Nu är vi hemma igen!

Japp, igår vid lunchtiden var vi hemma i Växjö igen. Veckan i England har varit underbar. Kändes super skönt att komma iväg lite och rensa huvudet från allt med skola och den vanliga vardagen att göra. Det behövdes! =) Vi bodde som sagt hos Richard de flesta dagarna. han bodde i en super mysig liten stuga från 1800-talet. Men bjälkar i taket och små mysiga rum. Onsdagen var vi i Cambridge och där shoppade vi lite kläder. Blev en kofta, ett par skor, mysbyxor och leggins åt mig.  

På torsdagen åkte vi bilen upp till Liverpool och bodde hos några bekanta till ms familj. Värsta fina huset i en av dom finare områderna i utkanten av Liverpool. På kvällen bjöd Ms farfar och farmor oss på värsta fina kina resturagen inne i centrala Liverpool. M, Sebastian, Isabelle och ms pappa var och såg på Liverpool match. Dagen efter åkte vi in och shoppade lite, fyndade en söt tröja på Topshop. Sedan gick vi till hamnen och tittade lite, och tog en fika på ett mysigt café. Sen åkte vi hem och var inte hemma förrens åtta på kvällen. Det tog ju trots allt fyra, fem timmar att köra.

På lördagen tog vi det lite lungt, åkte in till Cambridge igen, M skulle byta ut lite boxershorts som han hade köpt någon dag innen som inte passade. Jag hittade två tröjor på New Look. Middag hos Ms farfar och farmor och sen pubben med hela familjen, utan barnen som blev passade av Isabelle.

Söndagen åkte vi tidigt från Richard till London där vi skulle shoppa ännu mer och sen bli bjuden på hemlagad indisk mat hos Ms farbror som bor i London. Alla fick sova där också i hans lyxvilla. Fy vad snyggt det var! Jag, Isabelle och Ms mamma tog tunnelbanan upp till Oxford street och shoppade loss medans dom andra stannade hemma. Det blev en del, en vinterkappa, två par skor, ett bas linne, en snygg blus, ett par legging, två halsband och en massa smink. Det är super billigt med smink! Köpte en tröja åt M och var även inne på Hamleys, en sexvånings leksaksbutik. Köpte varsin leksak åt barnen. =)


Ja, vi har haft en väldigt lyckad resa, med mycket shopping. Men ska man till England så ska man absolut shoppa säger jag bara. Skit snygga grejer och inte så farligt dyrt! Vi kom dit med en väska och åkte hem med två propp fulla väskor. Vi var tvugna att låna en väska från Richard annars hade vi aldrig fått hem allt! Haha!


Min kamera gick dock sönder efter andra dagen, den blev klämd i bildörren. =( Så det blev inte så många bilder. Tog lite med min mobil som jag kan visa senare. Det är tur att vi tog garanti på den iaf. Puuh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0