Vi kan mätta en hel armé.. nästan iallafall..

Idag kom mamma hit och vi ställde oss och gjorde en massa köttpiroger. Jätte bra att ha i frysen så man lätt kan ta sig en till lunch eller ta med sig en till univesitetet. Första gången vi gjorde det men det gick jätte bra. Och dem blev ganska store, större än vad vi trodde att de skulle bli. =)

Så nu sitter jag här framför tvn med datorn i knäet. M har åkt ut till campus, jag är hemma med båda barnen. Är trött och sliten. Tindra har haft jätte jobbig hosta, och varken hon eller jag har fått mycket sömn de senaste dagarna. M och Mille sover ju som en stock, och hostmedicinen hjälpte inte mkt...

Så fort barnen har somnat ska jag göra iordning en kopp te och ta lite god frukt och mysa under en filt i soffan. M skule oma hem innan elva. Då ska vi titta på skräckis! =)







Mor & Son!
















Fjantar oss framför camen..

Idag är jag hemma med båda barnen. Mille hade feber i natt och Tindra har fått jobbig hosta. Upptäckte prcis en plida på milles haka också. Hoppas att det inte är vattenkoppor nu. Både jag och M behöver gå i skolan nu. Så nu är alla krassliga här hemma. Jag har ju varit ovanligt trött oh förkyld, M också. Skulle verkligen behöva gåpå en föreläsning imorgon. Men det beror på hur barnen åt, eller om M kan tänka sig att vara hemma.. Det löser sig nog.

Trots barnen är krassliga här hemma är dem ändå på bra bushumör! =) Nu har Mille somnat iallafall. Så ska plocka undan här lite och börja steka lite pannkakor kanske. Det blir en sen lunch för oss idag..








Bort snööö, tack! Snälla?!

Idag har vi inget i skolan, men barnen är lämnade på dagis någon timme iallafall. Har en del saker att fixa med idag. Har ringt några viktiga samatal. Ska börja städa strax, skriva ut dagisschema och fylla i det innan jag hämtar barnen. Hämta ut ett paket från adlibris som kommit idag. Undrar när mina skor kommer?! Usch, vill att snön ska smälta bort nu, så man kan använda lite högre klackar på skorna. Helt omöjligt ju när det är halt och snö.. Jag köpte ju tre par skor när jag var i England i höstas. Men jag har använt skorna typ en gång var sen dess på grund av det här jäkla tråkvädret!!








Vill börja gå in high heels nu... =)


Nytt schema, mer tid...

Idag hade vi vårt första seminerium på den nya kursen. Förra veckan började vi ju inriktningskursen. Det blir riktigt slappt alltså! Vi går typ tre gånger i veckan bara någon timme. Jag klagar inte. Har nästan haft dåligt samvete för att jag knappt har haft tid med barnen. Vi har haft en del långa dagar och när jag väl har varit hemma har det nästan bara vart plugg som vari ett måste. Man har hämtat barnen vid fyra, fem. Kommit hem och börjat med maten, medans dem har lekt själva eller tittat på disney chanel. Sen har man haft en timme efter kvällsmaten att mysa med barnen innan dem ska nattas..

Så nu när mitt schema ser lite bättre ut, ska jag försöka ägna så mycket tid som möjligt med mina knoddar! =) och självklart men uppdatering i bloggen..






Shopping..








Shoes are a girls best friend!!

Dags för en uppdatering här på bloggen kanske?! Helgen har varit lugn, har inte mått bra till 100% alltså! Somnat varje kväll kring nio, tio. Förkyld, har munsår i hela jäkla käften och svullna halskörtlar. Usch! Idag fick jag sova ut till tio iallafall. Sen har jag ängnat hela dagen åt plugg typ...

I fredags var jag i stan och skulle kolla på ett par skor som jag sett dagen innan jag och M var på H&M. Men guess what?! Alla par var typ slut, fanns fyra kvar alla i storlek 40!!? Fuck! Så gick in och köpte mig en mysig tröja på Vila och fyndade ett par legging ch en siden skjorta på Monki. Nått var jag tvugen att köpa ju!? Kunde liksom inte komma hem tomhänt, men jag blev ju lite nöjd iallafall.

När jag väl kom hem såg jag att skorna fanns på H&Ms hemsida i min storlek. ÅÅh! Typiskt! Fick ett sms av M innan när jag var hemma hos mamma idag där det stod: "Svart sko i läderimitation med platå och dragkedja fram. Foder. Platå 1 cm. Klack 11 cm. Gummisula. 100% läderimitation. Storlek 36..Skickas till Vasavägen 20 inom några dagar.". Haha! Lite plutt hade beställt skorna till mig! Söt han är va?! =) 



Dessa skorna får jag hem nästa vecka någon gång.. =)


Måste bara skriva av mig lite...

Satt och tittade på Unga mödrar innan idag och shit alltså. Jag brukar inte ha tankar om andra mammor och pappor, och vill helst inte lägga mig i. Vi alla har våra egna sätt att uppfostra våra barn. Vi har olika värderingar och syn på vad som är bäst för våra barn. Men fan allstå! Låta barnet sitta precis bredvid spisen (alltså på diskbänken) med en kastrull full med kokande vatten. Sen att barnet själv får slänga i en buljongtärning. Barnet kan inte vara mer än 1,5 år. Jag vågar knappt ha barnen i köket när jag lagar mat och jag kokar alltid vatten på plattorna längst in mot väggen. Man vet aldrig vad som kan hända, och när det väl händer går det på 2 sekunder.

Sen verkar alla ge upp så jävla lätt så fort något blir jobbigt i förhållandet man har, (som oftast är en ny pojkvän, och inte barnets riktiga pappa). Gör slut på SMS, vad fan?! Visst dem är unga, men ändå. Jag trodde ändå att man växte upp lite den dagen man blir mamma. Det absolut viktigaste är att barnet får en säker och bra trygghet, och det får den inte om det ska komma en ny pojkvän var tredje månad liksom! Och de flesta flyttar ihop med pojkvännen som dem har ”dejtat” i en månad. Flera av dem har flyttat flera gånger på ett år, och då pratar jag inte om tå, tre utan typ 5-8 ggr!? Allvarligt, vad tänker dem med?

Vi hade en föreläsning idag om barnkonventionen. Där man alltid ska se till barnets bästa. Och detta tycker jag inte bara ska gälla regeringen och lärarna, utan också föräldrarna.


Falsksång och gallskrik!

Idag fyller M 25 år! Uh! Han börjar bli gammal, hehe! Jag gick upp en halvtimme innan hans klocka skulle ringa. Gjorde iordning frukost på sängen med tända ljus och han presenter. Han ville ju egentlien bara ha pengar i kontant. Men tyckte det var lite tråkigt. Så när vi var på City Gross igår köpte jag ett Wii spel till honom: Super Mario Bros! Han har ju tjatat om att han har velat ha de så! Sen fick han 1400 cash i ett roligt kort..Barnen var med och sjöng, eller nja Tindra sjöng inte för vi hade ingen tårta och hon menade på att man måste ha en tårta om man ska sjunga "Ja må han leva..". Och Mille blev jätte arg för han ville ju ha Ms mackor som jag hade brett på hans frukost bricka. Så det blev att jag sjöng helt själv, och Mille skrek. Roligt sätt att vakna på liksom! Jag sjungandes i min bästa falska ton och Mille gallskrikandes efter Ms mackor..

Nåja. Nu är barnen lämnade på dagis iallafall. Nu ska ja börja baka på tårtan som vi ska ha sen när M kommer hem från universitetet. Sen ska jag råplugga! Ikväll kommer Ms föräldrar hit också, då blir det ännu mer tårta.

Och på lördag då blir det feeeeest! ;oP



Två...

Här får ni två bilder där man ser min nya hårfärg lite bättre:






Sista dagen...

Sista dagen på vårt lilla jullov. Sen är det back to reality.. Känns sådär lagom kul alltså, det har gått så otroligt fort. I fredas var jag och Mille på stan med min mamma och bror. Vi gick och kollade lite av vad som var kvar på rean. Det var ganska mycket faktiskt. Jag trodde att det skulle vara helt utrensat. Jag fyndade en ny skinnjacka på bikbok för 250 spänn. Tack för den! =) Sen köpte ja en tröja och taijts på Gina tricot. Köpte Acos brun utan sol också. Har smörjt mig med den nu i två dagar och resultatet har blivit jätte bra! Kan verkligen rekommendera den! Ser ut som jag har varit utomland ju! Ha!

Idag tittade min farmor och hennes man in hos oss. Så nu fick jag äntligen tillbaka min mobilladdare, så nu kan jag nås igen! =) Nu ska jag börja med lunchen, sen ska barnen hem till min mamma. Så ska hon passa dom en stund medans ja får lite lugn och ro till pluggandet..


Verkligen jätte bra!



Min nya skinnjacka..


Jag är duktig!

Jag känner mig så duktig idag! Jag har påbörjat skriva min hemtenta, och är färdig med den första sidan. Hurra! Fan vad bra jag är! Men jag har fortfarande panik, känner mig stressad, men jag har ju trots allt två veckor på mig nu! Men det känns som alla har börjat, och jag hade verkligen inte en enda lucka ledig för plugg nu under julen och nyår. Puh!

Från och med nu ska jag skärpa mig! =)

Just nu håller jag på med maten. Det blir ungsbakad lax, potatis och kall sås med rom, rödlök och vitlök i. Sen ska det egentligen vara ruccula i också, men det hade vi inte hemma idag. Och snart kommer Wictoria. Hon ska köpa vårt skötbord, babysitter och babygym. Det har bara stått i källaren och skräpat. Och vi ska inte ha några barn på några år nu, så de va lika bra att få det sålt.  


Min nyårs look + blond!






Är typ blond-orange. Men tycker det är en ganska cool färg jag har på håret nu. Kan inte färga det det fler gånger nu, färgade trots allt tre gånger nu de senaste två dagarna. Måste låta håret vila nu! =)


Gott nytt år!!

Första inlägget år 2011! Oj Oj oj!! =) Tänk vad fort tiden går alltså. 2010 gick extremt fort. Gårdagen var lugn och bra! Vi var som sagt hemma hos Ms föräldrar och åt jätte god mat. Vid tolv slaget skålade vi med en jordgubbs champange tror jag att det var. Sen gick vi ut med Tindra (som fortfarande var vaken) och tittade på alla fyrvärkerier. Och Tindra tyckte det var hur häftigt som helst! Tog lite bilder igår också:



Milles outfit!



Tindra sötnosen!



RSS 2.0