så det blir inget drickande eller dyligt. Det blir en nykter Midsommar här hos oss.

Vi var ju i stan innan och det blev en del shoppande och kläder, men det var tack vare mamma min! =) Tack snälla! Jag köpte iaf en foundation Maybelline Dream Matte Mousse, en jätte bra foundation! Sen fick barnen en del kläder, rean har ju börjat nu! =) Milian fick ett par shorts, Tindra fick ett par byxor, en tröja och en kofta. Och sen för första gången på hur länge som helst fick jag med mig ett klädesplagg till mig själv för en gång skull. Ett vitt linne. Hehe!





En hel dag i stan...

Kom hem vid strax innan sju och har alltså varit iväg i stan nästan hela dagen. Det blev att byta två bajsblöjor och ge Tindra sin kvällsmat på direkten när vi kom hem. Nu ska vi sätta oss i soffan och mysa. Och jag hoppas att ni inte glömmer att kolla på Unga Mödrar från Norge ikväll 20.00 på femman, dubbelavsnitt.

Skriver mer när barnen har sommnat, visar upp lite vad som har shoppats idag också..

Nu ska vi till stan...

Vi fick sovmorgon idag, både jag och M, men dom ringde M vid elva så han fick hoppa in och jobba ändå. Vi håller på och göra oss iordning för att dra ut i det tråkiga och regniga vädret. Vi ska nämligen ner till stan och träffa mamma och mina syskon. Vi ska gå i stan lite, jag ska köpa ny foundation. Min är helt slut och det är lite panik! Sen ska vi nog käka på Mc Donalds. Vi åt en lite senare frukost idag, sen ska Tindra få en banan nu strax innan vi ska med bussen. Så får hon en lte senare lunch där också. Ska ta med en burk med mat åt henne.

Näh, nu börjar vi få lite stressigt här...

Middag hos Ms föräldrar...

Jag försökte uppdatera innan men det funkade visst inte. Något problem här på blogg.se. Usch! Tycker att det har varit mycket fel på Blogg.se den senaste tiden. Nu ska vi hem till Ms föräldrar så hinner inte skriva så mycket mer.

Smaksandes på sin fot...

Det är en lugn kväll hemma hos oss idag. Jag har suttit här vid datorn och M och Tindra ligger i sängen och myser framför tvn. Jag ska alldeles strax hoppa ner i sängen tillsammans med dom och mysa! =) Imorgon ska vi kanske träffa Frida och Tuva sen vid sex tiden ska vi hem till Ms föräldrar och fira lite. Ms mamma har avslutat sin kurs som terapeft och det ska ju firas! =)



Tindra har fått för sig att hon ska suga och smaka på sina tår ibland. Igår när jag stod och fiksade kvällsmaten satt hon på en stol brevid och kollade på så fint så. Men sen började hon bli väldigt hungrig och var tvungen att smaska på sin fot lite. Hon tyckte den smakade: "Mmm!"

Tävlar...


En stjärna är född


Du har nu chans att vinna den personliga tavlan "En stjärna är född" i storlek 21x30 (utan ram) från Tjusigt där texten i tavlan anpassas efter ditt barn och din familj.
Va med och TÄVLA du med!


_________________________________



"Jag är med och tävlar om ett valfritt plagg från 

Hej Baby! i Hanna Of Swedens blogg!

Var med och tävla HÄR du oxå!!"


___________________________________








"Jag är med och tävlar hos Creyla om en fin Marimekkoskål från InneOnline.
Var med och tävla HÄR du också."


__________________________



Va med och TÄVLA om denna söta klocka!


Ny stol...

Nu har vi köpt en till barnmatstol åt barnen. Vi hittade en billig och bra på City gRoss, som egentligen kostade 699, men det var sista exemplaret och kostade då istället 595 kr med 20% rabatt. Alltså betalade vi bara 476 kr för den. Ett kap! Det är en tripp trapp modell på den som växer med barnet, precis som vi har velat ha!

                              

Lite snabb uppdatering...

Skriver lite snabbt bara. Vi kom hem för en stund sedan. Vid elva var vi i mariakyrkan på Isabelles skolavslutning sen gick vi upp till hennes skola. Där nopprade jag åt min lite rulltårta, då jag knappt åt någon frukost. Sen följde Isabelle med oss hem och vi körde upp till City gross och handlade för veckan. Så nu har vi mat i kylskåpet igen. Skönt! =) Nu håller jag på att laga mat, är jätte hungrig!

Det är strålande fint väder ute, och jag blir så glad! Fast det ska bli en regning Midsommar har jag hört, men det är typisk svensk midsommar.

Vi tävlar lite...


"Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 valfritt plagg från Hej Baby! Var med och tävla du med!"


___________________________________





"Jag är med och tävlar hos Creyla om denna söta babyfilt från Funkybaby.se.
Var med och tävla HÄR du också."


________________________________________



 
VAR MED OCH TÄVLA DU OXÅ OM ETT PRESENTKORT VÄRDE 150:- HOS BARNBUTIKEN NETTY.NU

Sommar rea på Rockabybaby.se..



Nu är det 50% rea på Rockefella, Stardust och Hugin o Mugin klädet hos Rockabybaby.se!
Och dessutom fraktfritt!


Jag gillar verkligen kläderna från Rockabybaby.se. Dom har rockiga kläder åt små mini rockstjärnor. Det är så mycket jag vill ha här åt Milian och Tindra! Så fort pengarna börjar rulla in så ska jag tjata till mig dom här två topparna åt Tindra:

Sue redDebbie Black

Röd blus från Rockefella 149:- ord pris 299:-
 Svart topp från Rockefella 125:- ord pris 249:-

Grillat och dopsnack...

Igår var vi först bara hemma och tog det lungt. Jag var inte bakis alls, bara lite trött. LIte senare på kvällen stack vi hem till Ms föräldrar och åt grillat och hade trevligt. Tindra är helt galen i jordgubbar och det gåt inte att äta jordgubbar i hennes närhet om hon inte får! Så hon fick smaka ett gäng jordgubbar igårkväll och hon var mer än nöjd. =) Vi har satt ett prelliminert datum för Milians dop. Den 19 September ser det ut att bli. Nu ska vi bara höra med några släktingar och sen boka in datumet i Domkyrkan också.

Bilder från gårdagen:


Tindra i sin söta klänning från Bennetton.



Milian redo för att åka hem till farmor och farfar.

Lördagskalasandet:

Dags att skriva lite kanske. Lördagen  var trevlig. Vi satt först här hemma och drack lite. Sen bestämde jag och Magda oss för att ta bussen ner till stan och kolla läget. Vi var inne på både Paus och Café Deluxe, men tyckte det inte vad något att ha. Usch, jag tycker verkligen inte det är lika kul att dra ut längre. Har jag blivit för gammal för sånt?! Man kan ju nästan tro det. Men tack vare Magda så blev det en trevlig kväll! =)
 
Bjuder på lite flummbilder på mig, det var M som var fotograf!


Våra drinkar.



M och Magda



Magda och jag är glada.



G



Haha!



HAHA!

Trista dumma vädet!!

Idag sov vi ut till tio, vilket var otroligt skönt! Mamma och dom sov över här och är fortfarande kvar, men dom ska hem strax. M kommer strax hem han blev inringd för att jobba idag igen. Det är så trist väder ute att jag bara har lust att lägga mig under mitt täcke och sova bort hela dagen. Men idag kommer Magda och vi ska partaja lite! =) Just nu är jag inte så värst sugen på det tack vare det dumma vädret. Men vi får se om vi drar ut, vi kanske bara sitter här hemma och smuttar lite på Sambucan och snackar skit. Det kommer bli trevligt hur som helst...
 


En massa poäng hit och dit...

Tindra somnade väldigt sent, och nu sover alla här i huset utom jag. M var helt slut när han kom hem, han gick och la sig i sängen och skulle "vila" lite, men somnade ganska så direkt. Så nu sitter jag här vid datorn och kukilurar lite. Jag diskade upp lite, men fick så ont i ryggen så jag var tvungen att pausa lite.

Mamma och dom kommer snart, vi ska ner till affären en sväng och köpa köttfärs. Sen ska jag posta en himmla massa brev också. Två brev med enkäter som vi fyllt i från landstinget, två brev som ska till försäkringskassan. Sen har jag sparat en del Nestlé märken, Och där har jag över 300 poäng. Så jag ska skicka iväg ett samlingskuvär med 300 poäng, så ska vi välja att göra en canvas tavla med avtryck på våra två söta barn. =) Och sen ska jag skicka iväg ett brev med en massa märken från Libero som jag har sparat in. Vet dock inte vad jag ska ta för mina poäng än. Antingen en bok eller en leksaks älg, fast till älgen behöver jag lite mer poäng. Har drygt 1400 poäng.




1800 poäng för älgen
1100 poäng för boken

Milian...

Ett litet videoklipp på Milian när han ligger i sin säng och myser och är glad:



Syskontröjor!

Jag har letat lite och velat ha ett par häftiga syskontröjor åt mina två små, men inte hittat något orginellt. Men inne på GladaGrodan.se hittade jag dom här söta syskontröjorna. Och jag blev väldigt sugen på att beställa hem åt Tindra och Milian nu någon gång under sommaren. =)


Tröja - Lillebror med kronaTröja - Storasyster med krona

129;- st


Man får  välja färg på både tröjan, texten och kronan.
Finns i strorlekar från 0-6 månader ända upp till 152/164.

Teeparty...





Hela eftermiddagen har vi lekt och haft teeparty inne i lektältet. =) Bara jag och Tindra, men hon tyckte det var lika kul för det. Vilken minut som helst kommer M hem. Han har varit iväg och kört sen halv fyra imorse. Och lite senare idag kommer mamma, Rasmus, Victoria och Isabelle. Men nu är det lunchdags!

Vi tävlar lite...



"Jag är med och tävlar hos Tess om ett presentkort hos asian art & design va med du med och tävla HÄR"


_____________________________________



GreenGate i det gröna

Jag är med och TÄVLAR om snygga köksprodukter från Butiken FÖRR


___________________________________



Tävling hos Ekokul

Va med och TÄVLA du med!


________________________________




Tävla hos StilettklackarochBarnvagn du med!

Yes!

M fick jobbet! Och han ska jobba i fyra veckor. Dom två sista i Juli och dom två första i Augusti, och det är 75-100%. Perfekt! Dom ville att han skulle börja gå brevid redan nu på måndag för det kan vara så att dom kanske behöver någon som kan hoppa in då och då. Sen nu ringde dom från Fru Bär och ville att han skulle köra samma runda imorgon som idag. Det börjar lösa sig det här med jobb, och det är en otrolig lättnad att slippa oroa sig över pengar hela tiden. Jag går ju hemma med lägstanivå = 180kr/dag. Det vore perfekt om jag kunde hitta ett helg jobb med eller liknande. =)



Lektajm!

Idag har vi lekt och busat en massor:



Nu börjar sommarrean...

Polarn O. Pyret

Idag börjar rean på Polarn o. Pyret med rea upp till 30%!
Både i webbshopen och alla butiker.
Skynda och fynda!



Mina favoriter till Tindra:


"In the Pocket baby"

Jag blev lite småchokad när Milian väckte mig och jag kollade på klockan. Den var halv nio! Milian sov alltså igenom hela natten och sov länge dessutom. Åh så härligt det var! Jag känner mig riktigt pigg och utvilad idag. Så det blev en lite senare frukost idag, men nu är vi iordning gjorda och allt. Bara jag som ska sminka mig och dyligt.

M jobbar idag. Han blev uppringd av Fredrik som undrade om han kunde köra lite jordgubbar, som han gjorde förra året. Och visst kunde han det, så han är borta och kör i Halmstad nu. Han fick gå upp vid fem imorse. Sen vid ett ska han på arbetsintervju på Hovsgård. Dom sökte personal nu till sommaren och det ser ganska ljust ut. Så från att gå med ett extra jobb nu i sommar så har han nu förmodligen tre jobb. Vilket känns otroligt skönt för nu slipper vi oroa oss över ekonomin.

En anna rolig sak är att jag såg att jag vunnit en till tävling, denna gången hos Studentmamman. Där vann jag en "In the Pocket Baby" från inneonline.se. Hur smart grej som helst! Och den kommer komma till mycket användning framöver. Perfekt att ha med sig nu när vi ska campa också!


Hopvikbar barnstol



"In the pocket baby är en jättesmart portabel barnstol! Passar på alla café och matstolar och är en av marknadens bästa. Barnet sitter "tajt" i sitsen och därmed säkert på stolen. Tillverkad av laminerad ripstopväv med förstärkta sömmar där belastningen är hög. Ihopvikt blir sitsen liten som en pocketbok. Kan användas från ca 6 månader upp till 2 år."

Gäster och Vinst!

Vi har haft gäster hos oss ikväll, dom har åkt hem nu så jag passar på att blogga lite innan det blir sängdags. Ms polare har varit här med sin flickvän från Göteborg. Han har flyttat dit nu också men var i Växjö på studentfest. Så dom passade på att hälsa på oss en stund. Trevligt! Jag hade stått och slitit i köket och gjort Shepard Pie, som blev ganska lyckat iaf.

Nu är jag trött! Men lite piggare och gladare blev jag när jag såg att jag hade vunnit ett presentkort på 250 kr hos Barntrygghet.seÅh så kul alltså! Jag bestämde mig för att köpa en napptermometer. Supersmart grej måste jag säga! Och en TykeLight Junior nattlampa, så kanske Tindra kan sova bättre i sitt rum. Tack så hemskt mycket Carolina!

 


tykelight junior

Mammas pojk...

Jag har världens snällaste son. Han skriker knappt, och när han väl gör det är det för att han antigen är hungrig eller att han vill komma upp i famnen. Han sover bra om nätterna. Vaknar en gång vid fyra och vill ammas, men somnar lika snabbt igen efter det. Jag ammar ju honom inte lika ofta längre. På morgonen, kvällen och om nätterna, ungefär 3-4 ggr per dygn. Men det funkar bra tycker jag! När han får ersättning vill han ha så mycket som 200 ml ersättning. En riktigt liten storätare är det vi har fått! Han är stor, men han är lika glad för det! =)


Tävlar...


Jag tävlar om ett presentkort värt 500:- från Mykidoo
i Nikitas blogg, tävla HÄR du med!


Följ min blogg!!

Nu har även jag fixat bloglovin, så lägg gärna till mig där!

Follow Sarah - En Mammas Vardag

Vi ska på campingsemester...

Igår kom skattepengarna in på våra konton. Vi fick strax under 10 000 tillbaks. Det tackar vi och bugar för! =) Dom åkte direkt in på sparkontot så dom inte köps upp av skit, istället har vi dom där som säkerhet ifall någonting skulle hända. Om man skulle få en dyr räkning eller liknande. Vi behöver en till barnstol relativt snart som Milian kan sitta i. Tror det blir en tripp-trapp liknande model. Vå såg en på City Gross för 699 kr.

Det vi gjorde igår var att boka och betala biljetter fram och tillbaka från Växjö till Ystad med tåg. I sommar har jag besämt att vi inte bara ska vara hemma utan få komma iväg lite. Så den 17-23 Juli ska vi ner till Ystad och campa på Ystadscamping. Vi gjorde det nått år i följd när vi bodde där, och nu ska vi dit igen och barnen ska givetvis med också. M kan tyvärr inte följa med då han kanske kommer att jobba då. Men det blir jag, Mamma, Tindra, Milian, Rasmus och Victoria.  Det ska bli riktigt kul att få komma iväg! Mamma och Jörgen har ju fortfarande en Camplett tillsammans som vi ska få låna. För er som undrar vad tusan en camplett är, så är det en blandning mellan husvagn och tält. Det finns två sovalkover där man ligger som i ett tält fast 50 cm ovanför marken. Sen finns det som en stort förtält till detta där man har kök, sittplatser plats för bord och stolar m.m. Allt detta kan vikas ner till ett litet släp. Väldigt praktiskt måste jag säga! Hittar tyvärr ingen bild på någon camplett, antar att det inte finns så många här i sverige. Men jag ska ta kort på den sen när vi är där nere. 

 
Ystad - Camping - Beach
Ystads Sandstrand

Sommar rea på Maria nyckelpiga...


Hos MariaNyckelpiga har sommarrean börjat! Passa på och fynda!


Mina favoriter:


Tindra kan...

Här om dagen gick jag igenom lite olika kroppsdelar med Tindra och frågade bla
"Var är huvudet?", "Var är örat?", "Var är foten?" osv. Och jag blev förvånad över hur många kroppsdelar hon verkligen kan. Vi har inte tjatat på henne alls om dom olika kroppsdelarna eller dyligt. Hon måste snappa upp allting väldigt lätt då vi säger t.ex. Nu ska vi borsta håret eller nu ska vi ta på en sko på foten m.m.

Dom kroppsdelar hon kan nu när man frågar henne var dom finns är:
Huvudet
Håret
Ögon
Öron
Näsan
Munnen
Tänderna
Rumpan
Magen
Foten



Mat och sovklocka önskas...

Igår var det samma sak här inne på blogg.se, gick inte att komma in på något överhuvudtaget. Så störande!

Nog om det nu, vi kom hem för en stund sedan från affären. Och Tindra somnade tio minuter efter vi kom hem och jag hann inte äns ge henne sin lunch. Men jag ska låta henne sova nu så får hon sin lunch direkt när hon vaknar istället. Jobbigt när det blir så stressigt och svårt att få allt inplanerat som man vill ha det. Det är ju inte alltid man kan följa sina rutiner, och ibland blir det så här helt enkelt. Ibland önskar man att man hade en sov- och matklocka precis som skalman, som barnen följde på pricken. Visst vore det bra ibland? =)


Finalen på Project Runway...


Ni missar väl inte finalen av Project Runway ikväll?

Själv ska jag kolla, men vet inte riktigt vem jag vill ska vinna.
Men tycker inte att Kenley ska vinna. Jag har inget emot hennes kläder,
men hennes uppförande och dåliga attityd. Dessutom kan hon inte ta kretik!
Dock tycker jag att det är kul att det är tre tjejer som är i finalen den här säsongen,


Katvig Summercollection!!




Katvig summer collection '09 är här!



(Bilder lånade från Barlyan)

Shorts 249kr
Tröja 229kr

Jag verkligen älskar deras färggranna randiga kläder och detta hamnar högt upp på önskningslistan på kläder åt barnen. Mina favoriter är dom söta shortsen med fickor.


Vilka är era favoriter?

Va med och tävla...



Var med och vinn ett presentkort ,värde 250 kr på http://www.oapip.se/.
Här hittar du barn- och dockkläder.

Problem med Blogg.se om kvällarna?!

Är det fler som har problem med blogg.se ibland, speciellt om kvällarna? Jag försökte och försökte komma in på min blogg igårkväll, men kunde inte komma in varken på min blogg eller på någon annans blogg med för den delen. Allt som hade med blogg.se att göra funkade inte! Det har hänt ganska många gånger dom senaste kvällarna också. Kanske är det överbelastat?!...


Tindras bästa deckningspositioner:



I stolen med nappen halvvägs utanför munnen...



I Stolen med leksak i handen...



I pappas knä med huvudet nerborrat i soffan...



Sovandes på sin vovve...



I Soffan liggandes...



I Soffan sittandes



I Soffan ståendes...



På en kudde på golvet...



På golvet ...


Vilken är er favorit? Mina är den första och sista bilden. =)

Ett dopp i badkaret...

Dagen har varit lugn, både jag och M är väldigt trötta! Så det blir en lugn kväll hemma hos oss. Milian bajsade ner både mig och honom själv, så det blev ett bad för båda barnen idag. Men dom var lika nöjda för det. Jag har haft turen att få två små barn som älskar att bada!




Ignorera mitt förra inlägg...

Vet inte riktigt vad som har hänt, men mitt förra inlägg är en av mina gamla inlägg. Så ignorera den! Jag höll på och flytta runt min ainlägg bland dom olika katerogierna och på nått sett så måste jag ha publiserad det inlägget igen. Hum, skumt! Men men.

M kom hem sent igårnatt och han har lovat mig att han ska ta båda barnen idag för han har varit ute både i fredags och lördags. Han ska få sova till tolv sen ska jag väcka honom. Så idag kommer jag få ta det lungt, städa behöver jag inte heller. Han sa att han skulle stå i allt. =)

Det ser ut att vara varmt ute, kanske går en runda hela familjen?!..

Natti natti..

M kom hem för att stanna i tre timmar. Sen skulle han iväg och jobba igen?!! Han måste köra upp till Göteborg igen. (han var där innan idag) Han steg upp vid fem i morse och har inte sovit sen dess. Som tur har han två polare med sig nu som ska hålla honom vaken. Usch, Tycker inte riktigt om det alltså! Men man kan inget göra.

Nu börjar jag bli riktigt trötter, så ska krypa ner i vår stora dubbelsäng alldeles själv och sova. Sen när Tindra vaknar får hon ligga brevid mig. hehe =)

Godnatt på er!


//S.


Vi försöker igen...


"Jag vill vinna ett presentkort värt 250kr från Kotteshoppen hos Tant Ulrika"


________________________



 
VAR MED OCH TÄVLA OM EN VALFRI GEGGAMOJA SOLHATT
SOM FINNS ATT KÖPA HOS MARIA NYCKELPIGA!!


_________________________________________




"Jag tävlar om ett par skor från Vikings vår och sommarkollektion 
från Barnskoshopen i Thereses Blogg
TÄVLA HÄR DU MED"


______________________________________



Tävla om en valfri vara på Hejbaby.se!
Vad med och tävla HÄR!

____________________________________


 




Du har nu chans att vinna en In the pocket baby från Inneonline.

Va med och TÄVLA du med!

_______________________________________



Trist dag..

Nu sover båda barnen lunch, och när Tindra vaknar så ska hon få lunch. M är iväg och fiskar och sen ska han titta på fotbollsmatch. Sverige möter Danmark idag men jag ska inte kolla. Så han kommer inte hem förrens ikväll. Jag vet inte alls vad jag ska göra idag. Det är inte så jätte fint väder ute heller, annars hade jag gått ut. Hum, får väl fixa och dona lite här hemma...

Vi grät en skvätt igår...

Igår städade vi hela förmiddagen sen kom Magda på besök. Alltid lika trevligt! =) Vi var nere i stan en runda och jag bytade en tröja mot en söt kjol åt Tindra. =) M var iväg en stund på pubben med John och Bosko, medans vi tjejer var hemma med barnen och kollade på tv. Såg världens sorligaste och en av dom bästa filmerna på länge: Eight Below. Fy så bra den va! Både jag och Magda satt med tårar i ögonen. Fast den slår inte Marley and Me när jag och M såg den. Båda två låg i sängen och storgrät och det sprytade tårar från våra ögon! Haha!  Och M är inte den som brukar gråta. Har ni inte sett den så rekomederar jag den verkligen! Fast jag varnar för ett blött öga, eller två...



Så fin!

Besök på Ryttartorpet..

Eftermiddagen har vi spenderat ute. Vi mötte upp Frida och Tuva och gick bort till Ryttartorpet. Tog en glass och dricka för min del och satte oss på en filt och smaskade i oss det. Barnen fick leka av sig lite och Tindra jagade fåglar och äta alla blommor hon fick tag på, som vanligt. Sen när man ska försöka ta dom ifrån henne springer hon allt vad hon kan och försöker smita. Lilla busan!

Milian fick ligga på filten och komma upp från vagnen lite också. Inte så kul att ligga i den hela tiden ju. Konstigt väder var det också. När solen var framme var det jätte skönt, men så fort den gick i moln började det blåsa jätte kallt, och med jämna mellan rum kom det små droppar regn också. Jätte konstigt! På vägen hem somnade båda barnen, strax ska vi äta kvällsmat och sen blir det en tidig tur i sängen ikväll känner jag. Är jätte trött!



Stor pojk!

Inget bloggande på nästan två dygn. De är illa det. Men dom två senaste dagarna har jag inte alls mått bra. Har haft så ont i magen och legat och kallsvettats. Jobbigt och jag vet inte vad det kan ha berott på. Men nu mår jag mycket bättre, fast jag är väldigt trött och seg! Vilket inte är så konstigt då man knappt har sovit dom två senaste nätterna.

Idag hade vi tid klockan tjugo i tolv på BVC. Det gick bra förutom att Milian fick TVÅ sprutor idag, vilket inte alls var populärt. Dom små får ju två 3 månaders sprutor nu från och med 1 januari 2009. Den nya är mot hjärnhinneinflamation och nått mer som jag inte kommer ihåg. Storviktaren Milian väger nu 6690 g och är 63 cm lång. Vilket märks i både blöjor och kläder. Det är precis så han kan ha stl 62 i kläder och stl 2 i blöjor. Nästa gång vi handlar blöjor får vi köpa stl 3 till honom. Han växer till sig vääldigt bra! =)


Min stora lilla grabb! =)

Tävlar...



"Jag tävlar om "mina första kläder" från
LiandLo i Thereses Blogg
TÄVLA HÄR DU MED"

_________________________________________________



"Jag är med och tävlar om en ekologisk body från Lilla Barnkammaren hos Carolina. Var med och tävla du också!"


__________________________________________




"Jag är med och tävlar om valfria varor till ett värde av 350 kr från Kalasbolaget hos Carolina. Var med och tävla du också!"


____________________________



"Jag är med och tävlar om ett presentkort på 500 kr hos

Babykonceptet.se i Hanna Of Swedens blogg!

Var med och tävla HÄR du oxå!!"


Pool Party...

Vi var aldrig vid sjön igår, vi var hemma hos Ms föräldrar istället. Isabelle hade satt upp poolen. Så vi var där och dom badade och jag satt i solen och gottade mig. Det var väldigt trevligt och sen bjöds det på mat från Max. Bjuder på några bilder från gårdagen:



Mindre rolig dag...

Jag har haft väldiga problem med att logga in här på bloggen, och det verkar som att allt med blogg.se är svårt att komma in på. Jobbigt! Men nu lyckades jag komma in iaf! =) Dagen har inte vart den bästa. Jag har haft ont i huvudet, varit trött och allmänt nere. Vet egentligen inte varför, men alla har vi sånna dagar helt enkelt. Sen kan det ju också beropå det mindre roliga sättet jag blev väckt på imorse.

Jag vaknade av att Tindra satt och pratade för sig själv bakom mig i sängen, hon höll på med nån papperbit som hon hade hittat och det var helt brunt. Först fattade jag inte alls var det bruna kom ifrån, men sen såg jag att hela hennes händer var bruna också. Vände mig om helt och såg till min förskräckelse att hon hade bajsat ner hela vår dubbelsäng!! Ååh, så äkligt det var! Och där hade jag sovit liksom. Och Tindra sitter där jätte glad och smakar på sina fingrar. UUh! Det blev direkt i badet med både Tindra och mig. Och sängkläderna och lakanen slängdes direkt in i tvättmaskinen. Det var inte alls kul att behövas väckas på detta sätt!!

Dagen har varit jobbig sen dess. Milian har varit skrikig och har inte velats ammas någonting. Han vägrar ta bröstet och jag vet inte varför. Han tog tag en liten stund men sen somnade han lika snabbt igen. Och innan dess så ammade jag honom sist inatt. Lite trist, jag vill ju amma honom! Vi får väl se hur det går framöver, vill han inte så vill han inte liksom.

Ja som ni ser har mig dag inte vart den bästa, så det är nog därav min nerstämndhet...

Njut av dagen...

Hela eftermiddagen har vi spenderat ute på balkongen. Jag har legat och stekt mig lite och Tindra har lekt för fullt. Nu sover hon söt. Snart ska vi till sjön och slappa och leka med barnen. Det är så strålande och härligt och jag blir så glad av detta väder. En fågel viskade i mitt öra att imorgon skulle det inte bli lika härligt och fint ute. Så njut nu! =)



En söt liten topp..

Idag fick vi ett härligt paket i brevlådan. Det var från lilyochbrorsan.se. Jag vann ju ett presentkort på 300 kr därifrån härom veckan.Det danska märket Phister and Philina är en av mina favoritmärken av alla barnmärkeskläder. Dom gör så otroligt söta kläder som går i rosa ton och det passar perfekt för en liten prinsessa! Det är inte så lätt att få tag i och dom är lite dyrare, så jag blev super glad när jag fick se att lilyochbrorsan.se sålde deras kläder. Så självklart valde jag en söt topp från just Phister and Philina! Med supersnabb leverans så fick jag den idag, och självklart var jag tvungen att sätta på Tindra den direkt. Så idag är hon en liten prinsessa i sin söta lilla topp.



Ett litet paket



Den söta toppen!


Tack så hemskt mycket!

Gifts from Roma...

Gårdagen var bra. Vi grillade ju hos Ms föräldrar och Tindra fick leka i deras stora trädgård. Vi hade med oss rutschkanan som vi fått av Fredrik och Marianne, så nu får den stå där hela sommaren. Åh, vad jag vill ha en marklägenhet med trädgård nu! Tindra lyser upp varje gång hon får springa fritt i gräset. Ms mamma var i Rom härom veckan och hon hade handlat med lite presenter därifrån. Vi fick en Sambuca flaska, en stort paket med toblerone One by One, och äkta italiensk pannasås. Mums! Sen fick barnen lite kläder.


Milian fick en jätte söt body från Name it, och Tindra fick en söt klänning från Bennetton

Tack snälla Eva!


RSS 2.0