Nyårs outfit...


På bilden kan ni se vad jag kommer att ha på mig imorgon på nyårsfesten i London. Svart kavaj från H&M och vinröd sidenklänning med snyggt fall från Topshop. Känner ni igen skorna?! Jag kunde inte hålla mig så beställde dem från Nelly.se och fick hem dem lagom tills innan vi åkte till England. Och vad passar bättre än att ha dessa skönheter på nyår. Detta matchar jag med ett snyggt korshalsband i lite längre modell i guld + ett guldarmband. Sminket: Svart eyeliner på ögonlocket (ej under ögonen), mascara, guldig glittrig ögonskugga och röda läppar..Sedan lite Shimmer powder över hela kroppen så att jag glittrar sådär lite diskret. =)



Mörkröda läppar..


En julklapp från tomten kanske?!

Idag har vi inte gjort så mycket, mest vilat och tagit det lungt. Sånna dagar behövs med, eller hur?! Vi har suttit och betalat alla våra räkningar och upptäckt att vi har ett X antal tusen på vårt konto som inte var där för några dagar sedan och när vi går in på historik står det inte att det har kommit några insättningar. (?!) Vi har varit i kontakt med banken och enligt dem så har vi haft dem här pengarna hela tiden. Men det är helt omöjligt att vi har kunnat räkna fel på ett så stort belopp pengar. Just nu har vi satt in pengarna på vårt sparkonto och kommer inte röra dem på några veckor, bara för att vara på den säkra sidan. Så nu hoppas vi inte på för mycket, men dessa väldigt mycket extra pengar skulle ju inte sitta fel..

Om en stund ska vi bort till Tesco och handla lite mat. Magen börjar kurra! Imorgon ska vi mot London för att fira nyår.. Vet inte om vi kommer att ha tillgång till internet där. Annars är vi tillbaka hos Richard den 2:e Januari på kvällen någong gång. Så i värsta fall skriver jag här nästa år.. =) (Om jag inte skriver lite mer ikväll eller imorgon innan vi åker.)


Smink så det räcker och blir över...

Igår åkte vi till en liten by som ligger här i närheten, Haverhill. I denna lilla by ligger det nämligen en affär med en massa skönhetsprodukter allt från smink, parfym, till alla möjliga krämer osv. Allt är nedsatt till riktigt bra priser. Så det blev en hel del där igår. Köpte bl.a en parfym till mig själv. Amor Amor cacharel. M köpte Diesels nya extremt goda parfym och en Cerruti 1881. Bara dem här parfymerna hade kostat typ 1000 spänn. Och vi betalade strax under detta. Dock hör det till att vi fick allt detta som finns på bilden här under också för detta pris:


Vi fick alltså:
Amor Amor cacharel 30 ml
Cerruti 1881 25 ml
Diesel Only the Brave 35 ml
Maybelline the Colossal Volum' Express Mascara Cat eyes
Rimmel London Lipstick by Kate Lipstick Nr. 01 Rosetto
Maybelline Dream LUMItouch Highlighting Concealer
Rimmel London Professional eyebrow pencil
Rimmel London Special Eyes Precision eye liner pencil
Maxfactor Creme Puff Nr. 42 Deep Beige.

Sen köpte vi lite julklappar också.. =)


4 par skor...

Självklart har vi varit i Cambridge i två dagar för att fynda på mellandagsrean. Och oj vad jag har fyndat! Trosor för 2 pund = ca 22 kr. Skor för 9 pund = ca 100 kr. Köpte bland annat ett par Puma jogginskor (har inga joggingskor) för 18 pund. Hitills har jag fyndat en nyårsklänning, 4 par skor, smycken, underkläder, strumpor, en kofta, ett paljett linne, en kabelstickad tröja, shimmer powder + puderborste. Sen köpte jag lite kläder åt båda barnen också inne på Baby GAP. Men jag sparar mig till London nu, då har jag 3000 att shoppa upp. Det borde väl räcka?! Det får räcka helt enkelt! Haha!


Indigoblåa pumps. Bilden gör inte färgen rättvisa.. 10 pund



Svarta mocka stövlar som för en gång skulle sitter bra på mig. (Har jätte problem med att hitta höga stövlar då dem alltid sitter så löst där uppe pga mina smala ben.) 15 pund..



Shopping centret Grand Arcade i Cambridge..


En massa leksaker...

Dags för lite uppdatering kanske?! Det har varit lite svårt att få tillgång till datorn här, vi är tre stycken plus barnen som bråkar om datorn.. =)

Nu är iallafall julafton och juldagen avklarad. Barnen har fått så många leksaker så det blir till att rensa bland deras gamla när vi kommer hem. Tindra fick: kläder, docka, två dockvagnar, lego, godis, frisördocka, badrock, my little pony set. Milian fick: kläder, grävmaskin, tre vånings garage, en massa bilar, badrock, lego, godis, gitarr med mikrofon, buzz lightyear gubbe. DE blir lite fler julklappar till dem när vi kommer till London. Sedan ska dem få de stora paketen från oss när vi kommer hem + från min familj. Sedan fick dem en del hos min farmor bl.a. filmer, böcker, kläder, barnen fick varsin blixten McQueen bil som låter och kör runt. Tindra fick en gående valp och Mille fick ett råttspel. =) Så ja en hel del har dem fått!

Själv har jag hitills fått 1500 kr sammanlagt, ett par skinnvantar, en sjal, en halsduk, smink, en lampa, raggsockar, presentkort på H&M, chokladkartong. Sen det där spelet från M.. =)


Tog tyvärr bara kort med kameran på julafton, så har inge bilder jag kan lägga upp just nu! Men vi har haft en väldigt trevlig julafton och juldag! =)

P.S

Kanske ska berätta att idag har det varit 12 grader och sol. =) Vi känner oss lite för påklädda. Ingen snö, men jag klagar inte.. Förmodligen kommer det finnas gott om det lagom tills vi kommer hem..

Julshopping..

Nu är vi hemma efter en heldag i Camebridge. Vi var först i utkanten och hälsade på Ms farfar som sagt. Sen åkte vi in till City center och shoppade lite julklappar. Så nu är vi färdiga med alla julklappar till Ms familj, bara min familj kvar nu. =) Sen köpte jag mina två Xbox spel också, Dance central, som jag skrev om innan. De var nersatta i pris så passade på.. Ett av dem får jag av M som julklapp. Haha!

Vi har tagit det ganska lungt med shoppandet än så länge. Jag köpte en illgrön skjorta, ett svart baslinne, ett glittrigt linne och ett par mysbyxor igår bara. Jag väntar tills rean börjar och London såklart! =)

Bjuder på två bilder från idag. Tyvärr inte det bästa skicket då de är från min iPhone. Jag hann inte fixa sladd till min kamera innan vi åkte, men jag har självklart med mig kameran och tar kort med den så mycket jag kan innan batterierna tar slut..



Barnen utanför Richards hus, där vi bor nu..



Camebridge skyline, från parkeringshuset i Grand Arcade..


In till Cambridge...

Nu har vi fixat internet här i England. Resan gick jätte bra, dock var vi nära på att glömma en av väskorna (med Ms kläder i som tur va) på tåget påväg ner till flygplatsen. Haha! Inte så lyckat! Vi hade precis hoppat av och stod kvar en stund utanför tåget när jag upptäckte att vi inte hade fått med oss alla väskor. Dörrarna hade stängts så vi tryckte på knappen som öppnade dörrarna som fan till sist öppnades dörrarna och jag sprang på och tog vår väska och sprang lika fort tillbaks. Sekunden efter jag hoppade av tåget ständes dörrarna och tåget körde iväg. Fy fan alltså!

Dock blev de lite problem sen när vi hade kommit fram och skulle få vår hyrbil, tydligen var det så att man var tvungen att lägga samma summa som bilen kostade att hyra som en disposition som man sedan får tillbaka när man har lämnat bilen. Detta gjorde att vi har fått lägga ca 16 000 på att hyra bil här i England. Inte så kul alltså!

Igår åkte vi iallafall in till Cambride och gick i några affärer. Egentligen skulle vi kolla efter julklappar men det blev visst bara lite shopping till oss själva. Haha! Hittade två julklappar till barnen iallafall inne på Disney Store. Idag ska vi hälsa på Ms farfar som bor på ett hem strax utanför Cambridge och sen åka in till Campridge igen och denna gången SKA vi handla alla julklappar. För sen åker vi inte in fler gånger.

Bilder kommer senare...

Jag hann tyvärr inte blogga innan vi åkte....

img_6779 (MMS)

Jag hann tyvärr inte blogga innan vi åkte. Vi hade fullt upp igår med packning, städning och allt som skulle fixas innan. Efter många om och men och en nästan bortglömd resväska på tåget sitter vi just nu på Malmös flygplats. Vi har hittat en lekhörna där båda barnen leker av sig. Planet lyfter mot Stansted tjugo i fyra, så vi har gott om tid. Vi kommer att ha tillgång till internet så jag kommer att blogga under tiden vi är i England..


Nu sitter vi på bussen från Älmhult med sl...

img_5386 (MMS)

Nu sitter vi på bussen från Älmhult med slutdestination Olofström. Vi är framme tio i elva. Barnen är så duktiga! Dem är ju vana vid det här laget att resa. Kommer nog inte blogga under tiden jag är där, så jag bloggar imorgon när jag kommer hem istället. Ha en bra lördag!! :)


Är han stor pojke nu?!

Idag var sista dagen för barnen på dagis så nu har dem också jullov. Och idag var det sista dagen för Mille på hans avdelning. Efter jul byter han avdelning och kommer då att gå på samma avdelning som Tindra, alltså där alla stora barn går. Betyder det at han är stor nu?! För mig känns han fortfarande om en bebis.. =) Men det kommer att vara skönt att ha dem på samma avdelning, sen flyttas han över med sina bästa kompisar också. Mille är med i ett gäng på fyra små pojkar som alltid leker tillsammans. Hehe!

Innan idag var jag nere i stan och handlade lite julklappar som ska med ner till farmor imorgon. Vi åker tidigt, strax efter nio. Sen ska vi sova där och kommer tillbaks på söndag vid tre. Ikväll ska vi ha riktig familje-fredagsmys-kväll.. Det blir hamburgare, filmen Nalle Puh stora äventyr och gottis.. Sen blir det vuxen film när barnen har gått och lagt sig.



Mammas stora kladdiga bebis!



Vågigt...

Lovade ju att visa hur mitt hår ser ut när jag har använt OBH Nordica Wave maker. Så här ser det alltså ut, dock la jag inte ner jätte mycket kraft i håret, då jag bara skulle till skolan...



Svar på kommentar:

Fick en kommentar:


Sandra:

Hej, fin blogg!
Hur länge har du och din kille varit tillsammans?

Svar: Hejsan! Tack så mycket! =) Jag och min sambo har varit tillsammans i över 5 år, den 21:e April blir vår 6-årsdag. Shit vad tiden går fort! Känns helt sjukt att säga att jag och M har levt ihop i en femte del av våra liv. =)

Jullov...

Idag jobbade jag på hotellet, sista dagen nu innan vi åker till England. Så sista dagen på jobbet för det här året. Hehe! NUU börjar min ledighet på riktigt och det är såå skönt! Jag har iofs lite plugg att göra, men det är inte så farligt mycket. Inga inbokade jobbdagar eller skoldagar fram till den 6:e Januari känns ju inte helt fel måste jag säga! =)

Imorgon ska jag till stan och leta efter lite julklappar, har fortfarande inte köpt till några andra förutom till barnen. Men de flesta kommer vi faktiskt att köpa i England, blir ju lite roligare då! Sen på kvällen ska jag plugga. Sen på lördag tidigt på morgonen åker jag, M och barnen ner till Blekinge, till Olofström för att fira lite "jul" med min farmor hennes man och min pappa. Så det blir en lite mini-julafton där, en vecka för tidigt! Hehe! Sen kommer vi hem på söndag och då ska det storröjas här hemma och packas, för vi åker tidigt på måndagmorgon. =) 4 dagar kvar...



I morse var det lite  Lucia firande på Tin...

img_7923 (MMS)

I morse var det lite  Lucia firande på Tindras dagis. Så jag och M var där och tittade och tog en fika på kaffe, lussebullar och pepparkakor. Barnen sjöng så fint! Tindra ville vara tomte så det fick hon bli. :) Tindra är längst till vänster på bilden. Tyvärr inte den bästa bilden då den är tagen från min iPhone.. Sitter just nu på bussen till universitetet. Men hoppas nu att vi ska bli färdiga med allt på grupparbetet! Vore skönt!


Dance central...

NU vet jag vad jag vill ha i julklapp! Nämligen spelet Dance Central på Xbox 360 Kinect. Det verkar så jäkla kul! Och jag som saknar dansen så sjukt mycket. För er som inte vet, så gick jag på danskurser när jag va mindre, från när jag gick i femman upp till nian. När jag flyttade upp till småland så slutade jag tyvärr, men har saknat det så sjukt mycket. Nu känner jag dock att jag inte har tid att ta klasser.. Så då passar detta perfekt! =)



Finns både en etta och två.. =)


Stägningsdag på dagis idag..

Har haft lång-helg och det har varit sååå skönt! Barnens dagis hade stängningsdag idag så jag har varit hemma med dem idag. Vi var bl.a. uppe hos min mamma och tog en fika och barnen lekte lite där. Sen har jag städat och donat hemma. Nu är dem nybadade och ligger i sängen framför en Scooby dooh film.

Imorgon ska jag till universitetet och fortsätta med grupparbetet. Hade vart skönt om vi blivit färdiga imorgon, men vi får se. Ska ta med mig lite av snickersen som jag gjorde i helgen, så kanske vi jobbar bättre.. Hehe! =)


9 dagar kvar...

Ja nu är det inte långt kvar till Julafton, bara två veckor kvar och vi är långt från färdiga med julklapparna. Har bara köpt varsin julklapp till barnen. Börjar få lite småpanik! Nu är det bara nio dagar kvar tills vi åker till England. Börjar längta som fasen nu! =)

Föresten, dagens biobesök gick bra! Barnen gillade det, dem blev lite rastlösa i slutet på filmen bara (popcornen tog slut). Men jag och mamma tog varsitt barn i knät och då gick de bra. =) Tror dock att vi väntar nått år tills nästa besök..











Gissa vad vi ska hitta på idag? :) idag bl...

img_2914 (MMS)

Gissa vad vi ska hitta på idag? :) idag blir det biopremiär med barnen. Mille va ju på bio med förskolan nu i höstas. Men tindra har inte vart på bio innan. Så detta ska bli spännande, inte minst för barnen. Filmen vi ska se är happy feet 2. :)


Nu är det fredagsmys...

I morse när jag vaknade hade jag så fruktansvärt ont i nacke, axlar och en bit ner på ryggen. Måste ha legat konstigt inatt eller nått. Sov inget vidare heller. Så efter jag hade lämnat barnen skulle jag bara "vila" mig en stund framför tv innan jag började plugga. Det slutade med att jag somnade och sov i tre timmar. Haha! Helt slut var jag!

Idag har vi tvättat och röjt lite. Åt hamburgare till kvällsmat så barnen blev ju nöjda! =) Ikväll blir det att slappa framför tvn hela kvällen. Ska titta på idol finalen. Vet inte riktigt vem jag vill ska vinna. Har ingen självklar favorit detta året. Jag tror att det avgörande kommer att vara hur bra dem är ikväll.. Så vi får se.. =)


En heldag i skolan...

Idag satt vi i skolan från nio till fyra och skrev på vårt grupparbete. Och det gick ganska bra, även fast det spårade ut lite ibland. Haha! =) Det känns som denna dag bara har sprungit iväg, känns som jag inte har hunnit med någonting här hemma. Men tack vare att vi var så duktiga oh effektiva med grupparbetet idag, behöver vi inte åka till skolan imorgon. Så imorgon får jag ta igen allt som jag inte hunnit med de senaste dagarna, som typ att laga snickers.. Haha! Har fortfarande inte hunnit med de! Men det SKA bli av imorgon! Ska även tvätta imorgon mellan tre och sju..

Så nu tar jag helg! Typ iallafall...


Usch! Hatar mitt hår här. Mitt hår blir bara bra när det är nytvättat men jag vill inte tvätta det varje dag då det sliter på håret och mitt hår blir så elektriskt! Därför är jag sååå glad över min nya wave maker! Använde den idag. Kan visa bild på hur håret blir lite senare... =)


Julfika...

Har precis landat här hemma. Är helt slut, både i kroppen och huvudet känner jag! Puh! Det blev aldrig något julbak igår, det blev pulkaåkning istället. Barnen ÄLSKADE det! Mille kiknade av skatt hela backen ner med snowracern. Haha! Så idag hade jag tänkt göra lite snickers iallafall (om jag hinner). Det ska lagas mat och sen ska vi till min mamma för julfika med glööööögg! Haha!


Usch! De var riktigt segt att gå upp idag!...

img_9560 (MMS)

Usch! De var riktigt segt att gå upp idag! Sitter just nu på bussen på väg till universitetet. Kommer nog att sitta större delen av dagen med grupparbetet vi håller på med. Känns ändå okej att ha grupparbete nu innan jul. Vi måste ju bli färdiga nu innan jag åker till England, den 19:de. Men vi hade inte så farligt mycket kvar, så jag tror inte att vi behöver stressa. Skönt de! :) Ååh! Ska ta mig en kaffe så fort jag kommer fram så jag vaknar till lite! Ha en fortsatt bra dag! :)


En förtidig julklapp...

Ms mamma var i Ullared här om dagen och sist jag var där (för någon månad sedan) stod jag och funderade länge på att köpa OBH Nordicas Wave Maker. Gjorde dock aldrig de då jag ansåg att jag hade för kort hår då. Nu har mitt hår växt några centimeter (mitt hår växer som ogräs). Och jag visste att den var så mycket billigare där. Så jag kollade med Ms mamma om hon kunde köpa den till mig, och visst kunde hon de. När jag sen fick hem den sa M att jag inte behövde lägga mina egna pengar på den utan att det blev som en förtidig julklapp från honom. Snällt va?! =)


Kostar egentligen kring 600 kr i butikerna, men bara 249 kr på Ullared!


Studerat hemmifrån...

Idag har jag inte haft någon skola, men barnen har ändå varit på dagis i några timmar. Har nämligen studerat hemmifrån och nu är jag typ färdig, ska bara föra över mina bilagor i arbetet men det gör jag lite senare. Jag är helt slut i huvudet nu känner jag! Barnen ville gå ut i snön och åka pulka på den stora backen vi har här, men det är alldeles för mörkt och de finns knappt några gatulykter där borta. Så vi stannar hemma istället. Fikade för en stund sedan på lite pepparkakor (tyvärr inga hemmagjorda, tycker inte dem blir goda).

M har börjat lite smått med kvällsmaten. Idag blir det vanlig husmanskost, så svensk som det kan bli. Nämligen köttbullar med potatismos och lingonsylt.. Jag hade tänkt att göra lite julgodis, lite hemmagjord snickers är jag sugen på.. Mums!


Tindra mumsar på pepparkaka...



Busungen!


Små tomtenissar...

Barnen hade så kul på julfesten på Milles avdelning igår. När dem vaknade i morse så ville båda barnen gå på julfest igen. Vi hade det jätte mysigt. Det bjöds på mackor med julskinka och ost, glögg, julmust, pepparkakor, russin, clementiner m.m. Och jag hade glömt bort att det var så gott med glögg! Har aldrig varit särskilt förtjust i det och de var ett par år sedan, men fy så gott det va! Måste köpa de så man få dricka det iallafall en gång mer i år. =)



Haha! Vilka knasbollar!



OMG!!

Shit! Nu blir de mycket sko-snack här i bloggen, men är verkligen inne i en sko period nu känner jag. Hittade nyss dem här snyggingarna på Nelly.se. Det kliar som fasen i fingarna nu! Det var exakt dem här jag var ute efter till nyår, men de sålde ju slut så fort. Men nu har dem fått in fler! Vill ha!!!
 


Julfest på Herr Nilsson...

Behövde inte sitta så länge i skolan idag, skönt de! Vi kommer att jobba hemmifrån nu tills Onsdag, då ska vi vara klara med vår individuella del i grupparbetet. Och jag är ju så gott som klar, ska bara skriva min analys och rätta till lite saker.

Vid fyra ska jag hämta barnen, sen blir det tillbaks till förskolan igen. Ikväll mellan fem och sju är det nämligen julfest på Milians avdelning. Jag och M har ju anmält oss, men M ska ha prov imorgon så han visste inte om han kunde gå trots allt. Så min mamma går med mig istället isåfall. Vi får se! Barnen fick gärna klä ut sig så ska rota runt i deras gaderob och se om jag hittar deras tomtedräkter och sen framför allt se om dem passar. =)

Gamla bilder på barnen:


Tindra som tomtegumma...


Mille med tomteluvan (ignorera texten)



Nu har vintern kommit på allvar. Barnen bl...

img_3600 (MMS)

Nu har vintern kommit på allvar. Barnen blev överlyckliga imorse när de fick se all snö. Dem stod som fastklistrade vid fönsterrutorna. :) Barnen fick gå den sista biten till dagiset och de tyckte dem var jätte kul! Kastade snöbollar och hade sig. Dock blev tindra jätte ledsen när jag skulle lämna henne. Det resulterade i att jag missade bussen och kommer nu att komma försent. Men vi har inga föreläsningar eller så, utan vi kommer att sitta med ett grupparbete nu de sista två veckorna av skolan.. Vilket jag tycker är ganska skönt! :)


Den svarta...

Kavajen...



Ursäkta för dålig bild.. (taget med min iPhone)


Pepparkakshus...

Idag har det varit full rulle! Det var min första hela lediga dag och då ska så mycket som möjligt pressas in i schemat. Så typiskt mig! I morse fick jag sova ut och det var sååå skönt! Vi gick upp och åt frukost och tände det andra ljuset i adventsljusstaken. Sedan ville barnen till mormor. Så vi ringde upp min mamma och frågade om de var lungt, vilket det var.

Så medans barnen var hos mormor passade vi på att åka ner till stan, jag hade ju lagt undan en svart kavaj på H&M som jag köpte + en klänning till Tindra att ha på julafton eller nyår. Sen köpte jag lite smycken på Gina Tricot, hade ju 150 kr rabatt där. =) Sedan drog vi hem och pluggade lite. Sen gick vi hem till mamma, gjorde ett pepparkakshus. Det första jag har gjort, och det var inte lätt kan jag säga. Men det gick till slut. Vi åt kvällsmat hos mamma också och nu sitter vi här hemma framför tvn. Om en timme ungefär börjar The Walking Dead, lätt bästa serien som går nu!


Phatom of the opera...

När vi är i London så ska vi (förutom att shoppa) se musikalen Phantom of the Opera. Och herregud, vad jag har velat se den! Och bara de att vi får se den i London är ju hur stort som helst! Biljetterna var inte så farligt dyra heller. =) Jag är så glad!



Nu tar jag helg...

Nu har jag äntligen helg! Igår tog jag farväl av alla barnen på förskolan som jag har varit på. Fick både pussar och kramar och det var nästan lite sorligt, för jag vet inte om jag kommer tillbaks nästa VFU eller inte. Vet inte alls hur det ser ut faktiskt.

Idag jobbade jag på hotellet, tanken var ju att jag inte alls skulle jobba. Men men, nu blev det som det blev och jag är ledig imorgon iallafall! Ska bli sååå skönt att få sova ut lite, om det så än bara blir en timme extra. =) Efter jobbet träffade jag min mamma som hade två timmars rast från jobbet. Så vi gick en runda i stan och in i några affärer. Har letat och finkammat de flesta klädesaffärerna efter en klänning att ha anntingen på julafton eller nyår, (jag har ju mina glittershorts som en packup) utan at hitta någonting! Men idag så gick vi in på JC och jag hittade en klänning som både satt bra och var jätte fin, ganska enkel, svart och lite transparent. Så ska köpa lite coola smycket att matcha med, så det blir lite mer glam! =) Sen hittade jag en billig och snygg svart kavaj som jag ska köpa imorgon. Har ju en check som jag har fått från HM, så tänkte uttnyttja den. =)

Seeen blir det inte mer shopping! Jag lovar!!

RSS 2.0